5473
Felhasználói programot keresek.
-
#1713 Meglett a megoldás, Mediacoder az flv videót mp3-má tudja alakítani, kösz a segítséget mindenkinek:) -
#1712 A VirtualDub CSAK .avi formátumot kezel. Egyes verziók az mpeg, ogm, mkv formátumokat is használják, de ennyi.
Át kell konvertálnod avi-ba. Elvileg van ilyen program: flv2avi -
#1711 Természetesen azt töltöttem le:)
Mostmár abban kéne segítség, hogyan tudom rávenni a VirtualDub-ot, hogy megnyissa? "Unkown file format" üzenetet ad. Vagy bármliyne program jöhet, amivel az .flv videóból mp3 hangot csinálhatok. -
#1710 "Milyen kiterjesztést írjak utána,"
flv
"és mivel niythatom meg?"
VLC Media Player, Riva FLV Player
Remélem a NAGY MÉRETŰ - mbyte-os nagyságrendű - get_video-t töltötted le, mert az a videó -
#1709 Az így kapott fájlnak nem ad kiterjesztést. Milyen kiterjesztést írjak utána, és mivel niythatom meg? -
#1708 Windows alá melyik partíció mentő/visszaállító programot javasoljátok. ITT nézegetem a "Free Hard Disk / Partition Imaging and Cloning Software" címszó alatt található programokat, de nem ismerem annyira még őket. -
#1707 Nekem volt pár tag editorom, előbb ott akartam átírni, de egyikben sem találtam ilyen opciót.Ami persze nem azt jelenti, hogy nincs, csak nem találtam...
Akkor gondoltam a fájlcímeket nevezem át nagy kezdőbetűssé és az Mp3tag v2.32a programmal átmásolom a címsorba amit csoportosan is lehet, szerencsére. -
#1706 "Vagy olyan progit ami az mp3 fájlokon belül a címeket tudja megváltoztatni nagybetűsre kisbetűsről."
Erre a célra meg valami tag editorra lesz szükséged.
"hello, egy olyan program/firefox kieg kéne , amivel a lehető legjobb minőségben lehet a Youtube-ról videót letölteni(konkrétan nekem a hang kell a videó alól)."
Én úgy szoktam csinálni, hogy az oldal betöltődésekor a Firebug nevű kiegészítő Net fülén megkeresem a nagy méretű get_video nevű állományt és letöltés-menedzserrrel (Free Download Manager) letöltöm. -
#1705 Nagyon köszönöm Dj! -
#1704 Ingyenes célalkalmazás -
#1703 "Ismertek olyan progit, amivel a fájlok kezdőbetűit nagyra lehet változtatni vagy valamilyen módszert alap programokkal?"
Total commander: Files/Multi-Rename Tool: Upper/lowercase-nél First Letter uppercase kép
súgó -
#1702 Ismertek olyan progit, amivel a fájlok kezdőbetűit nagyra lehet változtatni vagy valamilyen módszert alap programokkal?
Vagy olyan progit ami az mp3 fájlokon belül a címeket tudja megváltoztatni nagybetűsre kisbetűsről.
Több száz fájlt szeretnék "nagybetűsíteni".Tehát nem megy most az átirogatás. :o -
#1701 hello, egy olyan program/firefox kieg kéne , amivel a lehető legjobb minőségben lehet a Youtube-ról videót letölteni(konkrétan nekem a hang kell a videó alól).
Eddig a Youtubeget-et néztem,de az rém gyenge hangot dekódol, 80kbit-eset, és az nagyonmessze van az oldalon levő videó hangjától.
köszi a segítséget -
Boroskóla #1700 Mp3Gainezzel megtudod csinálni és tud magyarul is. -
#1699 "én egy olyan programot keresek, ami lejátsza az mkv fájlokat"
VLC Media Player
MPlayer -
ROCKDenny #1698 hello mindenkinek, én egy olyan programot keresek, ami lejátsza az mkv fájlokat, megtudná valaki mondani a program nevét? előre is köszi a segítségeteket -
#1697 van itt az sg-n egy titkosítás topic,na ott találtam egy olyat hogy true crypt!(csak szolok ha netán nem hallottál róla)..csak magyarosítani akarnám de nem adja meg magát :D
am ez image file-t hoz létre de külön drive nevet lehet neki adni..azt kinyitva szabadon lehet benne mozogni:) -
#1696 Szevasztok. Olyan program kéne nekem,ami pl 200 mp3-as számnak a hangerejét optimalizálja. Tehát ha az egyik alapból hangos,a másik meg halk akkor egy szintre viszi őket.Ha valaki segítene azt megköszönném:) -
#1695 Köszönöm a segítséget megpróbálom valamelyiket. -
#1694 Szerintem Flash Get-el vagy Free Download Manager-el lelehet tölteni. -
#1693 Sziasztok!
Én egy olyan progit keresek amivel data.hu vagy más szervere feltőltött rar álományokat lehet letölteni úgy hogy a proginak megadom a címeket és letölti. -
#1692 Köszönöm hogy ajánlottad ezt a progit, de nem tudnál egy elérhetőséget adni mert én már mindenhol kerestem:google, torrent. De nem találtam !
Úgyhogy ha valahol lelehet jól szedni, megadnád a LINKET ? -
#1691 vagyis az első kettő progival jelszavazni a pendrive-omat?(tehát bedugom és nézelődni akarok rajta akkor szépen kér egy jelszót? am thx :) -
#1690 DesLock
PGPDisk
egy virtuális partíciót hoznak ezek létre, amelyek jelszóval vannak védve, talán megfelel a célnak.
Mappa külön védelmét nehéz jelszóval megoldani, a Windows csak titkosítani tudja a felhasználód tanusíványával, de az így védett fájlokat nem tudod mozgatni -
#1689 sziasztok!
a következő problémám megoldására keresek választ!
Hogyan lehet megvalósítani azt, hogy egy mappát levédjek jelszóval?
Problémám a következő lenne.
van sok mappa,azon belül file-ok.
személyes adatokkal..stb.
ezeket egy pendrive.ra akarom feltenni és azon őrízni.
na már most ha netán ellopják a drive-om akkor ne tudjanak hozzáférni,ezért kérdezném hogy hogyan lehet megvalósítani védését.
akár jelszóval akár máshogy is lehet?
erre kérnék vmi segítséget!
nagyon szépen köszönöm a választ előre is :] -
#1688 Sony Vegas + DVD Movie Studio.
PS: . warez, ejnye... -
#1687 Sziasztok !!
Valaki nem tud olyan progit amivel jól lehet AVI fájl-ból DVD fájl-ba konvertálni és menüt is nagyon részletesen lehet csinálni ?
(Lehetőleg olyat ajáljatok amihez van Serial vagy valamilyen Reg!)
Válaszotokat előreis köszönöm !!
-
mikusmate #1686 Megoldódot... kösz a segítséget. -
#1685 Köszi. -
mikusmate #1684 A virtualDub nem tudta megnyitni az Avi filet. XviD codeccel kódoltam, és azt írja, hogy ezzel a codeccel nem tudja megnyitni a fájlt. Volt codec pack is, de azt letöröltem és újratettem az XviD-et... így sem működött. -
#1683 "Hogy tudom kimenteni az audio sávot mp3-ba egy avi fájlból? (Virtual Dub nem működött)"
A Virtualdub ki tudja menteni a hangsávot abban a formában, amiben a filmben van (hiába .wav a kiterjesztése a tömörítése marad). Ezek után hangszerkesztő/konvertáló szoftverrel alakíthatod megfelelő formátumúvá.
"Nem tud valaki ajánlani egy jó antivírust és egy szintén jó tűzfalat?"
Vírusirtó: Nod32
Tűzfal: Comodo -
#1682 Nem tud valaki ajánlani egy jó antivírust és egy szintén jó tűzfalat? -
mikusmate #1681 Hogy tudom kimenteni az audio sávot mp3-ba egy avi fájlból? (Virtual Dub nem működött) -
alakulat #1680 Hello!
IGO kellene amiben van oroszország meg minden ilyen erre keltre valo ország, de PNA-n is menjen mert PDA-s az van de nem lehet inditani PNA-n.
IGO PNA kelt Oroszországig.
valaki ha tudna azt megköszönném.
THX -
#1679 Hello, bútortervező programot keresek.Olyat ami komolyabb,de nem nehéz kezelni és fut Vista-n. Előrre is kösz... -
#1678 Nemtud valaki linket adni a Fiat Eper programhoz ?? Lehetőleg 2008-as kellene! Előre is köszönöm! -
#1677 Mit értesz azon, hogy "apróhirdetéseket tud kezelni"?
Elolvassa az újságok/online médiumok apróhirdetéseit?
Különböző újságokba/online médiumokba tudsz hírdetést elküldeni (és kezeli a hírdetését járó pénzek kifizetését)?
Vagy szimplán weboldalra kell apróhirdetéseket kezelő (küldő- és megjelenítő) szkript (Nem alkalmazásnak, programnak hívjuk, mert azok a "kliens gépén" futtatható állományok)?
Ez utóbbira pár darab
Még pár darab -
Talan #1676 Szevasztok!
Tud vki segíteni? Olyan progit keresek, ami apróhirdetéseket tud kezelni. Lehetőleg magyart.
Köszi -
frc0032 #1675 Köszi, értem.
-
#1674 "Tehát hogy CSAK az láccódjon, ami a képernyő közepére helyezett 4:3-as téglalapba bennevan, és NE LEGYEN "összenyomva" a kép"
Akkor meg Video/Filter menüpontba add hozzá a Null transform filtert, majd válaszd a Cropping gombot, ahol beállíthatod a kivágást.