Space Force 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez nem freelancer nemtom feltünte 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

A freelancerben szimplán forgó ágyúk voltak, nem kell hozzá meggörbíteni a teret ... jajj 😄

nem az irányitás a crappy, hanem max te, elõre mutato fegyvereknek mégis hova kéne lõniük ha nem egyenesen elõre? jah vagy az egérrel meggörbited a teret? jaj... 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

BlackShadow
freelancer isten volt 😊 ezzel is eljátszogatok, de kb annyi lett az eredménye, hogy kipróbáltam az EVE onlinet, ami eddig eléggé tetszetõs 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Azért van ez (szerintem), mert rosszul van megoldva az irányítás az egérrel (joyjal meg nem is megy).
A Freelancerben ugye oda lõttél ahová a kis pointer mutatott a képernyõn, az volt egyben a szálkereszt is.
Itt meg ugye szintén van a kis pointer, hogy tudjál manõverezni, de a fegyverek mindíg a képernyõ közepére lõnek. Eszméletlen módon idegesítõ! Én akkor vettem csak észre, hogy nem oda lövök, ahová kellene, mikorra az elsõ kaló már majdnem porrá lõtte a seggemet. Mondjuk sikerült elõre elõnöm ezek után mind a kettõt, de alig éltem.
Nekem is nagyon hiányzik egy tutorial a játékból.
A legzavaróbb az, hogy egészen ígéretes játéknak látszik, talán jó lesz a story is, lehet fejlõdni, ott van a misztikus cloading device és a time device, lehe gyûjtögetni a darabkáikat, de elcseszik az egészet a crappy irányítással ... 😞

Köszi, a válaszokat, de úgylátom sok a gond ezzel a játékkal 😞

Ja nekem is volt hogy siman szetszedtek, eselyem se volt, es volt olyan is hogy szinte meg se sebeztek. Tul sok az ilyen es ehhez hasonlo kovetkezetlenseg a jatekban. A UI-rol nem is beszelve...
Nem art par patch a jatekhoz, engem pl a kezdo rendszerben elkezdett teleportalgatni a jatek, nem tudtam kozel menni egy allomashoz se, mert amint kozel ertem volna "elteleportalt" az allomastol. Es hat a 0 szintu tutorial sem konnyiti meg a dolgot.
BlackShadow
pedig nem túl nehéz 😊 ahogy kezdõdik nyomsz egy F -et beméred az egyik kalózt, és tûzaláveszed úgy, hogy azért manõverezel jópárat (pörögsz stb😊), ha rakéta bemérte lõsz rá párat stb..

én most azon akadok ki, hogy nemtudok rájönni, hogy egyes helyekre honnan lehet átjutni.. egyik rendszerbe szól a feladatom, de nem találtam még oda kaput, azt mászkálhatok össze vissza, hátha valamelyik kapu elvisz oda is 😊 nincs vmi térkép a neten ahol megvan az összes útvonal?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Nem tudom, mi van ezzel a játékkal, de nekem már az elsõ 2 Pirate is túl erõs. Szétszednek anélkül, hogy 1-t is lelõnék.

szuper...
Na, körbenézetm a hivatalos fórumon is, nincs olyan ember, akinek rendesen mûködne a joystick. Majd talán az elsõ patch orvosolja ...

Egérrel igen.
De ha joy van telepítve, folyamatosan max sebességgel akar menni és hiába nyomom meg a space-t egybõl újra max sebességre vált. Így egyszerûen játszhatatlan. 😞

BlackShadow
nálam görgõvel lehet szabályozni a sebességet, megállni teljesen meg SPACE el lehet defaultban

CodeRed
Én kerestem, de nem találtam rá sehol utalást, hogy magyarul megjelent volna a játék. Bár a magyarítások portálon a játék címe mellett egy magyar zászló van, de ezenkívül semmi mást nem találtam. Valahol írtak errõl konkrétabban?

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

én probáltam, de nekem sem engedte állitani a sebességet 😞 pedig már mindent átkonfiguráltam de semmi...
Próbálta már valaki jostickal?
Nálatok se lehet lassítani vagy megállni?
Egérrel viszont minden OK. Úgy viszont nem az igazi ...

T-boy
Guillotine, Én is nekiestem a fordításnak, de mikor a játékmagyarítások közt arra leletem, hogy magyarúl megjelent, letettem róla, hogy fordítsak.

Aki még nem jött rá:
-A Naprendszerben, az EMD bázis mellett van egy nagyobb épület. Oda lehet betenni az ásványokat, és a többi anyagot (vagy bármi mást).
-Az idõgép elsõ darabját pedig szintén a naprendszerben egy kék színû ködben lehet megtalálni, a radarral "Cargo" módra állítva.
-Ha kalóz földre megy az ember, akkor meg érdemes átváltani az ID-t a kalózra.
felszedhetõ cuccok: Kék -> fegyver, Rózsaszín-> kiegészítõk, zöld -> stat növelõk, aranysárga -> nyersanyagok, fehér ->eladható kacatok
Csak a kék cuccokat lehet fegyvernek használni.

Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.

Guillotine
Könnyen lehet magyarosítani a játékot csak az a baj,hogy nem kezeli az ékezetes betüket.

www.guillotine.atw.hu

T-boy
Neki lehet repülni a Holdnak, bár kicsit sokáig tart.
És benne van a játékban Woody Allen nagy jövendölése, az Orgazmatron is 😊

Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.

BlackShadow
látom itt nem lehet élbõl végezni a fõ szállal 😊 4. küldijét csnáltam volna.. de olyan erõs kalózok várnak, hogy secperc alatt szétszednek 😊
rakátét hárítani EMP vel lehet?

A fegyvert szvsz csak akkor tudod használni, ha megvan hozzá a szükséges statod. Pet megy ilyeneket eddig én is csak eladtam. Viszont a nyersanyagokat (gyémánt, urán stb.) gyûjteni kell, mert a techlab-ban azok segítségével lehet kellékeket fejleszteni (pl.: célzás segítõ berendezés).

na most nekem lenne kérdésem.... trasportáltam halott hajó dobozokat amit kfioztottam és abba fegyvernek látszó tárgyvolt de nem írta ki hozzá hogy primary vagy valami semmi inventoryban van és nemtom hazsnálni a másik a többi cuccot tudom hasznánli pet emg ilyenek vagy csak elveszem és eladom cuccok?
BlackShadow
a pajzs energia elosztós rendszere túl egyszerû.. sokkal jobb volt anno x-wing ben is ^^ h százalékosan toltad hova mennyit 😊 itt annyi van h elöl, hátul, vagy elosztod 😊

jaja azon énis szöröztem egy sort hogy dockolással kell satelitet aktiválni... 😄 de elgalább annyit bujtam emiatt a controlst hogy már mindent tudok, lol 😊

hát nálam a grafika maxon van csak a pipák vannak kivéve emg a hdr mert akkor max 40fps-es de belagol ha cb-n beszól valaki és az idegesít. szoal ezeket kivettem. viszont, az érdekelne hogy a post processing ha kiveszem a pipát a töltö képernyõ sötétebb sokkal mint amikór a monitor beszarik 😊 a játék semmit nemváltozik de ha bevan pipálva akkór jó a töltõ képernyõ viszont jön a szaggatás ez milehet?
Zsolo007
Felraktam a demo-t. És nem vagyok elájulva tõle. Egyszerû X utánzat.. Ennél még a darkstar one is jobb volt, pedig az tök lineáris.

Szóval 10 perc játék után uninstall

BlackShadow
rájöttem egy idõ után 😄 de a franc sem gondolta volna, hogy úgy kell õket aktiválni, hogy dokkolni próbál az ember.. elég furi 😛 ja és kösz az inventory-s infót 😊

headhunter-t választottam.. remélem lesznek fasza fejvadász küldik
ja és nekem nem engedett portrét váltani.. hiába nyomkodtam a nyilat semmi.. ill semmit nem engedett váltani, kivéve a "specializációt" (kereskedõ, stb..)

Csak legyen benne írásjel is!
megnyomod az i-t elöjön az inventory ott tudod megnézni a questet is meg az üzenetet is amit éppen kaptál. a story questeket alapból kapod viszont vannak mellék questek amit az anyahajón vehetsz fel. és az a lényeg hogy javítsd a többi lénnyel való kapcsolatod és ezt úgyteheted emg hogy mielött felveszel 1 questet kiválasztod melyik fajnak hajtod végre és akkór azok fognk szeretni jobban stb. az elsõ story quest annyit tesz hogy kivan írva hogy beginning ott van 5darab nemjuteszembe hogyhívják ilyen na mind1 mind1ikhez közel mész amig baloldalt nemlessz valami kék kocka akkór hosszan megnyomod az entert amig aktiválja és 1enként mind a 5el csináld meg.hamár tutorial nincs egy fag-t összelehetne dobni 😊 én emgírom szívesen ha valaki csinálneki oldalt emg bannert 😊
Este lesznek, amennyiben nem felejtem el..
Többiek nem tudom pakolna-e fel majd jól?!?! 😊

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Zsolo007
Én nem olyan screen-re gondoltam, hanem olyanra amit itt csinált valaki...

BlackShadow
na én is kipróbáltam 😊 fura egy játék meg kell hagyni..
intro-ra nem költhettek túl sokat, mert még kb sztem a warcraft2 -nek is ilyen grafikájú volt az intrója 😊
elején a beszédhangok eléggé ratyik szvsz.. nomeg egy tutorial-t igazán berakhattak volna a game-be, mert az elsõ 15 perc azzal telt, hogy felváltva néztem a controlst és nyomogattam a billentyûket hátha történik valami 😊 meg kell szokni.. nem tûnik rossz játéknak 😊
a harc tetszett.. nem volt olyan nehéz mint aminek többen beharangozták.. másodjára simán sikerült, miután megnéztem, h a lock target-el kicsit könnyebb lehet 😄

-kiírta alul, hogy kaptam üzenetet, azt hol tudom megnézni?
-nincs vmi questlog amiben megnézhetem, hogy épp mit és hol kell csinálnom?

egyelõre nincs más kérdésem.. legalábbis nem jut eszembe 😊

#28: én simán irányítom egérrel 😛

Screen-k itt.
lehet egérrel írányítani, gáz/nem gáz? 😊 !az!

Zsolo007
Képeket tudnátok berakni? Egérrel lehet irányítani? Ha igen mennyire gáz/nem gáz?

hát azért annyira nemkell hozzá angol tudás. csak rákell jönnöd mi, mrie való. pl holveszed fel a questeket az anyahajón ha ezmegvan kimész az ûrbe és mutatja merre menny szoal ha nemérted mi a feladat akkór is odatalálsz ha meg nemegy valami itt a forum és emgkérdezed 😊 mostmár én is rájöttem hogy ha kinyírsz valakit marad utánna az ürben 1 doboz nemtudtam hogytudom használni megnyomtam a teleport gombot beteleportáltam a hajóba és kdierült akit kinyírtam annak ami volt az inventoryába azt vehettem el. utánna eladod stb és veszel fegyvereket 😊 én most új hajóra gyüjtök 😊aki 1 kicsit is szereti az olyas fajta ûrhajós játékokat mint pl a wing commander hogy temész és ölsz nemcsak kattogtatsz és lessz ahogy lessz 😊 annak ajánlom. na mek vissza majd még jövök 😊
hi !
meséljetek róla, jó, nem jó ? 😊

Nagy angoltudast igenyel ez a jatek?

hoy ehh

hát nemtom 😊én tegnap leszedtem és egésszen emgtetszett. elsõ benyomásnak a wing commander jutott eszembe 😊 és nekem naon feelinges. az elején amikór kalózok támadnak meg senki nem blokkolja a hajodat csak elõre tekered az egérgombot és lön sepesség 😊 a videók picit furik voltak hogy ha a grafika nemondható csúnyának akkór miez a firka de aztán az is szokható. amikkór lelövöd a kalózokat és dokkolsz az picit eve online amikór így középen áll a hajó. amikór jukat nyitok hogy másik csillag rendszerbe mennyek vagy hova az is naon teccik 😊 szoal nálam egy 10pontos listán 6
LegionarR
Az az igazság, hogy ha adnék neki egy második 3. vagy 4. esélyt, akkor lehet hogy megkedvelném ezt a játékot... De ez az elsõ játék amivel semmi kedvem újra próbálkozni...

Az 2. igazság, hogy én nem kedvelem a Jowoodot, de ennél többet vártam tõlük (tudom õk csak a kiadói a játéknak, de miért adnak ki ilyen szemetet?)...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

hát ebbõl gyors uninstall lett... borzalmas game
hehh, én nem is értem az irányítást... rögtön a storí elején kalózok támadnak ránk, és belockolja a játék a hajómat... szóval nemtok mozogni 😛
j0nNyKa
uh, eddig csalodas.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

BlackShadow
megjelent 😊

LegionarR
Háát kipróbáltam a demót én is... Ez az elsõ ûrszimulátor mostanában, ami egyáltalán nem tetszik... Unalmas, és bizonyos textúrák és modellek elég randák...
De a féreglyukak nagyon jól néznek ki, hogy mondjak valami pozitívumot is...

LegionarR
Nem csak a hasamra csaptam és mondtam hogy ma megjelenik...

Innen tudom hogy elvileg ma kellene jönnie: Heti játékmegjelenések

Azért többnyire megbízható forrás... Ha ma nem is jön, akkor is csak pár napot késhet...

Crem
<#eljen>

Ezt honnan tudod?😊 Egyébként én is nagyon várom! Jó ideje nem volt a kategóriában ilyen játék.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

LegionarR
Elvileg ma jelenik meg a game... Kínáncsi leszek (vagyok)...

Crem
na az nekem is nagyon bejött, pedig az elején kicsit féltem az 1cd-s nagyságtól...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

SötétBarom
Én örülnék egy freespace színvonalnak.. Az az egy space játék volt, ami bekerült az örök kedvenceim közé..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;