Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyocsika
Ebben hogy tudom beállitani h 85 Hz legyen mindig?
Légyszi segíts !!!!
Elõre is köszi!

próbáld ki ezt !!

Riva Tuner v2.02l
Gyocsika
Hali Powerstrip hez hasonló progit keresek amiben be tudom állitani h a monitorom mindig 85 Hz menjem! Mert nvidia kártyám van és ha driverben beálitom akkor is néhány játéknál csak 65 Hz megy a monitorom!
Elõre is nagyon köszi!

Tudna valaki behatolásmegelõzõ/felderítõt ajánlani? (Nem tûzfalba lévõt)
Dj Faustus
Ott van a keresõ (DC++-ban a nagyító ikon vagy CTRL+S billentyûkombináció; eMule-ben meg a Transfers és a Shared files közötti ikon vagy Alt+S billentyûkombináció).

Illetve még egyszer elmondom: ez nem warez fórum. A sg.hu-nak nem érdeke, hogy a szervek napi szinten járogassanak hozzájuk.

Ja és esetleg ha valaki ismeri az Autoformot pls help!
Sziasztok! Tudna valaki dc++ ban, vagy emule-ban címet adni Keycreator 6-hoz, Dynaform-hoz és/vagy Qform-hoz? Bármilyen info érdekel ezzel kapcsolatban. Thx!
Dj Faustus
"Tudna valaki egy olyan programot ajánlani amivel titkosítani tudom a mappáimat?(Win Guard Pro-n kívül)"
Windows XP-n belül NTFS partíció esetében is van mappa-, és állománytitkosítás.
Jobb klikk az állományon/mappán -> Tulajdonságok menüpont -> Általános fül -> Speciális gomb -> Tartalom titkosítása az adatvédelem érdekében-t pipáld ki.

De van ingyenes szoftver is erre a célra: Encrypt Files
Vagy egy ingyenes tömörítõprogram AES-256-os titkosítással: 7Zip
Vagy egy hasonló ingyenes program, ami önkititkosító állományt készít Ironkey
IceEncrypt

Gomber
én is kerestem a google-ban, de nem találtam!
regizz be valamelyik torrent olldalra, vagy DC++-ba!
torrent olldalak!
NE KIABÁLJ!!!!!!!!!!!!!!

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Dj Faustus
1. Caps lock off. Ne kiabálj.
2. Google elsõ találata. Itt megtalálható a letöltési oldal - csak elõfizetõknek.
Mivel itt a fórumon a warez ellenjavallt, ezért javaslom nézz szét a filemegosztó hálózatokon (torrent, eMule, DC++).

SZIASZTOK! KEYCREATOR 6 OT KERESEK
Tudna valaki egy olyan programot ajánlani amivel titkosítani tudom a mappáimat?(Win Guard Pro-n kívül)
ProGabe
hi
keresek egy progit,ami osd-t varászol a képernyõre.ez így hülyén hangzik tudom,szóval jöjjön konkrátan a dolog:olyan progi kéne,ami minden körülmények között(tehát bármilyen teljes képernyõs program fut) kiírja a master volume mértékét amikor változik,úgy mint pl a fraps teszi az fps-sel.remélem létezik ilyen,én meg most olyan topa vagyok hogy azt sem tudom mi alapján keressek,azért fordulok hozzátok 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Gomber
ja akkor bocs, nem tudtam hogy informatikus vagy!

én senkivel sem vagyok rosszban, akit utálok, azt letojom, nem érdekel 😊 ilyet hogy feltörjek valamit, nem fogok folyamodni remélem soha az életben.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Dj Faustus
"ugy beszélsz mint egy politikus!!"
Nem vagyok politikus, csak mint informatikus ismerem (alkalmazom) az informatikához kapcsolódó jogszabályokat.
És mivel vagyok annyira kedves, hogy itt a fórumon segítek, ezen jogszabályokra mások (leginkább a tõlem fiatalabbak) figyelmét is felhívom.

"vagy neked van egy ilyen TÖRVÉNYES könyved?"
Ezen jogszabályok fenn vannak az Interneten, elolvashatóak.

Dj Faustus
"ilyet te honnan veszel?"
Megadtam a két BTK paragrafust. Tessék szemezgetni.
De adhatok még (lásd magántitok jogosulatlan megismerése: 178/A. §)

"sõt, egy jelszót feltörni (e-mailes, akármilyenes jelszót) egyáltalán nem nehéz"
1. Nincs szükségünk igénytelen script kiddy-kre. Ezért nem is ajánlatos ötleteket adni.
2. Brute force-ra gondolsz? Addig jó, míg a szolgáltató nem nyom be egy IP-bant. No meg ha eléggé bonyolult (szám, kis- és nagybetû, speciális karakter, 8 karakternél nagyobb hossz) ez egy jó ideig eltart.
3. Adatbázis feltörés? Az még inkább illetéktelen hozzáférés a szolgáltató rendszeréhez.

Tessék már megtanulni, észbe vésni (nota bene), nem az a megoldás, hogy mindenféle baj miatt (elfelejtettem a jelszót, valaki feltörte az oldalam, megcsal a barátnõm, nem engednek játszani a suliban) egybõl illegális, etikátlan módszereket alkalmazunk! Ne legyünk már ennyire kisstílûek!

Gomber
erre én is kiváncsi lennék!
ugy beszélsz mint egy politikus!!
"BTK 300/C. §; BTK 300/E §" nagyon dúrva!
vagy neked van egy ilyen TÖRVÉNYES könyved? xD

"Egyrészt mert bûncselekmény (BTK 300/C. §; BTK 300/E §)."

ilyet te honnan veszel? 😛 (sõt, úgy konkrétan büntetõtörénykönyvszám (jól írtam?), stb...?)

sõt, egy jelszót feltörni (e-mailes, akármilyenes jelszót) egyáltalán nem nehéz 😊

Dj Faustus
"Ki tud jelszót feltörni neten?? Feltörték a freemailomat és kidekorálták sok szarral!!"
Regisztrálj új tárhelyet, és írj a Freemail üzemeltetõinek, és értesítsd benne õket a kialakult helyzetrõl.
Ha általában egy (kettõ) helyrõl érted el a postafiókod, akkor a naplóállományokban szerencsés esetben szerepelni fog a csatlakozáskori IP-címed, ami egy (kettõ) tartományon belüli. Illetve megadhatod a te jelszavadat is; esetleg régebben kapott leveleket csatolhatsz mellé. Ha szerencséd van TALÁN tudnak segíteni.

A jelszófeltörést nem javaslom.
Egyrészt mert bûncselekmény (BTK 300/C. §; BTK 300/E §).
Másrészt mert az nem úgy megy, hogy "letöltök egy programot, rákattintok a HACK gombra és fel van törve a jelszó". A jelszópróbálgatás ellen védve van a rendszer (meg hosszú ideig tartana, meg túlzottan "látványos"), a jelszóadatbázishoz hozzáférés meg megint csak necces.
Harmadrészt meg nem ez a normális módja a dolgoknak. Ha a barátnõd megcsal, nem keyloggert rakunk a gépére (mert az bûncselekmény). Ha az iskolában nincs engedélyezve a hálózatos játék, nem a szerverhez való illetéktelen hozzáférés a mód rá.

SuperCharger
Nincs olyan, hogy jobb. Akármivel csinálod, a vége ugyanaz.
Kíméletesebb, mert kevesebb átírás mûvelettel jár, ami egy flash drive-nál korlátozott. De tulajdonképpen semmi szükség defragmentálásra, mivel nincsenek benn mozgó alkatrészek, ugyanannyi ideig tart a tárolóhely végérõl adatot elérni, mint az elejérõl (persze nem egészen, de olyan nagy különbségek messze nincsenek, mint egy vinyónál).

Hogy érted hogy kíméletesebb.
Komolyabb alatt azt értem, mert a windows-é nál jobbra gondolok.
SuperCharger
Másolj le róla mindent, formázd meg, és másolj vissza mindent. Tördezettségmentes lesz. (és kíméletesebb is, mint ha úgy akarnád töredezettségmentesíteni, mint 1 vinyót, mert a defrag nagyon sok lemezmûveletbõl áll, a flash drive-oknál pedig ezeknek a száma véges)

Mit értesz "komolyabb" alatt? Írja ki indulás elõtt, hogy "SYMANTEC"?

Szevasztok.
Tudvalaki olyan programot mondani amivel, pen drivet, usb drivet, tudok töredezettség mentesíteni.
A windows xp-vel lehet de valami komolyabb kellene.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Hellósztok! Figyeljetek!! Ki tud jelszót feltörni neten?? Feltörték a freemailomat és kidekorálták sok szarral!! szal ha tudnátok jó lenne egy kis segítség! elõreis köszönöm!!
köszi megprobálom

Gomber
elmagyaráznád hogy mire mennyek rá, pontossan?

Dj Faustus
A PSP packer esetén egy parancssoros eszközt kapsz.
Itt láthatóak a különbözõ opciók. Tehát a tömörítés:
psp-packer -o kimeneti.pbp bemeneti.elf

Ezen kép tanúsága szerint elvileg a pbp unpacker menteni is tud (Save gomb) - bár mivel se psp-m, se pbp állományom kipróbálni nem volt még lehetõségem.

Van valami olyan program ami a .vob fájlt át teszi mondjuk aviba?és az lenne a legjobb mivel a lejátszómra szeretném feltenni és a film 4db vob fájlbol áll össze h ezt egybe rakni illetve amikor átkonvertálnám ebböl akkor az elsödleges nyelv angol és az marad ezt szeretném még magyarra beálitani köszönöm...

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

Gomber
szia Fantus!

Volna egy kérdésem, hogyan lehet használni ezt a PBP tömörítõt amit belinkeltél nekem?

zvaragabor
nerégiben kerestem én is ilyen programot, Fausus ajánlott is programot. Lossless quality-hoz FLAC-ba rippeld, mp3 minõségromlással jár, az már más tészta, hogy nem nagyon veszed észre. 😊

Chaos Anno Domini

akyyy
olyan progit keresek, amivel a legegyszerübben lehet lossless cd-t mp3-á alakítani ( lehet siam grabberrel is lehet, nemtom, nem néztme utánna😄)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

SuperCharger
A .max nagyon spéci formátum, erõsen kötõdik a Max belsõ mechanizmusához, úgyhogy .max-ot csak 3dsmax-al tudsz beolvasni (asszem levédett fileformátum is). Ha max nem tud .lwo-ba, akkor tedd ki max-ból Wavefront .obj-ba, aztán blender-el import .obj -> export .lwo .

nem tudtok olyan programot amivel .max-ból lehet .lwo-ba (lightwave)konveretálni? keresetem google-el de nem találtam semmit :S

Dj Faustus
Mit szólnál a Windows beépített naplózásához?
1. Vezérlõpult/Mappa beállításai/Nézet fül/Egyszerû fájlmegosztás használata (ajánlott) - kijelölõnégyzetbõl pipa ki
2. Adott meghajtón jobb klikk Tulajdonságok menüpont/Biztonság fül/Speciális gomb/a megjelenõ ablakban Naplózás fül/Hozzáadás gomb/a megjelenõ ablakban hozzáadod az ellenõrizendõ felhasználókat majd az új megjelenõ ablakban beállítod milyen eseményeket naplózzon.

grebber
#859-re Senki?

Next PC upgrade: 2022

Ok.Köszönöm a segitséget próbálkozom vele 😊

További szépnapot nektek
hát erre progoram, vagy algoritmus nincsen ami kiszûrje, hogy melyik hasznos és melyik nemhasznos vonal.

van pl egy aránylag jó tutorial, olvasd el szerintem. ez az.

digitális fotóknál ez lényegesen egyszerûb... de azok sajnos NEM használhatók rajzoláshoz.

Próbáltam, azért is említetettem meg. Hülyeségbõl nem írtam volna le!

nem tudtok olyan programot amivel .max-ból lehet .lwo-ba (lightwave)konveretálni? keresetem google-el de nem találtam semmit :S

Gomber
jaja! szerintem is. egy mondtat nem elég!<#smile>

Pedig kisebb lesz. Csak ne úgy próbáld ki, hogy egy mondatot írsz mindkettõbe, hanem mondjuk egy regényt próbálj meg elmenteni.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Sziasztok!

Egy olyan programt keresek ami scannet rajzokat kitudna tisztítani. Konkrétan arra gondolok hogy a kis fekete pontokat meg "zajokat" eltüntetnén. Lehetõleg minél inkább "magától" dolgozzon.
Elõre is köszi!
Gomber
Jah értem, és ha nincsenek benne felesleges dolgok?
Na mindeggy azért megpróbálom, köszi a segítségedet!

Gomber
NEM!

Szerintem a Word és Wordpad eggy és ugyan az, kivéve hogy máshogy nézki!
Szóval ugyan akkora lessz!

De ezt miért nem nézed meg?
Írsz két dokumentumot elmented, és megnézed hogy melyik nagyobb!

Ha már a fájl méretrõl esett szó, akkor megemlíteném, hogy ha pl. Word-ben mentünk egy .rtf filet akkor annak nagyobb lesz a fájl mérete mint ha Wordpadba mentenénk el.

Dj Faustus
Ahhoz hogy lekicsinyítsd elõször ki kell csomagolni. Utána (miután kicsomagoltad, és esetleg kiszedted belõle a "felesleges dolgokat") meg becsomagolod.

Gomber
de én nem kicsomagolni akarom, hanem lekicsinyíteni a méretét!

Dj Faustus
"köszi, de a PBP-t nem lehet kicsomagolni!"
Ezzel a programmal ki tudod (ezen oldal tanúsága szerint elég sokan letöltötték, és elég jó osztályzatot kapott) csomagolni a .pbp-ben levõ állományokat. Ott van az Extract gomb.

Gomber
nekem olyan program kéne hogy pl.: feltelepítem ---> megnyitom a programot --> a programban megnyitok egy PBP fájlt --> rámegyek hogy start vagy valami és a PBP fájl ugyan úgy haggya csak a mérete változik!

De az elöbbi csak egy példa volt!

Remélem érted mire gondolok!