Space Force 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A Freelancerben ugye oda lõttél ahová a kis pointer mutatott a képernyõn, az volt egyben a szálkereszt is.
Itt meg ugye szintén van a kis pointer, hogy tudjál manõverezni, de a fegyverek mindíg a képernyõ közepére lõnek. Eszméletlen módon idegesítõ! Én akkor vettem csak észre, hogy nem oda lövök, ahová kellene, mikorra az elsõ kaló már majdnem porrá lõtte a seggemet. Mondjuk sikerült elõre elõnöm ezek után mind a kettõt, de alig éltem.
Nekem is nagyon hiányzik egy tutorial a játékból.
A legzavaróbb az, hogy egészen ígéretes játéknak látszik, talán jó lesz a story is, lehet fejlõdni, ott van a misztikus cloading device és a time device, lehe gyûjtögetni a darabkáikat, de elcseszik az egészet a crappy irányítással ... 😞
én most azon akadok ki, hogy nemtudok rájönni, hogy egyes helyekre honnan lehet átjutni.. egyik rendszerbe szól a feladatom, de nem találtam még oda kaput, azt mászkálhatok össze vissza, hátha valamelyik kapu elvisz oda is 😊 nincs vmi térkép a neten ahol megvan az összes útvonal?
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
De ha joy van telepítve, folyamatosan max sebességgel akar menni és hiába nyomom meg a space-t egybõl újra max sebességre vált. Így egyszerûen játszhatatlan. 😞
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Nálatok se lehet lassítani vagy megállni?
Egérrel viszont minden OK. Úgy viszont nem az igazi ...
Aki még nem jött rá:
-A Naprendszerben, az EMD bázis mellett van egy nagyobb épület. Oda lehet betenni az ásványokat, és a többi anyagot (vagy bármi mást).
-Az idõgép elsõ darabját pedig szintén a naprendszerben egy kék színû ködben lehet megtalálni, a radarral "Cargo" módra állítva.
-Ha kalóz földre megy az ember, akkor meg érdemes átváltani az ID-t a kalózra.
felszedhetõ cuccok: Kék -> fegyver, Rózsaszín-> kiegészítõk, zöld -> stat növelõk, aranysárga -> nyersanyagok, fehér ->eladható kacatok
Csak a kék cuccokat lehet fegyvernek használni.
Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.
www.guillotine.atw.hu
És benne van a játékban Woody Allen nagy jövendölése, az Orgazmatron is 😊
Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.
rakátét hárítani EMP vel lehet?
Szóval 10 perc játék után uninstall
headhunter-t választottam.. remélem lesznek fasza fejvadász küldik
ja és nekem nem engedett portrét váltani.. hiába nyomkodtam a nyilat semmi.. ill semmit nem engedett váltani, kivéve a "specializációt" (kereskedõ, stb..)
Többiek nem tudom pakolna-e fel majd jól?!?! 😊
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
intro-ra nem költhettek túl sokat, mert még kb sztem a warcraft2 -nek is ilyen grafikájú volt az intrója 😊
elején a beszédhangok eléggé ratyik szvsz.. nomeg egy tutorial-t igazán berakhattak volna a game-be, mert az elsõ 15 perc azzal telt, hogy felváltva néztem a controlst és nyomogattam a billentyûket hátha történik valami 😊 meg kell szokni.. nem tûnik rossz játéknak 😊
a harc tetszett.. nem volt olyan nehéz mint aminek többen beharangozták.. másodjára simán sikerült, miután megnéztem, h a lock target-el kicsit könnyebb lehet 😄
-kiírta alul, hogy kaptam üzenetet, azt hol tudom megnézni?
-nincs vmi questlog amiben megnézhetem, hogy épp mit és hol kell csinálnom?
egyelõre nincs más kérdésem.. legalábbis nem jut eszembe 😊
#28: én simán irányítom egérrel 😛
lehet egérrel írányítani, gáz/nem gáz? 😊 !az!
meséljetek róla, jó, nem jó ? 😊
hoy ehh
Az 2. igazság, hogy én nem kedvelem a Jowoodot, de ennél többet vártam tõlük (tudom õk csak a kiadói a játéknak, de miért adnak ki ilyen szemetet?)...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
De a féreglyukak nagyon jól néznek ki, hogy mondjak valami pozitívumot is...
Innen tudom hogy elvileg ma kellene jönnie: Heti játékmegjelenések
Azért többnyire megbízható forrás... Ha ma nem is jön, akkor is csak pár napot késhet...
Ezt honnan tudod?😊 Egyébként én is nagyon várom! Jó ideje nem volt a kategóriában ilyen játék.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?