5473
Felhasználói programot keresek.
-
#1753 Jelenlegi verziója: 9 -
#1752 Az a sejtésem, hogy ABBY Fine Reader volt a progi neve. :) -
#1751 Ismertek olyan progit ami képes átkonvertálni a képfájlból a szöveget másolható (txt) formába?
Egy éve használtam én is ilyet, de kiment a fejemből a progi neve.Valahol egy DVD-men is rajta van, de fogalmam nincs hol keressem és milyen néven. :( -
exReactor #1750
srry az előbb nem volt jó:) -
exReactor #1749 Hello én anno próbáltam távoli asztalt ,de pl. koli hálóról nem tudtam elérni az otthoni gépet.
Most mást használok TeamViewer
Az oldalon találsz sok leírást és infot, de amit te akarsz ahhoz elég beállítani egy jelszót és az autómatikus indulást. Beállítás
Ezután a laptopodról az ID és a beállított jelszó segítségével tényleg bárhonnan elérheted a géped. Ja és ingyenes:) -
#1748 Távoli asztal... Bővebben itt -
zoolee85 #1747 hali olyan progit kersek amivel távolrol eltudom érni az itthoni gépemet... mondjuk egy laptopról...tudna valki segiteni?? -
emixa #1746 odáig már eljutottam, hogy szedtem le cobian-t meg drive image xml-t, meg hasonlókat, csináltam mentést (backup), aztán ennyi, el vagyok akadva. (sőt, bűnöztem is, szereztem norton ghost 9-et, megkrekkeltem, de nem tudom, hogyan csináljak boot-lemezt. olyat, ami nem floppy, mert olyan meghajtóra már nem futotta.)
mestere valaki a boot-lemez előállításnak? -
emixa #1745 üdvözlet minden kedves felhasználónak.
egy olyan programot keresek, amivel mentést tudnék csinálni az oprendszerről (mint pl. a norton ghost), de lehetőleg ingyenes és magyar nyelvű izgatna fel. egye fene, lehet angol nyelvű is, ha létezik hozzá olyan leírás, amit a magamfajta képzetlen és nehézfejű felhasználó is értelmezni tud.
előre is köszönet. -
#1744 köszönöm :) -
#1743 mdi file -
#1742 sziasztok!
.mdi kiterjesztésű fájlt mivel tudok megnyitni?? -
ROCKDenny #1741 hello mindenkinek, én egy olyan programot keresek amiből amv formátumú videót lehet koncertálni divx-es aviból,tud valaki ilyen programot, ha igen megtudná valaki mondani a program nevét? előre is köszi a segítségeteket -
#1740 Hát letöltöttem az Adobe meg a Macromedia Dreamweaver-t is, de egyikbe se tudom tudom grafikusan megnézni, csak kódosan... -
#1739 Még jobban utánanéztem...:D Most beszerzem az Adobe Dreamweaver-t és megnézem, hogy milyen :D -
#1738 Kicsit utánanéztem... de nem tudom, hogy milyen program kéne, ami grafikusan jeleníti meg a fájlt és ott tudom szerkeszteni? -
#1737 Hali!
Egy *.css kiterjesztésű fájlt mivel tudok megnyitni? -
exReactor #1736 Kösz szépen :)
Nem tudom mi az a FireBug:)...de minden érdekel megnézem...
még egyszer köszi. -
#1735 http://212.108.197.167:8000/danubius.mp3 - Ezt kell streamripperrel (van Winamp-plugin, illetve standalone Windowsos és Unixos véltozata), vagy más online rádió rögzítő szoftverrel rögzítened.
Hogy honnan találtam meg a fenti URL-t? A Firebug Firefox-kiterjesztés Net fülén kerestem meg az online rádiónak megfelelő adatfolyamot. -
exReactor #1734 Hello
Azt szeretném kérdezni h a Danubius Online adását h lehetne a gépemre varázsolni valahogy?:)
mert a www.danubius.hu/webradio/76666 vagy www.danubius.hu/webradio/danubiusLive címekkel csak egy java-s lejátszó jön be. régen volt mms://212.108.197.168/DanubiusLive címen elérhető de ez most nem működik.
Vagy esetleg ha tudtok vmi progit amivel amit hallok azt fel tudom venni:) talán az is jó lenne. Goldwave-vel próbáltam...csak abban be kell állítani h honnan vegyen fel és a mikrofonon kívül mást nem lehet választani ..laptop-pal vagyok:) -
alakulat #1733 köszi -
#1732 Köszi szépen, megpróbálom feltölteni. -
#1731 Milyen formában hallgatható zenére gondolsz?
Netrádióra tudok ajánlani programot, amit épp hallgatsz vele azt fel tudod venni.
Screamer Radio
Ha Youtube-ról kell zene:
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1162993290&no=1706]#1706[/URL]
A kapott videót pedig ezzel tudod mp3-ba alakítani:Mediacoder -
alakulat #1730 hello!
olyan progit keresek amivel le tudom szedni vagy rögziteni a neten hallgathato zenéket, mert alapból nem lehet letölteni de én szeretném valahogy leszedni vagy rögziteni.
valaki tudna valamit ajánlani?
köszi -
#1729 "létezik olyan program, ami azt csinálja pl hogy ráközelítek egy képre jól, de a kép elmosódik és azt kiélesíti teljesen? és ha igen mi a neve, és hol lehet beszerezni???"
Minden jobbacska képszerkesztő/-konvertáló programban (Gimp, Irfanview, Photoshop, Paint Shop Pro) van egy "sharpen" (élesítés) elnevezésű funkció, de csodát ne várj tőle. -
#1728 Ez az egyik legelterjedtebb :
Bluesoleil -
kidboy #1727 hello:
létezik olyan program, ami azt csinálja pl hogy ráközelítek egy képre jól, de a kép elmosódik és azt kiélesíti teljesen? és ha igen mi a neve, és hol lehet beszerezni??? thx -
#1726 Sziasztok!
Elvesztettem a bluetooth-omhoz az installáló cédét.
Új gépet vettem és így ugye használhatatlan.
Tud valaki egy olyan oldalt, ahol le lehetne tölteni ezt a programot?
Köszi -
#1725 Köszönöm hogy válaszoltál!! -
#1724 Allok Converter -
#1723 Sziasztok!!
Valaki kérem segítsen, én egy olyan programot keresek amivel lehet AMR-fájlt MP3-ba konvertálni?
Előre is köszönöm!
-
#1722 Arról nem is beszélve, hogy ehhez ki kell tömörítenie a filmet, ráraknia a feliratot minden képkockára (ezzel eddig semmi baj), majd vissza kell kódolnia. És azt biztosra veheted, hogy te olyan minõségűre sosem fogod tudni visszatömöríteni, mint amilyen a eredeti volt... -
#1721 DSL-ben van olyan, hogy nem kell telepíteni, csak kiírod az ISO-t és arról bootolsz.
Nem teljesen magyar de pl az Ubuntu 1cd, lehet róla futtatni, vagy lehet telepíteni is. -
#1720 Én már próbálkoztam ilyennel, de hosszú folyamat, és nem éri meg. Miért?
-mert így már soha nem lehet leszedni a feliratot, a program minden képkockába beleégeti
-sokáig tart mire megcsinálja
-ha valami nem sikerül, túl a szöveg, rossz a pozíció, baszhatod az egészet
Ha ezek után még mindig akarod, én ezt használtam máskor:
The FilmMachine -
alakulat #1719 Hello!
igazábol egy oprendszert keresek (windows vagy linux) amit telepithetek vinyora és csak internet, filmet nézni, lehessen rajta meg persze a drivereket fel lehessen tenni rá.jó valami lebutitott xp is csak müködjön.vagy valami kis linux is jó.Damn Small Linux ezt probáltam de nem tudtam telepiteni, lefagy.ja és persze magyar kén.tud valaki ilyet???
elöre is köszi -
atkaq #1718 Helló!Én olyan programot keresek amivel a feliratot rá lehet tenni filmeknél a képre és nincs szügség tovább a felirat filera.Valami egyszerű program kellene amit könnyű kezelni. -
#1717 Virtualdub, Windows Movie Maker -
#1716 sziasztok! olyan programot keresek, amivel nagyon könnyen lehet videókat szerkeszteni. Pl: összevágni és zenét tenni alá. Köszi! -
#1715 "létezik olyan progi pc-re, ami mutatja az autónkba lévő gps helyzetét?:D"
Biztos lehet, mert fuvarozó cégeknél hallottam már olyan megoldásról, ami "lejelenti" a jármű helyzetét a cégnek - bár ezek céleszközök. Pár megoldási lehetőség.
Szvsz. a kocsiban levő GPS-t kéne rávenni valahogy egy PDA-val való kapcsolatra (bluetooth, infra, kábel, fotó a GPS kijelzőjéről), ami lementi adott időközönként a koordinátákat, majd elküldi a PC-re (WAPon vagy weben keresztül, esetleg MMS-ben/SMS-ben). ;) -
#1714 létezik olyan progi pc-re, ami mutatja az autónkba lévő gps helyzetét?:D