Meghalt Puskás Ferenc

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem bírom elhinni, hogy Magyarországon ilyen emberek vannak:

SZÁNALOM

olvassátok el az utolsó pár hozzászólást. Ilyen fasszopó kis parasztokat még nem hordott a hátán a föld. Azért írom ide, hogy ti is tisztán lássátok, hogy milyen allottomos senkiházi emberek között élünk, de nem akarok origo-ra regelni, mert már így is felbasztam az agyam.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Matthew Prosac
-.-

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hunbasser
ya,jól beszélsz,igazad van.

én meg arra döbbentem rá,h milyen osztálytársaim vannak.
szóbakerült Puskás,és ott volt 2 kocka is,õk azt se tudták,h ki az,csak annyit hallottak róla,h vmi futballista volt.
én meg mondtam nekik,h milyen nagy focista és milyen nagy ember volt,erre az egyik ezt mondta:"hitler is nagy ember volt."
hát erre inkább nem szóltam semmit...

ReaL MaDRid x siempre

egyetértek,jól beszélsz!

mert akkor másképp volt, itthon éhbéren fociztak, nem úgy mint most a semmiért... Meg ha tudnátok sok szájverõ, nem elment, hanem nem jött haza, mert az a hír járta feléjük, hogy itthon valami ellenõrzés lesz velük szemben. És tudhatjátok hogy 50-es években mennyi kitelepítés meg kivégzés volt. Én se mertem volna hazajönni. De milyen fura, rengeteg kinnt élõ magyar veri a mellét kinn, õket nem piszkáljátok? Ennyire nehéz egy honfitársatok hírnevét és sikerét elviselni, és ezért még halálakor is kifogásoljátok egész életét? Hát szörnyû ami már ebben az országban folyik. Hihetetlen

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

<#kocsog>

hunbasser
ez Anglia-Magyarország volt,és nem 6:3,hanem 3:6!
mindannyian rosszul mondjuk,ha 6:3-mat mondunk,de ez már amolyan "szállóigévé" vált,és ez így is marad.A Magyarország-Anglia az 7-1(vagy 2) lett... 😊

ReaL MaDRid x siempre

Lammer
most erosen elgondolkoztam azon, hogy levegyelek MSNrol <#levele>
jahes ontopic: RESPECT OCSIBACSINAK!!!44444444(nem lehet eleg 4essel kifejezni) <#rinya><#rinya><#rinya>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

rvn
Mi az a foci? Szerelem...

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

SHADOWEYES7
<#wilting>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Ezt a kérdést így feltenni, mûveletlenség! Az, hogy ki milyen sportot tart sportnak egy másik kérdés, de ettõl nem kell másokat lenézni. Én sem szoktam soha focit nézni, ettõl még tudom azt tisztelni, akinek ez a mindene!!!

Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!

mi az a foci?

Zizou5
na alap megnézem leszarom holnap suli?

Az 1953-as Magyarország-Anglia mérkõzés pár perc múlva az m1-en!!!

MerlinW
Srácok, azt ugye tudjátok, hogy ha nem reagáltok a hülyeségekre, akkor vita nélkül megunja... Különben is újreg.

[merlinw.org]

I3andy
hagyjátok már abba, az egész hülyeséget plz
ez a topik nem errõl szól

Ebbõl sugárzik az értelem.

SHADOWEYES7
""Csak merd anyámra a neved venni és rájössz h ki vagyok!""

ez most mi akar lenni???????<#idiota><#idiota><#idiota>

osho
...akkor tudjuk....

írd meg a leckédet,mert holnap kérdezni fog a tanárbácsi,és szigorú lesz kisfiam.Anyád megint nem látja mire megy el a pénze.

De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !

Csak merd anyámra a neved venni és rájössz h ki vagyok! <#mf2>

ikszdé XD

Rest In Peace, Öcsi bácsi!

rvn
igy igaz...de én már nem szólok senkinek...mi tudjuk ki volt Ö, mit tett Ö és ezt senki nem veszi el tõle...

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

ha csak az országimázst nézzük, akkor egyértelmû, hogy senki, DE SENKI nem tett többet MAGYARORSZÁG ISMERTSÉÉRT a XX. században, mint -P-U-S-K-Á-S- -F-E-R-E-N-C !!! (és ez vitathatatlan tény)

reaper4
az a szomorú, h nincs követõje. ha lenne még 20 ilyen játékos most ez a topic nem lenne 😞

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

SHADOWEYES7

te tiszteletlen<#kocsog>

Ars3nal
ha benne leszel a világ 25 legjobb sportolójába nyitunk neked is, addigis tartsd meg magadnak felettébb tapló véleményed:c

Akkor is tartom a véleményt: egy híres focista nem lesz az eredményeitõl nagy magyar. Majd ha a hazájáért tesz valamit. Ennyi. Ha ezt nehéz megértenetek, akkor ez van...(elmegyek valami híres akárminek, amibõl tehetséges vagyok, és híres leszek -- ugye nekem is lesz gyásztopicom?)

Ars3nal
igazán megérdemelnél életfogytiglani szibériai kényszermunkát te paraszt a véleményeddel együtt-.-

[Walaki]D`Lair
így van!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

SHADOWEYES7
komolyan zárni kéne a topikot a sok ökör miatt!!
HÁT NEM LEHET MEGÉRTENI---MEGHALT!!!!

-----TISZTELETET NEMISMERTEK?????
-----EZ NEM BULVÁR HÍR!!!!

SZÉGYELJÉTEK MAGATOKAT.................<#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2>

rvn
Ez a mai magyar tudat...irigység..más mocskolása ok nélkül...howa születtem :S

Ja és ha ma egy magyar focista a realhoz igazolna akkor õ lenne az isten, de Puskást meg leszóljátok emiatt. Érdekes. Ronaldinho se brazil, Shevchenko se ukrán és Zidane se Francia mert külföldi csapatokba játszanak.

Az az érdekes, hogy egy külföldi fórumon se olvastam még negatív hozzászólást vele kapcsolatba csak pont a magyar fórumokon.

Hogy miért lépett le? Azért, mert itthon bemocskolták a nevét, a felesége meg kivitte neki az újságokat, hogy megmutassa neki, és õ jobbnak látta nem hazajönni. 2 éves eltiltást kapott emiatt és csak ezután igazolt a real-hoz. Szóval nem azért nem jött haza mert külföldi csapathoz akart igazolni, de ha már kint maradt akkor valamibõl meg is kellett élni.

[Walaki]D`Lair
Hmm...Papp László is megtehette volna, mégis maradt itthon, pedig vele aztán tényleg kibasztak......😉 Na ennyit errõl...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

rvn
sok ökör...ezek nem tzdják mit jelent/ett a Puskás név a magyaroknak... akkoriban mindenkinek mosolyt tudott csalni az arcára mikor gólt löt...és az akkori komonizmus ban ez nagy szó volt...

ha megtehettem volna én is Lmentem voltna mint h abba a nyomorba maradjak itthon...

ProGabe
perzse,azért lépett le...^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
nem azért lépett le...ha az egészrõl fingod sincs,akkor inkább hozzá se szólj a témához

ReaL MaDRid x siempre

[Walaki]D`Lair
Jesz...a legnagyobb magyarok egyike lelépett egy spanyol klubba focizni, mert ott többet kapott a zsebébe...remek...

ettõl függetlenül nyugodjék békében...

rvn
Nem akár ki ment L ez mindenkinek fel kéne fogni...

Ha nem lett volna a legnagyobb magyarok egyike akkor nem lenne minden meccsen gyászszünet... ma nekem is meccsem volt és be kell valljam...megcsurrant a könnyem és nem csak én voltam igy vele...nézök játékorstársak is...nem ismertem de TISZTELEM...

hunbasser
Matthew Prosac:jól beszélsz!<#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

Matthew Prosac
Mindamellett hozzáteszem: Gróf Széchenyi István valóban többet tett országunk fejlõdése érdekében, méltán lehetünk rá büszkék és többre tarthatjuk Puskásnál (jogosan), ám a két ember más és más területen tudott örömet és hírnevet szerezni Magyarországnak.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Igen persze, igazad van: már halála elõtt is nyithattunk volna egy topicot: "Puskás Ferenc meg fog halni" címmel..<#szomoru2>
Maradok továbbra is tisztelettel (képmutatva): egy focista és fõiskolás magyar állampolgár.

Matthew Prosac
A Nemzet Sportolója (2004)
A XX. század legjobb magyar sportolója
Halhatatlanok Klubjának tagja (1991)
Golden Foot-díjas (2006)
Európa Bajnoka (2006)
A sportági Hírességek Csarnokának tagja
NOB Olimpiai Érdemrend (1997)
Köztársasági Elnök Arany Emlékérme (1997)
Magyarság Hírneve (1997)

ezeket is csak úgy bratyiból kapta.. ha mindehhez hozzávesszük hogy ma már lovaggá ütnek edzõket, focistákat (Anglia) olyan indokkal hogy népszerûsítik az országot, akkor nem tudom mi a kérdés..

Truck Driver001
Nyugodjon békébe.De tökéletesen egyetértek veled.<#eljen>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

ProGabe
miért nem bírom én ezt lementeni? :S

bacardi93
huhh ... csabiks... hát te egy vérbeli nagy lompos f*** vagy!!Meghal egy ember(nem is akármyilyen ,hanem egy világhíres, egy olyan ember aki, Magyarországnak szerzett egy kis hírnevet, egy ember akit mindenki ismert)és te azt szidod aki gyászolja?!?! Elgondolkodtál már azon h, ha pl anyukád meghal , és csinálsz egy topicot h meghalt az é.anyám én meg odamek és azt mondom: Hát ki nem sz**ja le?? Amúgy orvos mikor látott utoljára?? Nem mondta h baj van az agyaddal??? Mert sztem sürgõsen elkéne menned dokihoz! na ennyi
Nyugodj békében , Öcsi bácsi!!!!!

Ha olyan nagy a szád valóságban is akkor mond el a véleményed nyilvánosság elõtt is és viseld a következményeit!