Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Millio program fenn van az Origo szoftverbázison!
ITT a link!
Csak írj be valamit a keresõbe... ez nagyon <#eljen>#eljen>
pl. így
File : 604 MB (604 M😎, duration: 1:34:43, type: AVI, 1 audio stream(s), quality: 50 %
Video : 517 MB, 763 Kbps, 25.0 fps, 624*256 (2.43:1), DX50 = DivXNetworks Divx v5, Supported
Audio : 86 MB, 128 Kbps, 44100 Hz, 2 channels, 0x55 = MPEG Layer-3, Supported
ugyhogy nem kellenek a tanácsaid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amugy szkriptek is vannak fen, de nem ilyan sok!
2. "És nem kellenek a PHP val kapcsolatos segítségeid!" - nos mivel a PHP Fusion PHP nyelven íródott, kénytelen-kelletlen bele fogsz keveredni a PHP nyelvbe.
3. "A php-fusionon fenn van MINDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" - Ha fenn van minden, akkor biztos megtalálható a PHP-fusion weboldalán a megfelelõ kiegészítõ (amely általában hasonló metódussal mûködik, mint az elõbb említett script - annyival kiegészítve, hogy adatbázisban tárolása kerülnek plusz információk).
A php-fusionon fenn van MINDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mosmár segített más, ugyhogy nem kell segíteni!
de azért köszi!
Amugy a PHP-fusionnál van PANEL!!
ÉS a apnelben van pl.: képek, hangok...stb!!!!!!!!<#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota>
Kicsit felidegesítenek, ez átalakul Read The F***ing Manualba. xD
Chaos Anno Domini
Programot (futtatható állományt: .exe, .com, .bat,...) nem lehet "felrakni" (úgy hogy a honlapon lehessen használni) a honlapra. Ezt már az elõzõekben elmagyaráztam.
Maximum feltölteni lehet programot, amit a látogató letölt és használ.
"Pl.: csinálok egy olyan panelt hogy letöltések és rakok bele olyan cuccokat hogy: - hangok
-képel...stb"
Panel? Mit értesz panel alatt? Ilyen a webszerkesztésben hogy "panel" nincs.
"és ha valaki rákattint mondjuk a képekre akkor kilistázza neki a cuccokat amiket feldobtam az FTP-vel!"
RTFM (Read The Fantastic Manual = olvasd el azt a csodálatos kézikönyvet) - az elõbb megadtam, hogy PHP segítségével (szerveroldali nyelv segítségével oldható meg az egész, kliensoldali nyelv - Javascript, stíluslap - CSS, leírónyelv - HTML nem alkalmasak a szerveren levõ könyvtárak kilistázására) hogyan lehet egy könyvtár tartalmát kilistázni.
De látom megint támadnak a lazy copyonly-k... akkor step-by-step:
1. Nyisd meg a Jegyzettömböt.
2. Másold bele ezt:
<?php
$k_nev=".";
if ($k_azon = opendir($k_nev)) {
while (false !== ($fajl = readdir($k_azon))) {
if ($fajl != "." && $fajl != "..") {
echo "<a href=\"".$k_nev."/".$fajl."\">".$fajl."</a> ".filetype($k_nev."/".$fajl)." ".filesize($k_nev."/".$fajl)."<br>\n";
}
}
closedir($k_azon);
}
?>
3. Mentsd el index.php néven, majd töltsd fel az adott könyvtár(ak)ba, ahová az állomány(oka)t akarod feltölteni.
4. Ha eléred weben keresztül a könyvtárat (például http://oldal.szolgaltato.hu/kepek/ vagy http://oldal.szolgaltato.hu/kepek/index.php) akkor kilistázza az abba a könyvtárba feltöltött állományokat.
már csak fel kéne raknom valahogy!
Nem tudnál segítenI???
de nekem egy olyan progi kéne amit fel tok. rakni a honlapomra!
Pl.: csinálok egy olyan panelt hogy letöltések és rakok bele olyan cuccokat hogy: - hangok
-képel...stb
és ha valaki rákattint mondjuk a képekre akkor kilistázza neki a cuccokat amiket feldobtam az FTP-vel!
Honlapok esetén nem beszélhetünk "programokról". Szkriptek vannak.
Ha jól értem listázáson egy könyvtár kilistázását érted.
Erre PHP-ban ott van a readdir függvény. Példákat az elõbb említett oldalon találhatsz.
Nekem egy listázó program kéne a honlapomra, ha tudja valaki mirõl beszélek!
Elõre is köszi!
Olyan progit keresek ami automaitkusan /néhány másodpercenként/ készít egy-egy fényképet (jpg...)a webkamerával és persze el is menti.
Fontos lenne, ha esetleg kell hozzá regisztáció azt is írd már meg és hogy azt hol találom /legegyszerûbb ha beszúrsz egy linket, mert a letöltésben nem nagyon vagyok otthon/
Köszi! Mejik
milyen progival lehet olyat késziteni h egy tárgyat (pl auto v akármi mást) lehet forgatni ammerre csak akarom. Java-val?? ha igen melyik verzio?? Amugy honlapra kéne.
Olyan progit keresek amivel a rendszerventiknek a fordulatát tudom szabályozni.Tud vki vmilyen progit????
elöre is köszi
\\__/) (O.o) ( } { )
olyan progi kellene ami a
Digital rights management
kódolást tudja törni <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
vagy avi t csinál
nagyon kössz<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
"leüt" a billentyûzeten egy billentyût. F5-öt😄)
tud valaki ilyet?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
thx elõre is
Vagy írsz rá egy programot/szkriptet.
1. Beolvasod a szöveget
2a. Soronként végigmész a szövegen, és hozzáadod a sorhoz a kívánt szöveget.
2b. (alternatíva) A \r\n-et (vagy Unixos szöveg esetén síma \n-et) kicseréled szöveg\r\n-re (szöveg\n-re Unix esetén).
3. Elmented a szöveget.
Például PHP-ben:
<?php
$infile = "in.txt"; //bemenõ file
$outfile = "out.txt"; //kimenõ file
/* A bemenõ állomány megnyitása */
if (!$outhandle = fopen($outfile, "w")) {
die("Nem tudom létrehozni a kimeneti állományt!"); //Ha nem sikerülne
}
$tartalom = file($infile); //bemenõfile tartalmának beolvasása
for ($i=0; $i<count($infile); $i++) {
$kimenet = str_replace("\r\n","szöveg\r\n",$infile<$i>$i>); //A csere
/* Írás az állományba */
if (fwrite($outhandle, $kimenet) === FALSE) {
die("Nem tudok írni a kimeneti állományba!"); //Ha nem sikerülne
}
}
fclose ($outhandle); //kimenõ állomány lezárása
?>
Olyan progit keresek, hogy minden sor szöveg után, egy bizonyos szöveget berakjon...
Köszönöm
Olyan progit keresek amivel webrádió-s adást tudok rögzíteni.... A StreamRipper nem jó mert nem pontosan trackeli fel a zenét(Elõzõ számból marad a szám elején vagy 2 másodperc). Nem baj ha fizetõs progi!
Köszi szépen elõre is!
Üdv:JOE!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
A Nero Incd-n kívül milyen megoldás létezik még XP alá amivel az újraírható DVD-ket UDF driveként használhatnám? Valami kis gépigényû beintegrálódó alkalmazás érdekelne, hasonló funkciókkal mint a Vistában.
thx elõre is
hátránya:nem mindig jó az amit megcsinál(minõség)
többszöri próbálkozásnál mindíg más minõséget produkál...(általában elfogadhatót)
http://pspfilez.extra.hu/
1. Próbáltam, de nem volt valami stabil (lehet, hogy csak az én gépem nem tetszett neki).
2. Attól hogy egy szoftver nem "nagy cégtõl" jön ki, attól még lehet megbízható. Lásd: Irfanview, vagy Razorlame.
3. Írd be a keresõbe (Google, Yahoo, MSN Live Search, stb...) a program nevét és nézd meg a róla szóló leírásokat. Szerepel nagyobb letöltõoldalakon?
haverom azt mondta ne használjammert nem nagy neves cég adta ki és hogy esetleg nem biztonságos vagy virusos ez igaz lehet !
Irfanview, XNView - mind a kettõ ingyenes, tud magyarul (van hozzájuk honosítás) és egyszerû képnézegetésre, kovvertálásra, minimális effektezése alkalmasak.
Irfanview esetén a File/Batch conversion/rename menüpont a megfelelõ.
van egy csomó Quick Time-os videóm, amiken photoshopos tanítások vannak. Mindegyiken 3-3, amiknek a tartalmát (pár modatos szöveg) beillesztettem magába a file-ba (Tulajdonságok/Összegzés/Megjegyzések részbe), hogy tudjam melyik file mirõl szól, de így kicsit nehézkes megnézni a videók tartalmát, mert sokáig tart.
Tehát egy olyan progi kellene nekem, amivel gyorsan végigböngészhetem ezeket az általam megadott szövegeket, hogy tudjam mirõ szól az egyes video.
Tud valaki segíteni?
legyszives ha tudtok valamifele megoldast irjatok meg koszi.