Meghalt Puskás Ferenc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SZÁNALOM
olvassátok el az utolsó pár hozzászólást. Ilyen fasszopó kis parasztokat még nem hordott a hátán a föld. Azért írom ide, hogy ti is tisztán lássátok, hogy milyen allottomos senkiházi emberek között élünk, de nem akarok origo-ra regelni, mert már így is felbasztam az agyam.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
én meg arra döbbentem rá,h milyen osztálytársaim vannak.
szóbakerült Puskás,és ott volt 2 kocka is,õk azt se tudták,h ki az,csak annyit hallottak róla,h vmi futballista volt.
én meg mondtam nekik,h milyen nagy focista és milyen nagy ember volt,erre az egyik ezt mondta:"hitler is nagy ember volt."
hát erre inkább nem szóltam semmit...
ReaL MaDRid x siempre
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
mindannyian rosszul mondjuk,ha 6:3-mat mondunk,de ez már amolyan "szállóigévé" vált,és ez így is marad.A Magyarország-Anglia az 7-1(vagy 2) lett... 😊
ReaL MaDRid x siempre
jahes ontopic: RESPECT OCSIBACSINAK!!!44444444(nem lehet eleg 4essel kifejezni) <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!
[merlinw.org]
ez most mi akar lenni???????<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
írd meg a leckédet,mert holnap kérdezni fog a tanárbácsi,és szigorú lesz kisfiam.Anyád megint nem látja mire megy el a pénze.
De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !
ikszdé XD
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
te tiszteletlen<#kocsog>#kocsog>
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
HÁT NEM LEHET MEGÉRTENI---MEGHALT!!!!
-----TISZTELETET NEMISMERTEK?????
-----EZ NEM BULVÁR HÍR!!!!
SZÉGYELJÉTEK MAGATOKAT.................<#szomoru2>#szomoru2><#szomoru2>#szomoru2><#szomoru2>#szomoru2><#szomoru2>#szomoru2>
Hogy miért lépett le? Azért, mert itthon bemocskolták a nevét, a felesége meg kivitte neki az újságokat, hogy megmutassa neki, és õ jobbnak látta nem hazajönni. 2 éves eltiltást kapott emiatt és csak ezután igazolt a real-hoz. Szóval nem azért nem jött haza mert külföldi csapathoz akart igazolni, de ha már kint maradt akkor valamibõl meg is kellett élni.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
ha megtehettem volna én is Lmentem voltna mint h abba a nyomorba maradjak itthon...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ReaL MaDRid x siempre
ettõl függetlenül nyugodjék békében...
Ha nem lett volna a legnagyobb magyarok egyike akkor nem lenne minden meccsen gyászszünet... ma nekem is meccsem volt és be kell valljam...megcsurrant a könnyem és nem csak én voltam igy vele...nézök játékorstársak is...nem ismertem de TISZTELEM...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Maradok továbbra is tisztelettel (képmutatva): egy focista és fõiskolás magyar állampolgár.
A XX. század legjobb magyar sportolója
Halhatatlanok Klubjának tagja (1991)
Golden Foot-díjas (2006)
Európa Bajnoka (2006)
A sportági Hírességek Csarnokának tagja
NOB Olimpiai Érdemrend (1997)
Köztársasági Elnök Arany Emlékérme (1997)
Magyarság Hírneve (1997)
ezeket is csak úgy bratyiból kapta.. ha mindehhez hozzávesszük hogy ma már lovaggá ütnek edzõket, focistákat (Anglia) olyan indokkal hogy népszerûsítik az országot, akkor nem tudom mi a kérdés..
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nyugodj békében , Öcsi bácsi!!!!!