Space Force 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítsetek létszíves, hogyan kell épületet feltörni? Megvan a hacker készlet fel van rakva a cuccosok közé, de hiába repülök az épület közelébe, a dokkolohoz nem csinál semmit az "o" billentyûre. Help pls! Thx!
4edik questnél járok, és kivan jelölve atérképen egy pont, ahova lehet is portálni, de attól a nagy mapon egy cm re van a quest, a minimapon nem látom hol van, ikon se jelzi merre kell menni... mégis hogy találjam meg???
Így most már tudom, hogy több egymásban lévõ kör a kapu jele..😊
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
A magyar nyelvi fájlok engem is érdekelnének!
Nekem az angol eredeti van és megnézném magyarul is! elõre is kösz!
Amúgy király a game.
<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
egyébként az a vicc, hogy konkrétan megtaláltam azokat a darabokat, amelyeket javít a patch, csak nem jeleníti meg a gépemben.
szarügy.
Egyébként eszméletlen, hogy mennyire bugosan kerülnek a játékok a boltok polcaira ...
Akkor viszont nem tudom sajnos a megoldást problémádra, mert én még el sem keztem játszani vele. Csak most akartam, de lehet akkor megvárom az 1.2-t ...
Amúgy én is eléggé rá vagyok kattanva a ketegóriára, a DS1 szerintem nem volt olyan rossz, csak kicsit túl lineáris. Ha annál jobb volt, akkor érdemes belekezdeni.
Most szedtem le a netrõl egy Privateer (ah, régi szép idõk, de skoat nyomtam. azóta se volt olyan feelingje egy gémnek sem.) remaket. Egész ígéretesnek tûnik.
nekem már több hete megvolt a patch, és tisztában voltam a fix-el is,
viszont ennek ellenére sincsenek meg a deviceok, melyeket a leírás alapján
kínnal és keservvel, menekülve, imádkozva, hogy nehogy szétlõjje a seggemet a kollektíva, illetve vörös ködben úszó, bugos, szar épületeben, mine-ok által többször megsemmisítve kerestem meg, úgy, hogy elvileg, mind a 18-ra kiírta a harmonia, hogy megvan egy darab. na, ez a probléma.
"- fixed problem with missing piece of time and cloak device in Andromeda and Pyxis map"
Akkor már azt is tudod, hogy hol van 😊
ahhoz képest, hogy most elméletileg az összes device-ot megkerestem, és meg is szereztem mégis mindkettõbõl hiányzik egy-egy darab (igaz a solar systemben, csak egyet leltem, de semmi nem utal arra, hogy lenne ott egy másik), ami egy elég mérgesítõ szitu. akit érdekelnek egyébként a fellelhetési helyek, az ezen az oldalon megtalálhatja: http://www.spaceforce-game.com/forum/forum_posts.asp?TID=1234
találkozott valaki ugyanezzel a problémával? megoldási javaslatok?
Description:
- fixed bug where resolution couldn't be changed
- fixed joystick bug where truster is truned on by default for all joysticks
- fixed bug where the game freezes (all ships stay on one place)
- fixed bug where player's shield suddendly becomes undefined
- fixed bug with infinite motion blur
- fixed problem with missing piece of time and cloak device in Andromeda and Pyxis map
- fixed bug where an NPC always attacked the player if he was under attack by the player's wingman, now he always attacks his attacker
- fixed menu bug where right mouse button executed wrong actions
- fixed bug where return from hiden systems caused wrong data to be loaded for normal system maps (wrong system name, prices, ships etc)
- fixed bug with inconsistency with upgrade prices (5-6 level) and now upgrade cost for every level can be edited from GlobalData.cfg
- fixed PageUp and PageUp key bug (where always mapped to single hit)
Akkor most kezdek el vele játszani 😊
Lassan majd jön az 1.2 is.
Honnan lehetne letölteni a játékhoz a magyar nyelvi fájlokat, illetve hogy lehet megrövidíteni a küldetésekhez való utat, mert lehangoló, hogy egy hajó likvidálásához 60-70 000 km-t kell repülni.
Bocsi, de most egy másik kérdésem merült fel, hogyan lehet cargo modba állítani a radart? Mert valami ilyesmit olvastam arról, hogy így lehet az idõgépet megtalálni?
Van valahol a neten valami leírás, hogy hol lehet ezt meg azt találni meg egyebek hozzá?
Ami azt illeti a grafika csili villi, belepakoltak sokmidnent de szerintem kriminális a megvalósítás. Már maguk a hajók is borzasztóan néznek ki az én meglátásom szerint nagyon ötlettelenek lettek. És hát a játékmenet sajnos messze nem olyan élvezetes mint a freespace, és korántsem olyan összetett mint az x3... 😞 Hát ezt lett belõle. Jó lenne már egy igazán profin összerakott ûrszim, olyasmi mint az x3 csak annál kicsit történetorientáltab.
A magyaritas.hu szerint magyarul jelent meg a játék. Tudtok errõl valamit?
Mert se a cdgalaxisba se az 576ban nem találtam.
patch nélkül a játék unalmas és messze nem hozza azt, amit beharangoztak... capital ships? meg még mit nem. vadászgép vadászgép hátán.
fejlõdés? ahogy lentebb már elhangzott: nincs. tuning van, csókolom, ennyi. Nincs igazán mérvadó különbség hajó és hajó között, a fegyverek és pajzsok viszonya meg... nos, igen. Egy aranyos adalék, ami garantáltan elcs*szi a játékélményt.
Kb. 10-15 órányi játéknak álcázott ásítozás után azt kell mondjam, hogy egy szélesre nyújtott, vékony tésztához hasonlít a játék, igazi mélység nélkül.
Kereskedelem? Ugyanmár. Az áruk többsége mellett nyugodtan szerepelhetne simán szám is, kép nélkül, mivel semmi mást nem lehet kezdeni velük, csak venni és eladni.
Harc? az elsõ idõkben szinte csodaszámba megy, ha két ellenféllel el tudsz bánni, és igen... ne magyarázza nekem senki, hogy a technikai fejlõdés nem teszi lehetõvé a lövegtornyok használatát...
Igen, ez nem Freelancer. Viszont a két játék között eltelt idõ miatt minimum elvárt követelmény lett volna egy mélyebb, több játékélményt nyújtó világ, jóval több hajóval, a kis interceptoroktól a brutális csatahajókig, ahol nem három wingmened lehet, hanem, mondjuk felbérelhetsz húsz vadászpilótát, akik a hajó mellett/hangárában vannak, mikor éppen nincs csata.
Jelen állapotában egy unalmas borzadvány, Jowood módra. azaz a harmadik patch-ig nem is érdemes feltolni a gépre.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bejátszás, majd csata.Folyamatosan kapom az EMP rakétákat, majd miután lement a pajzsom, 2 atomrakéta találat végez.
Valkyrie-m van, eddig ez tûnt a legjobb hajónak. UF-nek 750, EMD-nek 790 kiosztható upgrade pontja van. A második, a kalóz nehéz vadász 700 ponttal.
Fegyverek terén, meg a külsõ rendszerekben 100x jobbakat lehet találni mint a dual massdrive.
Pathogun:
kb ez a legjobb elosztás amit ki lehet hozni a Valkyrie-bõl:
Ezek meg a gyûjtögetett anyagokból összerakott tuning cuccok:

Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.
Minden hajónak limitált mennyiségû upgrade pontja van és jó sok pénzért ezeket lehet ráapplikálni a verdára.
A sztori rém gyenge sajnos. Igazán jobban is megdolgoztathatták volna az agyukat a sztori írói. <#szomoru1>#szomoru1>
A jobb hajókra két fegyverkonfiguráció kell, hogy bárkivel elbánjon az ember. Normál ellenfelek ellen egy ionágyú és egy dual massdriver tökéletes páros. A collective ellen meg az elérhetõ legjobb bioanyagot gyilkoló ágyúkat kell mindig feldobni és nem lesz gond. Rakétákból/torpedókból ami tetszik az mehet, de különösebben úgysem elsz rájuk szükség.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
https://hotshu.wordpress.com/