518
  • I3andy
    de fejezzük itt be ezt mert ez a topik nem erről szól
  • I3andy
    oké legyél kemény és írjál csak nyugodtan
  • csabiks
    ha balhé kell privátot írok te csicska :D
  • csabiks
    Azért milyen jóképű volt nem?
  • I3andy
    hagyjátok, látszik rajtha csak a balhé kedvéért írogat be
  • csabiks
    Olyan jó hogy a véleményemen dedós módjára fellázadtok :D, csak az a baj hogy a valóságban senkik vagytok, akinek itt nagy a szája annak a valóságban is nagy legyen !
  • ajem kisa
    pffff, tedd le inkább az egeret te "király", és menj aludni, mert má későre jár!
  • kuci06
  • csabiks
    Hidd el leteszek annyit...
  • ajem kisa
    Szerintem a "visszafelé"gondolkodás (leírom másképp, mert ezt biztos nem értetted:nézd más szemszögből a dolgokat)az segítene rajtad is!
  • rvn
    Ki vagy Te h idejöössz és jácod az okosat...? majd ha leteszel annyit az asztalra mint ö...akkor talán bírálhatod...Talán...
  • gordon 24
    Minek foglalkoztok vele? Ha nem szolnátok hozzá nem irna többet. Ne irjatok és ne válaszoljatok neki.
  • rvn
    Egyetértek!
  • csabiks
    Megijedtem szavaidtól , de egy rabszolga nem szólhat be a királynak , menj a picsába ki vagy te itt hogy nekem dirigálj?
  • Matthew Prosac
    nem azért írtam hogy megijedj, de látom már ez a része sem megy a dolgoknak. add fel és nejárjálj ebbe a topicba ha csak mocskolódni tudsz.
  • csabiks
    [megijedt de nagyon]
  • Matthew Prosac
    *vagyunk most mi magyarok olyanok, amilyenek.
  • Matthew Prosac
    te pedig nagyon kicsinyes és szánalmas férge lehetsz a világnak..
  • Matthew Prosac
    A következő üzenetem azoknak szól, akik szerint csak egy ment el a sok közül:
    Egy sikeres és példaértékű személyiséggel megáldott embert veszítettünk el, a mai gyűlölködő világ egyik utolsó önzetlen, segítőkész és barátságos magyarját. Pályafutása és személyisége példakép lehet minden fiatal számára, akik sikeres karrier mellet szeretnének híresek, ismertek és elismertek lenni. Nem a rászorulók megsegítésére tette fel életét, így néhányakban itt felvetődött a kérdés, hogy mitől is olyan nagy veszteség Ő?
    Országunk legismertebb alakja, aki megmutatta Európának merre van Magyarország, és az 1950-60-as években a nemzetek közötti presztízsharcban fel tudta emelni országunkat a nagyok közé. Gondoljunk arra hogy a németek milyen módon próbáltak érvényesülni (szteroidok, embertelen módszerek), annak érdekében, hogy elsők legyenek a sport legfontosabb területein.
    Akkoriban a sport jelentősebb mértékben ráhatással volt egy ember önbecsülésére, hangulatára, nem volt ennyire üzleties, és sokkal többről szólt egy válogatott meccs. Talán a berni döntőben vesztettük el végleg jókedvünket, optimizmusunkat, és ezért vagyunk most mi magyarok olyan, amilyenek. Félünk a nagy megmérettetésektől és el is bukunk ha már eljutunk odáig. Az Aranycsapat sikereit nézve a legtöbb magyar polgár végre joggal lehetett büszke magyarságára. Ne mondja nekem senki, hogy nem büszke akkor, ha egy sportágban világ-, vagy olimpiai bajnok Magyarország, jelen esetben pedig ha egy magyar embert kisgyerekek milliói választják példaképüknek. Megszépíti a szürke hétköznapokat, hírnevet szerez az országnak. Mindezt "csak" a sport közvetítésével. Hiszen háborúzni már ügye csak nem fogunk ezért a célért .
    Különböző módon élhetjük meg halálát, van aki úgyvan vele: nem ismertem, "emelem kalapom" és továbbmegy.
    Személy szerint azért érint rosszul a halála, mert tipikusan olyan emberről beszélünk, akivel kapcsolatban nem is mertünk arra gondolni: egyszer ő is eltávozik. Végtelenül szimpatikus ember volt, még ha nem is ismertem. Fehér Miklóst sem ismertem, halála mégis megdöbbentett, elszomorított és kb két négyzetméternyi területet ő foglal el a falamon. Nem képmutatásból. Akibe szorult egy csöpp érzelem, emberség, az valahogy így érez és nem Afrikával példálózik.
    Én azt mondom nézzük át sikereit, gondolkozzunk rajta hogy mennyi örömet szerzett a magyar népnek, vizsgáljuk mint embert, mint magánszemélyt, személyiséget. Aztán rájöhetünk: tényleg egy legenda távozott.
  • ajem kisa
    Szerintem, a te "véleményed" inkább az, amire senki nem lett volna (itt) kiváncsi! Puskás igenis hires volt világszerte, lehet többen is gyászolják, mint Steve Irwin-t...És nem csak Magyarországon!
    Esőerdő, ózonréteg, globalizáció....Ja, ez mindenki problémája(lenne)!
    De hidd el, hogy ez nem csak Magyar hozzáállás a dolgokhoz, hogy sirnak-rinak...
    A topikjaidból amit kivettem, meg a "sötét oldal"-t kedveled, de ezek a sorok, amiket irtál, nekem ez kicsit olyan nekem, mintha (ne vedd sértésnek) leköpnéd a sírját!

Puskás igenis nagy Magyar volt, és az is marad, és jobban szeretném, ha az ilyen sorokat legközelebb valahova pl:Japánba küld, hogy senkit ne sérts meg!
  • Monoton
    persze szolok ha elkezded a flémet amit egyilyen topikban nem szokás
  • csabiks
    És máris mennek árulkodni a moderátoroknak, nah mind1 méghogy én 8éves az árulkodás meg bölcsis szokás nem?

Nyugodj békében Puskás Ferenc!
  • kuci06
    B*zi lenne az, aki szerette Puskást?
  • csabiks
    tudok lolvasni!
  • hunbasser
    kurva vicces vagy...nem gondolod,h talán tiszteletből raktam ki?
  • Monoton
    szánalmas vagy
  • csabiks
    MIért nem egyből a világ legnagyobb embere halt meg? sőt az univerzim lelke, ez már csak médiafogás, lemerem fogadni mikor meghalt egyből hívták a *****!
  • rvn
    Te hány éves vagy 7-8...nem érzed magad pofátlannak...ez egy gyásztopik...vagy Lolvasni nem tod mit irunk? UR ISTEN mijen emberek élnek...
  • I3andy
    Ha nem tisztelted és ne, gyászolod elmehetsz innen a picsába
  • rvn
    Nem hiába mondják...A foci nem csak 1 játék...
  • csabiks
    Loál a logód :D

Figyelem! Puskás Ferenc póló,bögre,egérpad,fényképtartó,cd,plakát,kulcstartó,plüssállat nálam kérhető PMbe, itt a karácsony lepjétek meg egymást ti kis focibuzik :D
  • I3andy
    Te quvára nem érted, h mit jelentett és jelent Puskás és a hozzá hasonló játékosok az embereknek. 90 percnyi boldogságot. Akik láthatták őt egy kis időre elfelejtették a gondjaikat. Minden játékos társa, ismerőse (di stefano, szepesi, kopa, amancio amaro) elmondta h nem csak játékosként hanem emberként is óriási volt: mindenét az embereknek adta.
    És rohadtul nem azért jönnek ide az emberek és mennek el az mlsz elé, a kispesti stadionba és majd a temetésre h verje a nyálát. Hamár ebbe Magyarországra születtünk, gyászolhassuk már meg a legnagyobb magyart. Mert nem hiszem ha indiában azt mondanád h Petőfi v Bartók és sorolhatnám, akkor tudnák h magyar vagy. 1ébként meg senki nem mondta neked h ne nyiss egy kib***ott topikot amiben petőfit gyászolod.
    Ha majd megtudod milyen egy csapatért, egy sportolóért szurkolni akkor majd azt is megtudod h milyen ha a góljaival, cseleivel örömöt tud szerezni és azt is megtudod h mekorra veszteség egy szurkolónak, ha meghal a játékos.
    És ez a topik nem arról szól h örökké gyászoljuk és csak a múltba révedjünk. Hanem h gondoljunk egy ilyen nagyszerű emberre!!!
    Nyugodj békében Öcsi bácsi!!!!
    És ne egy olyan emberrel példálozzál itt (Steve Irwin) aki a saját kisgyerekét egy krokodil előtt lóbálta és magának kereste a bajt. Megjátszotta a tökös legényt h oda mert menni a krokodilhoz meg a rájához.
  • hunbasser
    azért érdekes,h Öcsi bácsira az egész világ büszke,és siratja,de pár embert az zavarja,ha mi itt gyászoljuk...
  • rvn
    Én nem halála után vagyok rá büszke...én arra vagyok büszke h ugyan olyan nemzetiségü vagyok mint ö... és büszke vagyok az elért sikereire is...

Ö a nemzet Puskás Öcsije...a nemzet Focistája ...akár hola világban Kimoondod h Hungary...rávágják...ÁÁÁÁ Puszkász...

Bekcham...nem bir futni nem tud cslezni nem lö eröset, nem tud fejelni...amugy rendben van a srác. Divatmajom
  • MerlinW
    Nem értem a vita tárgyát.. mégiscsak a világ egyik legjobb és legnépszerűbb futbalistájáról van szó.
  • csabiks
    És ennyire kikell mutatni tiszteletedet iránta? az aláírásod szánalmas, feketébe is jársz? Sőt a jelszavad is legyen öcsi vagy puskásferenc egybe ;), itt szó nincs arról hogy nem kell rá büszkének lenni, de halála előtt szerintem nem volt puskás ferenc topik a top10ben, ennyit értek, ha büszke vagyok valakire nem a halála után vagyok rá büszke! És én sem vagyok egyedül hidd el nekem :)
  • Benc16
    "A múltat végképp eltörölni" Ez nagyon szép... :(

R.I.P.
  • Benc16
    Hogy mit bazz? Azt hogy láttam videóit meg midnen talán onnan... Jah meg tudok olvasni...
  • 89
    Nem értek veled egyet, sem csabiks-sal.
    Most este kezdődött a Real-Madrid Santander meccs, és több százezer ember emlékezett meg Puskás-ról, hát akkor mi miért ne lehetnénk büszkék rá? miért nem emlékezhetünk rá? miért nem emlékezhetünk kis "keleteurópai országunk" nagyjaira?
    Egy érdekes idézet jutott eszembe ahogy olvasgattam hozzászólásodat: "A múltat végképp eltörölni" Hadd ne kelljen elmondjam, kik vagy inkább "mik" mondták ezt...
  • Prank