Meghalt Puskás Ferenc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Amúgy meg ezek az esetek a tipikus hülye magyar mentalitásról tanuskodnak, vmint arról, hogy néhány 14 éves is azt hiszi már, hogy meg tudja majd váltani a világot...
Nyugodjék békében Õcsi bácsi!
Remélem nem látja ezt a topicot! Asszem forogna a sírjában!
War. War never changes.
Õ nem egy politikus volt, "csak" egy egyszerû Ember.Nagyobb és szerényebb a mai legtöbb ficistánál.De vannak magyarok akik csak rongyrázásra/pénzköltésre/hírnévre néznek fel.
Miért nem tudunk méltósággal emlékezni ?
Miért kell egy hazánkfiát így a földbedöngölni?
Miért kell ebben a témában is az ellenséget keresni?
A Rendõr topic után már ide is elér az idiótizmus?
Szeretném hinni hogy nem.De a provokátorokat ki kellene már tiltani.Az SG fórumai idáig nem errõl az egymás gyalázásárol, hergelésérõl szóltak.És igen, ha képmutató is vagyok, akkor is válalom a véleményem.
De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Gondolom nem csak velem fordult elõ, hogy anno nagyapó/vater lelkesen mesélt az aranycsapatról...sorolták kívülrõl ki melyik meccsen hány gólt rúgott, ezen a meccsen pl: ennyire saccolták a gyõzelmet. Én megmondom az õszintét, nagyon irigy voltam ezért, a vaterra 😊 Mesélt a teli stadionokról, a legjobb nemzeti csapatokat verték 0-ra. Szép idõk voltak az biztos.
Topcira visszatérve:
Halottról vagy jót vagy semmit, Puskástól függetlenül.
Ha lehet akkor itt ne legyen sz@rdobálás, ez olyan mindhta meghalna egy rokonod, és elkezdené vki mondani melletted hogy pedig tartozott fûnek fának,iszákos volt ...stb. :C
Pls ennyi tisztelet legyen már. 😛
A te jelképed Irwin gondolom,õt gyázsoltad valamilyen formában gondolom..Akkor miért szurja azt a láma fejed hogy mások pedig aszem jogosan gyászoljá Magyarország valahaélt egyik legnagyobb sportolóját?Ez neked baj?Te ***....
És ha ennyire zavar miért irsz ide?HOgy megmutasd te vagy itt a jani?Ezért felesleges...Ja és mondom menj és segitsd meg a rászorulókat mert érdekes módon most is netezel ahelyett hogymennél segiteni..Szánalom vagy..
Én pl fizettem a cunami idején és 2gyermeknek küldtem segélyt te megtetted?Igen persze mert mást nem irhatsz....
És én sose szemeteltem,imádom az állatokat a természetet (Amatör fotós lévén) és érdekes módon gyászolok...
Ennyit rólad,és hiába vergödsz ez bunkóság és agyatlanság bizonyitéka volt amit müveltél pár társaddal együtt!Nyiss topicot témádnak itt pedig kussolj be!
ReaL MaDRid x siempre
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Amit viszont csabiks mûvel, az már mindennek a teteje.
Szvsz fejezzük be a vitát, mert Öcsi bácsi sem örülne ha ezt látná :/ Peace
Voltam zárás előtt. _______________
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Remélem láthatunk még Hozzád méltó focit a magyar pályákon....<#worship>#worship>
azt mondom inkább zárják be a topikot, mer ami itt megy az már nem elfogadhato.. Öcsi bá volt az egyik, ha nem a legnagyobb magyar.. az õ neve hallattán még az is Magyarországra asszociál, aki nem szereti a focit.. ti meg itt hülyéskedtek a halálával, meg valaki itt éli ki az aberráltságát.. arra ott van a gumiszoba. Gondolok itt fõleg a felettéb mûvelt csabiks -re... Ha zavar hogy ennyit foglalkoznak vele, kapcsold el a tévét, ne gyere ebbe a topikba, ennyi a megoldás... gondolkozz már el
.: mobilize.hu :.
Loál a logód 😄
Figyelem! Puskás Ferenc póló,bögre,egérpad,fényképtartó,cd,plakát,kulcstartó,plüssállat nálam kérhetõ PMbe, itt a karácsony lepjétek meg egymást ti kis focibuzik 😄 ""
NEMSZÉGYENLITEK MAGATOKAT??
HOGY LEHETETTEK EKKORA PARASZTOK?????
UNDORIÓTÓAK VAGYTOK MIND,AKI LEÁLL VITÁZNI,EKKOR MIKOR VALAKI ELHUNYT,ÉS VICCET CSINÁLTOK EBBÕL!!<#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead>
REMÉLEM LESSZ <#felkialtas>#felkialtas>----OSZTÁS.........
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
tegnap olvastam 1 cikket puskásról(többet is)csak ebben a cikkben leírták hogy pancho-nak is nevezték meg még vmilyen "ágyú-nak is" + a spanyolok máshogy is nevezték
ha vki megtudná mondani vagy vmi linket akkor thxxxxxx
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
Egy Széchenyi, egy Petõfi és még sorolhatnám a neveket, és a háborús hõsök(akik névtelenül haltak meg a hazájukért)...sokkalta "nagyobb magyarok", mint egy híres futballista.
És sok ember többet tett a hazáért, mint õ, mégsem emlékezik meg róluk senki. De SENKI az égvilágon. Szerintetek Puskás azért focizott, hogy Mo.-nak jót tegyen vele? A nagy halált. Azért focizott mert szeretett és ment is neki. És persze jól is keresett vele, már bocsánat. Na mostmár, ha az ember 1) szeret valamit 2) még jól is keres vele, akkor miért ne csinálná? De ettõl nem lesz nemzeti hõs...
A legnagyobb erényét hagytad ki ami miatt páratlan a mai futballban. Remélem sejted mire gondoltam. (Nem, nem a szabadrúgásaira, abban Juninho simán viszi)
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
München ist ROT!!!
õ egy egyéniség. hadd mondja a magáét, ne magyarázz neki mert vitatkozni csak értelmes emberekkel lehet.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
RIP Õcsi bá.. Sziasztok
Downhill!!
Mi az hogy focist b***?? Te ki vagy? Mi vagy? Örülj neki hogy volt egy ilyen ember hogyha elhagyod ezt a tetves országot és megkérdezik honnan a busbol jöttél.. akkor mit mond rá!? ááá hungary Pancho Puszkasz! Szóval ö nem csak egy focista volt.. hanem a legnagyob magyar mint sport ember mint bárki más.. egy tetû politikus nem érhet fel a nyomába..!!
München ist ROT!!!
ikszdé XD
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
ikszdé XD
ikszdé XD
ikszdé XD
ikszdé XD