518
  • kojak90
    már megint itt vagy nekrofil?
  • Mor3llo
    micsoda hozzáállások..mondhatni, igazi magyar hozzáállás : 'ha nekem nem jut semmi, nem jutok semmire, akkor másnak se legyen jó, más se próbáljon meg kiutat keresni...' hát gratulálok ! mélységes szomorúságot érzek..már csak 2 élő tag az Aranycsapatból :'(
  • SHADOWEYES7
  • Hajnalcat
    Szégyen, hogy ilyen kevesen vannak a temetésen. Tudom az okát(ami elég szomorú)...de inkább nem részletezném.
  • Kishawer
    Gratulálok!
  • Dying Soul
    Egyetértek. Csak egy focista volt.
  • whiskeyman
    hát tényleg szégyen hogy a sok pesti ember miért nem tud kimenni. Ha ott élnék tuti, hogy legalább egy szál gyertyát kivittem volna a stadionba, ha már a temetésre nem tudtam volna elmenni.
  • kojak90
    és gondolom az egész fradi, újpest, kispest, mtk, reac, vác és a többi pesthez közeli csapat szurkolótábor is jelen van...
  • Kishawer
    :(
  • ProGabe #469
    ebbe ne menjünk bele,de nem mellesleg a család kérésére nincs ott senki tőlük,szóval sajnos igen,ebben is ott a politika elég vastagon :(
  • Kishawer
    Mennyire igazad van!
    szerintem még az is szégyen, hogy egy ekkora klasszis temetését is a politika befolyásolja! Nem akarok politizálni, de nézzétek meg, a baloldalról senki sincs ott!
  • ProGabe #467
    "hol voltál Öcsi 56 után? Mi megküzdöttünk a komunistákkal..hol voltál...mi túléltük ezeket a sanyarú éveket...hol voltál????"

hát ez az amit annyira rühellek hogy nem is igaz,nagyon sokan ezt róják fel neki,csakhogy nem azért maradt kint ment gondolt egyet!!!hanem mert őt már igenis meghurcolták,éhbérért csinálta a csodát,volt az akkori vezetésnek kéznél egy bálványa(mármint az emberek szemében volt az ugyebár),akit úgy ráncigáltak ahogy akartak,úgy táncolt ahogy ők fütyültek!!!!szerinted azért focizott a világ (akkori)legnagyszerűbb csapatában mert kastélyt akart venni?képzeld nem így volt!!!ennyi erővel a mostnai sztároknak is felróhatnád ugyanezt,tehát hogy egy Ronaldinho miért nem maradt brazíiliában,vagy Gera itthon,de nem mondod,hiszen egyértelműen azért játszanak ott ahol,mert Istenadta tehetségük van,és Öcsi bácsit akkor ugyebár nem engedték volna el,hát kint maradt az első adandó alkalommal,mint ahogy te is ezt tetted volna,mármint ha nem annyira bírnál csak gondolkodni amennyire,te...
  • Kishawer
    szerintem is!
  • Bandee1987
    mintha valamivel többen lennének, vagy csak én látom így?
  • homeless
    http://index.hu/sport/foci/061209tem/
  • Kishawer
    Itt látszik hogy külföldön jobban tisztelték Öcsi bácsit! http://www.bestfootballer.com/
  • kojak90
    sztetek amúgy mi járhat a real madrid küldöttségének a fejében?
    náluk az ilyen mentalitás elképzelhetetlen
  • a.carkey
    Ha nem, akkor soha a büdös életbe nem fogunk rendezői jogot kapni semmilyen labdarugó eseményre.
  • kojak90
    úgy legyen
  • a.carkey
    Ez van.
    A temetőben - hidd el - sokkal többen lesznek!
  • a.carkey
    Tudod, a legtöbb játékost, akiért az 50-es években az egész ország odavolt, imádták őket, mert a sivár hétköznapjaikba, a diktatúrába némi színt és fényt vittek, azok, akik közül most már csak két játékos él, a többiek idegenben haltak meg, vagy csak csendben. Ezért most a nagy felhajtás. Az elmenteket, a nagyokat egyszeráen nem tudták méltó tisztelettel elbúcsúztatni és valószínűleg sem Grosicsot, sem Buzánszkyt nem fogják ilyen szépen temetni. (stb. stb.)

Az egy dolog, hogy vsz most is lenyúlnak egy csomó pénzt a temetés kapcsán, ahogy tették amikor itt volt a Real, de ezt most hagyjuk.

Ez a temetés és felhajtás vsz többekről is szól majd, akiknek a halálhírét - mivel disszidáltak - még közölni is csak pár szóban közölték.
  • SHADOWEYES7
    mások meg még erdélyből is eljönnek!!!
  • kojak90
    egyszeerűen szégyen hogy pesten mennyien nem bírják kimozdítani a hájas seggüket, hogy elmenjenek a stadionba
    pest másik fele gondolom a west endben soppingol
  • SHADOWEYES7
    és ez ma jutott el az agyadig????
    pont a temetés napján????
    látom tanultál tiszteletet!!!

"""Minden tiszteletem az övé, 26 éves vagyok több iskolát is elvégeztem de "ki a fene az a Puskás Ferenc???" ,talán valami nemzeti hős? Talán tett valamit az országunkért? Esetleg feltalált valamit? Vagy Nobel díjat kapott? Remek focista volt az tény, de mi ez a királyi felvonulás emberek?""""----------------------------
  • metlogen
    Ezt hozzá is fűztem hogy nem ő tehet róla, de ez a véleményem
  • hunbasser
    azt hiszem nem jó helyre írtad ezt

szvsz írj egy levelet gyurcsánynak,erről sem Puskás,sem mi nem tehetünk

de sztem simán megérdemel egy ilyen temetés,hát sokkal többet tett Magyarországért,mint mondjuk Antall,akinek 400 milliós temetése volt.
    ha neki 400 milliós temetése volt,Öcsi bácsi sokkal jobbat is megérdemel...
  • metlogen
    Minden tiszteletem az övé, 26 éves vagyok több iskolát is elvégeztem de "ki a fene az a Puskás Ferenc???" ,talán valami nemzeti hős? Talán tett valamit az országunkért? Esetleg feltalált valamit? Vagy Nobel díjat kapott? Remek focista volt az tény, de mi ez a királyi felvonulás emberek?
    A szomszédban a Kovács Erzsike néni,naphosszat azon bőg hogy mit fog enni, miből fizeti a fűtést, karácsonyra miből adjon az unokáknak. Erre mit lát a tv-ben, hogy Öcsi bácsi királyi megtiszteltetésben milliókért végighurcolják a városon. Erzsike néni joggal kérdezhetné "hol voltál Öcsi 56 után? Mi megküzdöttünk a komunistákkal..hol voltál...mi túléltük ezeket a sanyarú éveket...hol voltál????
    A feleségem most fog szülni, bezárják előlünk a korházakat, sőt fizessek külön a szülészorvosért, köszönöm szépen a Gyurcsány Ferencnek, és azt is köszönöm hogy a feleségemmel boldog jövő elnézve, közösen nézzük a tv-ben Puskás Ferenc búcsúztatását.

Minden tiszteletem tényleg az övé,erről nem ő tehet!!!!
    Hanem a mi országunk!!!!!!
  • SHADOWEYES7
  • hunbasser
    :((

ott leszek
  • SHADOWEYES7
    ma temetés.................
  • SHADOWEYES7
  • B0B0
    Gyerekek! Machos Ferencnek nem nyittok topicot???
  • fradista91
    Én erre az oldalra már vagy fél éve járok, és halála után Puskás Öcsi bácsira +50 ezer szavazat érkezett. Ez is mutatja, hogy a világ egyik legnagyobb focistája volt! És lesz szívünkben mindörökké.
  • Harly18
    Nem tudom, hogy volt-e....
  • SHADOWEYES7
    mondom ,csak példa volt,a pénz hová tételével kapcsolatban,mondhattam volna még 1000 olyan dolgot amit az ország pénzéből finanszíroznak............
  • Dying Soul
    Ez foci. Egy sport. Egy JÁTÉK.

Augusztus 20 pedig nemzeti ünnep. Nagyon más a kettő.
  • SHADOWEYES7
    amugy csak 1 példa volt a pénz miatt hogy miért kell ennyit költeni rá........
  • SHADOWEYES7
    Persze,hogy más és nem értem miért kell firtatni miért is lessz ekkora temetés??
    Bezzeg mikor az aranycsapat bevarta a gólokat az akkori öregek nem mondták volna hogy majdan ha elhunynak a nagy focistáink nehogymár nagy temetés legyen!!
    Ez az elmult nemzedék hatalmas büszkesége és bálványa volt amit Öcsibácsi csinált,az hogy ki,és hogy szervezte le a temetést semmi közünk nincs hozzá,és nem is illik felhozni szerintem!!!
  • I.C.ram
    Ez kicsit más azért...
  • SHADOWEYES7
    gyerekek,mikor Augusztus 20-án ott álltok és folyik a nyálatok a tüzijáték szépségén ,miért nem reklamáltok,hogy mi a faszért a mi adó fizető pénzünkből csinálják meg??
    pedig ez a sajnálatos dolog 100 évben egyszer adódott,az meg minden évben van!!!

hmmm??