Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki segítsen!
A MECONTACT, ADDRESSBOOK és ID2 fájlokat megtudom nyitni valamivel, hogy a tartalmuk olvasható legyen (olvasható karakterek jelenjenek meg).
A segítséget elõre is köszönöm!
Dj Faustus
Ha az adott képen szöveg van, akkor OCR (Optical character recognition = optikai karakterfelismerõ) program segítségével.
Recognita (Omnipage Pro), Readiris, Abby Finereader, gOCR/jOCR, Tesseract, SimpleOCR

(És egy kérdõjel is kérdõjel)

halexandra
sziasztok.tif vagy bmp formátumot mivel lehet microsoft word documentum-má alakítani?????????????????

Nem kívánom senkitõl, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkitõl, hogy mindig ember legyen.

Annyival egészíteném ki az elõzõt, hogy az Ashampoo/Zone Alarm kettõs mellé a Symantec Norton 360 nevû csomagját is belevenném. Tehát a három közül mik a tapasztalatok, milyenek az erõforrásigények is melyiket ajánjátok a három közül.
Tanácsot szeretnék kérni:

Egy komplett víruskeresõ/tûzfal/antispyware programcsomagot heggesztenék a gépemre.

AZ egyik az Ashampoo security pack a másik a Zonealarm biztonsági csomagja. Melyik ajánljátok, mik a tapasztalatok? Fontos az is, hogy mennyire fekszik rá a gép erõforrásaira a progi, mennyire lassul a rendszer - mert a legutóbb használt kerio ráfeküdt, viszont nem mûködött jól, valami hiba folytán formázás lett a vége.
Dj Faustus
Három lehetõség van maximum:
1. Hexaeditor - ebben bájtonként láthatod az exe állományt. Ha tudod mit akarsz keresni, akkor hasznos lehet. 😉
2. Disassembler - ezzel az exe állományt assembly nyelvre fordíthatod vissza, és tudsz benne matatni a program mûködésében - már ha értesz az Assemblyhez (ami egy bonyolult nyelv).
3. Erõforrás szerkesztõ - ezzel meg az EXE-be fordított szövegeket, képeket, hangokat tudod kikeresni, nézegetni, módosítani. Ilyen program a Resource hacker.

Hali tudna nekem vki segiteni? Egy olyan program kellen amivel egy exe fájlt megtudok nyitni ugy hofy megjelenjen az egesz exe kódsora...nem tom letezik ilyen program?

Helló!
Kéne egy kis segítség. Video CD-rõl kéne kimentenem a hangot mp3-ban. Azaz nem is ragaszkodom az mp3-hoz mert hangkonvertálóprogim van, ami szinte minden formátumot ismer. Kérem ha tud valaki, segítsen, mivel tudnám ezt megoldani??? Fontos és sürgös is... Elõre is köszönöm.<#wink>
Sztem a virtuális meghajtóból simán kimásolhatod oda ahová akarod. Ez lényegében ugyan az.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

SuperCharger
Használd a WinRAR-t akkor. Tudja olvasni az .iso-t.

de én nem megnyitni akarom hanem úgy mint a rar file-t kicsomagolni, szal isoból mappákat(ha van benne mappa)

DAEMON Tools

download

Helló. keresek egy olyan progit ami az iso dolgokat ki tudja csomagolni a gépre, mert a néróval csak cd/dvd-re lehet,

Oks, akkor bocsi.

Én egy ilyet ismerek, hogy 'Camtasia Studio' Asszem ezzel lehet asztalt videózni talán még neked is jó lehet. Nem nagyon próbáltam csak régen egyszer.

francois
Pont ezért kérdezem, mert a letöltés nem lehetséges.

Szerintem egyszerûbb lenne letölteni õket és akkor is meglesznek (már ahol ez lehetséges).

francois
Hello, videófelvételt szeretnék készíteni az interneten vagy más lejátszó programokban futó videókról. Tudtok iylen programot? Köszi.

Sziasztok! Tudna nekem valami olyan programot mondani, amivel filmet lehet készíteni és lehet vele olyat csinálni,hogy egy részt bevágok a másik részbe, vagyis mint pl. amikor ikertestvéreket csinálnak a filmekben. Légyszi segítsetek
Köszönöm szépen, erre így hirtelen nem gondoltam volna 😊

Szevasztok!

Egy képernyõ rögzítõ (videó) programot keresek, ami lehetõleg avi-ba tud menteni és (ez fontos) ki lehessen vele jelölni a felveendõ területet.
Elõre is köszönöm!
zvaragabor
Vezérlõpult > Betûtípusok

Chaos Anno Domini

Üdv!

Egy kis segítség kellene ha beszereztem egy csomó betûsémát (*.TTF) azt hova a fenébe másoljam, hogy a WORD-ben (2007) és a Photoshopban is tudjam használni? Egyszerûen most nem találom 😊

UI: A hasonló fórumok kihaltak azért bátorkodtam itt megkérdezni <#wow3>

zvaragabor
Jah, hasonlóról már hallottam, a clickelj magyarországért vagy a clickcklickcklick topikban ilyet használnak.

Chaos Anno Domini

akyyy
akkor irány afrika<#idiota> de amugy létezik iylen progi (najó nem, csk hasonló, a clickelgetõs csítprogija😄)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

zvaragabor
Vegyél egy szolgát aki elvégzi ezt neked, mert sztem ilyen program nincsen<#idiota>
Ha mégis tud valaki ilyet, akkor majd szégyellem magam<#idiota>

Chaos Anno Domini

akyyy
kéne egy olyan egérkattingatós progi, amivel beállíthatom hogy a képernyõ mely részében kattingasson véletlen, nem ismétõ helyekre, de minden második kattintás egy bizonyos helyre esne.

a kattintások közt eltelt idõ mind1, de ne 1 percenként<#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Kövesdi A
mert 3 db tv böl felvet dvd formátomu fjt szeretnék egyesiteni de egy programal sikerült is de az meg teljesen át koldolta némeik részeket ki is vágta nem tom mért

egy olyan egyszerü program kéne amibe csak be rakom össze ileszti de sem a minösége sem a mérete nem változik legalábis - irányba nem !

Kövesdi A
sajnos a Windows Movie Maker-el nem agyok képes a fájlokat ösze rakni mivel az inportálás elkezdésével hiba üzenetel le ál az intortálás "ismeretlen hiba "

valami más program maivel megoldható és egyszerüen könyen használható ?

Dj Faustus
"hi olyan progit keresek amivel egyszerüen lehet össze vágni 2 db video fájt élegyen az avi Mpg 1 vagy 2 vagy dvd formátum ! "
Virtualdubmod, Windows Movie Maker,...

Kövesdi A
hi olyan progit keresek amivel egyszerüen lehet össze vágni 2 db video fájt élegyen az avi Mpg 1 vagy 2 vagy dvd formátum !

SuperCharger
Sziasztok!
Ingyenes videóvágó-szerkesztõ progit keresek. Jahshakát és zweistein-t már néztem, de azok kiadni csak sztenderd felbontásokban tudnak, nekem meg egyéni felbontásban kellene. Effektre csak annyira lenne szükségem, hogy két videót egyikbõl másikba áttûnéssel összefûzni. Elõre is köszi!

Dj Faustus
halexandra
Sziasztok!Tudnátok egy olyan magyar nyelvû progit ajánlani,amivel tudok logot készíteni???????Elõre is köszi!

Nem kívánom senkit&#245;l, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkit&#245;l, hogy mindig ember legyen.

Csuhai G
Sziasztok!
Olyan programot keresek, ami hasonlít a Magic Photo Editor-hoz. A lényeg, hogy nagyon egyszerû legyen, mivel idõs embernek kéne. 😊
Köszi!
Csuhai G

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

yokasno1
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Én egy olyan programot keresek, amivel beállíthatom, hogy az egyik családtag Windows XP-s felhasználói fiókjából az internet csak 15-16 óráig legyen elérhetõ, vagy csak napi 1 órán át. Vagy ez a windows-on belül is megoldható?
Segítsetek légyszi, köszi! plz

Evin
Attól függ tényleg wav volt-e a videóban.
Neke is az Audacity-t ajánlom(#637), de ahhoz, hogy mp3-ba tudj vele menteni, kell egy winamp, és a beállításokban meg kell adni a Winamp plugin mappáját, mert abban van egy .dll fájl, ami az átkódolást fogja megcsinálni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

joshua
Köszi ez sikerült. És még egy kérdésem lenne. A kapott wav fájlt mivel tudom mp3-ba átalakítani? Elõre is kössz!

chicco
millió köszi +próbálom

Evin
Audacity, magyar és ingyenes

Evin
VirtualDub MPEG2
Megnyitod a fájlt;
File->Save WAV -kimentei a hangot
Audio->No audio,Video->Direct Stream copy, F7gomb, nevet adsz -nem lesz hang a videóban
(Persze a kimentett hang nem wav lesz, hanem ami a videóban volt; mp3,ac3...)

chicco
Sziasztok.Szeretnék 1 pár .wav filét összeilleszteni ,kérek segítséget milyen progival érdemes

joshua
Szevasztok! Valaki tud olyan programot mondani ami egy videót ketté tud szedni képre és hangra? Elsõdlegesen .mpg fájlhoz kéne. Elõre is köszi!

Mrena
nekem már megvan <#eplus2>

Evin
Valószínûleg magyarul fog idehaza megjelenni, talán még az idén.
Egyébként nincs, és nem is lesz.

Mrena
adobe photoshop 10 hez tud vki magyarosítást?

Sziasztok Köszi de megoldotam a problémát. sziasztok és üdv mindenkinek
Sziasztok mindenkinek. Kéne egy kis help. Szerkesztetem saját pps-t és tudtam hozzá hangot rögziteni mp-3 bol midi böl. Vettem egy uj xp profeszionált. Na most szeretem volna megint késziteni pps .
Megis szerkesztetem, de ahogy a hang témához értem ledöbentem. Nem enged csak wav zenét hozzá rendelni. Ennek meg igen nagy a kiterjedése. Sem az mp-3 sem a midi zenét nem engedi. Most segitsetek hogyan tudok mp-3 vagy midit hozzárendelni vagy hangot rögziteni.Bár nekem a wav is jolenne ha öszelehet tömöriteni hogy kisseb legyen a mérete de wav formátum, mert ahogy montam aszt engedi. Köszi elöreis a segitséget.
PS2 emulátor? Könyörgöm aki ps2-vel akar játszani vegyen egyet, többszázezres erõgép kell, amibõl 20 eredeti ps2-es játékot és alapgépet vehettek

ps2 emulátort
Bocs az elõbbi törölve
mostmár képben leszek asszem, köszi a tippet!