5473
Felhasználói programot keresek.
  • Evin
    VirtualDubMod
  • raptor22
    sziasztok. hogyan tudom jelszóval levédeni a mappáimat? mint ahogy a .zipeknél (bár azt se tom h raknak arra jelszot) csak itt mappára kellene.kell egyáltalán hozzá vmilyen program?:D köszi a válaszotokat
  • wuszter
    Hy

Olyan programot keresek amivel pl egy avinak 2 hangsávja van és nekem csak az egyik kellene.Milyen progival lehet szétszedni a hangsávokat?
  • GyimiGábor
    Hali

1. Milyen programmal tudnám terhelni a videokártyámat hogy ha vannak akkor előjöjjönek a hibák. Olyan program kellene ami nem használ sok RAM-ot és a procimat se használja nagyon, csak a videokártyát?

2. Milyen programmal tudnám a rendszert(windows és egyéb alap dolgok) úgy optimalizálni hogy minden cucc(RAM, proci, videokártya) a lehető leggyorsabb legyen és a lehető legjobb teljesítményt adja kis és nagy terhelésen is?
  • akyyy
    EZT AZ ODLAT nézegesd, dvdszerkesztésről elég sok minden le van irva!
  • cserre
    Helló!

Először telepítsd fel ezt! A rar file-ba benne van minden!!!

Elby CloneDVD_2.9.1.5

Utána meg ezt:

Any DVD_6.0.0.0

És ha mindent jól csináltál, akkor menni fog a kért dolgod!

Sok sikert hozzá, nagyon jó programok, és jól dolgoznak.
  • atomeromu
    Sziasztok! Egy DVD masolo progira lenne szuksegem, ami a gyari kodokat figyelmen kivul hagyja, hogy ne kelljen mindig az eredeti filmeket kolcson adnom, csak kiirnam egy ujrairhatora es kesz. Mar probalkoztam a DVD Shrink-kel es a DVD Decrypter-el, de sajnos a technika meghaladta ezen progik tudasat. Koszi
  • politic
    bocsi:[email protected]
  • politic
    Hello!! Tudnátok nekem segíteni? Vettem 1 digitális fényképezögépet és a hozzávaló szoftver cd eltünt fenn volt a gépen de vala milyen módon a letörlödött!! 1 Canon Digital IXSUS V3 -ról van szó! ha tudnátok nekem szerezni egy letölthető szoftvert nagyon meg köszönném!!

ui:Értesités [email protected]
  • Dark Wanderer
    Sziasztok!

Nem tudná valaki megmondani, hogy milyen programmal tudnék full menüt hanggal mindennel együtt leszedni egy DVD-ről, hogy rátoljam egy másikra?

Csak hogy érthető legyen, szitu:
    Van 2 dvdm... ugyanaz mind a kettő, ugyanazokkal a hangsávokkal és feliratokkal, csak az egyiken az angol hangsáv és magyar felirat le van nullázva, a másikon jó minden, de nincs rajt menü.

Meg lehet valahogy egyszerűen oldani hogy a 2 félből csinálok egy egészet? :)

Köszi előre is.
  • Dj Faustus #1623
    Legfrissebb stabil változat (jelenleg 1.7.8).
  • grebber
    Nekem valami ösrégi virtual dub lehet mert nekem abban a legörgető menüben csak avi van .
  • Evin
    Kérdezd meg a küldőt, hogy ő milyen formátumot társított, és olyanra kell átnevezni.(docx,zip stb.) Univerzális dat fájl vagy dat szerkesztő nem létezik.
  • amdopteron
    Hallo vki megmondaná, hogy milyen programal kell megnyitni a dat kiterjesztésű fájlt mert kaptam emailbe egyet egy kockázatkiértékelést ami szerintem docba van de ha átnevezem akkor is olyan formátumban van amit nem lehet csak ilyen hülye jeleket mutat!!Nem tudja vki megmondani, hogy milyen programal kell megnyitni!????
  • Dj Faustus #1619
    Sorszámozd a képeket és nyisd meg az elsőt így.
    Majd File/Export/Animated Gif.
  • grebber
    Virtualdubbal lehet gifet csinálni képekből? Hogyan ? Mert videón kivül nem nyit meg nekem semi mást!
  • Dj Faustus #1617
    "Olyan programot keresek amivel képeket egymás után téve pár másodperc késleltetési idöt megadva lehet mozgóképet csinálni."
    Windows Movie Maker
    Virtualdub
    Gimp
    Jasc Animation Shop
  • grebber
    Olyan programot keresek amivel képeket egymás után téve pár másodperc késleltetési idöt megadva lehet mozgóképet csinálni.
    Tud valaki ilyet mondani??
  • CheAteR88 #1615
    üdv
    lenne egy nagy kérésem
    Van vki aki tuddna nekem ajánlani vmi programot vagy vmi convertálót "s16" kiterjesztésü failhoz?
    ien usb-s diktafonféleségen rögzített hanganyag
    nagyon fontos lenne

HTX
    BY
  • Boroskóla
    FlasFXP 3.5.3
    Esetleg ha a rar kódot kérne akkor ez a passz: http://www.thesnitcher.net
  • Demeter
    Üdv srácok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni FlashFXP ügyben. Van vlakinek serial vagy key hozzán (3.4.0 build 1145). Nagyon megköszönném!!!!

Thy!
  • iko
    Haha... Na szóval vágni szeretném a videót.
  • Qwerty4
    Hali.

Tudtok ajánlani vmilyen progit le nem törölhetőnek látszó fájlok letörlésére?

• kollektor
    Total Commander
  • iko
    Sziasztok,
    Egy progit keresek amivel fel tudom darabolni a MPEG1 videó fájlaimat. Bedigitalizáltam analóg videókamerából és szét szeretném szedni, hogy átláthatóbb legyen. Nem kell túl bonyolult program, hisz másra nem is használnám.
  • GyimiGábor
    Töltsd le a legújabb verziót a pinnaclesys.com-ról.
  • joshua
    Szevasztok!
    Vistára milyen programot ajánlotok,ami kezeli a Pinnacle PCTV Stereo tunerkártyát? Mert a Media Center nem érzékeli a kártyát,miközben szépen feltelepítette magától.
    Előre is köszi!
  • Evin
    PDFCreator
    Én doc-ot konvertáltam át vele még régebben, feltételezem a képek sem okoznak gondot. Ha nincs benne magyar nyelv, ugyaninnen letölthető egy csomagban.
  • holvagyok
    Szevasztok!
    Egy olyan konvertáló FREEWARE programot keresek ami képi formátumot (pl.:jpg, gif, stb.) alakítana át pdf formátummá.

Tud valaki ilyen freeware konvertáló programot? (Nagy a hangsúly a freeware jellegen!)
    Előre is köszi
  • Evin
    Camtasia Studio 5
    SnagIt
    D3DGear(talán)
    De persze ezek mind pénzesek.
  • GyimiGábor
    Hali

Olyan programot keresek amivel fel tudom venni videóra a teljes képernyőt, vagy egy kijelölt részét (pl: egy program beállítását, 3dsmax 9 ben egy modell készítését vagy azt amikor jáccok vmivel).
    Aki tud, több programot is írjon. thx!
  • Sylvie89
    Sziasztok!
    Előre is bocsánat, ha volt már, de most nincs időm végigvizslatni a fórumot.
    Tehát: olyan progit keresnék ami swf-ből videót csinál, és nem tesz a közepére otromba vízjeleket, mert ilyenből én is szép számmal találtam már.
    Előre is köszi
  • kalapos
    Kösz. A WMV-n kívü minden formátumu videót tudok nézni.
  • Dj Faustus #1600
    "Egy működő dvd lejátszó programot keresek win 98 ra."
    MPlayer
    VLC Media Player
  • zvaragabor
    Köszi. Ezeknek a nevét gondolom lassan már vakon gépeled.:)
  • Dj Faustus #1598
    Virtualdub
    Cinerella
    Kino
    ha van Windows XP-d - Windows Movie Maker
    Jahsaka
    Avid Free DV
    LiVES
  • zvaragabor
    Milyen lehetőleg ingyenes programmal tudok zenét rakni videó alá?
  • kalapos
    Sziasztok.
    Egy működő dvd lejátszó programot keresek win 98 ra.
    Próbálkoztam ezekkel:
    cliprex dvd player
    blazedvd player
    avs dvd player
    Ezek egyike sem ment.
  • Evin
    AutoGordianKnot
  • Máté12
    Hi! Nem tudnátok olyan progit ami dvd-ből divx vagy avit vagy mássá konvertálja?