Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ecseg alatta
estleg nisnc valami más program a amv convert tool on kivül?
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
estleg nisnc valami más program a amv convert tool on kivül?
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
ha nem akkor írd be a fényképezõ nevét a google-ba és valamit biztos ki fog adni??
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Egy olyan problémám lenne,hogy csináltam egy fényképezõgéppel formázott sd-kártyára egy videót(kb 2-300Mb-os avit) amit a felvétel után töröltem és egy kép is készült utánna.
Azt szeretném végre elérni,hogy ezt a videót vissza tudjam állítani.Ha a kép a bejegyzést fellül is írta akkor is ott van fizikailag mert nagyon sok programmal próbálkoztam de ezek a windowsosok nagyon gyengék és max egy kockát hoztak vissza a videóból meg a régi képekból és videókból párat.De a kereséseknél látszik,hogy annál a 2-300Mb-nyi résznél nem talaál semmit sem...szal csak utánna jönnek a régi képek.Ebbõl arra következtetek,hogy csak technikai akadálya van annak,hogy pl az egész sd-kártya adatait bemásoljam és szét tudjam szedni...ill ki tudjam szedni belõle azt az avit ami kell nekem.
Nagy probléma még az is,hogy amelyik recovery program mûködne(elvileg) csak akkor ha a teljes verziót megtalalnám végre vagy megvenném...free használható SD recoveryt nem találtam.
A merevlemezes visszaállítók közül a dos-os verziók a legjobbak de ugye SD-kártyát hogyan tudnék én beolvastatni dos alól?....szóval milyen programot ajánlotok erre a célra...ill hogyan lehetne dos alól beolvastatni(pl be-zippeltetni) az egész sd-kártya tartalmát,hogy azt ki tudjam hámozni?
Elõre is köszönöm!
Valami olyasmit szeretnék, amit ha beállítom egy weboldalra, akkor az azon lévõ képeket hozza elõ nagyban és töltse is le.
Pl: beállítom a www.hatterkepek.hu-t és a rajta lévõ képeket mondjuk 3 oldal mélységben töltse le, de csak akkor ha teszem azt 15 kb felett van a kép mérete /hogy a kép kicsi változatát ne is szedje le/
Remélem értehtõen írtam le.... Köszi!! Mejik
és is ugy tudtam hogy a szolgáltató szabályozza, de egyik nap néztem a fórumban és valakinek elmagyarázták hogy hogyan kell dinamikussá tenni!
csak nekem az azért nem jó, mert az ADLS volt és nekünk RÁDIOHULLÁMON jön a net!!
Szerintem van rá mód hogy dinamikus vagy változó legyen a IP!
na mindeggy, majd elmegyek egy olyan forumba ahol ezzel foglalkoznak!
Azért köszi a válaszod!!!<#wave>#wave><#vigyor5>#vigyor5>
Vágóprogramot keresek XP alá, ami a megvágott anyagot nem tömöríti és nem konvertálja át, ha nem akarom, vagyis ugyanolyan marad a minõségem, mint volt.
Valami olyasmit szeretnék, amit ha beállítom egy weboldalra, akkor az azon lévõ képeket hozza elõ nagyban és töltse is le.
Pl: beállítom a www.hatterkepek.hu-t és a rajta lévõ képeket mondjuk 3 oldal mélységben töltse le, de csak akkor ha teszem azt 15 kb felett van a kép mérete /hogy a kép kicsi változatát ne is szedje le/
Remélem értehtõen írtam le.... Köszi!! Mejik
Hacsak nem a sajat LAN-os IP-det akarod cserelgettetni, de abban meg mi ertelme lenne?
(ugy egyaltalan az egesz IP cserelgetesnek mi? ettol 5-10-24 oran belul minden programnak megszakadnak az rppen aktiv kapcsolodasai, es reconnect mindenhol...)
tudnátok ajánlani HD-s filmekhez valami YÓ lejátszó programot
KÖSZ elõre is
pl.: bekapcsolom a progit és m,ondjuk 5 vagy 10 vagy 24 órán bellûl megváltozik!<#pardon1>#pardon1><#pardon1>#pardon1>
Az a problemam, hogy letoltottem egy 2 nyelvu avi kiterjesztesu filmet, de Windows Media Player-ben nem tudom valasztani a nyelvet, es egyszerre megy a 2. Tudna valaki erre egy programot ajanlani, amivel meg tudom oldani, hogy ha magyarul akarom nezni, akkor csak a magyar menjen, vagy forditva? Elore is koszonom!
hoy ehh
VirtualDubMod , Easy video joiner kilöve haszna vehetlenek !
én most egy olyan progit keresek amivel az IP-et dinamikussá tom. tenni!
pl.: bekapcsolom a progit és m,ondjuk 5 vagy 10 vagy 24 órán bellûl megváltozik!
tudnátok valmi jó programot ajánlani amivel 1 kicsit karbantartani tudnám az xp-met mert kicsit mostanság belassult
elõre is KÖSZ
van egy gondom
azert mert hamarabb megy a nem igenyes DV anyagokat egy LG asztali rekorederen egybol kiiron DVD re
Ezzel meg semmi gond nem is lenne csak a kiiras utan akadozik rendesbol!!!
van egy ismerosom amelyik athajtsa egy programon valamilyen savok jellenek meg es gyonyoruen mukszik
az lenne a kerdesem hogy nincs valami otletetek hogy melyik lenne ez az program mert az illeto nem akarja elarulni !!
ha nem is konkretan a program nevet irnatok meg akko r sem lenne baj csak tudjam legalabb hogy kb mi utan kutassak!!!!!
koszi szepen elore is !!
Olyan "bevezetõt" szerettem volna készíteni, mint a QuickTime-nak van, õk ezt úgy hívják, hogy "Content Guide". Megpróbálnám, megpróbáltam SMIL formátumban, de a végeredmény valahogy nem ugyanaz mint ahogy a "Content Guide" is kinéz. Amikor a Content Guide megjelenik akkor egy pár px keret jelenik meg vezérlõ elemek nélkül. Ahágy SMIL tutorialt láttam az interneten az annyi fajtául van leírva, a quicktime egyedi "kapcsolóit" használva sem jutottam elõrébb.
Például, van nekik olyasmi az ablak közepén ahol egy "slideshow" jelenik meg. Megcsináltam a képeket, kimentettem .mov-ba. De rájöttem, hogy így sem jó, mert akkor az egész (vagyis a SMIL-be beillesztve) el kell indítani a play gombal és csak akkor meg a beágyazott film.
Huh, egy napot szántam erre, ha esetleg lenne ötletled, hogy hogyan lehetne olyasmit készíteni mint a "Content Guide" az jó lenne. Még egy érdekesség, hogy bár ez lehet, hogy csak nálam van így, hogy amikor elindítom a .smil kiterjesztésû fájlt, nagy sötétség, és amikor már lejátszotta vagyis a végéhez ért akkor jön be a kép, ez biztos csak inkább számítógép teljesítményével kapcsolatos.
Példát is mutatok:
<smil xmlns:qt="http://www.apple.com/quicktime/resources/smilextensions" qt:autoplay="true" qt:time-slider="false">
<head>
<meta name="title" content="Content Guide példa"/>
<layout>
<root-layout background-color="white" width="690" height="514" />
<region id="content" top="15" left="15" width="484" height="324" />
<region id="nav" top="16" right="16" width="190" height="320" />
</layout>
</head>
<body>
<par>
<video src="welcome.mov" region="content" />
</par>
</body>
</smil>
Az Origó szoftverbázisa (másodkézbõl lekésve) helyett pedig a Google Earth hivatalos elérése: Google Earth.
Különbözõ idõjárási mûholdképek Google earth-höz itt.
Teljes Földet beborító rétegek: itt.
"ÉN MEG EGY OLYAN PROGIT KERESEK, AMIVEL INTERNETEN KERESZTÛL RÁ TUDOK KAPCSOLÓDNI A TV-re vagy RÁDIÓRA"
Ez az alábbi esetekben lenne lehetséges:
1. A gépben TV/rádiókártya van és az adott géphez hozzáférésed van (más gépéhez illegálisan a másik fél beleegyezése nélkül hozzáférni bûncselekménynek számít).
2. A gép és a rádió/TV egy szobában van, a gépben van infravörös kapcsolat és az adott géphez hozzáférésed van (más gépéhez illegálisan a másik fél beleegyezése nélkül hozzáférni bûncselekménynek számít). Ja és ismerned kell az adott TV/rádió távirányítójának jeleit.
3. A te géped (ami lehet akár mobiltelefon, PDA, laptop, vagy mikrokontrollerrel felszerelt célhardver) és a delikvens rádiója/TV-je légvonalban nincs túl messze, és át tudsz "lõni" infravörös sugárral.
Az átlagos IRDA túl gyenge (max 1 méter hatótáv), szóval ez nem eszközölhetõ a 2. és 3. esetben. Soros (párhuzamos/USB vagy esetleg hangkártya) portra megfelelõen illesztett nagy teljesítményû infra-LED talán már célravezetõbb (de ahhoz meg ajánlatos járatosnak lenni az elektronikában).
Nézz esetleg körül a lirc/winlirc/jlirc környékén.
És egy jótanács: ne írj mindent csupa NAGYBETÛVEL. Zavaró. De ezt már egy elõzõ hozzászólásomban elmondtam neked:
Egy kis fórum etikett
phoenix1: Milyen célra kell a "bevezetõ"?
Ha szimpla konzumer célra, ott a Microsoft Powerpoint (ingyenes helyettesítõ: OpenOffice Impress).
Ha webre: Macromedia Flash (na jó ez nem csak webre jó). Esetleg Javascript (a script.aculo.us vagy a moofx csomag érdekes dolgokat tud).
Chaos Anno Domini
De lehet hogy nem rosszra gonddolta, írd és velysd ki részletesseben!
köszönöm
HA TUD VALAKI EGY ILYAET AZ LEGYEN SZÍVES ADNI EGY LINKET!
ELÕRE IS KÖSZI!
Annak az a neve hogy Google Earth, de ez nem aktuális képet mutat asszem 2003-at!
INNEN tudod letölteni, csak írd be a keresõbe és kiadja!
sok sikert<#wink>#wink><#wink>#wink>
coversempire fórum itt!!!
http://pspfilez.extra.hu/
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Problémámat próbálom egyszerûen megfogalmazni, remélem sikerülni fog😊
Egy olyan programot keresek, amivel pl. egy sql serveren futó alkalmazásokat lehet monitorozni, megfigyelni, mint valami naptárat, hasonlóan a Microsoft Project-hez, csak elég fontos lenne, hogy perc alapú bontásban lehessen látni, mikor milyen progi fut, akár egyszerre is, és esetleg kiszûrni azokat, amik ütköznek. Nem az ütemezés, hanem a megjelenítés lenne fontos! A felületet valahogy így képzelem el, csak részletesebben:
http://www.criticaltools.com/images/projwb2.gif
Elõre is köszi!
üdv
Egy olyan programra lenne szükségem, ami grafikusan kijelzi a nethasználatot. A vista oldalsávjára találtam ilyet, de ez csak max 1 percig mutatja. Nekem olyan kéne ami szépen elmenti, és így vissza tudom nézni pl 3 órával ezelõtt is.
Elõre is köszi!
Távoli asztali kapcsolat
"a vebkamárákon keresztûl megnézhessem mi folyik az üzletben"
Yawcam - ingyenes, magyarul is tudó webkamera-szoftver