Juiced 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne sajnáld, hogy nem támogat kormányt. Ez egy nagy rakás szar! 2007-ben a fizika teljes hiánya még egy árkád játékban sem engedhetõ meg! Egyszerûen elképesztõ, hogy az autók úgy mozognak, mint egy gyufásdoboz. Kevés és unalmas játékmód, gyenge grafika, még gyengébb hang, de fõleg a fizika totális hiánya. Egy szóban összefoglalva: szánalmas!!!
ezt a kérdést Boroskólának tettem fel -.-
csak nemírt quoteban
és hogy oldottad meg?
ha szabad megtudnom?
w77d
lehet hogy csak az indulat beszél belõlem, de remélem ebbe az óriási hibába belebuknak a készítõk!

komolyan nem támogatja még a logitech kontrollert sem csak a qrva x360 joyt
w77d
komolyan még mindíg nem hiszem el, hogy nem támogat kormányt! én pedig nagyon vártam ezt a játékot! <#szomoru1>

Hát most hpgy így visszanéztem a belinkelt screenshotokat, ez a játék elég messze van attól hogy lenyomja a Pro Streetet.

vannak benne jo zenék 😄
legegyszerübb modja hogy halgathasd öket átnevezed \Program Files\THQ\Juiced2_HIN\audio\music.dsb filet music.wma-ra .1ben van az összes zene szoval ha külön számokat akarsz kell valami audio cut progi .
w77d
tehát akkor már biztos hogy nem támogat kormányt!

így ne is akarják lenyomni a pro street-et!

#1177 ???????????

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

qrvára idegesitö már ez a microsoftol hogy mindenkire ráakarják eröltetni a szaros kontrolerüket , ha valaki nem akar venni akkor az már ne is játszon ,csak billentyüvel .... meg akkor még ez a live szarság , elégsokat nyomtunk mindenféle játékot 5-6an lanba , volt köztük nem 1 autos is de miota ittvan ez a szar live azota nem lehet livos játékot lanba . Persze majd kidobunk 60ezret hogy letudjunk ülni 1-2 délután versenyezni , mi a fszt képzelnek ?
most olvastam a readme-t "Keyboard, Mouse, Microsoft 360 compatible controller" lehet hogy ezt is lefizette a microfos
reloadaed crack nekem nem jó
van másik crack?

én most telepiteem ha a kontrollert sem támogatja akkor trévan :S
w77d
basszus 2007 végén egy ilyen "faszának" beharangozott játéknak egy picit luxus hogy ne támogasson kormányt

nekem sokkal szebb fullon

Nekem 3 FPS-el megy XD Érdekes a demoban megvolt a fix 30.

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

grebber
Ezekszerint nincs benne kormány !

Next PC upgrade: 2022

Rosszul kezdõdik... :-(

w77d
hát elsõ negatívum hogy nem igen akarja támogatni a kormánnyal irányítást 😞
aki itt játszik vele tényleg mindenki billel megy? tényleg nem lehet kormányt beállítani?

Diavetités nálam.. a pro street meg megy fullon ez vmi vicc!!!!!
Na ennél azért jóval szakszerûbb vélerményt szerettem volna hallani.

Mellesleg a PS az utóbbi évek NFS-einek messze legjobb darabja.

De én a Juiced 2-rõl kérdeztem, azzól nemtudna mesélni valaki?

grebber
Nekem abban csak a törés miatti nehézség nem tetszik minden más okés!

Next PC upgrade: 2022

off: holnap valszeg új VGA-m lesz -.-

PS nagy szar annál minden jobb lehet ez tuti jobb
Milyen a játék? NFSPShez viszonyítva? (Nem flémelni akarok, csak eddig nem játszottam ezzel a sorozattal) Most hogy kijött az új rész és láttam az ütõs grafikát meg a remek autólistát, gondoltam megkérdezem, mit tud ez a legújabb NFShez képest?

sziasztok.akkor nem tudja valaki hogyan lehet a játékbol kiszedni a zenéket milyen kovert progival???

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Hali all!
Nem tudja valaki, hogy meg lehet-e nézni, hogy az autó hány lóerõs, meg egyéb adatokat?
Mert az 1-ben volt de ebbe nem találom!!!
Maxtreme
Nem. A 30 FPS-rõl (ami ugye a limit) meg sm mozdul.

[HUN]FaTaL
lehet hogy kinézted de a 9600xt-d agps ez meg pcie😄

http://goo.gl/gd6Zi5

w77d
szóltam havernak hogy nézze meg neki megy e a kormánybeállítás, hát nem! õ sem találja sehol a beállítást! szerintem tutkón kimaradt a kormánytámogatás a játékból 😞

Tomsteel
nekem ugyanez van és megy...az uninstall.exe is

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

nálam már a kukába sincs
ez nagy szar
maradok a PS nél
w77d
a többiek beírásából arra következtetek, hogy az irányítást és az arra vonatkozó beállítási lehetõségeket (ami nincs) eléggé eltolták! Ha ez valahogy nem oldódik meg, ez a játék egy nagy 0! ma már egy autós játék kormány támogatás nélkül elfogadhatatlan!

üdv
ezen az irányításon nem lehet fenomítani mer ez így nagyon gané
w77d
de minden más játék (Dirt, Pro Street, Race07, Rfactor, World Racing 2, stb......) látja! akkor ez miért nem??

ha nem látja a kontroll settingsben akkor nem lehet hogy a kormány driverét nem olvassa be a játék?
w77d
a pro streetben is ugyanilyen az árnyék fullon 😞

amúgy még mindíg senki nem tud választ adni arra, hogy hol tudom átállítani a vezérlést kormányra??

Heló! nekem az a gondom, hogy meghozta a mikulás a reload-os verziót! felrakja meg minden, beásolom a crack-ek, belépek new game ,és kidob hibaüzenettel.. Legújabb VGA-driver van fent, Gforce 7600gs 256mb PCI-expressz, AMD Athlon 64 3200+ AM, 2*512DDR2 memória. Mi lehet a baj? (a crack?) Várom a válaszokat.. Köszi elõre is.

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Lehet lanba ?
Katun
Az irányításokban tudod átállítani 😊

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Bartn73
Háát ez a játék nagyon jó minden max-on eccerüen gyönyörü,az irányitás tényleg érdekes egy picit de meglehet szokni A pro street után ez felüdülés

Amúgy tényleg nagyon ARCADE-os az irányítás, de a DEMO-hoz képest javult, nem nehéz. Viszont a beállítások butultak ? Mert a demo-ban lehetett az MPH-t KMH-ra állítani, itt meg nem. de ez legyen a legkisebb gond, a hangra remélem lesz elõbb-utóbb megoldás, vagy veszek majd úgyis valami jobb hangkarit
Tetszenek ezek az árnyékok full grafon <#idiota>

van fizika benne? tehát nem nfs ugye?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

w77d
senki sem nyomul kormánnyal aki játszik vele?

A torrentes mikulás hozta? <#hehe>

Nem nem, Radeon X1950GT úgyhogy mással lehet a gond de fogalmam sincs mivel,már ujj windows is volt de semmi változás.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Sajnos nem ennyit ír csak ki 😞

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

sry, de nekem el se indul, így nemntudok segíteni 😞