Meghalt Puskás Ferenc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Downhill!!
amúgy meg Nyugodjon Békében! :|
Downhill!!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
fõleg így,hogy én mostanában a foci szót pejoratív értelemben használom,mondván nálunk még az van,a világ többi részén labdarúgás,bezzeg puskásék idejében rettegtek a magyar focitól,és ez a szó illett ahhoz a fineszes,okos,csibész játékhoz igazán 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
A lópikulát nem, akik Magyarországra gondoltak külföldiek, nem a kommunizmus jutott eszükbe, hanem Puskás. Meg a lényeg, sokan büszkék vagyunk rá, mert ilyen sikeres és honfitársai lehettünk, már e miatt az öröm miatt megérdemli.
/a következõket nem politikai célzattal írom,és kiterjesztve minden eddigi és jövõbeni politikusra vonatkozik 😊/
de könyörgöm,miért????????azért mert egész életében lopott,csalt,hazudott hogy oda jusson ahova?
ellenben Öcsi bácsival,akinek Istenadta tehetsége volt és emberként is olyan óriás volt mint sportolóként!valamint õ mindenkinek szimpatikus és igenis olyat tett az országért(már leírtam nemrég) aminek a politikusok csak egymilliomod részét bírnák megtenni,óriási kínok között,vért pisálva <#vigyor1>#vigyor1>
Ja és jól tette, hogy itt hagyta az akkori Magyarországot. A magyarságát amúgy se tagadta meg soha. Tegnap az m1-en volt egy bejátszás, arról amikor hazajött. 12-13 éves gyerekeknek tartott beszédet. Miután kimondta, hogy annakidején itthagyta Magyarországot, fél percig sírt és nem tudott megszólalni. Aki azt hiszi hogy azért ment el, mert nem szeretett magyarnak lenni az kúrvanagy tévedésbe van.
A gyásznapot meg kevés ember érdemli ki, de õ kiérdemelte.
Különben le a kalappal elötte és tényleg nyugodjon békében.
Downhill!!
Faterom munkatársa volt kinnt Tunéziában és Spanyolországban is, amikor meghallották, hogy magyarul beszélnek, az ottaniak egybõl rávágták: Ááááá, Puszkász!
No igen, ez az igazi hírnév.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Aki ezzel nem ért egyet elmehet a halál f....ba!
What about the forests?
ReaL MaDRid x siempre
"Azt meg, hogy mi volt vele, meg a barátaival, egyikõtök sem tudja, csak azt tudjátok, amit a TV-ben mondtak..."
ezt meg végképp nem éertem hogy jön ide...
de...
nem hiszem hogy az zavarja csak csöppet már tulzás a gyásznap,és senki nem vitatta hogy nagy ember volt
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
És errõl õ tehet szted?
,,Az meg egyenesen böszmeség szerintem, hogy õ volt a leghíresebb magyar. Maximum egy a leghíresebbek közül..."
Szted kirõl emlékeztek még meg Indiában is? Na mondd, kirõl?
Hidd el, sokak szemében õ nagy ember volt, ha téged ez zavar, inkább maradj csendben
Egyébként meg disszidált annak idején és külföldön folytatta a pályafutását...és õ volt a "király" ezért, pedig mindenki más, aki "elhúzott" külföldre, köcsög kis szemétnek számított...
Mert ha még itthon maradt volna, akkor talán hõsnek is számítana. De nem.
És ezért mindenki le fog köcsögözni, dehát akkoris ... másról megemlékeznek? Fordítanak rá ekkora hangsúlyt, és arra hogy meghalt? Még gyásznapot is kap? Nem, senki. Illetve nagyon kevesen. Pedig õ "csak" egy focista volt. Azt meg, hogy mi volt vele, meg a barátaival, egyikõtök sem tudja, csak azt tudjátok, amit a TV-ben mondtak...
Az meg egyenesen böszmeség szerintem, hogy õ volt a leghíresebb magyar. Maximum egy a leghíresebbek közül...
Hell Is Burnin\'
Voltam zárás előtt. _______________
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Harmadszor! 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
REAL MADRID
Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM
Elmehetsz a büdös picsába, az ilyen hszeiddel!!!
<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
Nem csak játékosként, emberként is óriási volt, bármit kértek tõle a barátai, sportoló társai õ el tudta intézni az akkori vezetésnél. Szerinted miért halt meg úgy h pénzügyi segítségre szorult? mert mindet a barátaira költötte!!! Õ volt az aki miatt jó volt magyarnak lenni!!
<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
hogy jön egyáltalán ez ide? (és ha részben igazad is van, akkor is inkább Puskás legyen a felkapva mint bármi más, ennyire azért legyünk lokálpatrióták, hisz nála híresebb magyar nem volt, nála többet senki sem tett az ország ismertségéért)
December 9.: Nemzeti gyásznap
Rush!
És ez most nem konkrétan Puskás Öcsi (RIP) haláláról szól, hanem általánosságban van ez, ha meghal egy híres ember. Akármilyen jó focista volt, jó ember, igazi magyar, akkor is ugyanolyan ember volt mint akármelyikünk.Peace.
Voltam zárás előtt. _______________
Tiszteljük õt ! Nyugodj békében Öcsi bácsi !
"Ismét legenda lesz ! Harmadaszor !"
Hell Is Burnin\'
Íme az írás:
tegnap nem tudtam aludni,sokáig járt Öcsi bácsi a fejemben,így papírra vetettem gondolataimat,és ezt megosztom veletek is.
Ha meghal egy híres magyar sportoló vagy zenész,akkor mindig sajnálom õket,és tudomásul veszem,hogy mégegy remek remek sportolót/zenészt vesztett a magyar nemzet.De Öcsi bácsi halála olyannyira felkavart,hogy még most is szomorú vagyok,és egy ideig az is leszek,pedig én egy jókedélyû ember vagyok,szomorkodni szinte nem is tudok,most mégis ezt teszem.Öcsi bácsi nem csak egy hatalmas veszteség Magyarországnak és a világnak.Õ a magyar labdarúgás talán legemblematikusabb figurája,és nem csak volt,hanem még mindig az,és õt a leghíresebb magyar,akit egy lapon említenek Pelével és Maradonával.Büszke vagyok ré,és egész Magyarország büszke rá,sõt,az egész világ büszke rá,hogy egy ilyen sportolót hordhatott a Föld a hátán.És nem csak most bálványozom,ugyanígy tettem ezelõtt is,mindig csodáltam õt.Tegnap szinte el sem hittem,hogy elhunyt,eltávozott közülünk ez a hatalmas ember,most viszont ép ésszel tudom összegezni gondolataimat felõle.Még rengeteg dolgot tudnék írni,talán 4-5x ennyit,de azt hiszem,a lényeget dióhéjban leírtam.És én is szeretnék csak egy mindent összefoglaló köszönetet mondani:iGracias!iGracias Pancho!
ehhez még szeretném hozzátenni,h nem csak hatalmas futballista volt,de hatalmas sportolóként is elismerték a világ minden részén,ha jól tudom,beválasztották a világ legjobb 25 sportolója közé.ha egy ember a világ legjobb 25 futballistája közé bekerül,már az is mekkora teljesítmény,fõleg,ha azt nézzük,h a labdarúgás kezdete durván 150 évre nyúlik vissza,és ha csak a 20.századot nézzük,fel tudunk sorolni kapásból 40-50 olyan futballistát,aki kiemelkedett ezalatt a 100 év alatt.és Öcsi bácsit a világ legjobb 25 sportolója közé választották,és ez nem semmi.
és õ a legnagyobb magyar madridista,és szívünkben mindig ott fog lni velünk,õt már nem veheti el tõlünk senki és semmi.a Real Madridért rengeteget tett,ha õ nincs,talán nincs az a 6 spanyol bajnoki cím,nincs az a 3 bek gyõzelem,a 2 királykupa gyõzelem amit õ a Real Madriddal nyert.és lehet,h di stefanot mindig is nagyobb futballistának tartotta a világ,ha reálisan nézzük,ez nem igaz.Puskásnak jobb volt a gólátlaga,Puskák olyat csinált,amit Di Stefano nem:4 gólt lõtt bek döntõben.és amikor Puskás a Realhoz került,ezt mondta Di Stefano neki:Én futok,a labdát a tököm elé add!
és Puskás megcsinálta,és amikor másodszor csinálta meg,akkor már elismerte õt,és utána jó barátok is lettek,pedig az elején még lenézte.
és Di Stefanonak mindig nagyobb volt az image-e,mindig nagyobb fény ragyogta be,mert ugye csatár volt,és a Realhoz való igazolása is legendás.de Puskás jobb volt,és ezt sztem Di Stefano is elismeri.
még vmit akartam írni,de elfelejtettem,ha eszembe jut,akkor leírom
ReaL MaDRid x siempre
Puskás Ferenc volt a világ egyik, megmerem kockáztatni talán a legjobb footballistája, de ha nem is a legjobb ballábas mindenképp.
Nem értem hogy lehet róla ilyen hangnemben beszélni..
Csodálatos ember volt..
Majd én is táncolni fogok a te sírodon..
Hiányozni fogsz...
Downhill!!
1) azt nem mondta, hogy õ nem tisztelte Öcsi bácsit
2) sok szempontból igaza van...
Aki meg azt írta, hogy ne kurváskodjanak az afrikaiak és akkor nem lesznek AIDS-esek, annak meg annyit, hogy nem tudja, hogy mi van ott.....szegénység, mocsok, rendes munka meg nem is létezik...
Azért R.I.P., csak ne legyetek ilyen vakok. (Büszkék lehetünk Puskásra, mint nagy focistánkra tényleg, és sajnálom hogy itt hagyott bennünket, de az éremnek ott a másik oldala is. Ha belegondoltok "csak" egy nagy focista volt, és most körülötte forog a világ? Bezzeg amikor meghal valaki aki sokat tett sokmindenkiért, senki nem emlékezik meg róla. Na mindegy.)
Ég Veled Öcsi bácsi!
†Nyugodjon békében†