Meghalt Puskás Ferenc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
barom hozzászólások már voltak..........<#szomoru2>#szomoru2><#szomoru2>#szomoru2><#szomoru2>#szomoru2>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ha szemét akarnék lenni, akkor mondhatnám azt is, hogy amikor a háború volt, akkor õ elmenekült az országból, annak ellenére, hogy valamilyen katonai rangja is volt. Úgyhogy nem érdemelné meg ezt a felhajtást. De részleteket nem tudok, igy nem mondom, mivel nem nagyon ismerem az életét. Az meg más dolog, hogy külföldön csinált karriert és igy lett hires. Mondjuk itthon nem sok esélye lett volna, akármennyire is tehetséges...Szerintem világra szóló eseményt akarnak csinálni ebbõl az egészbõl, hogy megint a külföldi hirekben szerepeljen az ország és ennyi.......
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
"csak ennyit tett...."<#szomoru2>#szomoru2>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

mit tett õ ?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !
De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !
més senki nem tudja,honnan lesz elõkerítve az az 500 millió ft
ReaL MaDRid x siempre
Sajnálom, remélem megoldható lesz ez valahogy.
Éppen az volna a lényeg, hogy semi bajom nem lenne, ha nemzeti gyásznap lenne, aki akar kimegy a temetésre, aki nem akar, az meg mehet ahova akar. Tiszteletet is nyílvánítunk és közben nem rontjuk el mások életét sem, nem tudom mi lett volna ezzel a baj.
Csak azzal nagyon nem értek egyet, hogy a nemzeti gyásznap nálunk miért jelent légiriadó készültséget, ennyi. Semmi bajom a Puskás Ferenccel, eényleg, ez semikképp sem az õ hibája, nem is tehet róla.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
na ez így nem igaz.. Puskás megérdemli a nemzeti gyásznapot! Nem írom le h miért, olvass vissza. Nem népszerûsítési okok miatt lett gyásznap...
Vasárnappal egyébként egyetértek....
tiszta dedó......
de ez az élet!!
és ha neked hal meg hozzátartozód???
akkor nem mész el,és ennyi!!!
közéleti személy volt ,tiszteletet érdemel nem offot még mindig!
NYUGODJON BÉKÉBEN.......................................
Tisztelem Puskás Öcsi emlékét, egyike volt azon embereknek, akik Magyarországért tették a dolgukat. Mai focisták közül egyet nem tudnék mondani, aki ha hívnák vmi zsíros fizetéssel rendelkezõ csapatba nem hagyna itt csapot papot és rohanna. Öcsi bácsi, igaz nem ismertem annyira mint szerettem volna, de nagy ajándék volt ennek a reményvesztett országnak akkor. Hiába, amikor az emberek a szükség idejében sínylõdnek, vannak emberek akik hoznak még reményt. Sajnos pályafutásával ez a mentalitás is megszûnt szinte...
Azonban ennek ellenére ellenzem az óriási atomtámadás-féle lezárást a temetésének napján. Igaz, egy nagy magyar embert temetnek, azonban ez nem jogosít fel senkit arra, hogy tönkretegyék mások életét. aki szolidaritást vállal Öcsi bával az nyugodtan menjen, tarthat körmenetet akármit, azonban ez az agyament hozzáállás... Hadd magyarázzam meg miért.
Törétént ugyanis, hogy a szalagavató-bál amire kivételesen készült az egész iskola már júniusban le lett foglalva december kilencedikére. A rokonok tudják, emberek ez alapján szervezték az utazásokat, tánctanárokat, ruhákat. Jön ez a tragédia, mire vki, amellett, hogy tiszteletét nyilvánítsa valószínûleg népszerûsítési okokból is elrendel egy nemzeti gyásznapot az országnak.
Namost emiatt sz összes rendezvényt határozatilag törölni kellett, a körcsarnok szépen visszadobott minket, hogy bocsi de itt nem lesz semmi december kilencedikén, legközelebbi idõpont január tizenkilenc, esetleg ráfizetéssel megoldható. Szép. Emellett az összes nõnemû táncosnak az augusztusban lefoglalt ruháik szépen elúsztak, volt akinek januárra nem volt szabad ruha, kész, varrjon valamit. A tánctanárokat decemberig fizettük, eddig volt az az idõszak, ameddig betanítanak minket, hopp de most rá egy hónapra körülbelül úgy elfelejtünk mindent, mintha el se kezdtük volna. Ezután jönnek az idõproblémák, fél társaságnak repülõjegye van, vagy nincs itthon azon a napon, a másik meg, hogy a rokonság nagyrésze se tud eljönni, hiszen nem januárra tervezték az idõpontot.
Nem tudjuk mi lesz, de ez alapból rossz így. Belegondolhattak volna ott fennt, hogy az emberek nagyrésze szombatra tervez programot, hogy vasárnap utána még ki tudja pihenni magát. Egyszerûen sokkal értelmesebbnek tartom, ha Vasárnapra, vagy valamelyik hétköznapra tették volna, és így nem gázolnak bele emberek tényleg életében egyszer elõforduló alkalmába.
Szerintem Puskás Öcsi bá sem szerette volna, ha a temetésekor úgy emlékeznek meg, hogy "Hát, a Puskás miatt az egész szalagavatónk széjjel lett b*szva. Köszi Öcsi bá!" Pedig ez nem az õ hibája...
Szóval csak annyit, hogy lehetett volna ésszerûbb idõpontot választani, vagy nem kell atomtámadás szintû lépéseket tenni egy temetés miatt. Az akinek ez az esemény fontos, úgy is meg fog emlékezni Öcsi báról, mi sem utáljuk vagy ilyenek, de miért kell lemondatni mindenfajta megszervezett dolgot... Szalagavató után/elõtt mi van ha például sokan átmentek volna a sírhoz megemlékezni? Szerintem attól még, hogy megemlékezznük nem kell mindenkinek otthon ülni gyászruhában gyertyával éjfélig. Ez nem megemlékezés, ez fanatizmus.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Öcsi bácsi,nyugodj békében!
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Ha Madridban jàrok,Mindenki
aki megkérdezi hogy neked milyen akcentusod van,
arra azt felelem hogy magyar,egyböl Puskàs a felelet!
Madriba jàrok minden héten,és boldog vagyok hogy tudjàk hogy ki az aaöcsi bàcsi!!
Nyugodjon békében Puskás Ferenc, minden idõk legnagyobbja!!!
Te mit csináltál itt? Na igen, te nem.
De hát mindannyian ugyanolyanok vagyunk - a szépet írjuk ide és nem az eszünket játsszuk, ellentétben veled, te igazán különleges ember.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||