Space Force 2

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem
Én nem bánom, hogyha a jó ötleteket kiveszik más játékból.Annak örülnék,ha két nagy kedvenc ûrhajós játékom ELITE, Wing Commander Prophecy stílus egyesülne.
Ezekkel a játékokkal több hónapig elszorakoztam.
Tudom, hogy létezik EVE Online, de az havidíjas. Ami egy jó játéknál nem is lenne gond, de nálam fent áll a veszély, hogy nem tudok minden nap játszani vele egy kicsit...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Gundark
Meg erre mondhatod hogy "eredeti gondolat" meg "új perspektíva" 😊) No meg a földön nincs annyi pénz hogy Lucast kifizesd 😊 Mert õ komoly és jól átgondolt játékokhoz adja csak a nevét, lásd KotOR 2 😊

csak az ilyesminek a licensdija lehet elég rázos is gondolom :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

És ez miért jobb? Erre meg mindenki aztmondja, hogy jajdehülyeség, meg mindenhonnan összelopott. Úgy legalább 1 fix rajongótábora lenne 😊
Gundark
Az a baj Borg eltás, hogy ha kiválasztasz egy ismert univerzumot, akár SW akár ST vagy B% vagy bármit, annak a rajongói játszanak vele, a többiek meg elkezdik hogy jaaaaajdehüüülyeséég 😊 Egyébként ha jó lesz akkor lopjanak csak 😊

Meg starwars, meg event horizon 😊

Mondjuk teljesen egyedit alkotni manapság már nagyon nehéz lenne.
Zsolo007
Jó a trailer...Úgylátom loptak ezek mindenhonnan mindent 😄. Felismertem hajókat több játékból (a lentebb említettekbõl is), meg van itt star trek is, meg babylon 5 is 😄.

Remélem jobb lesz mint a Darkstar One.

Mondjuk továbbra is állítom, hogyha már ekkora projektbe kezdenek, akkor jobb lett volna valami ismert univerzumot megvalósítani, pl Babylon5 jól illene ebbe.
Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Másfél éve nem nyitottam új topicot! A keresõben minden féle képp megnéztem a játék nevét, de semmit nem adott ki! Szal' ha mégis hibáztam akkor lehet törölni!😞

Crem
Freelancer, Freespace és ELITE nyomdokain haladó, csúcsgrafikás ûrszimulátor készül a horvát Provox Games mûhelyében. Hatalmas mennyiségû screenshot áll rendelkezésre a fejlesztés minden fázisából. Legújabb a corvette osztályú hajó pilótafülkéje. Ezenkívül wallpaperek és zenék is letölthetõk. A Space Force 2-ben Privateer módjára harcolhatunk kisebb csetepatékban. Végighentelhetjük a Freespace meg a Freelancer hatalmas ütközeteit, NPC-k vezette óriás hadihajók és azok vadászgép rajai ellen. Kereskedõ, diplomata, ûrvadász és felfedezõ lehetünk a játékban található 46 csillagrendszerben. Bármelyik faj választható és ettõl függõen a galaxis teljesen más pontján kezdõdik a kaland.

SPACE FORCE 2 TRÉLER

by Hardwired

← ElőzőOldal 3 / 3