5473
Felhasználói programot keresek.
  • Gomber
    Ja igen és arra emlékszek hogy régen , mielött letöröltem volna a gépet és ujra raktam volna a windowst annak a neve valamilyen C-media volt...
  • Gomber
    Hmm...leszettem az everestet és ezt adja ki a hangra: VIA AC'97 Enhanced Audio Controller ! És a típusát nem adja ki...namind1 ezt beírtam a googleba és egyből kiadott egy letöltést a driveről...le is szettem, de nincs benne semmi exe meg olyan ami telepítene hanem csak : viacomp.inf, viaudio.cat, VIAUDIO.inf, viaudio.sys, VIAUDOEM.INF ! Valaki megmondaná hogy ezzel mit kezdjek??? Előre is köszi!
  • Gomber
    Evin köszke!!!
  • mben
    valaki tud egy linket adni ahonnan le lehet töleni egy olyan progit ami vrc fájlt le tud játszani?
  • mben
    kösz!
  • Evin
    SIW vagy Everest.
  • mben
    valaki tud egy linket adni ahonnan le lehet töleni egy olyan progit ami vrc fájlt le ud játszani?
  • Gomber
    Sziasztok! Már jó rég nem írtam SG.hu-ra, most épp itt az ideje! :D
    Na szóval egy egyszerű kis programot keresek, amivel megtudom nézni hogy a hangkáryám milyen típusu. Most tettem újra a rendszert, és az a baj hogy a hagkáryához külön lekell szednia drivert, és találtam is hozzá csak az a baj hogy több féle van és tudnom kéne a típusát hogy a megfelelőt letudjam szedni...a választ előre is nagyon köszi! (Ja és a driverdetectiv nemjó nálam)
  • Freebit
    Hát köszi, de szerintem nem ez amit keresek.
    A leveleket átirányítottam a gmail-ra így már csak 1hez kell figyelőprogi.
    A Pop peeper sem jött be. Egyszerüen nem értem miért kell minden levelemet olvasattlannak jelölni és kijelölni letölteni vagy alapból letölteni.
    A beéketőben most más nincs semmi mert az eddigieket arhiváltam hogy ne legyenek ott, erre abban is túrkál, affene
  • Benny04
    total commander
  • II Rocky II
    vki egy jó asf darabolottudna ajánlani?
    googliztam már :S de nem találtam egyet sem:Ssss
  • kollektor
    hali!
    sztem erre gondolsz:postaláda a tálcán
  • apu
    Az ideális megoldás az ha egy mail címet használsz. Ha van több is akkor azokat irányítasd rá arra amit elsődlegessen kedvelsz. A levelező programot a kedvenc helyed szerint válazd meg. A legjobb ha a szolgáltatód álltal biztosított email cím a kedvenc. Persze ha olyan a szolgáltatód aki ezt nem kedveli, vagy Te nem kedveled őt akkor jöhetnek free szolgáltatók, vagy esetleg egy vásárolt tárhely ami jó választás esetén profi mail elérést bíztosít. Namost ha ez mind eldölt akkor érdemes programot választani. Több free szolgáltatónak van saját programja msn, google, yahun, stb...
  • Freebit
    Hali, elég lusta fajzat vagyok minden e-mail címemet végiglátogatni, így keresek egy programot ami csak értesít hogy ha jön egy levél.
    Próbáltam már az outlook-ot, Operát használok és benne a Mail-t. de ezek sajnos a rengeteg levelet duplikálják a gépre. Próbáltam az Msn plusban lévő valamit is de az meg megzavarodott, hiába hogy elolvastam a levelet akkor is uggrált felfelel hogy jött levél.
    Ja lehetőleg ne legyen nagy étvágyú, nem tudom miért kell fél percig fullon jártatni a procit hogy megnézzen egy pár e-mail címet.
    Előre is köszi.
  • apu
    Három programról tudok ami használja az egyik egy Idójárás Manager program, a másik ami nagyon valószinű, hogy egy Nintendó fájl, a harmadik egy Interaktiv TV program, talán megfelelő beépülővel a böngészők is megnyitják.
    Te taláán jobban tudod ezek után, hogy honnan származhat.http://www.ndsemu.com/ Nintendó emulátor.
  • ROCKDenny
    üdv mindenkinek, azt szeretném megkérdezni, hogy melyik programmal lehet megnyitni nds típusú fájlokat?
  • rooney8
    Azt ne kérdezd...:) Nem tudom, kérdezd meg a PC Tuning topikba
  • baaka
    ok!Köszi!letöltöttem a v2.09 de hogy lehet felhúzni a kártyát hol lehet beállítani!!!
  • rooney8
    RivaTuner
  • baaka
    Sziaztok!olyan programot keresek amivel ati videókártyákat könnye lehet felhúzni,tuningolni hogy nagyobb teljesítményt adjon le.
  • apu
    MS Office Visio 2007
  • Darth Sith
    hali!

Olyan programot keresek, amellyel térképet lehet készíteni, de nem szabványos térképet, hanem a rallynavigátorokéhoz hasonlót. Például, "következő kanyar jobbra" és szimbólummal/jellel jelöli.

Tulajdonképpen egy navigátortérképet/guide-t szeretnék készíteni és ahoz kellene. Tud valaki bármilyen programot ami tud ilyesmit készíteni?
  • apu
    Az avi fájlt a Nero a lemez méretéhez igazítja, csak elég sokáig konvertálja DVD formátumba. MPEG el nem próbáltam.
  • Evin
    Én azt javasolnám, hogy tömörítsd be avi-ba. Nem tudom mennyire számít, hogy az asztali lejátszó is vigye, de ebben az esetben támogatnia kell a Divx szabványt.
    Ha sima mpg fájl, akkor VirtualDubMPEG2, ha dvd-s mappákba szedve, akkor AutoGrodianKnot javasolt.
  • Lazarus
    Ha webes felületről léptek be és firefoxot használtok akkor: Tools > Options > Show passwords
  • Lazarus
    Tud valaki olyan clipboard managert ami úgy működik hogyha a Ctrl-C-t 2x nyomom meg akkor a második, ha a háromszor akkor a harmadik slotba menti le az adatokat, aztán a Ctrl-V kétszer, vagy harmadszori lenyomásával visszaolvassa a megfelelő clipboard slotok tartalmát?
  • JoeFromHun
    Sziasztok !
    Az a gondom,hogy van egy olyan mpeg fileom ami nagyobb mint egy DVDméret és nem akarom DL lemezre írni. És erre szeretnék valami programot ami összenyomja DVD5 méretre.
    Létezik ilyen?

Köszi előre is a segítséget!

Üdv:Joe!
  • Magnumrolcsi
    Hali.
    Van olyan program ami a kicsillagozott szavakat mutatja meg. Bátyám elfelejtette az e-mail jelszavát. Úgy tud még mindig belépni, hogy automatikus belépésre van állítva.
    Program neve kellene.
  • II Rocky II
    valaki tudna ajánlani egy jo asf darabolot?mert a fényképező gép abban rögzit és néha jo lenne megvágni az anyagot :]
  • Evin
    Camtasia
  • Benny04
    működik az más alatt is szerintem...
  • slylecz13
    Ahogy észrevettem ez csak filmek illetve játékok alatt működik.
    Mert nekem úgy kellene, hogy pl. ha netezek, vagy csak egyszerűen egy program használatát akarom felvenni...

Vagy ez csak beállítás kérdése?
  • francois
    Hello olyan író programot keresek, amivel lehet másolásvédelmet tenni az írható lemezre, kvázi, h az általam írt lemezt ne tudják másolni. Ismer vki ilyen progit? Köszi.
  • Benny04
    Fraps
  • slylecz13
    Sziasztok!

Tudtok nekem ajánlani olyan programot, amivel tudom rögzíteni a
    monitoromon kijelzett infókat *.avi formátumba?

Köszi előre is!
  • Evin
    Mi a gond a gyárival?
  • baaka
    Sziasztok! ati radeon 9600 pro video kártyához keresek valami jó drivert!!
  • apu
    Köszönöm.
  • Dj Faustus #1755
    Inkscape segítségével
    Gimppel
  • apu
    Szevasztok!
    Nem tud valaki kapásból egy olyan rajzoló progit ami kerekitett felirat készítésére alkalmas Pl pénz. érme, bélyegző, felirat.