5473
Felhasználói programot keresek.
  • frc0032 #1673
    Köszi, de nem erre gondoltam. Tehát: adott egy 16:9-es film. ezt szeretném úgy megcsinálni, hogy "levágja" azokat a részeket a filmből, ami "túllóg" a 4:3-as képarányon. Tehát hogy CSAK az láccódjon, ami a képernyő közepére helyezett 4:3-as téglalapba bennevan, és NE LEGYEN "összenyomva" a kép, mivel azért csinálom, hogy rá tuggyam tenni a 4:3-as MP4 lejátszóra. Ezt is meg lehet csuinálni? Hogyan? nekem csak olyat sikerült, hogy összenyomta a képet, olyanra ahogy beállítottam...
  • atomeromu
    Sziasztok!

Jol mukodo drivers update kereso progit keresek!

Koszi!
  • Benny04
    nm
  • szakos3
    köszönöm
  • Benny04
    Fraps
  • szakos3
    Sziasztok! Tudna nekem valaki mondani egy olyan progit, amivel úgy tudok viedót felvenni játékból, hogy nem terheli nagyon le a gépet és nem lesz túl nagy terjedelmű? Előre is köszi.
  • eNiX
    Köszönöm!
  • Dj Faustus #1666
    Gimp, Irfanview
  • eNiX
    Tud vki egy egyszerű, transzparens PNG kreáló progit? Nem a fotosopra gondoltam, hanem valami kicsi ingyenesre.
  • Dj Faustus #1664
    Virtualdubbal megoldható - a Video/Filter menüpontban az Add gombbal a Resize filtert kell hozzáadni, aminek a beállításainál a Framing Options résznél van a kívánt képarány beállítása
  • frc0032 #1663
    Van olyan videókonvertáló, amibe beteszem a 16:9-es .AVI-t, és átkonvertálja úgy, hogy 4:3 legyen belőle?(tehát hogy Pan&Scan) és úgy, hogy meghagyja az eredeti felbontáson(na, vagyishogy nincs fixen beállítva hogy pl csak 320x240-es lehet, hanem lehet magasabb is, hogy tényleg jó legyen)? és ha igen, akkor mi a neve? :D
  • blackgamer
    jáj, nem ittam ma kávét, amúgy thx :)
  • Dj Faustus #1661
    Itt már válaszoltam a kérdésedre - egy topikban elegendő egyszer feltenni a kérdést.
    Ja és Word (szó), nem World (világ)...
  • blackgamer
    tudtok valami működő grafikus HTML szerkesztőt ajánlani?
    Dreamweaver bedöglött nálam és törölni/telepíteni se tudom
    CoffeeCup HTML editor pedig annyira átírja a dolgokat, suta

valami egyszerű kéne, leginkább World helyett, szöveget szerkeszteni képet és linket berakni
  • Benny04
    nm ;D
  • Japep
    Köszi, meglesem... :D
  • Benny04
    Virtual DJ??
  • Japep
    Kössz, de nem jó...felteszem, elindítom és egyből hiba - kidob...több verzió is. :S

Van esetleg valami hasonló??? [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1162993290&no=1649]#1649[/URL]

Előre is kössz!
  • SuperCharger
    VirtualDub. Betoltod az avi-t, Video menu/Direct Stream Copy, Audio menu/Full processing mode, aztan Audio menu/Volume... , beikszeled, hogy Adjust volume of audio channels, es felhuzod valamennyit a potit.
    (Nem probaltam meg, de sztem valahogy igy kene.)
    Ha meg csak lejatszani akarod hangosabban, nem akarod atkodolni, akkor javaslom a Media Player Classicot, abban be lehet allitani, hogy hangositsa fel a hangsavot.
  • dragonfighter
    Létezik olyan program amivel egy bizonyos pontra állíthatnám a le és feltöltési sebességemet?
  • mejik
    Szia!

Olyan progit keresek, amivel feltudnám húzni -szoftveresen- egy AVI film hangerejét, mert eléggé halk. Tudnál nekem ebben segíteni?

Köszi!
  • nandorb
    van olyan progi amivel a serult diskrol lebirja szedni az adatokat???
  • Csibusz
    Hello szeretném kérdezni ez egy kicsit furcsa lesz hogy van e olyan zenelejátszó program hogy berakom a lejátszási listát ( az ösz zenét a gépről) és ha szelektálni akarok akkor a zenelejátszó progival törlhetem is a zenét a gépről?
  • Benny04
    Traktor DJ
  • Japep
    Hello!

Egy olyan programot keresek, amivel MP3 számokat tudok összevágni/"összemixelni"...nem csak 1-2-t, hanem akár 1 órányi anyagot is készíthetek.
    Olyasmit, amit akár DJ-k is használhatnak... :D

Előre is kössz!
  • SuperCharger
    Én a "Fast Video Download" nevüt használom, kiválóan működik.
  • mikusmate
    Nem erre gondoltam, de köszi! Innen már elboldogulok :)
  • autoszimulator
    DownloadHelper firefox plugin
  • mikusmate
    Hello!
    Van valami program amivel a youtube-os videót lehet mp3-ként lementeni a gépre. Melyik az? Elfelejtettem a nevét.
  • Atika :o)
    koszi
  • zvaragabor
    AMP Font Viewer - Ingyenes, egyszerűnek tűnik.
  • zvaragabor
    Font Manager - Az előbbinek egy fizetős, de többet tudó verziója.

FontExpert 2007 - fizetős ez is

MainType - ez is
    ES van olyan font Viewer is amiben megadhatom hogy melyik konyvtarban nezze nekem a fontokat mert ez csak a windows font konyvtarban nezi es en addig nem akarom berakni oda fontokat amig meg nem neztem hogy nez ki mert aztan lesz nekem ott tobb ezer az picit zavaro lenne.
    koszi
  • zvaragabor
    Free&Easy Font Viewer
  • alakulat
    Hello!
    olyan progi kell xp vagy linux alá ami HFS/HFS+ fájlrendszerre képes konvertálni vagy kezeli azokat??
    elöre is köszi
    Sziasztok van olyan progi amivel meg tudom lesni a fontokat anelkul hogy eggyesevel ki kelljen nyitogatnom oket?? Mint pl a kepnezoben tudnak lapozni olyasmire gondolok. Elore is koszi
  • Dj Faustus #1636
    Lehet azt, csak akarni kell: Eszközök/Szekvenciális konvertálás menüpont/az Általános fülön beállítod a bemeneti és kimeneti könyvtárakat, az Átalakítások fülön a Vászon méretezése effektnél a Magasság "oszlopban" levő bal oldali szövegmezőbe beírod a levágni kívánt méretet (negatív számként!), "A fenti értékek használata méret deltakén..." kijelölőnégyzetet bejelölöd, a Pozíciót meg Alja középre állítod.
  • autoszimulator
    Photoshopban action+batch

help
  • Tufa
    Létezik olyan program amivel csoportosan tudok átszerkeszteni képeket? Álló-fekvő képekből levágni a kép alját, mindenhol ugyanannyit kellene de összevissza vannak a képek. XnView-et próbáltam de azzal nem jöttem rá hogy kéne, már ha egyáltalán lehet