Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok nekem egfy olyan kérdésem lenne h az mp4 lejátszomhoz kaptam egykonvertáló progit csak a hang r
ecseg alatta
estleg nisnc valami más program a amv convert tool on kivül?

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

Sziasztok nekem egfy olyan kérdésem lenne h az mp4 lejátszomhoz kaptam egykonvertáló progit csak a hang ecseg alatta
estleg nisnc valami más program a amv convert tool on kivül?

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

Gomber
nem adtak hozzá lejátszó programot?
ha nem akkor írd be a fényképezõ nevét a google-ba és valamit biztos ki fog adni??

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne,hogy csináltam egy fényképezõgéppel formázott sd-kártyára egy videót(kb 2-300Mb-os avit) amit a felvétel után töröltem és egy kép is készült utánna.
Azt szeretném végre elérni,hogy ezt a videót vissza tudjam állítani.Ha a kép a bejegyzést fellül is írta akkor is ott van fizikailag mert nagyon sok programmal próbálkoztam de ezek a windowsosok nagyon gyengék és max egy kockát hoztak vissza a videóból meg a régi képekból és videókból párat.De a kereséseknél látszik,hogy annál a 2-300Mb-nyi résznél nem talaál semmit sem...szal csak utánna jönnek a régi képek.Ebbõl arra következtetek,hogy csak technikai akadálya van annak,hogy pl az egész sd-kártya adatait bemásoljam és szét tudjam szedni...ill ki tudjam szedni belõle azt az avit ami kell nekem.
Nagy probléma még az is,hogy amelyik recovery program mûködne(elvileg) csak akkor ha a teljes verziót megtalalnám végre vagy megvenném...free használható SD recoveryt nem találtam.
A merevlemezes visszaállítók közül a dos-os verziók a legjobbak de ugye SD-kártyát hogyan tudnék én beolvastatni dos alól?....szóval milyen programot ajánlotok erre a célra...ill hogyan lehetne dos alól beolvastatni(pl be-zippeltetni) az egész sd-kártya tartalmát,hogy azt ki tudjam hámozni?

Elõre is köszönöm!
Gomber
nem, ez mi??

Köszi "pHoEniX" !!!!! Nagyon jó.... tetszik a progi!!!

Megpróbálhatod a NeoDownloader-el http://www.neowise.com/, nem rosz ki progi, esetleg még a PicaLoader ha jól emléxem vagy még a Teleport.

Sziasztok!

Valami olyasmit szeretnék, amit ha beállítom egy weboldalra, akkor az azon lévõ képeket hozza elõ nagyban és töltse is le.
Pl: beállítom a www.hatterkepek.hu-t és a rajta lévõ képeket mondjuk 3 oldal mélységben töltse le, de csak akkor ha teszem azt 15 kb felett van a kép mérete /hogy a kép kicsi változatát ne is szedje le/

Remélem értehtõen írtam le.... Köszi!! Mejik

Van nekem itt VDab-om, de nem tudok berakni akármit, és nem tudom, hogy mért. Nem fogad el, csak egy-egy video-t, azt se tudom, hogy mért fogadja el. Vagyis nem tudom használni. Pedig szinte mindenki azt mondja, hogy azt kéne használnom.

SuperCharger
Hacsak nem keyframe-tõl keyframe-ig vágsz, muszáj újratömöríteni. Egyébként igen, VirtualDub-al lehet vagdosni, ahogy phoneix írta.

Esetleg, ilyenrõl halottál: Dynamic DNS Setting - http://www.dyndns.org/account/

Hi. Ha videot akarsz vagdosgatni akkor esetleg a VirtualDub.

Gomber
jó de én nem uyg kondoltam, meg a programos dolgot nem gondoltam komolyan csak hülyeségbõl!
és is ugy tudtam hogy a szolgáltató szabályozza, de egyik nap néztem a fórumban és valakinek elmagyarázták hogy hogyan kell dinamikussá tenni!
csak nekem az azért nem jó, mert az ADLS volt és nekünk RÁDIOHULLÁMON jön a net!!
Szerintem van rá mód hogy dinamikus vagy változó legyen a IP!
na mindeggy, majd elmegyek egy olyan forumba ahol ezzel foglalkoznak!
Azért köszi a válaszod!!!<#wave><#vigyor5>

Helló!
Vágóprogramot keresek XP alá, ami a megvágott anyagot nem tömöríti és nem konvertálja át, ha nem akarom, vagyis ugyanolyan marad a minõségem, mint volt.

Sziasztok!

Valami olyasmit szeretnék, amit ha beállítom egy weboldalra, akkor az azon lévõ képeket hozza elõ nagyban és töltse is le.
Pl: beállítom a www.hatterkepek.hu-t és a rajta lévõ képeket mondjuk 3 oldal mélységben töltse le, de csak akkor ha teszem azt 15 kb felett van a kép mérete /hogy a kép kicsi változatát ne is szedje le/

Remélem értehtõen írtam le.... Köszi!! Mejik

SuperCharger
Nem vagyok nagy halozat guru, de sztem ezt a dinamikus/statikus aspektust 1 az 1-ben a szolgaltato szabalyozza.
Hacsak nem a sajat LAN-os IP-det akarod cserelgettetni, de abban meg mi ertelme lenne?
(ugy egyaltalan az egesz IP cserelgetesnek mi? ettol 5-10-24 oran belul minden programnak megszakadnak az rppen aktiv kapcsolodasai, es reconnect mindenhol...)

hy
tudnátok ajánlani HD-s filmekhez valami YÓ lejátszó programot
KÖSZ elõre is

Gomber
iylen nehezet kértem volna?<#szomoru1><#rinya><#sir>

valamit mindig lefelejtek 😛 a progi ingyenes 😊

Classic media player - http://sourceforge.net/projects/guliverkli/

Gomber
én most egy olyan progit keresek amivel az IP-et dinamikussá tom. tenni!
pl.: bekapcsolom a progit és m,ondjuk 5 vagy 10 vagy 24 órán bellûl megváltozik!<#pardon1><#pardon1>

Gomber
telepísd fel a legujjab Nero-t, és azon annak van egy lejátszója ami azzal együtt felmegy azaz tudod változtatni a nyelvet

Sziasztok!
Az a problemam, hogy letoltottem egy 2 nyelvu avi kiterjesztesu filmet, de Windows Media Player-ben nem tudom valasztani a nyelvet, es egyszerre megy a 2. Tudna valaki erre egy programot ajanlani, amivel meg tudom oldani, hogy ha magyarul akarom nezni, akkor csak a magyar menjen, vagy forditva? Elore is koszonom!

hoy ehh

Kövesdi A
hi olan progira volna szükségem amivel Mpg fájlokat tudok össze várni anélkül hogy az eredeti össze vont mérete meg változna !
VirtualDubMod , Easy video joiner kilöve haszna vehetlenek !

Gomber
Hellosztok!
én most egy olyan progit keresek amivel az IP-et dinamikussá tom. tenni!
pl.: bekapcsolom a progit és m,ondjuk 5 vagy 10 vagy 24 órán bellûl megváltozik!

Csak egy tipp azok számára akik még nem vettek új számítógépet (nem reklámozni akarok), próbáljátok ki a Netscape-t, meglepett, kellemesett csalódtam. 😊 Úgy néz ki mint a FF, és mégis gyorsabb, átnézni igazából nem volt idõm, a gyorsaság viszont meggyõzött. Mindenesetre marad az FF is. :XD

hali!
klikk
hell
tudnátok valmi jó programot ajánlani amivel 1 kicsit karbantartani tudnám az xp-met mert kicsit mostanság belassult
elõre is KÖSZ

Sziasztok
van egy gondom
azert mert hamarabb megy a nem igenyes DV anyagokat egy LG asztali rekorederen egybol kiiron DVD re
Ezzel meg semmi gond nem is lenne csak a kiiras utan akadozik rendesbol!!!
van egy ismerosom amelyik athajtsa egy programon valamilyen savok jellenek meg es gyonyoruen mukszik
az lenne a kerdesem hogy nincs valami otletetek hogy melyik lenne ez az program mert az illeto nem akarja elarulni !!
ha nem is konkretan a program nevet irnatok meg akko r sem lenne baj csak tudjam legalabb hogy kb mi utan kutassak!!!!!
koszi szepen elore is !!
De jó, hogy mindenre figyelsz. 😊
Olyan "bevezetõt" szerettem volna készíteni, mint a QuickTime-nak van, õk ezt úgy hívják, hogy "Content Guide". Megpróbálnám, megpróbáltam SMIL formátumban, de a végeredmény valahogy nem ugyanaz mint ahogy a "Content Guide" is kinéz. Amikor a Content Guide megjelenik akkor egy pár px keret jelenik meg vezérlõ elemek nélkül. Ahágy SMIL tutorialt láttam az interneten az annyi fajtául van leírva, a quicktime egyedi "kapcsolóit" használva sem jutottam elõrébb.
Például, van nekik olyasmi az ablak közepén ahol egy "slideshow" jelenik meg. Megcsináltam a képeket, kimentettem .mov-ba. De rájöttem, hogy így sem jó, mert akkor az egész (vagyis a SMIL-be beillesztve) el kell indítani a play gombal és csak akkor meg a beágyazott film.
Huh, egy napot szántam erre, ha esetleg lenne ötletled, hogy hogyan lehetne olyasmit készíteni mint a "Content Guide" az jó lenne. Még egy érdekesség, hogy bár ez lehet, hogy csak nálam van így, hogy amikor elindítom a .smil kiterjesztésû fájlt, nagy sötétség, és amikor már lejátszotta vagyis a végéhez ért akkor jön be a kép, ez biztos csak inkább számítógép teljesítményével kapcsolatos.

Példát is mutatok:

<smil xmlns:qt="http://www.apple.com/quicktime/resources/smilextensions" qt:autoplay="true" qt:time-slider="false">
<head>
<meta name="title" content="Content Guide példa"/>
<layout>
<root-layout background-color="white" width="690" height="514" />
<region id="content" top="15" left="15" width="484" height="324" />
<region id="nav" top="16" right="16" width="190" height="320" />
</layout>
</head>
<body>
<par>
<video src="welcome.mov" region="content" />
</par>
</body>
</smil>

Dj Faustus
Osxplanet helyett (Osxplanet Windows keresõkifejezéssel a Googleben): Pmglobe, vagy Earthdesk.

Az Origó szoftverbázisa (másodkézbõl lekésve) helyett pedig a Google Earth hivatalos elérése: Google Earth.
Különbözõ idõjárási mûholdképek Google earth-höz itt.
Teljes Földet beborító rétegek: itt.

"ÉN MEG EGY OLYAN PROGIT KERESEK, AMIVEL INTERNETEN KERESZTÛL RÁ TUDOK KAPCSOLÓDNI A TV-re vagy RÁDIÓRA"
Ez az alábbi esetekben lenne lehetséges:
1. A gépben TV/rádiókártya van és az adott géphez hozzáférésed van (más gépéhez illegálisan a másik fél beleegyezése nélkül hozzáférni bûncselekménynek számít).
2. A gép és a rádió/TV egy szobában van, a gépben van infravörös kapcsolat és az adott géphez hozzáférésed van (más gépéhez illegálisan a másik fél beleegyezése nélkül hozzáférni bûncselekménynek számít). Ja és ismerned kell az adott TV/rádió távirányítójának jeleit.
3. A te géped (ami lehet akár mobiltelefon, PDA, laptop, vagy mikrokontrollerrel felszerelt célhardver) és a delikvens rádiója/TV-je légvonalban nincs túl messze, és át tudsz "lõni" infravörös sugárral.

Az átlagos IRDA túl gyenge (max 1 méter hatótáv), szóval ez nem eszközölhetõ a 2. és 3. esetben. Soros (párhuzamos/USB vagy esetleg hangkártya) portra megfelelõen illesztett nagy teljesítményû infra-LED talán már célravezetõbb (de ahhoz meg ajánlatos járatosnak lenni az elektronikában).
Nézz esetleg körül a lirc/winlirc/jlirc környékén.

És egy jótanács: ne írj mindent csupa NAGYBETÛVEL. Zavaró. De ezt már egy elõzõ hozzászólásomban elmondtam neked:
Egy kis fórum etikett

phoenix1: Milyen célra kell a "bevezetõ"?
Ha szimpla konzumer célra, ott a Microsoft Powerpoint (ingyenes helyettesítõ: OpenOffice Impress).
Ha webre: Macromedia Flash (na jó ez nem csak webre jó). Esetleg Javascript (a script.aculo.us vagy a moofx csomag érdekes dolgokat tud).

zvaragabor
gondolj már bele, hogy tudnál számítógéprõl irányítani egy tévét, vagy egy rádiót???

Chaos Anno Domini

Én kapisgálom mirõl beszélsz de nem tudnád átértelmezni a kérdést, mert nem sokat értettem belõl!
De lehet hogy nem rosszra gonddolta, írd és velysd ki részletesseben!

<#smile> KÖSZI DE NEKEM UYAN EZ KÉNE DE PGROGRAM_BAN!!
köszönöm
Léci vki a #781-re választ :S

zvaragabor
Univerzális távirányító, a legtöbb televízió márkához jó. Rádióhoz allig ha.

Chaos Anno Domini

ÉN MEG EGY OLYAN PROGIT KERESEK, AMIVEL INTERNETEN KERESZTÛL RÁ TUDOK KAPCSOLÓDNI A TV-re vagy RÁDIÓRA vagy AKÁRMIEN MÛSZAKI CIKKRE ÉS TUDOM KI BE KAPCSOILNI MEG LEHET HÛLYÍTENI A HAVEROKAT! <#smile><#smile><#smile>
HA TUD VALAKI EGY ILYAET AZ LEGYEN SZÍVES ADNI EGY LINKET!
ELÕRE IS KÖSZI!
Van egy ilyen progi!
Annak az a neve hogy Google Earth, de ez nem aktuális képet mutat asszem 2003-at!
INNEN tudod letölteni, csak írd be a keresõbe és kiadja!
sok sikert<#wink><#wink>
öregharcsa
szaladj el a coversempire fórumára ott aztán elég kimerítõ válaszokat kaphatsz!!

coversempire fórum itt!!!

http://pspfilez.extra.hu/

nemtom most így hirtelen 😞
hûûû volt egy ilyen progi mindjárt megkeresem
OSXplanet a desktopra rakja az aktuális mûholdképet
ilyen létezik Windowsra is?

Darth Sith
hello, az lenne a kérdésem, h tud e valaki olyan programot, amelyel a következõt tudom megcsinálni: van néhány dvd-m, amelyeket nem .avi-ba szeretnék rippelni, hanem egyszerüen a dual-layeres 7-8 gigás filmet "összehúzni" 1 szimpla dvd méretûre (meghagyva az alapvetõ menüt, hozzá csupán 1-2 hangsávot meg 1-1 feliratot, és talán a film minõségén piciny romlást elérve). Tudtok ebben segíteni? pls! elõre is köszi

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Sziasztok. Ismertek olyan programot amivel hasonló "bevezetõt" lehet készíteni mint a quicktime-nak van a "Content Guide"?. Úgy értem, milyen program kell hozzá. Próbálkoztam SMIL-el, egy kis interaktivitással megfûszerezni, de így nem az igazi. 😞

Czdano
!avast antivirus?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

nagyon erõs és friss trójai ellen kellene valami,tudtok segíteni?Elõre is köszönöm.Lehetõleg teljes program.
Sziasztok!

Problémámat próbálom egyszerûen megfogalmazni, remélem sikerülni fog😊
Egy olyan programot keresek, amivel pl. egy sql serveren futó alkalmazásokat lehet monitorozni, megfigyelni, mint valami naptárat, hasonlóan a Microsoft Project-hez, csak elég fontos lenne, hogy perc alapú bontásban lehessen látni, mikor milyen progi fut, akár egyszerre is, és esetleg kiszûrni azokat, amik ütköznek. Nem az ütemezés, hanem a megjelenítés lenne fontos! A felületet valahogy így képzelem el, csak részletesebben:
http://www.criticaltools.com/images/projwb2.gif

Elõre is köszi!
üdv
joshua
Szevasztok!

Egy olyan programra lenne szükségem, ami grafikusan kijelzi a nethasználatot. A vista oldalsávjára találtam ilyet, de ez csak max 1 percig mutatja. Nekem olyan kéne ami szépen elmenti, és így vissza tudom nézni pl 3 órával ezelõtt is.

Elõre is köszi!

Dj Faustus
"számítogépen lévõ programokat el tudom indítani"
Távoli asztali kapcsolat

"a vebkamárákon keresztûl megnézhessem mi folyik az üzletben"
Yawcam - ingyenes, magyarul is tudó webkamera-szoftver