158
  • mflex #78
    Előre bocsájtom,nem neked szólt a hsz, ez csak egy vélemény volt,az arcodból, meg te "rángass" vissza, A Büszke lehetsz magadra szófordulat ,már elhangzott,vagy mást nem tudsz kipréselni magadból?
    Egyáltalán minek ugatsz bele, ha valami értelmeset szeretnél írni előbb gondold át,mert ennek sok értelme nem volt...
    Én megírtam a játékról a véleményem és azt is ,hogy akik egy ilyen xarság miatt EGÉSZ NAP ott ba...ák el az idejüket a gép előtt,ott komoly gond van,ha nem tetszik akkor ne reagálj baromságokat...
    Nálam már is alulmaradtál4

ps:mégegyszer a gyk. kedvéért:King of Roads -al semmi bajom csak vélemény nyílvánítás volt!

Érthető vagy rajzoljak hozzá folyamat ábrát!

• Antychrist
    Sztem ez egy rakás szar. Nfsu2 óta egyre szarabbak. Az sg-n meg nem tudnak tesztelni mer minden a ami szar az kap 5*-ot mer az aztán a csoda, a Gothicot lehúzzák mer nekik nem tetszik. Ez olyan mint a politika semleges vélemény kéne... De lehet én vagyok a hülye.
  • dtk1985
    Nekem hangulata teccik csak nagyon rovid. A karrier siman kiviheto 1 nap alatt (10-12 ora kb), challenget nem probaltam. Jol esik hogy magyar nyelvu a szoveg. MW-nel sztem sokkal jobb, nekem az valahogy nem jott be. Muscle cars rule
  • Indigo
    Szerintem vegyél vissza az (ál)arcodból... Egy hsz alapján ítélsz meg embereket? Büszke lehetsz magadra...

Ui.: az, hogy valaki nem tud meggyőzni valamiről, nem jelenti azt, hogy alulmaradt volna veled szemben.
  • mflex #74
    Ez a topic,pontosan arra van,hogy kifejtsük a játékról a véleményünket,én leírtam a véleményemet és azt is ,hogy büszke lehetsz magadra amiért ilyen baromságggal cseszed el az idődet,(játék miatt,egész nap)
    ugyhogy te ne "pattogj" itt,iq light,mivel egy játék egész nap oda tud szegezni a monitor elé, valószinű ,nem sokat tuthatsz az életről,de ha kontrázgatni akarsz, akkor emberedre találtál ,garantálom, hogy "alul maradsz",mivel olyan okosságot nem tudsz írni, amivel meggyőzz itt bárkit is, főleg nem engem ...

Egyébként semmi bajom veled,de nekem ez a vélemlényem.

Üdv

• King of Roads
    én nem szóltam be senkinek, csak leírtam a (pozitív) véleményem a játékkal kapcsolatban, de egyből muszály pofázni valamit azért mert neki nem tetszik....
    szóltam én hozzá? kérdeztem mi a véleménye?nem. akkor meg ne pattogjon.
  • craymond
    Kinek ez jön be, kinek az. Ahány ember annyi izlés, szerintem semmi értelme fikázni egymást azért mert van akinek tetszik, és olyan is van akinek nem. Nekem sem jön be, mégsem szólom le azt akinek tetszik.
  • King of Roads
    valami gondod van?
  • mflex #70
    nagyon király a játék, egész nap ezzel nyomom.

Büszke lehetsz, magadra!

• mflex #69
    Ez egy, nagy xar game!!!!
  • King of Roads
    nagyon király a játék, egész nap ezzel nyomom. eddig ez az egyetlen autós game amivel fél óránál többet játszottam. valamiért nagyon megfogott úgy az egész.
    csak kár, hogy néha kilépked (legalábbis tesómnál) nekem ma lépett ki először és csak egyszer, és azt se mondhatom, hogy szart szedtem le, mert eredetibe van meg.
    egyetlen hibája van azpedig a zene. jó lett volna, ha úgy oldják meg mint az Undergroundokban. itt állandóan csak a diszkós szutykokat hallom még jó, hogy van hifim . na de mindent összevetve nálam ez az év autós játéka.
  • Indigo
    Loverman:
    Nagyjából mindenki leírta, hogy mi nem tetszik neki a játékban, most akkor ez miért "divatfikázás"?

Gerygray:
    "NFS sorozat csúcspontja (én is a kezdetektől tolom) nálam a Hot Pursuit 2"

Csodálkozom, hogy emiatt még nem ugattak le. Szerintem is jó rész volt, de én ezt bárhol megemlítem, mindenhol jön a hülyézés ezerrel...
  • tembal
    Nem tudjátok, hogy hol tárolja a mentéseket? Ha a My Documents NFS Carbon mappáját átmásolom, az nem elég neki
  • Cactus
    Az a gáz hogy helyetted játszik :)
  • kalvin_imarow
  • gettobuxa
    az nem gáz egy játéknál, hogy a barátnőm is 2 nap alatt játsza végig? :)
  • Aradebil2
    kb 8óra játék után 87%.azóta nem nyomom...
  • Gerygrey
    lol igen mert ha magyar a felirata a gamenek akkor unalmas ,de ha angol akkor nem....

Nem én vagyok a hülye, ti értettétek félre.
    Nem azt írtam hogy a NFS Carbon jobb angolul, mint magyarul. Hanem azt hogy ez a játék nem lesz jobb attól hogy feliratozzák, és nem fog arra ösztönözni a magyarítás megléte, hogy megvegyem eredetiben. Míg mondjuk egy Heroes 5-öt gondolkodás nélkül megveszek, ha magyar, ha nem. Éttedmá'?
  • kvitek
    Ez a játék már tényleg egy jó nagy h*lyeség...Minden a régi csak néhány új dolog van benne!.Mint én már 1 hete játszom és most tartok a 65%-nál napi 2-3 óra játszással.Szerintem nagyon rovid a játék ahogy tobben is gondolják!Én full grafikán játszom igaz a gépem alig 1 hónapos!...Jó játszást mindenkinek!
  • Loverman
    sok divatfikázó
  • kalvin_imarow
    porsche 2000 (Kliens kell)
    Na ez megy Xp alatt!

kliens

• menpe
    *kocsira
  • menpe
    nekem a Flatout 2 is jobban tetszett, mint ez
    gyenge konfigon is szép, 1000 fps, ált. a versenyek végére rá sem lehetett ismerni a kocsire, úgy tropára ment, hosszabb ideig lehetett vele szórakozni, a stuntok marha ötletesek (darts+póker a legjobb) és csak 2k-ba kerül...
  • DaveJr
    Nekem személy szerint a tunningolós játékok közül egyetlen ragadott meg nagyon. Az pedig a Street legal racing redline ami majd 4 hónappal a NFSU elött került ki a boltok polcaira...És hát ügye egy magyar fejlesztő csapattól:) és pluszban ez már nem az első rész! Annak a játéknak is vannak hibái de ahhoz képest hogy milyen kevés pénzt áldozhattak rá elég szépen sikerült...sikerült összehozni egy szinta GTA3 szintű grafikát, elég komoly fizikai motort...az autók törnek!! a javításért fizetnek kell...nem jön a kis garázstündér és varázsolja újja a romhalmazzá tört autódat. De ami a legjobban tetszet az az autók szét szedhetősége...egy motort a kocsiba is úgy raksz össze hogy minden külön veszel meg, dugatyúk, vezérműtengely...szal egyszerűen marha jó...ami nagyon jó hogy nappal és éjszaka is játszhatsz..mert telnek az óák...pl kiszeded a motort a kocsiból az óra ugrik 3 órát...mert kb annyi időbe telt kiszedni...
    még sorolhatnám azt a sok mindent ami nagyon tetszett a játékban, de azért hozzá kell tennem a sok bugot...de én azt mondom hogy ahhoz képest hogy mi csináltuk és nem sok pénzből ahhoz képest élvezhetőségileg (ebben a tunningolós, utcai versenyben) simán megveri az NFS sorozatot....
  • Zenty
    lol igen mert ha magyar a felirata a gamenek akkor unalmas ,de ha angol akkor nem....
    Ez téleg jóh beírás volt :D

Helyes ,hogy végre elkedzik már a nagyobb gameknek is a hunositását,mert már régen alapnak kéne lennije itthon az össz gamek feliratozása.
  • bld
    remélem tudod h baromi nagy "hüjeséget" írtál:)
  • Ny Papa
    Kódot kér telepitéshez akinek van küldjön (nfs carbon)
  • Gerygrey
    mindenesetre reménykedjünk benne, hogy a nem bughalmazként lemezre égetett, lefordított és jól előadott játékok nem csupán a torrent oldalakon fogynak jól,

Hát, kövezzetek meg, de én 2-3 este erejéig élvezhető szórakozásért nem fogok kiadni 13000 forintot, előbb veszem meg az angol nyelvű, de jó játékot, mint a magyar unalmas szart.
  • Gerygrey
    grafikája rondább mint az MW-ben, de a gépigény nőtt, én nem látom azt a marhanagy optimalizációt
    Én viszont első futtatáskor meglepődtem, hogy milyen szépen fut az ótvaros AMD 1600+ konfigomon, 512 RAM és Radeon 9200 Szutyok Edition videokarival.

Szép-szép, de ez a sötétben tuningolós versenyzős már kezd egy kicsit lerágott csont lenni. A MW hangulata szerintem sokkal jobban el volt találva, de ez a vegyük elő mégegyszer az Undergroundot és tegyük bele a MWből a zsarukat, őszintén szólva nem jön be.

NFS sorozat csúcspontja (én is a kezdetektől tolom) nálam a Hot Pursuit 2. Mai szemmel nézve nem egy csúcs a grafikája, de splitscreenben nyomni a rendőrös üldözést az haláli jó móka.

A zenékkel sincs semmi baj, kivéve a rockos szutykokat
    Csak finoman... Amúgy én eddig sajnos nem hallottam benne rockzenét (10% körül vagyok), de inkább lenne benne rock mint "hiphoppos szutykok"
  • Bith
    talán mégjobb
  • Bith
    PU megoldások XP-re:
    3 féle
  • Sanyix
    Hát szerezz egy PU-t és az megy xp-n.
  • neoG
    ööö, én vagy 2 hete toltam, van vmi patch, nem???majd délelött megnézem.joccakát
    SG lakók!
  • Cactus
    Örülök, hogy te neked ilyen gyorsan sikerült, én mondjuk részegen játszottam, de mind1 :)
    De a játék szerintem akkor is ratyi.

Ja, és kedves cikkíró!?! Nem tetszett játszani MW jelzésű NFS-el? Vagy csak nekem tűnt fel, hogy amolyan folytatás lenne? Jó, azért nem RPG :)
  • Disno
    engem is érdekelne PU ami megy XP alatt !
  • neoG
    hogyan lenne már jó a NFS:PU???nincs is benne motion blur,meg semmi trendi
    effekt.ma már egy játékot ezez tesznek "jó"-vá.vagy csak a készíttők
    hiszik ezt
  • Sanyix
    Hát szerintem az mw volt a legalja, minden tekintetben, ez már jobb, bár a 4-5-nek a közelébe sincs.
  • astron
    Tudtommal a Porsche Unleashed minden változata megy XP alatt csak ki kell törölni belőle a legnagyobb dll-t. Ennek az a hátulütöje, hogy csúnya lesz a grafika. De amennyiben kedves KALVIN_IMAROW olyan változatról tudsz amit nem kell csonkítani kérlek jelezd jelen fórumban. Én addig is kicsit utánnajrok újra!
    -Astron-
  • kalvin_imarow
    A Porsche Unleashed nak van olyan verziója ami megy xp alatt. Ja és tényleg ott volt a csúcs ha nem játszottam ki 20X akkor 1X sem
  • astron
    Az imént megfeledkeztem egy apróságról amit most fogok orvosolni: a Carbon-ból egy az egyben kimaradt az autós játékok egyik rendkívül fontos eleme az EGYENES. Kanyar kanyar hátán volt, ahol meg kicsit egyenesebb volt a pálya beraktak 3 bukkanót. Szerintem fontos lenne az illetékesek tudtára adni, hogy egyenesben előzni is nagyon jó móka.