Die Hard 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom, hogy túl akciódús a trailer meg minden, de sztem John McClane hozza majd a régi formát 😉
Ha nem néztem meg 40-szer, akkor egyszer sem.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
-You wanna say something?
-Yippikayay motherfucker!
😄 Hál isten a régi mondás benne maradt!
Tetszik a helikopter gyilkolós rész is! "Elfogyott a lõszerem!" 😄
Amúgy a magyar cím, bár röhejes, passzol a sorozatba...feltéve ha nem lesz több rész. Mert ezután már csak totál baromságot találhatnak ki a folytatások címének!
Arról, hogy szinkronos vagy eredeti a jobb, nos Willis-nek fenomenális Dörner György mint szinkronhang! a Die Hard 3 sztem jobb magyarul mint angolul. Bár ezért Szakácsi is marha sokat tett!
Ez csak akkor fog ütni, ha régi stílusban próbálják összehozni a szinkront! Nem finomkodva és nem kapkodva! CSAK ÍGY LEHET!
Ha elqrják, akkor marad az original hang!
Pedig meg voltam róla gyõzõdve, hogy a Batman: Kezdõdik! a mélypont,de most alulmúlták az alulmúlhatatlant. Gondolom izzadtságos munka lett volna összehívni egy -nem több, mint- 5fõs kreatív csapatot, kemény 10 perc erejéig, aztán kitalálni vmit, amire elégedetten csettint az egyszeri mozinézõ... Vérszánalom.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
"Épp most nyirtál ki egy helikopter egy autoval,,,jah kifogyott a golyó"
XD hozza a formát
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"Az élet kurvadrága"
Szerintem valami hasonló magyar címe lesz. 😊
Azok a régi átélések...wháhh de imádtam.
Manapság darálós szakma a szinkron. Színész bemegy stúdióba, 5 perc alatt felmondja a jeleneteit elsõ olvasásra, aztán megy haza...ennyi. Nehogy már több pénzt kapjon, egy profibb melóért...mondják a szinkronrendezõk gondolom.
áhhh ezért vagyok én is angol hang párti
a mai szinkronok egytõl egyig szutyok fordítások ugy, ahogy vannak... ha lesz is mocskos szája, az se biztos, hogy látunk belõle valamit 😞
Megnéztem az elõzetest és nagyon király volt!!!
Várom nagyon a filmet!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
az biztos, hogy erre a filmre úgy kell beülni, hogy akkor most megnézek egy akciófilmet, de nem die hardot, csak egy filmet. és akkor jó lesz szerintem.
Remélem azért adnak John mocskos szájára 😄 mármint, nem fog finomkodni, meg nem lesz mesebeli erõszak, hogy egy csepp vér se folyik mert ilyen meg ilyen korhatás besorolású 😊
Aki még keresné annak itt egy link a Trailerhez
Hardwiredrõl lehet szedni.
mindig történt benne valami
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
azon kivul, hogy leirja egy mondatban mi a sztori, meg kik a szereplok semmi sincs ott. jelent mar meg par kep is, fent volt az SG-n is. Azota vmi ujab kepek?