Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs, nem is lesz...
gyenge konfigon is szép, 1000 fps, ált. a versenyek végére rá sem lehetett ismerni a kocsire, úgy tropára ment, hosszabb ideig lehetett vele szórakozni, a stuntok marha ötletesek (darts+póker a legjobb) és csak 2k-ba kerül...
nincs, nem is lesz...
még sorolhatnám azt a sok mindent ami nagyon tetszett a játékban, de azért hozzá kell tennem a sok bugot...de én azt mondom hogy ahhoz képest hogy mi csináltuk és nem sok pénzbõl ahhoz képest élvezhetõségileg (ebben a tunningolós, utcai versenyben) simán megveri az NFS sorozatot....
Ez téleg jóh beírás volt 😄
Helyes ,hogy végre elkedzik már a nagyobb gameknek is a hunositását,mert már régen alapnak kéne lennije itthon az össz gamek feliratozása.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Hát, kövezzetek meg, de én 2-3 este erejéig élvezhetõ szórakozásért nem fogok kiadni 13000 forintot, elõbb veszem meg az angol nyelvû, de jó játékot, mint a magyar unalmas szart.
Én viszont elsõ futtatáskor meglepõdtem, hogy milyen szépen fut az ótvaros AMD 1600+ konfigomon, 512 RAM és Radeon 9200 Szutyok Edition videokarival.
Szép-szép, de ez a sötétben tuningolós versenyzõs már kezd egy kicsit lerágott csont lenni. A MW hangulata szerintem sokkal jobban el volt találva, de ez a vegyük elõ mégegyszer az Undergroundot és tegyük bele a MWbõl a zsarukat, õszintén szólva nem jön be.
NFS sorozat csúcspontja (én is a kezdetektõl tolom) nálam a Hot Pursuit 2. Mai szemmel nézve nem egy csúcs a grafikája, de splitscreenben nyomni a rendõrös üldözést az haláli jó móka.
A zenékkel sincs semmi baj, kivéve a rockos szutykokat
Csak finoman... Amúgy én eddig sajnos nem hallottam benne rockzenét (10% körül vagyok), de inkább lenne benne rock mint "hiphoppos szutykok"
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
3 féle
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
SG lakók!<#integet2>#integet2>
De a játék szerintem akkor is ratyi.
Ja, és kedves cikkíró!?! Nem tetszett játszani MW jelzésû NFS-el? Vagy csak nekem tûnt fel, hogy amolyan folytatás lenne? Jó, azért nem RPG 😊
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
effekt.ma már egy játékot ezez tesznek "jó"-vá.vagy csak a készíttõk
hiszik ezt<#conf>#conf>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
-Astron-
- a játékban meg ha felveszed brightness-t lehet nem sötétbe kell jáccani...
neevous:
én õszintén fel sem ismertem a yonderboi számát 😊 ...aztán meghallgattam külön az OST-jét a játéknak és már tudtam is melyik 😛
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
-Tisztelettel, az örök NFS rajongó Astron-
..::IBM X32::..
Jah amúgy a játék 3 liter üdítõvel 5 zacskó chipszel és 12-14 óra játék idõvel végig tólható. szal nem nagy cucc...
A maradék bonus autókat meg úgy lehet megszerezni ha végig csinálod a challenge részt is ami megint csak kb 10-12 óra....
Én ezért lehúzom, na meg az indokolatlan gépigényért.
MW sokkal szebb volt és az 3x gyorsabban ment a gépemen.
http://lery.freeblog.hu
3200+ 1.5 gb ram 6600GT, 1024-es felbontáson minden effekt bekapcsolva és minden highra vagy max-ra rakva (kivéve élsimítás, de én azt sosem szoktam erõltetni), így kapok egy kb 25-30 körüli FPS értéket, MW-nél ugyanez volt kb 40 FPS-el:|
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mindent összevetve: az irány rendben, a hossz kevés, remélem a Carbon Underground Nightlife 2: Nitró Edition azért majd jobb lesz.
nincs, nem is lesz...
A játékidõ meg egy vicc. Ha jól számoltam valami 7-8 óra kell neki. Ebbõl 30 perc az uccsó fõnök lenyírása.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Még a haver AI is csal...carrera gt full tuningal alattam ment 330körül...váltottam Audi LM quattro-ra és a drafter havernak beállítottam a carrerás srácot...az õ szélárnyékába értem el az audi csúcsát ami 380...tehát õ 385-390et vitte akkor...mind1
A játék magyarosítása annyit tesz h a feliratok magyarok, és a videók alatt is feliratozza...no meg van magyar zászló vinyl a kocsinkra<#bee1>#bee1>
És még valami...nemtudja valaki h lehet elõcsalni a BONUS kocsikat a játékban??
(911 turbo, Infinity g35, pagani zonda) collector edition van meg...bonus discel együtt...ennek ellenére nem elérhetõk(nem ezeket nem lehet feloldani a jutalomkártyákkal-onlineossal sem-)
A CARS mappába viszont ott vannak a bonus kocsik file-jai is...tehát valahogy használhatóak...
Azért arra kiváncsi lennék milyen vason futattad, hogy szerinted ronda a grafikája, mert minden téren sokkal szebb a lett a játék ezen kár is vitatkozni
Eddig mindegyikben volt pár track, ami megmaradt, vagy neadjisten meg is hallgattam szívesen, de itt fõmenüben vmi halk vakarás megy, játékban meg állandóan szövegelnek, szóval nem számít nagyon!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
én emule-val bénázok, de az napokig szarozik vele <#duhos2>#duhos2>
http://lery.freeblog.hu
grafikája rondább mint az MW-ben, de a gépigény nõtt, én nem látom azt a marhanagy optimalizációt
soundtrack pedig nagyon monoton, pedig az MW-t nálam az mentette meg a teljes buktától, de itt ez labdába sem tudott rúgni
plusz remélem, hogy jövõre valamiylen hangulatot is visznek bele:\
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ