225
Szombat Esti Láz ismét!
-
cargame #225 Bazz mi ez a tatogtatas XDDDDDD -
Daza500 #224 A zsűri már csak ilyen. -
szerintem meg épp hogy Stohl érdemelte volna meg, gondolj már bele, Katus egy sportoló, egy erobikus, és annak megvan a maga táncos ritmikus mozgása!
Szerintem tökre nem volt fair kűzdelem. Ahhoz képest, hogy Stohlnak (hozzá teszem én nem vagyok oda érte, kicsit utálom is) semmi köze nem ovlt a táncokhoz, ahhoz képest nagyon sokat fejlődött, és tök jól táncolt, szóval szerintem Stohl ezerszer jobban megérdemelte volna.
Ez ugyanis pontosan arról szól hogy az amatőr, soha nem táncoló "sztárokból" hogyan lesz majd egész jó táncos! -
Daza500 #222 Én meg magyar népitáncoltam évekig, ma is e vonallal szimpatizálok.
De nem ítélem el a modernebbeket, egyszer Rock & Roll-al léptem fel általánosban. :)
Amúgy örülök, hogy Katusék nyertek, Stohl Buci nem érdemelte volna meg. -
#221 vidám életed lehet...
én szeretek táncolni, mondjuk én Rocky párti vagyok, azt a lányokis szeretik :) -
#220 ez az Katusék nyertek..:):) -
#219 micsoda felvezetés :P -
#218 Ez a riszaviadal annyira gagyi... Számomra aki táncol, az mind búza...
:D -
#217 Valaki pls ! #205
köszi!!!!!!!!:) -
tutiman #216 Egy ide vágó blogbejegyzés:
http://hatasvadasz.freeblog.hu/archives/2008/11/27/Szombat_esti_laz_egy_ujabb_felvonas/ -
#215 Sokan azért nézik (mint pl. én is), mert jókat lehet rajta mérgelődni. Olyan ez mint a jó passz, helyzetbe hoz :D -
#214 ugyan már!
köze nincs
de nekem is jöhetne, nekem is tetszik -
bodajoci #213 vmi bee gees?nemtom, én nem is hallottam-O, mer nem nézem... -
bodajoci #212 Mi a betétdal? Az asszonkának kéne köcc:-) -
#211 nembaj,azért van a topik hogy kommentálják,másra nemjo ez ugyse :DD
-
#210 eddig jól estek ki az emberek, jó hogy a csányi esett ki, nem táncolt valami jól, viszont Ramóna egyre jobb, hajrá-hajrá -
#209 :-/
akkor minek nézed? és itt minek kommentálod? :-/ -
#208 Nem is lett volna Stóhl Buci, ha nem egy hasonló búza zenéjére táncol. Medveczki meg elalszik beszéd közben... Hu de gagyi... -
#207 :):D akkor kettőnknek hátha hamarabb válaszolnak..:D -
#206 én is most akartam megkérdezni :D -
#205 hello, nem tudja valaki annak a számnak a címét amire Molnár Andrea- Katus Attila táncolt...? ( a csaj ilyen fehér, pöttyös ruhában volt ) köszi a fáradozást előre is!! -
#204 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meghivásos torrent oldalak -
adi20067 #203 Sziasztok hol tudnám megnézni a szombat esti láz szonbat esti műsorát??És a barátok közt??
Mert kerestem de sehol nem találtam valaki segíthetne nekem!!Előre is köszönöm! -
patiang #202 Jeah!!!!! -
piamania #201 Csak a ZSófi és a Jázmin jussanak sokáig!!:)MInél kevesebb ruha legyen rajtuk. -
#200 korrekt volt jah...
iringó nyomta ám :O
zsófi is jó volt :DD -
#199 hát korrekt volt hogy a Rózsa ment, az elég gyenge volt.
viszont a Csányis az odab*szott. -
#198 ez igaz...és zsófi ? -
sleepyhead #197 medvecky ilona úgy néz ki mint egy prostituált múmia -
#196 hát akkor lássuk majdan,mit tud bejá ásszony ! -
#195 éljen -
#194 november 1-töl ujra :o -
kovifeco #193 Michael Buble: Save the last dance for me
(amúgy egy nagyon régi szám,eredetileg a Drifters énekelt a hatvanas évek környékén)
http://www.youtube.com/watch?v=sE2tefYENOE -
piamania #192 nehogy már senki ne tudja!!!! -
piamania #191 Engem is érdekelne ez a szám.Úgy kezdődik,hogy You can dance..... Köszi -
#190 persze
hát a Somlóék hoztá ka formájukat:)
a zsűri szerint tök uccsók voltak
a végén őket montá először hogy ők voltak a 3.ok
és a végén az volt a kérdé hogy Csonkáék vagy Göncziék
és azt gondolom tudod hogy ki nyert:) -
#189 Mi volt tegnap?
Valaki elmesélhetné... -
#188 akkor is bunda volt...
a Somlóék nyertek volna.... -
#187 NEmtudjátok Véletlenül mi annak a számnak a címe amelyik a végén amikor a kiesők táncolnak szokott menni?? -
#186 szerintem így reális, a Somlót már régóta kikellett volna ejteni, már a második adásban!!!!