De legalább kipróbálhatták volna együtt a kettőt piacradobás előtt... ;-)
Wittao#5
Használd az iTunest és az iPodot pl. ... Nekem tetszik a működésük, és szivesebben töltöm úgy fel rá a dolgokat ( zenék, képek, mozik ). De ha nem erre használod, tényleg kézenfekvő a sima USB drive-ként való használat.
Itt én inkább az MS részéről érezném cikinek, hogy két terméke kijön és nem kompatibilisek egymással. Pedig egyiket sem ma kezdték el fejleszteni. Nem tudja a bal kéz, mit csinál a jobb esete...
peba#4
De most amúgy, ha én használnám, akkor úgy használnám, mint a többi szokványos lejátszót. Bedugom USB-be és akkor ott lesz az új meghajtó.
Minek még bonyolítani ilyen hülye fölös progokkal?
Felesleges. Nekem az jut eszembe, mint amikor a jobb telefonokhoz jár PCSuite meg ilyenek. Kb a "polcon porosodik" effektus.
Wittao#3
Akkor miért nem csinált eddig? A Zune v. a Vista érkezésére nem számítottak? :) :) :) Érdekes cég mindenesetre...mondjuk ha a két platformra is megírt Office-uk inkompatibilitását nézem, már meg sem lepődök rajtuk...
folt hátán folt.......
ismét csak gratulálni tudok a M$-nek...
Szerintem , a Microsoft, akármikor tud csinálni egy olyan kis javito progit a WinVistához hogy még a seprümmel is kompatibilis lesz ! :)