27
-
#27 thx :D -
#26 Ezisjó. -
#25 képet találtam -.- majd összehozok 1 jobbat -.- -
#24 Bannert kicsinálta? mert király! -
#23 Banner király! -
#22 na megnéztem az 5 ödiket is nagyon tetszik
nem tudjátok honnan lehet leszedni azt a zenét ami a 4 rész elején mikor megöli a csaj a zasrut meg az 5 ödik végén megy? -
#21 nem hiszem hogy olyan drága lenne :) amugy hol vezsed ha vezsed ?:) -
#20 Majd DVDn megpróbálom beszerezni ezt a sorozatot is:), legutóbb a Rémecskék részeit vettem meg. -
#19 köszi
ma megnéztem az első 4 et de sztem minnyá megnézem az 5 ödiket is eddig a 4 tetszett a legjobban (Y) -
#17 Az az 5. része, és k*rva jó, de inkább horror-paródia. Szóval semmi komolyság, bár mondjuk ez a többi részre is igaz... :) -
amdrula #16 Én láttam, van benne 1-2 jó poén, de amúgy nem egy nagyszám.
Redman jó benne ;) -
#15 jajj ennek 5 része is van? eddíg 4 részről tudtam. Mi van abban az 5. ben? a gyereke? -
#14 de szar ez az összevagdosott fej, sokkal ijesztőbb (már ha az egyáltalán) ha érintetlen a feje-.- -
#13 :D -
#12 lol az egy vicc-nek talán elmegy bár a többi része is elég poénos -
#11 EZ a leggagyibb, leggigalolabb szar horror amit valaha láttam..
Megfogom a kis csicskát, belerakom egy dobozba és elteszem a spájzba.. Ha így oldják meg, nem kellett volna az a sok szar folytatás.. Wááá, mindennél rosszabb...
-
#10 Faxa a banner -
#9 nekem még nem sikerült megszereznem :( -
#8 ez az 5 ..:) -
#7 Chucky ivadéka
The Seed of Chucky (2004)
Ezt látta valaki? vélemény? -
#6 :) -
#5 első részét láttam! vége erőltetett szerintem! felrobban a baba, de még a maradék elkezd csoszogni utánna, hogy csak azért is kinyírja! :| -
#4 mégalogois...
-
#3 harmadik : Gyerekjáték 3
Cím: Gyerekjáték 3
Eredeti cím: Child´s Play III
Child´s Play 3: Look Who´s Stalking
Child´s Play 3
Műfaj: horror
Ország: amerikai
Gyártási év: 1991
Hossz: 86 perc
Szereplő(k):
Andy Barclay: Justin Whalin
Kristen De Silva: Perrey Reeves
Ronald Tyler: Jeremy Sylvers
Brett C. Shelton: Travis Fine
Stáb:
rendező: Jack Bender
író: Don Mancini
operatőr: John R. Leonetti
zene: Cory Lerios
zene: John D'Andrea
Tartalom
Nyolc év telt el azóta, hogy Andy Barclay-t utoljára megtámadta Chucky, a gyilkos baba. Chucky lelke szabadulni próbál a babatestből, ám ehhez egy másik lélekre van szüksége, és ő mindenáron Andy-t akarja megszerezni magának. A 16 éves fiú hiába próbál megszabadulni emlékeitől, élete egy rémálom. Katonai középiskolába jelentkezik, azt reméli, ott újra kezdheti az életét. De Chucky oda is követi őt...
-
#2 második : Gyerekjáték 2
Cím: Gyerekjáték 2
Eredeti cím: Child´s Play 2
Gyártási év: 1990
Hossz: 80 perc
Szereplő(k):
Andy Barclay: Alex Vincent
Joanne Simpson: Jenny Agutter
Phil Simpson: Gerrit Graham
Kyle: Christine Elise
Grace Poole: Grace Zabriskie
Stáb:
rendező: John Lafia
forgatókönyvíró: Don Mancini
operatőr: Stefan Czapsky
zene: Graeme Revell
Tartalom
Chucky visszatért! A sátáni mosolyú gyilkos baba életre kel az új fejezetben, amely elmeséli azt az ádáz küzdelmet, amit a kis Andy Barclay folytat a démoni babával szemben. Chucky az árvaházban áldozata nyomára bukkan, s a kisfiú lelkét akarja megszerezni magának… -
#1 első rész :Gyerekjáték
Cím: Gyerekjáték
Eredeti cím: Child´s Play
Gyártási év: 1988
Hossz: 83 perc
Szereplő(k):
Karen Barclay: Catherine Hicks
Mike Norris: Chris Sarandon
Andy Barclay: Alex Vincent
Charles Lee Ray: Brad Dourif
Maggie Peterson: Dinah Manoff
Stáb:
rendező: Tom Holland
forgatókönyvíró: Don Mancini
forgatókönyvíró: John Lafia
forgatókönyvíró: Tom Holland
operatőr: Bill Butler
zene: Joe Renzetti
Tartalom
Amikor a sorozatgyilkos Charles Lee Ray halálos sebet kap egy rendőrségi tűzharc során, a lelke fekete mágia hatására átvándorol a játékbaba, Chucky-ba. Egy kisfiúnak, Andy-nek nagyon megtetszik a játékbolt kirakatában Chucky, amit szülei meg is vesznek neki. A kedves arcú születésnapi ajándékban azonban hamarosan feléled a gyilkos ösztön, s a környezetében élő emberek halálos veszélybe kerülnek…