Meghalt Puskás Ferenc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Downhill!!
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
ikszdé XD
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
ikszdé XD
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Egy sikeres és példaértékû személyiséggel megáldott embert veszítettünk el, a mai gyûlölködõ világ egyik utolsó önzetlen, segítõkész és barátságos magyarját. Pályafutása és személyisége példakép lehet minden fiatal számára, akik sikeres karrier mellet szeretnének híresek, ismertek és elismertek lenni. Nem a rászorulók megsegítésére tette fel életét, így néhányakban itt felvetõdött a kérdés, hogy mitõl is olyan nagy veszteség Õ?
Országunk legismertebb alakja, aki megmutatta Európának merre van Magyarország, és az 1950-60-as években a nemzetek közötti presztízsharcban fel tudta emelni országunkat a nagyok közé. Gondoljunk arra hogy a németek milyen módon próbáltak érvényesülni (szteroidok, embertelen módszerek), annak érdekében, hogy elsõk legyenek a sport legfontosabb területein.
Akkoriban a sport jelentõsebb mértékben ráhatással volt egy ember önbecsülésére, hangulatára, nem volt ennyire üzleties, és sokkal többrõl szólt egy válogatott meccs. Talán a berni döntõben vesztettük el végleg jókedvünket, optimizmusunkat, és ezért vagyunk most mi magyarok olyan, amilyenek. Félünk a nagy megmérettetésektõl és el is bukunk ha már eljutunk odáig. Az Aranycsapat sikereit nézve a legtöbb magyar polgár végre joggal lehetett büszke magyarságára. Ne mondja nekem senki, hogy nem büszke akkor, ha egy sportágban világ-, vagy olimpiai bajnok Magyarország, jelen esetben pedig ha egy magyar embert kisgyerekek milliói választják példaképüknek. Megszépíti a szürke hétköznapokat, hírnevet szerez az országnak. Mindezt "csak" a sport közvetítésével. Hiszen háborúzni már ügye csak nem fogunk ezért a célért <#miaz>#miaz>.
Különbözõ módon élhetjük meg halálát, van aki úgyvan vele: nem ismertem, "emelem kalapom" és továbbmegy.
Személy szerint azért érint rosszul a halála, mert tipikusan olyan emberrõl beszélünk, akivel kapcsolatban nem is mertünk arra gondolni: egyszer õ is eltávozik. Végtelenül szimpatikus ember volt, még ha nem is ismertem. Fehér Miklóst sem ismertem, halála mégis megdöbbentett, elszomorított és kb két négyzetméternyi területet õ foglal el a falamon. Nem képmutatásból. Akibe szorult egy csöpp érzelem, emberség, az valahogy így érez és nem Afrikával példálózik.
Én azt mondom nézzük át sikereit, gondolkozzunk rajta hogy mennyi örömet szerzett a magyar népnek, vizsgáljuk mint embert, mint magánszemélyt, személyiséget. Aztán rájöhetünk: tényleg egy legenda távozott.
Esõerdõ, ózonréteg, globalizáció....Ja, ez mindenki problémája(lenne)!
De hidd el, hogy ez nem csak Magyar hozzáállás a dolgokhoz, hogy sirnak-rinak...
A topikjaidból amit kivettem, meg a "sötét oldal"-t kedveled, de ezek a sorok, amiket irtál, nekem ez kicsit olyan nekem, mintha (ne vedd sértésnek) leköpnéd a sírját!
Puskás igenis nagy Magyar volt, és az is marad, és jobban szeretném, ha az ilyen sorokat legközelebb valahova pl:Japánba küld, hogy senkit ne sérts meg!
REAL MADRID
Nyugodj békében Puskás Ferenc!
ikszdé XD
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
ikszdé XD
REAL MADRID
ikszdé XD
Figyelem! Puskás Ferenc póló,bögre,egérpad,fényképtartó,cd,plakát,kulcstartó,plüssállat nálam kérhetõ PMbe, itt a karácsony lepjétek meg egymást ti kis focibuzik 😄
ikszdé XD
És rohadtul nem azért jönnek ide az emberek és mennek el az mlsz elé, a kispesti stadionba és majd a temetésre h verje a nyálát. Hamár ebbe Magyarországra születtünk, gyászolhassuk már meg a legnagyobb magyart. Mert nem hiszem ha indiában azt mondanád h Petõfi v Bartók és sorolhatnám, akkor tudnák h magyar vagy. 1ébként meg senki nem mondta neked h ne nyiss egy kib***ott topikot amiben petõfit gyászolod.
Ha majd megtudod milyen egy csapatért, egy sportolóért szurkolni akkor majd azt is megtudod h milyen ha a góljaival, cseleivel örömöt tud szerezni és azt is megtudod h mekorra veszteség egy szurkolónak, ha meghal a játékos.
És ez a topik nem arról szól h örökké gyászoljuk és csak a múltba révedjünk. Hanem h gondoljunk egy ilyen nagyszerû emberre!!!
Nyugodj békében Öcsi bácsi!!!!
És ne egy olyan emberrel példálozzál itt (Steve Irwin) aki a saját kisgyerekét egy krokodil elõtt lóbálta és magának kereste a bajt. Megjátszotta a tökös legényt h oda mert menni a krokodilhoz meg a rájához.
ReaL MaDRid x siempre
Ö a nemzet Puskás Öcsije...a nemzet Focistája ...akár hola világban Kimoondod h Hungary...rávágják...ÁÁÁÁ Puszkász...
Bekcham...nem bir futni nem tud cslezni nem lö eröset, nem tud fejelni...amugy rendben van a srác. Divatmajom
[merlinw.org]
ikszdé XD
R.I.P.
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Most este kezdõdött a Real-Madrid Santander meccs, és több százezer ember emlékezett meg Puskás-ról, hát akkor mi miért ne lehetnénk büszkék rá? miért nem emlékezhetünk rá? miért nem emlékezhetünk kis "keleteurópai országunk" nagyjaira?
Egy érdekes idézet jutott eszembe ahogy olvasgattam hozzászólásodat: "A múltat végképp eltörölni" Hadd ne kelljen elmondjam, kik vagy inkább "mik" mondták ezt...
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
ikszdé XD
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
ikszdé XD
ikszdé XD
ikszdé XD
Én egy rossz szót nem szóltam Puskásról, õ maga nem érdekel. Inkább a ti és a média viselkedését véleményeztem, ami valljuk be feletébb értelmetlen.
Ahelyett, hogy csendben magatokban lerendeznétek egy-két nap alatt, idejöttök verni a nyálatokat. Én nem lennék benne biztos, hogy örülne és büszke volna magára õ, ha tudná, hogy milyen faszacsávó volt és most mindenki gyászolja. Állításaitokból azt szûrtem le, hogy nem volt arca. Tehát ha nem volt arca, akkor miért örülne annak, hogy mindenki (?) gyászolja? -
Nevet szerzett Mo.-nak. Ok. És most akkor mivan? Vered a melled, mert egy kelet(!)-európai ország fia vagy? Vered a melled, hogy milyen szép múltja van a magyar focinak? Ahelyett, hogy néznéd a jelent, a jövõt és tennél valamit. Bármit. Tipikus magyar hozzáállás, mindenen kesergünk és kilökjük azt, akinek akár egy kicsit is eltér a véleménye a miénktõl. Emelett szemellenzõvel csak egy problémára koncentrálunk, felnagyítjuk azt és ha meguntuk, keresünk másikat. Politizálunk, anyázunk. Szidunk mindenkit, pedig mi vagyunk a hibásak. Hogy lesz ebbõl haladás? -
Kedves mflex, a halál fszára pedig azoknak kéne elmenniük, akik személyeskedtek. Büszkék magukra, megóvnak egy topikot. Ezaz. Életeteknek ne legyen soha nagyobb célja.
Holnaptól július 31-ig gyászolom Petõfit. Majd 31.-én nyitok egy Meghalt Petõfi Sándor topikot. A legnagyobb magyar költõ emlékére.
Ettõl függetlenül meghal több ezer ember minden nap. Több ezer hektár fát vágnak ki. Majd mikor már küzdeni kell az oxigénért, akkor mondjátok rá valamelyikünkre, hogy nagy ember volt. És gyászoljátok a porban fekvõ, rothadó hullája mellett.
Amíg anyagilag és egészségügyileg biztonságban vagyunk, jobban esik pusztítanunk és mások dolgaival törõdni, elterelni a mi hiányosságainkról a figyelmet. Képmutatók vagyunk és ugyanolyanok. Mindannyiunk azt hiszi magáról, hogy jobb. Pedig nem. Ugyanolyanok vagytok.
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
R.I.P.
ReaL MaDRid x siempre
Amúgy az nem tiszteletlenség, h valaki mosolyogva emlékszik vissza vkire nem pedig sírva... szvsz
Voltam zárás előtt. _______________
nagyon fasza,amikor mosolygós smileyval mondja vki,h rip...
ReaL MaDRid x siempre
Voltam zárás előtt. _______________