Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyan készítsünk, avi-ból (divx, xvid), 5.1-es dvd-t felirattal, illetve hanggal és chapterekkel?
"Én egy olyan programot szeretnék, amivel a PBP fájlok méretét lecsökkenthetem ugy hogy tudjak vele játszani PSP-n!"
Ezzel ki tudod csomagolni a .pbp állományt - és ha jól sejtem még össze is tudod csomagolni. Ha nem így lenne itt egy eszköz.
Ritkán járok erre,de kellene egykis segitség.keresek egy programot amivel avibol (AC 3-as hang) 5.1-es DVD tudok késziteni.
A Thunderbyte Antivirus - a Wikipedia tanúsága szerint, egy elavult, régi antivírus-szoftver.
A cég, ami fejlesztette Norman Virus Control néven fejleszti tovább a terméket.
A régi Thunderbyte Antivirus pedig sok helyrõl elérhetõ:
PC World
PC Advisor
Én egy olyan programot szeretnék, amivel a PBP fájlok méretét lecsökkenthetem ugy hogy tudjak vele játszani PSP-n!
Érted? Ha nem akkor leírom részletesebben!
Ja és bocs az elöbbikért, hülye voltam...<#idiota>#idiota>
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Elõbbire megkaptad a választ.
Utóbbira meg: elf2pbp (ha utánaolvas az ember a PSP-vel foglalkozó fórumokon, kiderül, hogy a tömörítetlen állomány a .elf, a tömörített a .pbp - az átalakítást pedig egy elf2pbp program végzi - legalábbis erre hivatkoznak a legtöbben).
A #865-ös hozzászólásomban megkaptad. Ha nem megfelelõ, fejtsd ki bõvebben a kérdést (miért nem jó, pontosan mire gondolsz, stb...).
"és nem kiabáltam!"
#864-es hozzászólásodban mindent csupa NAGYBETÛVEL írtál (mint ha a Caps Lock billentyû bekapcsolva lenne). Ez nehezíti a szöveg olvasását, zavaró.
Használj vegyesen kis- és nagybetût, akárcsak a közönséges íráskor. A CSUPA NAGYBETÛ OLYAN, MINTHA ORDÍTANÁL!
Forrás: Magyar Netikett
ennek a fórumnak a neve: "Felhasználói programot keresek."
és nem kiabáltam!
A másik gépen az adott port kétféleképpen jelenhet meg:
* IP-cím+portszám (192.168.0.15:4568)
* virtuális port (Az eszközkezelõben Com3) - ez utóbbi lenne a jobb
Tud erre valaki célprogramot (Windows XP alá)?
Chaos Anno Domini
audiograbber
a lame encodert neg már linkelték...
http://pspfilez.extra.hu/
Mert pl 300GB adatom ha van és szeretném tudni tötölnek-e valamit akkor jólenne egy ilyen program.
Next PC upgrade: 2022
Exact Audio Copy - ingyenes, tud magyarul, és nevéhez mérten nagyon jó minõségû.
A Lame nevû MP3-enkódert tudja használni, ami jó minõségû.
Chaos Anno Domini
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszönöm!
Chaos Anno Domini
Vagy beszerzed a Firefox böngészõt, hozzá a Firebug kiterjesztést és bármelyik oldalról beszerezhetõ a videó.
Másrészt egy kérdést elég egyszer feltenni.
Harmadrészt a syasztok, köcce és egyéb állatfajták (tok, vok, cejetem) meg a privi.hu-ra és egyéb (színvonalon aluli) oldalacskákra (vagy a gumiszobába) való.
HIP-HOP ARAD
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Amugy nézd meg jobban a kérdését!
"estleg nisnc valami más program a amv convert tool on kivül?"
de van még egy csomó program!
Vagy NetMeter.
Chaos Anno Domini
netlimiter programot, vagy ahhoz hasonlót keresnék, ami ingyenes. tud valaki ilyet?
ha megvan a NERO abban van egy konvertáló is!
Menny rá arra hogy audio --> audió fájlok kodolása!
Ha nincs meg a Nero akkor nekem van egy nagyon jó konvertáló programom, küldj egy privátot az E-mail-oddal és elküldöm E-mailban!
ecseg alatta
estleg nisnc valami más program a amv convert tool on kivül?