Szombat Esti Láz. (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem meg épp hogy Stohl érdemelte volna meg, gondolj már bele, Katus egy sportoló, egy erobikus, és annak megvan a maga táncos ritmikus mozgása!
Szerintem tökre nem volt fair kûzdelem. Ahhoz képest, hogy Stohlnak (hozzá teszem én nem vagyok oda érte, kicsit utálom is) semmi köze nem ovlt a táncokhoz, ahhoz képest nagyon sokat fejlõdött, és tök jól táncolt, szóval szerintem Stohl ezerszer jobban megérdemelte volna.
Ez ugyanis pontosan arról szól hogy az amatõr, soha nem táncoló "sztárokból" hogyan lesz majd egész jó táncos!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
De nem ítélem el a modernebbeket, egyszer Rock & Roll-al léptem fel általánosban. 😊
Amúgy örülök, hogy Katusék nyertek, Stohl Buci nem érdemelte volna meg.
én szeretek táncolni, mondjuk én Rocky párti vagyok, azt a lányokis szeretik 😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
köszi!!!!!!!!😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
http://hatasvadasz.freeblog.hu/archives/2008/11/27/Szombat_esti_laz_egy_ujabb_felvonas/
köze nincs
de nekem is jöhetne, nekem is tetszik
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
akkor minek nézed? és itt minek kommentálod? :-/
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Mert kerestem de sehol nem találtam valaki segíthetne nekem!!Elõre is köszönöm!
Walk the Talk.
iringó nyomta ám 😮
zsófi is jó volt 😄D
viszont a Csányis az odab*szott.
(amúgy egy nagyon régi szám,eredetileg a Drifters énekelt a hatvanas évek környékén)
http://www.youtube.com/watch?v=sE2tefYENOE
hát a Somlóék hoztá ka formájukat😊
a zsûri szerint tök uccsók voltak
a végén õket montá elõször hogy õk voltak a 3.ok
és a végén az volt a kérdé hogy Csonkáék vagy Göncziék
és azt gondolom tudod hogy ki nyert😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
a Somlóék nyertek volna....
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
biztos hogy megbundázta az rtl, hogy a Somlóék legyenek az utsók, mert hogy nézett volna már ki, ha õk nyernek, azt a Somló meg nem is tud táncolni...
szóval biztos hogy BUNDA volt!!!!!!!!!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
de sztem ez negatív😊
mert látják a Somló bénázását
NEmtudjátok Véletlenül mi annak a számnak a címe amelyik a végén amikor a kiesõk táncolnak szokott menni??
sztem a Somlóékra senki nem szavazott csak az RTL😊<#eplus2>#eplus2><#gunyos1>#gunyos1>
ebbe a mûsorba 2 ember/páros tud és tudott tácolni
CSONKA-Keleti,FARKASHÁZI-Angyal
szvsz.
ez olyan mint a tök merev Farkas ági nyerte volna meg.LOL
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/