Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt a progit keresem.
letöltöttem a 3.2 es próbaváltozatát, elõször azt hittem 30 napos, de rájöttem hogy 30 fájlig korlátlan a használata. én meg egy fájt nyitogattam csak vele. de azt is figyelembe vette ez a szemét, sõt, még azokat is amiket nem tudott átkonvertálni.@
úgyhogy ha valaki tudna hozzá cracket, vagy serialt, azt megköszönném, de mégjobb, ha egy 1.2-es verzióval tudna szolgálni amibõl jó a trial is😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
De felhívom a figyelmedet arra, hogy spamküldés, vagy tömeges levélküldés esetén felkerülhetsz különféle blokkolási listákra - aztán nem tudsz majd e-mailt küldeni. Szóval ésszel.
Esetleg mail küldõt nem tudsz adni?
Hogy milyen reguláris kifejezés kell?
Itt van pár példa.
Olyan programot keresek, amivel egy szövegbõl kitudja venni az e-mail címeket....
Fontos lenne...hálás leszek érte 😊
Elõre is Köszi
Nekem olyan progira, megoldasra lenne szuksegem amivel eltudok rejteni programokat. jobban mondva azt szeretnem elerni hogy ne latszodjon hogy a program fut. koszi.
Chaos Anno Domini
ogg-böl szeretnék mp3-mat késziteni csak hát van egy programom ami elég vacak és szinte 5 át kovertálásnál 3 szor hibát írki
de nem baj ha más formátumokat is támogat sosem lehet tudni mire lesz sügségem a jövöben !
anyi lene a lényeg hogy egyszerüen kezelhetõ legyen magyar vagy angol !
elöre is köszönöm !
Olyan progit keresek, amivel jó sok videóformátumból tudok konvertálni másféle, ismét jó sok formátumba! Jó, ha vannak minõsgéi beállítások is.
Eddig, DVD-elõtti konvártálásra és egyéb dolgokra a
SUPER nevû progit használtam.
Ingyenes, egész gyorsan dolgozik, rengeteg formátumot ismer, csak elég sok fájlnál produkál bug-okat... pl. kilép vagy generál egy pár kb-os fájlt és annyi, illetve volt sok olyan opciója, ami azért nekem kicsit bonyolultnak számított.
Keresnék egy jobb, talán felhasználóbarátabb progit, amiben esetleg talán lehet állítatni ezt-azt, és rengeteg formátummal dolgozhatok vele.
Úgy nagy általánosságban DVD formátumra akarom a videóimat átkódolni, hogy szerkeszthessek DVD-t, de néha saját Adobe Premiere-ben készített montázs videóimat is, ahol 3 perc 700 megát foglal a jó minõség miatt, szeretném emberbarát 5-10 mega környékére hozni.
Szóval tud valaki ajánlani valamit?
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
És jo még a goggle videora, meg 2 másikra is!
Itt már válaszoltam a kérdésedre.
"tud valaki olyan programot amivel youtube-ról le lehet lopni a videót? köszi!"
Ebbe az oldalba beírod a Youtube-os videó elérhetõségét, és õ megadja, honnan tölthetõ le az FLV formátumú videó.
Az FLV formátumú videót meg lejátssza a VLC Media Player, az MPlayer, a Riva FLV Player,...
Chaos Anno Domini
Keresem azt a programot amivel neten keresztül mikrofonnal tudunk dumálni, régebben használtam csak nem tom pontosan a nevét.
Valami "teamspeaker vagy hasonló vólt a neve a speaker az biztos csak az elejét nem tom pontosan.
Aki tudná a nevét az írja már be.
Elõre is kösz.
tud valaki olyan programot amivel youtube-ról le lehet lopni a videót? köszi!
Kuss!-magyarázta.
Segítséget szeretnék kérni tõletek.
Szeretnék egy saját web oldalt készíteni. Csak az a gondom vele, hogy azt sem tudom, hogy eszik vagy iszák...
Szóval fogalmam sincs, hogy hogyan kezdjek hozzá!
Ebben szeretnék segítséget kérni.
Ha valaki segít akkor szeretném megkérni arra, hogy úgy tegye mintha egy újszülöttnek mondaná..... 😊
Elõre is köszönöm.
ide is írhatok: [email protected]
Tessék
olyan programokat keresek amivel lehet úgymond refresheltetni egy oldalt bizonyos idõközönként.
A másik amit még keresek, hogy sípoljon vagy figyelmeztessen a program ha az oldal bizonyos szakaszában történt valami változás!
Egyáltalán léteznek ilyen programok?
Elõre is köszönöm.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Vagy itt egy leírás.
Segítséget mégegyszer nagyon köszönöm!
Üdv:JOE!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Legyen elég szabad helyed, egy MiniDV kazi asszem 14 giga.
olyan progit keresek amivel le tudom szedni a Kamerámról a filmet FireWire-n keresztül. ( A NeroVisionExpress és a MovieMaker mindkettõ gagyi) Ezekre keresek alternatívát. Lehetõleg minnél kisebb legyen a program.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Üdv:Joe
Két megoldást is javasoltam a Segítséget kérek! topik #10094-es hozzászólásában
.: mobilize.hu :.
szeretném leszögezni, hogy nagyon láma vagyok. Ezért nem kinevetni a kisebbet... :-)
A következõ dologban szeretném kérni a segítségeteket.
Szeretnék egy olyan szöveges dokumentumot készíteni ,ami úgynézki mint egy könyv.
Vagyis ha kész van és pl: elküldöm valakinek akkor az egész úgynézki mintha egy könyvet olvasna.
Tudna benne lapozni. Tartalom jegyzékbõl azonnal odatudna lépni amire kíváncsi.. stb:
Vagyis pontosan úgy lehesen használni mint egy könyvet.
Ebben szeretnék segítséget kérni tõletek, hogy ezt hogyan lehetne megvalósítani.
Vagy ha valaki segítene azt nagyon megköszönném.
De még egyszer közlöm, hogy nagyon kezdõ vagyok a számítógéppel és a programokkal.
Elõre is köszönöm mindenki segítségét.
Puszi Zsani.
nem tud közületek olyan programot amivel képeket tudok összefûzni filmé.(pl.avi formátumba)
Nekem olyan programra lenne szükségem, amivel megtervezhetnék egy DVD menüt...azaz van egy csomó kisvideóm (gólok) és azt akarom kiírni egy DVD-re...jó lenne háttérzene, kép, elrendezés...stb.
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
...vágod?
Vagy pár alternatíva:
http://members.iinet.net.au/~simonh/spacejock/yRead.html
http://www.cstr.ed.ac.uk/projects/festival/ - Linux alá
És itt van még egy rakat
Fel kell telepítened egy Matroska Splitter kódeket, ami az mkv állományt szétszedi videó és hangcsatornára. Ezek után a videó és hangcsatornát ki kell tömörítenie a videólejátszó programnak a megfelelõ kódekekkel.
Hogy milyen kódekkek kellenek a filmhez, azt a GSpot nevû program tudja megmondani.
De ha nem akarsz kódekekkel bajlódni ott van a VLC Media Player illetve az MPlayer.
nekem az lenne a problémám. hogy a speakerboard nevü felolvasóprogram föltelepités után nem indul el mert idézem, lejárt a program demó verziója
a baj csak az hogy azelõtt még nem volt föltelepitve szóval nem is használtam akkor meg hogy járt le.
nagyon megköszönném ha valaki tudna nekem ebben segiteni