5473
Felhasználói programot keresek.
  • zolo
    Meglett a megoldás, Mediacoder az flv videót mp3-má tudja alakítani, kösz a segítséget mindenkinek:)
  • Evin
    A VirtualDub CSAK .avi formátumot kezel. Egyes verziók az mpeg, ogm, mkv formátumokat is használják, de ennyi.
    Át kell konvertálnod avi-ba. Elvileg van ilyen program: flv2avi
  • zolo
    Természetesen azt töltöttem le:)

Mostmár abban kéne segítség, hogyan tudom rávenni a VirtualDub-ot, hogy megnyissa? "Unkown file format" üzenetet ad. Vagy bármliyne program jöhet, amivel az .flv videóból mp3 hangot csinálhatok.
  • Dj Faustus #1710
    "Milyen kiterjesztést írjak utána,"
    flv

"és mivel niythatom meg?"
    VLC Media Player, Riva FLV Player

Remélem a NAGY MÉRETŰ - mbyte-os nagyságrendű - get_video-t töltötted le, mert az a videó
  • zolo
    Az így kapott fájlnak nem ad kiterjesztést. Milyen kiterjesztést írjak utána, és mivel niythatom meg?
  • zvaragabor
    Windows alá melyik partíció mentő/visszaállító programot javasoljátok. ITT nézegetem a "Free Hard Disk / Partition Imaging and Cloning Software" címszó alatt található programokat, de nem ismerem annyira még őket.
  • Qwerty4
    Nekem volt pár tag editorom, előbb ott akartam átírni, de egyikben sem találtam ilyen opciót.Ami persze nem azt jelenti, hogy nincs, csak nem találtam...
    Akkor gondoltam a fájlcímeket nevezem át nagy kezdőbetűssé és az Mp3tag v2.32a programmal átmásolom a címsorba amit csoportosan is lehet, szerencsére.
  • Dj Faustus #1706
    "Vagy olyan progit ami az mp3 fájlokon belül a címeket tudja megváltoztatni nagybetűsre kisbetűsről."
    Erre a célra meg valami tag editorra lesz szükséged.

"hello, egy olyan program/firefox kieg kéne , amivel a lehető legjobb minőségben lehet a Youtube-ról videót letölteni(konkrétan nekem a hang kell a videó alól)."
    Én úgy szoktam csinálni, hogy az oldal betöltődésekor a Firebug nevű kiegészítő Net fülén megkeresem a nagy méretű get_video nevű állományt és letöltés-menedzserrrel (Free Download Manager) letöltöm.
  • Qwerty4
    Nagyon köszönöm Dj!
  • Dj Faustus #1704
    Ingyenes célalkalmazás
  • Dj Faustus #1703
    "Ismertek olyan progit, amivel a fájlok kezdőbetűit nagyra lehet változtatni vagy valamilyen módszert alap programokkal?"
    Total commander: Files/Multi-Rename Tool: Upper/lowercase-nél First Letter uppercase kép
    súgó
  • Qwerty4
    Ismertek olyan progit, amivel a fájlok kezdőbetűit nagyra lehet változtatni vagy valamilyen módszert alap programokkal?
    Vagy olyan progit ami az mp3 fájlokon belül a címeket tudja megváltoztatni nagybetűsre kisbetűsről.
    Több száz fájlt szeretnék "nagybetűsíteni".Tehát nem megy most az átirogatás. :o
  • zolo
    hello, egy olyan program/firefox kieg kéne , amivel a lehető legjobb minőségben lehet a Youtube-ról videót letölteni(konkrétan nekem a hang kell a videó alól).

Eddig a Youtubeget-et néztem,de az rém gyenge hangot dekódol, 80kbit-eset, és az nagyonmessze van az oldalon levő videó hangjától.

köszi a segítséget
  • Boroskóla
    Mp3Gainezzel megtudod csinálni és tud magyarul is.
  • Dj Faustus #1699
    "én egy olyan programot keresek, ami lejátsza az mkv fájlokat"
    VLC Media Player
    MPlayer
  • ROCKDenny
    hello mindenkinek, én egy olyan programot keresek, ami lejátsza az mkv fájlokat, megtudná valaki mondani a program nevét? előre is köszi a segítségeteket
  • II Rocky II
    van itt az sg-n egy titkosítás topic,na ott találtam egy olyat hogy true crypt!(csak szolok ha netán nem hallottál róla)..csak magyarosítani akarnám de nem adja meg magát :D
    am ez image file-t hoz létre de külön drive nevet lehet neki adni..azt kinyitva szabadon lehet benne mozogni:)
  • joshua
    Szevasztok. Olyan program kéne nekem,ami pl 200 mp3-as számnak a hangerejét optimalizálja. Tehát ha az egyik alapból hangos,a másik meg halk akkor egy szintre viszi őket.Ha valaki segítene azt megköszönném:)
  • vorlon76
    Köszönöm a segítséget megpróbálom valamelyiket.
  • JSbyMSI8800
    Szerintem Flash Get-el vagy Free Download Manager-el lelehet tölteni.
  • vorlon76
    Sziasztok!
    Én egy olyan progit keresek amivel data.hu vagy más szervere feltőltött rar álományokat lehet letölteni úgy hogy a proginak megadom a címeket és letölti.
  • JSbyMSI8800
    Köszönöm hogy ajánlottad ezt a progit, de nem tudnál egy elérhetőséget adni mert én már mindenhol kerestem:google, torrent. De nem találtam !

Úgyhogy ha valahol lelehet jól szedni, megadnád a LINKET ?
  • II Rocky II
    vagyis az első kettő progival jelszavazni a pendrive-omat?(tehát bedugom és nézelődni akarok rajta akkor szépen kér egy jelszót? am thx :)
  • Mollaka
    DesLock
    PGPDisk
    egy virtuális partíciót hoznak ezek létre, amelyek jelszóval vannak védve, talán megfelel a célnak.

Mappa külön védelmét nehéz jelszóval megoldani, a Windows csak titkosítani tudja a felhasználód tanusíványával, de az így védett fájlokat nem tudod mozgatni
  • II Rocky II
    sziasztok!
    a következő problémám megoldására keresek választ!
    Hogyan lehet megvalósítani azt, hogy egy mappát levédjek jelszóval?
    Problémám a következő lenne.
    van sok mappa,azon belül file-ok.
    személyes adatokkal..stb.
    ezeket egy pendrive.ra akarom feltenni és azon őrízni.
    na már most ha netán ellopják a drive-om akkor ne tudjanak hozzáférni,ezért kérdezném hogy hogyan lehet megvalósítani védését.
    akár jelszóval akár máshogy is lehet?
    erre kérnék vmi segítséget!
    nagyon szépen köszönöm a választ előre is :]
  • Mollaka
    Sony Vegas + DVD Movie Studio.

PS: . warez, ejnye...
  • JSbyMSI8800
    Sziasztok !!

Valaki nem tud olyan progit amivel jól lehet AVI fájl-ból DVD fájl-ba konvertálni és menüt is nagyon részletesen lehet csinálni ?

(Lehetőleg olyat ajáljatok amihez van Serial vagy valamilyen Reg!)

Válaszotokat előreis köszönöm !!

• mikusmate
    Megoldódot... kösz a segítséget.
  • KILLER2
    Köszi.
  • mikusmate
    A virtualDub nem tudta megnyitni az Avi filet. XviD codeccel kódoltam, és azt írja, hogy ezzel a codeccel nem tudja megnyitni a fájlt. Volt codec pack is, de azt letöröltem és újratettem az XviD-et... így sem működött.
  • Dj Faustus #1683
    "Hogy tudom kimenteni az audio sávot mp3-ba egy avi fájlból? (Virtual Dub nem működött)"
    A Virtualdub ki tudja menteni a hangsávot abban a formában, amiben a filmben van (hiába .wav a kiterjesztése a tömörítése marad). Ezek után hangszerkesztő/konvertáló szoftverrel alakíthatod megfelelő formátumúvá.

"Nem tud valaki ajánlani egy jó antivírust és egy szintén jó tűzfalat?"
    Vírusirtó: Nod32
    Tűzfal: Comodo
  • KILLER2
    Nem tud valaki ajánlani egy jó antivírust és egy szintén jó tűzfalat?
  • mikusmate
    Hogy tudom kimenteni az audio sávot mp3-ba egy avi fájlból? (Virtual Dub nem működött)
  • alakulat
    Hello!
    IGO kellene amiben van oroszország meg minden ilyen erre keltre valo ország, de PNA-n is menjen mert PDA-s az van de nem lehet inditani PNA-n.
    IGO PNA kelt Oroszországig.
    valaki ha tudna azt megköszönném.

THX
  • newil
    Hello, bútortervező programot keresek.Olyat ami komolyabb,de nem nehéz kezelni és fut Vista-n. Előrre is kösz...
  • grebber
    Nemtud valaki linket adni a Fiat Eper programhoz ?? Lehetőleg 2008-as kellene! Előre is köszönöm!
  • Dj Faustus #1677
    Mit értesz azon, hogy "apróhirdetéseket tud kezelni"?
    Elolvassa az újságok/online médiumok apróhirdetéseit?
    Különböző újságokba/online médiumokba tudsz hírdetést elküldeni (és kezeli a hírdetését járó pénzek kifizetését)?

Vagy szimplán weboldalra kell apróhirdetéseket kezelő (küldő- és megjelenítő) szkript (Nem alkalmazásnak, programnak hívjuk, mert azok a "kliens gépén" futtatható állományok)?
    Ez utóbbira pár darab
    Még pár darab
  • Talan
    Szevasztok!
    Tud vki segíteni? Olyan progit keresek, ami apróhirdetéseket tud kezelni. Lehetőleg magyart.
    Köszi
  • frc0032 #1675
    Köszi, értem.
  • Dj Faustus #1674
    "Tehát hogy CSAK az láccódjon, ami a képernyő közepére helyezett 4:3-as téglalapba bennevan, és NE LEGYEN "összenyomva" a kép"
    Akkor meg Video/Filter menüpontba add hozzá a Null transform filtert, majd válaszd a Cropping gombot, ahol beállíthatod a kivágást.