Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A MECONTACT, ADDRESSBOOK és ID2 fájlokat megtudom nyitni valamivel, hogy a tartalmuk olvasható legyen (olvasható karakterek jelenjenek meg).
A segítséget elõre is köszönöm!
Recognita (Omnipage Pro), Readiris, Abby Finereader, gOCR/jOCR, Tesseract, SimpleOCR
(És egy kérdõjel is kérdõjel)
Nem kívánom senkitõl, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkitõl, hogy mindig ember legyen.
Egy komplett víruskeresõ/tûzfal/antispyware programcsomagot heggesztenék a gépemre.
AZ egyik az Ashampoo security pack a másik a Zonealarm biztonsági csomagja. Melyik ajánljátok, mik a tapasztalatok? Fontos az is, hogy mennyire fekszik rá a gép erõforrásaira a progi, mennyire lassul a rendszer - mert a legutóbb használt kerio ráfeküdt, viszont nem mûködött jól, valami hiba folytán formázás lett a vége.
1. Hexaeditor - ebben bájtonként láthatod az exe állományt. Ha tudod mit akarsz keresni, akkor hasznos lehet. 😉
2. Disassembler - ezzel az exe állományt assembly nyelvre fordíthatod vissza, és tudsz benne matatni a program mûködésében - már ha értesz az Assemblyhez (ami egy bonyolult nyelv).
3. Erõforrás szerkesztõ - ezzel meg az EXE-be fordított szövegeket, képeket, hangokat tudod kikeresni, nézegetni, módosítani. Ilyen program a Resource hacker.
Kéne egy kis segítség. Video CD-rõl kéne kimentenem a hangot mp3-ban. Azaz nem is ragaszkodom az mp3-hoz mert hangkonvertálóprogim van, ami szinte minden formátumot ismer. Kérem ha tud valaki, segítsen, mivel tudnám ezt megoldani??? Fontos és sürgös is... Elõre is köszönöm.<#wink>#wink>
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Én egy ilyet ismerek, hogy 'Camtasia Studio' Asszem ezzel lehet asztalt videózni talán még neked is jó lehet. Nem nagyon próbáltam csak régen egyszer.
Egy képernyõ rögzítõ (videó) programot keresek, ami lehetõleg avi-ba tud menteni és (ez fontos) ki lehessen vele jelölni a felveendõ területet.
Elõre is köszönöm!
Egy kis segítség kellene ha beszereztem egy csomó betûsémát (*.TTF) azt hova a fenébe másoljam, hogy a WORD-ben (2007) és a Photoshopban is tudjam használni? Egyszerûen most nem találom 😊
UI: A hasonló fórumok kihaltak azért bátorkodtam itt megkérdezni <#wow3>#wow3>
Chaos Anno Domini
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha mégis tud valaki ilyet, akkor majd szégyellem magam<#idiota>#idiota>
Chaos Anno Domini
a kattintások közt eltelt idõ mind1, de ne 1 percenként<#idiota>#idiota>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
egy olyan egyszerü program kéne amibe csak be rakom össze ileszti de sem a minösége sem a mérete nem változik legalábis - irányba nem !
valami más program maivel megoldható és egyszerüen könyen használható ?
Virtualdubmod, Windows Movie Maker,...
Ingyenes videóvágó-szerkesztõ progit keresek. Jahshakát és zweistein-t már néztem, de azok kiadni csak sztenderd felbontásokban tudnak, nekem meg egyéni felbontásban kellene. Effektre csak annyira lenne szükségem, hogy két videót egyikbõl másikba áttûnéssel összefûzni. Elõre is köszi!
Nem kívánom senkitõl, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkitõl, hogy mindig ember legyen.
Olyan programot keresek, ami hasonlít a Magic Photo Editor-hoz. A lényeg, hogy nagyon egyszerû legyen, mivel idõs embernek kéne. 😊
Köszi!
Csuhai G
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Segítséget szeretnék kérni. Én egy olyan programot keresek, amivel beállíthatom, hogy az egyik családtag Windows XP-s felhasználói fiókjából az internet csak 15-16 óráig legyen elérhetõ, vagy csak napi 1 órán át. Vagy ez a windows-on belül is megoldható?
Segítsetek légyszi, köszi! plz
Neke is az Audacity-t ajánlom(#637), de ahhoz, hogy mp3-ba tudj vele menteni, kell egy winamp, és a beállításokban meg kell adni a Winamp plugin mappáját, mert abban van egy .dll fájl, ami az átkódolást fogja megcsinálni.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Megnyitod a fájlt;
File->Save WAV -kimentei a hangot
Audio->No audio,Video->Direct Stream copy, F7gomb, nevet adsz -nem lesz hang a videóban
(Persze a kimentett hang nem wav lesz, hanem ami a videóban volt; mp3,ac3...)
Egyébként nincs, és nem is lesz.
Megis szerkesztetem, de ahogy a hang témához értem ledöbentem. Nem enged csak wav zenét hozzá rendelni. Ennek meg igen nagy a kiterjedése. Sem az mp-3 sem a midi zenét nem engedi. Most segitsetek hogyan tudok mp-3 vagy midit hozzárendelni vagy hangot rögziteni.Bár nekem a wav is jolenne ha öszelehet tömöriteni hogy kisseb legyen a mérete de wav formátum, mert ahogy montam aszt engedi. Köszi elöreis a segitséget.
mostmár képben leszek asszem, köszi a tippet!