347
  • ricsi00
    ki ne várná?????
  • Shodan
    kicsit elhalt a topic, holnap után premier, én várom azért...
  • Riddick21
    "De most komolyan, ez a házban lövöldözést csak én untam?"

Úgy tűnik.
  • Kmarha
    Nem, én csak direkte az első 10 percről, no meg a 16-os karika körüli cécót ismerve, irtam amit. És mindegyik után irtam, hogy a film ettől még lehet jobb.

De most komolyan, ez a házban lövöldözést csak én untam? :D

A filmet persze csak moziba, de ott kötelezően fogom megnézni én is. Aztán meg majd veszekszünk rajta, hogy jó film volt e vagy jó Die Hard film. :)
  • Riddick21
    Hát ha nem láttál minden trailert, tv-spotot, teasert, részletet, akkor megértem, hogy csalódott vagy.
    Én a kezdetektől figyelek mindent, kétlem, hogy lenne nagyobb Die Hard fan nálam, még a sört is így iszom... szóval láttam minden képet, videót és a kezdetektől egyre inkább bizakodó vagyok, pedig szigorú szemmel nézem!
  • Kmarha
    Remélem is, megnézzük ezeket is. :) Akkor mégis van remény?!
  • Riddick21
    Nem értem, miről beszélsz. Az első jelenetben benn sincs, a másodikban pedig éppen érkezik, a korábban kiadott két részletben viszont csak úgy ontja a cinikus beszólásokat ("Circus in town?"; "Sound like a pretty scary guy!", stb.), nem beszélve a helikoptert-kocsival-leszedős részről, ahol már amikor az autóba beszállva is nyomja ("All you gotta do is go pick up a kid in New Jersey, and drive him down to D.C. How hard can that be, huh?") és később sem fukarkodik ("-Are you ok? -I'll let you know in a minute..."). Szóval John McClane-ebb már nem is lehetne.
  • Kmarha
    Nem azt szidom. Ugy érzem túlzásba vették. Eddig inkább Bad Boys 2. És hiányoltam az igazi karaktert belőle, mert azért McClane nélkül nem Die Hard a Die Hard. És az említett ember morcos, mindenkinek beszól, nézésével embert lehet ölni, találékony, mindenkinél okosabb, és piszok jól megy neki az egyedül bujócska egy épületben, repülőben, váróteremben, miközben egy fél tucat terrorista kergeti őt.

De biztos jó lesz igy is, ahogy most áll a dolog.
  • solikka
    Én direkt meg sem néztem az első 10 percet! Had legyen meglepetés, és amikkel itt szidjátok a filmet, hogy semmi más csak tömény akció az nekem meg pont jót jelent, ez a jó egy Die Hard filmben!!! Szerintem ez már alapból biztosítja azt hogy fenomenális film lesz!
    Nem kell mindenben a realitást keresni...ez a lényege a die hardnak is...egy ember egyedül néhány golyóval elintéz vagy 20 terroristát! Nem értem mit szidjátok azért meg szinte csak az akcióról szól! Lehet nem láttatok még die hard részt...
  • Kmarha
    (másrészt már kicsit unalmas az, "Ez az ország megfizet a büneiért" szöveg, a katonaság éves lőszerfogyasztásának az eldurrogtatása, a fizika törvényeire majdnem hogy fittyet hányva rekpedő, bukfencező kocsik, a házfalakon futkározó, látványos ugrásokat produkáló és még látványosabb bukásokban elhalálozó csunya gonosz bácsik kisebb hadserege.. nekem nem kell.

Vissza az ak-t szorongató, kis helyen összezárt terroristákat, akik szimpla lövésektől, torokelvágástól meghalnak, akik mellé nem kell hatalmas kamion hogy áthajtva mindenen szétszorja a roncs kocsikat maga körül. Mert lehet izgalmas egy akciófilm anélkül, hogy 22 másodpercenként robbanna valami. De ezt már úgylátszik elfelejtették a film rendezők)
  • Kmarha
    semmi különös. kis hackerkedés, aztán a hős zsaru szerencsére die hard filmhez illően pont jókor van rossz helyen, igy kezdődik egy agyatlan, lövöldözös házat 3szor felrobbantós rész.

Tucat látvány akciófilmnek elmegy.

De az első 10 percből egy falatnyi John McClane-t sem kapunk. Persze, a főhőst most is igy hivják, de mintha más filmet néznék, ahol azt mondják ő John Smith akkor annak el is megy, de egy McClane-nek nem.

Kicsit félő, hogy a túlzott, látványos akciókkal a rendező le is rázta a válláról a felelőséget, és úgy gondolta ennyi elég is lesz a filmbe. Lehet kapkodva néztem végig, de nincsenek hatalmas poénok, McClane féle beszólások benne. Persze ez még csak az első feléből 10 perc.

Sokat beszéltünk már arról a társaságban, hogy is nézne ki egy Die Hard 4 film, és abba megegyeztünk, hogy az eddigi látottak alapján, nem így. De várjuk ki a végét. (Már a 3. réssznél is morgolodtunk, mert hát piszok jó film volt, azért már ott elveszett valami a DH-ból.)
  • Magoo
    Nekem bejövős a film első 10 perce! Ki hogy van vele?
    Már most megosztja a közvéleményt! :) Van aki ezalapján elássa...van aki isteníti.
    nos nekem bejön, bár totál más stílust képvisel mint az eddig irészek szvsz :)
  • Csaba007
    Én is így vagyok vele!!
  • Magoo
    Én nem bánom ha ez a film szinkronnal kerül a mozikba. Egyszerűen imádom Willis-t Dörner Gyuri hangján! Az igazi hangja is marha jó, de Dörner bele tud vinni egy marha jó cinikusságot!
    Szóval akár lesz rajta szinkron akár nem, nem sír a szám mikor megyek majd a moziba! :)
  • Riddick21
    Amúgy meg itt még nem láttam belinkelve: 2 rövid jelenet a filmből.
    Kíváncsi vagyok ki mit gondol, szerintem tombol a Die Hard feeling.
    Az év legjobb filmje lesz.
  • Riddick21
    "karácsonyi stílusú zene gitárral"
    LOL.
    Akarod mondani: Örömóda (Beethoven 9. szimfónia)
    Amúgy a "gitáros" verzió: Mike Oldfield: Ode to Joy...
  • EasyLife
    iogen tudjáto kaz a karácsonyi stílusú zene gitárral :D
  • bertino
    "-Nem kéne segítséget hívnunk ?
    - Az túl logikus"

• Csaba007
    magyar szinkronos trailerre gondol amit itt az sg-ről lehet leszedni!
  • Magoo
    Milyen magyar trailer?
  • EasyLife
    nem tudjátok h a magyra trailerben halható zenének ki az előadója és m i a szám címe?
  • Csaba007
    REmélem feliratos lesz de szerintem szinkronos lesz moziban!:D
  • lamella
    A port.hu szerint lesz szinkron :D
  • Japep
    Köszi! :D
  • bertino
    határozottan jöhet!
  • Csaba007
    Ja szerintem is király! Tegyük be!!
  • zaki
    Sztem zsír lett!
  • Japep
    Már alig bírom...messze van még a premier! :D

Unatkoztam, és csináltam egy bannert...ha tetszik nektek, akkor betetethetjük!

• Csaba007
    FEliratos lesz a moziban!!! Ennek örülök:)
  • Csaba007
    Mostmeg 28.:( ez még messzebb van.
  • Csaba007
    Cinematrix oldalán 21 van írva!
  • Magoo
    Release Date:28 June 2007 (Hungary)
  • Csaba007
    Már alig várom bárcsak már 21. e lenne:D!!!!
    Remélem olyan jó lesz mint az eddigi részek........
    John McClane a király!!
  • Riddick21
    Illetve az alább linkelt TV Spot-ok helye is megváltozott.
  • Riddick21
    Megnyugtatásul.
  • Riddick21
    TV Spot 1
    TV Spot 2
    TV Spot 3
  • Magoo
    Csekkoltam :)
    És Bruce haverunk írásait is láttam ;)
  • Riddick21
    Itt a 31216-os hsz-t nézd meg.
  • bertino
    lol az index sose volt igazság :DDDDD
  • Magoo
    Hát én ezt úgy tudom, hogy pont Willis verte ki a balhét amiért túl gyengus a film a PG-13 korhatár miatt!
    Panaszkodott hogy nem lesz emiatt annyi erőszak, meg hogy csak 2szer fuck-ozhatott...
    na most akkor mi az igazság?