Berta Sándor

Nem kompatibilis a Vistával a Zune

A Microsoft hivatalosan is megerősítette, hogy a most megjelent Zune hordozható zenelejátszója eleinte nem támogatja a Windows Vistát.

Az információ a Zune amerikai oldalán olvasható. A Zune hivatalosan csak az SP2-vel ellátott Windows XP és a Windows XP Media Center Edition 2005 operációs rendszerekkel kompatibilis. Ezenkívül fontos szempont, hogy az Egyesült Államokban megvásárolt készülékek csak az amerikai szoftververziókat támogatják.

A Microsoft indoklása szerint jelenleg semmilyen szükség nincs arra, hogy a Zune a Vistát is támogassa. Ugyanakkor az ígéretek szerint 2007. január 30-ára a két eszköz már teljesen kompatibilis lesz egymással.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MrPrise #6
    De legalább kipróbálhatták volna együtt a kettőt piacradobás előtt... ;-)
  • Wittao #5
    Használd az iTunest és az iPodot pl. ... Nekem tetszik a működésük, és szivesebben töltöm úgy fel rá a dolgokat ( zenék, képek, mozik ). De ha nem erre használod, tényleg kézenfekvő a sima USB drive-ként való használat.
    Itt én inkább az MS részéről érezném cikinek, hogy két terméke kijön és nem kompatibilisek egymással. Pedig egyiket sem ma kezdték el fejleszteni. Nem tudja a bal kéz, mit csinál a jobb esete...
  • peba #4
    De most amúgy, ha én használnám, akkor úgy használnám, mint a többi szokványos lejátszót. Bedugom USB-be és akkor ott lesz az új meghajtó.
    Minek még bonyolítani ilyen hülye fölös progokkal?
    Felesleges. Nekem az jut eszembe, mint amikor a jobb telefonokhoz jár PCSuite meg ilyenek. Kb a "polcon porosodik" effektus.
  • Wittao #3
    Akkor miért nem csinált eddig? A Zune v. a Vista érkezésére nem számítottak? :) :) :) Érdekes cég mindenesetre...mondjuk ha a két platformra is megírt Office-uk inkompatibilitását nézem, már meg sem lepődök rajtuk...
  • PLaci #2
    folt hátán folt.......
    ismét csak gratulálni tudok a M$-nek...
  • Sylvester #1
    Szerintem , a Microsoft, akármikor tud csinálni egy olyan kis javito progit a WinVistához hogy még a seprümmel is kompatibilis lesz ! :)