5473
Felhasználói programot keresek.
-
frc0032 #1673 Köszi, de nem erre gondoltam. Tehát: adott egy 16:9-es film. ezt szeretném úgy megcsinálni, hogy "levágja" azokat a részeket a filmből, ami "túllóg" a 4:3-as képarányon. Tehát hogy CSAK az láccódjon, ami a képernyő közepére helyezett 4:3-as téglalapba bennevan, és NE LEGYEN "összenyomva" a kép, mivel azért csinálom, hogy rá tuggyam tenni a 4:3-as MP4 lejátszóra. Ezt is meg lehet csuinálni? Hogyan? nekem csak olyat sikerült, hogy összenyomta a képet, olyanra ahogy beállítottam...
-
atomeromu #1672 Sziasztok!
Jol mukodo drivers update kereso progit keresek!
Koszi!
-
#1671 nm -
szakos3 #1670 köszönöm -
#1669 Fraps -
szakos3 #1668 Sziasztok! Tudna nekem valaki mondani egy olyan progit, amivel úgy tudok viedót felvenni játékból, hogy nem terheli nagyon le a gépet és nem lesz túl nagy terjedelmű? Előre is köszi. -
#1667 Köszönöm! -
#1666 Gimp, Irfanview -
#1665 Tud vki egy egyszerű, transzparens PNG kreáló progit? Nem a fotosopra gondoltam, hanem valami kicsi ingyenesre. -
#1664 Virtualdubbal megoldható - a Video/Filter menüpontban az Add gombbal a Resize filtert kell hozzáadni, aminek a beállításainál a Framing Options résznél van a kívánt képarány beállítása -
frc0032 #1663 Van olyan videókonvertáló, amibe beteszem a 16:9-es .AVI-t, és átkonvertálja úgy, hogy 4:3 legyen belőle?(tehát hogy Pan&Scan) és úgy, hogy meghagyja az eredeti felbontáson(na, vagyishogy nincs fixen beállítva hogy pl csak 320x240-es lehet, hanem lehet magasabb is, hogy tényleg jó legyen)? és ha igen, akkor mi a neve? :D
-
blackgamer #1662 jáj, nem ittam ma kávét, amúgy thx :) -
#1661 Itt már válaszoltam a kérdésedre - egy topikban elegendő egyszer feltenni a kérdést.
Ja és Word (szó), nem World (világ)... -
blackgamer #1660 tudtok valami működő grafikus HTML szerkesztőt ajánlani?
Dreamweaver bedöglött nálam és törölni/telepíteni se tudom
CoffeeCup HTML editor pedig annyira átírja a dolgokat, suta
valami egyszerű kéne, leginkább World helyett, szöveget szerkeszteni képet és linket berakni -
#1659 nm ;D -
#1658 Köszi, meglesem... :D -
#1657 Virtual DJ?? -
#1656 Kössz, de nem jó...felteszem, elindítom és egyből hiba - kidob...több verzió is. :S
Van esetleg valami hasonló??? [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1162993290&no=1649]#1649[/URL]
Előre is kössz! -
#1655 VirtualDub. Betoltod az avi-t, Video menu/Direct Stream Copy, Audio menu/Full processing mode, aztan Audio menu/Volume... , beikszeled, hogy Adjust volume of audio channels, es felhuzod valamennyit a potit.
(Nem probaltam meg, de sztem valahogy igy kene.)
Ha meg csak lejatszani akarod hangosabban, nem akarod atkodolni, akkor javaslom a Media Player Classicot, abban be lehet allitani, hogy hangositsa fel a hangsavot. -
dragonfighter #1654 Létezik olyan program amivel egy bizonyos pontra állíthatnám a le és feltöltési sebességemet? -
mejik #1653 Szia!
Olyan progit keresek, amivel feltudnám húzni -szoftveresen- egy AVI film hangerejét, mert eléggé halk. Tudnál nekem ebben segíteni?
Köszi! -
#1652 van olyan progi amivel a serult diskrol lebirja szedni az adatokat??? -
#1651 Hello szeretném kérdezni ez egy kicsit furcsa lesz hogy van e olyan zenelejátszó program hogy berakom a lejátszási listát ( az ösz zenét a gépről) és ha szelektálni akarok akkor a zenelejátszó progival törlhetem is a zenét a gépről? -
#1650 Traktor DJ -
#1649 Hello!
Egy olyan programot keresek, amivel MP3 számokat tudok összevágni/"összemixelni"...nem csak 1-2-t, hanem akár 1 órányi anyagot is készíthetek.
Olyasmit, amit akár DJ-k is használhatnak... :D
Előre is kössz! -
#1648 Én a "Fast Video Download" nevüt használom, kiválóan működik. -
mikusmate #1647 Nem erre gondoltam, de köszi! Innen már elboldogulok :) -
#1646 DownloadHelper firefox plugin -
mikusmate #1645 Hello!
Van valami program amivel a youtube-os videót lehet mp3-ként lementeni a gépre. Melyik az? Elfelejtettem a nevét. -
#1644 koszi -
#1643 AMP Font Viewer - Ingyenes, egyszerűnek tűnik. -
#1642 Font Manager - Az előbbinek egy fizetős, de többet tudó verziója.
FontExpert 2007 - fizetős ez is
MainType - ez is -
#1641 ES van olyan font Viewer is amiben megadhatom hogy melyik konyvtarban nezze nekem a fontokat mert ez csak a windows font konyvtarban nezi es en addig nem akarom berakni oda fontokat amig meg nem neztem hogy nez ki mert aztan lesz nekem ott tobb ezer az picit zavaro lenne. -
#1640 koszi -
#1639 Free&Easy Font Viewer -
alakulat #1638 Hello!
olyan progi kell xp vagy linux alá ami HFS/HFS+ fájlrendszerre képes konvertálni vagy kezeli azokat??
elöre is köszi -
#1637 Sziasztok van olyan progi amivel meg tudom lesni a fontokat anelkul hogy eggyesevel ki kelljen nyitogatnom oket?? Mint pl a kepnezoben tudnak lapozni olyasmire gondolok. Elore is koszi -
#1636 Lehet azt, csak akarni kell: Eszközök/Szekvenciális konvertálás menüpont/az Általános fülön beállítod a bemeneti és kimeneti könyvtárakat, az Átalakítások fülön a Vászon méretezése effektnél a Magasság "oszlopban" levő bal oldali szövegmezőbe beírod a levágni kívánt méretet (negatív számként!), "A fenti értékek használata méret deltakén..." kijelölőnégyzetet bejelölöd, a Pozíciót meg Alja középre állítod. -
#1635 Photoshopban action+batch
help -
#1634 Létezik olyan program amivel csoportosan tudok átszerkeszteni képeket? Álló-fekvő képekből levágni a kép alját, mindenhol ugyanannyit kellene de összevissza vannak a képek. XnView-et próbáltam de azzal nem jöttem rá hogy kéne, már ha egyáltalán lehet