Juiced 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak nemírt quoteban
ha szabad megtudnom?
legegyszerübb modja hogy halgathasd öket átnevezed \Program Files\THQ\Juiced2_HIN\audio\music.dsb filet music.wma-ra .1ben van az összes zene szoval ha külön számokat akarsz kell valami audio cut progi .
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
van másik crack?
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
aki itt játszik vele tényleg mindenki billel megy? tényleg nem lehet kormányt beállítani?
Mellesleg a PS az utóbbi évek NFS-einek messze legjobb darabja.
De én a Juiced 2-rõl kérdeztem, azzól nemtudna mesélni valaki?
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Nem tudja valaki, hogy meg lehet-e nézni, hogy az autó hány lóerõs, meg egyéb adatokat?
Mert az 1-ben volt de ebbe nem találom!!!
ez nagy szar
maradok a PS nél
ezen az irányításon nem lehet fenomítani mer ez így nagyon gané
amúgy még mindíg senki nem tud választ adni arra, hogy hol tudom átállítani a vezérlést kormányra??
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"