Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gomber
köszi, de a PBP-t nem lehet kicsomagolni!

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Dj Faustus
"keresek egy programot amivel avibol (AC 3-as hang) 5.1-es DVD tudok késziteni."
Hogyan készítsünk, avi-ból (divx, xvid), 5.1-es dvd-t felirattal, illetve hanggal és chapterekkel?

"Én egy olyan programot szeretnék, amivel a PBP fájlok méretét lecsökkenthetem ugy hogy tudjak vele játszani PSP-n!"
Ezzel ki tudod csomagolni a .pbp állományt - és ha jól sejtem még össze is tudod csomagolni. Ha nem így lenne itt egy eszköz.

Sziasztok!
Ritkán járok erre,de kellene egykis segitség.keresek egy programot amivel avibol (AC 3-as hang) 5.1-es DVD tudok késziteni.

Dj Faustus
"A Thunderbyte Antivirus-t honnan lehet letölteni?"
A Thunderbyte Antivirus - a Wikipedia tanúsága szerint, egy elavult, régi antivírus-szoftver.
A cég, ami fejlesztette Norman Virus Control néven fejleszti tovább a terméket.

A régi Thunderbyte Antivirus pedig sok helyrõl elérhetõ:
PC World
PC Advisor

A Thunderbyte Antivirus-t honnan lehet letölteni?
Gomber
Na jó akkor leírom hogy mit akarok!

Én egy olyan programot szeretnék, amivel a PBP fájlok méretét lecsökkenthetem ugy hogy tudjak vele játszani PSP-n!

Érted? Ha nem akkor leírom részletesebben!
Ja és bocs az elöbbikért, hülye voltam...<#idiota>

Dj Faustus
Most döntsd el mit szeretnél. UMD rippert, vagy PBP tömörítõt.
Elõbbire megkaptad a választ.
Utóbbira meg: elf2pbp (ha utánaolvas az ember a PSP-vel foglalkozó fórumokon, kiderül, hogy a tömörítetlen állomány a .elf, a tömörített a .pbp - az átalakítást pedig egy elf2pbp program végzi - legalábbis erre hivatkoznak a legtöbben).

Gomber
jólvan!
én egy PBP tömörítõt keresek!

Dj Faustus
"ennek a fórumnak a neve: "Felhasználói programot keresek."
A #865-ös hozzászólásomban megkaptad. Ha nem megfelelõ, fejtsd ki bõvebben a kérdést (miért nem jó, pontosan mire gondolsz, stb...).

"és nem kiabáltam!"
#864-es hozzászólásodban mindent csupa NAGYBETÛVEL írtál (mint ha a Caps Lock billentyû bekapcsolva lenne). Ez nehezíti a szöveg olvasását, zavaró.

Használj vegyesen kis- és nagybetût, akárcsak a közönséges íráskor. A CSUPA NAGYBETÛ OLYAN, MINTHA ORDÍTANÁL!
Forrás: Magyar Netikett

Gomber

ennek a fórumnak a neve: "Felhasználói programot keresek."
és nem kiabáltam!

Dj Faustus
Google a jóbarátod:

Másrészt Caps Lock off - ne kiabálj.

Gomber
NA AKKOR MOST KÉNE EGY UMD RIPPER!!

Dj Faustus
Egy kicsit bõvebben kifejtve: van egy gép amelynek az egyik COM, LPT, IRDA, USB, Bluetooth, stb... portjára rá van kötve egy eszköz amit vezérelni akarunk (az eszköz nem nyomtató). Ezen gép elõtt ül Józsi, aki a munkáját végzi. Mivel Józsi-t nem akarjuk a munkájának végzése közben zavarni, ezért erre a gépre felteszünk egy programot, ami egy másik géprõl érkezõ adatokat továbbküldi az adott COM, LPT, IRDA, USB, Bluetooth, stb... portnak.

A másik gépen az adott port kétféleképpen jelenhet meg:
* IP-cím+portszám (192.168.0.15:4568)
* virtuális port (Az eszközkezelõben Com3) - ez utóbbi lenne a jobb

Tud erre valaki célprogramot (Windows XP alá)?

Dj Faustus
Olyan programot keresek, amely képes egy távoli gép fizikai portját (LPT, COM, Irda, Usb,...) TCP/IP protokollon keresztül a lokális gépen logikai portként (tehát például a lokális gépen levõ Com3-as port a távoli gép Com1-es portja) vagy hálózati eszközként (tehát a távoli gép Com1-es portja a 192.168.0.15-ös IP címen és a 4568-as TCP porton keresztül érhetõ el) kezelni.

zvaragabor
Köszi szépen, de az Exact Audio Copy-val már megcsináltam amit akartam. Azért köszi még egyszer!

Chaos Anno Domini

öregharcsa
audiograbber...letölthetõ magyar nyelvi file, ingyenes , olyan mp3 kodek-et használsz hozzá amilyet szeretnél...

audiograbber

a lame encodert neg már linkelték...

http://pspfilez.extra.hu/

grebber
Létezik olyan program ami pl egy vinyó tartalmát tudja naplózni??
Mert pl 300GB adatom ha van és szeretném tudni tötölnek-e valamit akkor jólenne egy ilyen program.

Next PC upgrade: 2022

Hi! Tudtok ajánlani vmilyen tvtuner progit, nekem egy Asus MyCinema P7131-em van és nem nagyon tetszik a gyári program hozzá. thx
zvaragabor
Köszönöm szépen!

Chaos Anno Domini

Dj Faustus
"Üdv. Én egy nagyon jó audio CD rippelõt keresek"
Exact Audio Copy - ingyenes, tud magyarul, és nevéhez mérten nagyon jó minõségû.
A Lame nevû MP3-enkódert tudja használni, ami jó minõségû.

Gomber
na megjött?

zvaragabor
Hát jó lenne, ha mûködne a bemásolás funkció a WMP-ben. 😊 Valamiért nem mûködik. Az írja hogy a Windows Media Player Ismeretlen hibába ütközött. Lehet hogy egy frissítés megoldaná, de nem eredeti az XP, és a windows valódi elõny miatt nem tudom frissíteni. valódi elõnyt meg nincs kedvem ellátni okossággal, nincs kedvem össze vissza bonyolítani a dolgot. 😊

Chaos Anno Domini

nemjó *.wma ? mert azt a Windows Media player is tud... 😛

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

zvaragabor
Üdv. Én egy nagyon jó audio CD rippelõt keresek. A legfontosabb, hogy nagyon jó minõségben rippeljen, nem kell, hogy ingyenes legyen, nem baj, ha X nap próbaidõs, lényeg, hogy nagyon jó minõségû mp3-at készítsen, minõségi legyen. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha esetleg van hozzá okosság, azt is nagyon szívesen fogadnám.

Köszönöm!

Chaos Anno Domini

Dj Faustus
Beírod a Google-be: youtube video downloader és tied a világ.
Vagy beszerzed a Firefox böngészõt, hozzá a Firebug kiterjesztést és bármelyik oldalról beszerezhetõ a videó.
Másrészt egy kérdést elég egyszer feltenni.
Harmadrészt a syasztok, köcce és egyéb állatfajták (tok, vok, cejetem) meg a privi.hu-ra és egyéb (színvonalon aluli) oldalacskákra (vagy a gumiszobába) való.

Divizio88
e azt hisszem le kell toltsd elosszor a youtube downloader es abba be irod a video adatait es lesszedi neked.probald meg lime wire vel lesszedni a letoltot.na pa

HIP-HOP ARAD

syasztok tudna nekem valaki segiteni?hogy kell letöltenia youtube oldalárol videokat?köcce mindenkinek fõleg annak aki segit!syasztok további szép napot!
syasztok tudna nekem valaki segiteni?hogy kell letöltenia youtube oldalárol videokat?köcce mindenkinek fõleg annak aki segit!syasztok további szép napot!
poweriso, de ha jól láttam egy másik topikban már válaszoltak 😊

de küldd mert még mindig nicns itt😄

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

Gomber
küldöm-küldöm

akkor most elküldöd mert még nm jött meg...

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

Jani Hun
olyan program kéne ami .daa formátumot nyit meg szerintetek mivel tudom megnyitni plz help fontos lenne^^

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

oks köszi

Gomber
nem tudom !!
akkor küldöm a cuccost amit ígértem

oksi köszi csak nekem az amv convert tool nem vol jo mert recsegett utánna a hang ott milyen hiba lehetett?

Gomber
ja hogy neked AMV konvertáló kel?
hááát az is van !
elküldöm oké!??

azt hiszem pcit félre értettél én az ,,amv" az egy video fájl.:s

Gomber
de, most a Mokus-nak válaszoltam!
Amugy nézd meg jobban a kérdését!

"estleg nisnc valami más program a amv convert tool on kivül?"

de van még egy csomó program!

köszi, kipróbálom ^^

Ezt most nem értem😊))....nem kodekgondom van hanem egy elûnt adatfile-t szeretnék visszahozni......
SuperCharger
Nemrég találtam ezt, de még nem próbáltam ki.

köszi ezeket láttam már, de olyan kéne amivel szabályoni tudom a letöltésemet. bitcomet túl sok sávszélességet szív el, és folyton ledobálgat az msn, net lassú, satöbbi. az meg úgysem fut maximumon, a letöltések nem szoktak többek lenni mint 50-100 kybte (már ezért is összeteszem a kezem ha ott töltök😊 és még ígyis baromi lassú minden.

zvaragabor
NetLimiternek van ingyenes változata, ami csak monitorozza a ki és bemenõ orgalmat, korlátozni nem tud. NetLimiter Monitor

Vagy NetMeter.

Chaos Anno Domini

halihó!
netlimiter programot, vagy ahhoz hasonlót keresnék, ami ingyenes. tud valaki ilyet?

ok.thx
Nem létezik olyan program ami megnöveli a ram "kapacitását", viszont vannak programok amik felszabadítják a memóriát a felesleges "dolgoktól", ilyen pl. a "CachemanXP" is.

Gomber
figyelj...
ha megvan a NERO abban van egy konvertáló is!
Menny rá arra hogy audio --> audió fájlok kodolása!

Ha nincs meg a Nero akkor nekem van egy nagyon jó konvertáló programom, küldj egy privátot az E-mail-oddal és elküldöm E-mailban!

hi. van olyan progi amivel 1 picit meglehet növelni a ram-ot? mert laptopom van és nem akarom elveszíteni a garanciát(még van 1 év).ha van ilyen progi pls help
Sziasztok nekem egfy olyan kérdésem lenne h az mp4 lejátszomhoz kaptam egykonvertáló progit csak a hang r
ecseg alatta
estleg nisnc valami más program a amv convert tool on kivül?