Meghalt Puskás Ferenc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem még az is szégyen, hogy egy ekkora klasszis temetését is a politika befolyásolja! Nem akarok politizálni, de nézzétek meg, a baloldalról senki sincs ott!
Si vis pacem, para bellum.
hát ez az amit annyira rühellek hogy nem is igaz,nagyon sokan ezt róják fel neki,csakhogy nem azért maradt kint ment gondolt egyet!!!hanem mert õt már igenis meghurcolták,éhbérért csinálta a csodát,volt az akkori vezetésnek kéznél egy bálványa(mármint az emberek szemében volt az ugyebár),akit úgy ráncigáltak ahogy akartak,úgy táncolt ahogy õk fütyültek!!!!szerinted azért focizott a világ (akkori)legnagyszerûbb csapatában mert kastélyt akart venni?képzeld nem így volt!!!ennyi erõvel a mostnai sztároknak is felróhatnád ugyanezt,tehát hogy egy Ronaldinho miért nem maradt brazíiliában,vagy Gera itthon,de nem mondod,hiszen egyértelmûen azért játszanak ott ahol,mert Istenadta tehetségük van,és Öcsi bácsit akkor ugyebár nem engedték volna el,hát kint maradt az elsõ adandó alkalommal,mint ahogy te is ezt tetted volna,mármint ha nem annyira bírnál csak gondolkodni amennyire,te...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Si vis pacem, para bellum.
náluk az ilyen mentalitás elképzelhetetlen
A medve nem játék.
Az egy dolog, hogy vsz most is lenyúlnak egy csomó pénzt a temetés kapcsán, ahogy tették amikor itt volt a Real, de ezt most hagyjuk.
Ez a temetés és felhajtás vsz többekrõl is szól majd, akiknek a halálhírét - mivel disszidáltak - még közölni is csak pár szóban közölték.
A medve nem játék.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
pest másik fele gondolom a west endben soppingol
pont a temetés napján????
látom tanultál tiszteletet!!!
"""Minden tiszteletem az övé, 26 éves vagyok több iskolát is elvégeztem de "ki a fene az a Puskás Ferenc???" ,talán valami nemzeti hõs? Talán tett valamit az országunkért? Esetleg feltalált valamit? Vagy Nobel díjat kapott? Remek focista volt az tény, de mi ez a királyi felvonulás emberek?""""---------------------------- <#szomoru2>#szomoru2><#szomoru2>#szomoru2><#szomoru2>#szomoru2>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
szvsz írj egy levelet gyurcsánynak,errõl sem Puskás,sem mi nem tehetünk
de sztem simán megérdemel egy ilyen temetés,hát sokkal többet tett Magyarországért,mint mondjuk Antall,akinek 400 milliós temetése volt.
ha neki 400 milliós temetése volt,Öcsi bácsi sokkal jobbat is megérdemel...
ReaL MaDRid x siempre
A szomszédban a Kovács Erzsike néni,naphosszat azon bõg hogy mit fog enni, mibõl fizeti a fûtést, karácsonyra mibõl adjon az unokáknak. Erre mit lát a tv-ben, hogy Öcsi bácsi királyi megtiszteltetésben milliókért végighurcolják a városon. Erzsike néni joggal kérdezhetné "hol voltál Öcsi 56 után? Mi megküzdöttünk a komunistákkal..hol voltál...mi túléltük ezeket a sanyarú éveket...hol voltál????
A feleségem most fog szülni, bezárják elõlünk a korházakat, sõt fizessek külön a szülészorvosért, köszönöm szépen a Gyurcsány Ferencnek, és azt is köszönöm hogy a feleségemmel boldog jövõ elnézve, közösen nézzük a tv-ben Puskás Ferenc búcsúztatását.
Minden tiszteletem tényleg az övé,errõl nem õ tehet!!!!
Hanem a mi országunk!!!!!!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Bezzeg mikor az aranycsapat bevarta a gólokat az akkori öregek nem mondták volna hogy majdan ha elhunynak a nagy focistáink nehogymár nagy temetés legyen!!
Ez az elmult nemzedék hatalmas büszkesége és bálványa volt amit Öcsibácsi csinált,az hogy ki,és hogy szervezte le a temetést semmi közünk nincs hozzá,és nem is illik felhozni szerintem!!!
pedig ez a sajnálatos dolog 100 évben egyszer adódott,az meg minden évben van!!!
hmmm??
Egyszerû a válasz: kenyeret és cirkuszt a népnek. Most azon versengenek a politikusok, hogy ki tud nagyobb felhajtás csinálni az egészbõl.
NYUGODJON BÉKÉBEN..........................................................
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
arra értettem,hogy nem csipogok ,hogy miért erre költik a pénzt el!!
egyébként---- A TOPIK NEM EZÉRT NYILT HANEM AZÉRT ,HOGY EMLÉKEZZÜNK AZ EGGYIK LEGNAGYOBB MAGYARRA!!!
---HÁT NEM LEHET EZT MEGÉRTENI??
MIÉRT KELL ÁLLANDÓAN GYALÁZKODVA FIKÁZNI A KÖLTSÉGEKET,ÉS SATÖBBI????<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
hogy az õ kora???<#nemtudom>#nemtudom>
harly18:ha antall józsef temetése 400 millióba került,akkor Puskásé sokkal többet ér,errõl ennyit
ReaL MaDRid x siempre
mert én 1994 óta igen,és mégsem hõbörgök,mint te az iskola padból!!!
ugyhogy ennyi......
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||