5473
Felhasználói programot keresek.
-
#1833 "Köszönöm és a Sony Sound forgéhoz mit szólsz?"
Az is egy, de ha van ingyenes/olcsóbb alternatíva, ágyúval a verébre.
" A túlvezérlés ellen mit tudok tenni?"
Utólag nem sok mindent (hiába veszed vissza a hangerőt, a jelcsúcsok ugyanúgy le lesznek vágva).
Preventív megoldásként a felvételi forrásról csinálj próbafelvételt, használd ki a monitorozási lehetőségeket, és válaszd meg jól a jelszinteket (mikrofonbemenetre ne kössünk vonalbemenetet, mert nem arra való, stb...). -
istvan12 #1832 Köszönöm és a Sony Sound forgéhoz mit szólsz? A túlvezérlés ellen mit tudok tenni? -
#1831 "Olyan progit keresek, amível lehet mp3--at, audiot normalizálni,"
Audacity (ez tud magyarul és ingyenes), Wavosaur (Ez ingyenes, de nem tud magyarul), Goldwave (Shareware, nem tud magyarul), Audition, Google
"és ha túlvezérelve vettem fel egy mixet akkor lehessen vele javítani a mínőségen"
Öreg hiba - azon már nem fogsz sokat javítani. Ahol információt veszítesz, ott információt veszítesz. -
istvan12 #1830 Olyan progit keresek, amível lehet mp3--at, audiot normalizálni, és ha túlvezérelve vettem fel egy mixet akkor lehessen vele javítani a mínőségen. És azt sem baj ha magyar nyelvű vagy van hozzá magyarosítás. -
zuzu555 #1829 Olyan program kellene, hogyha letörlök egy programot, akkor utána a programnak a registry bejegyzéseit is törli. Az alapértelmezetten nem eltávolítható szoftvereket is eltávolíthatóvá teszi ill. a sikertelen eltávolításokat is megfelelően kezeli. És 64 biten is fut. -
#1828 keymouse.exe D: -
mben #1827 hali!
FLV formátumu fájl-t lehet mp3-ba konvertálni?
-
#1826 #1812 -
#1825 Sziasztok! Megint én...:D
Most csak 1 1szerübb progira lenne szükségem...
Olyan progi kéne amivel 1 zenét feltudok hangosítani 2szeresére. Erre azért lenne szükségem mert vettem egy telefont de rohatt halk, de viszont egyik haveromnak volt egy hangja amit átküldött és ameg nagyon hangos, és ebből gondoltam hogy vaaki azt felhangosította... -
#1824 Sziasztok!!!
Nekem egy olyan progi kellene amivel lehet FLV-formátumú videót konvertálni AVI vagy WMV formátumba! Tudnátok nekem egy ilyet ajánlani?
Előre is köszönöm a válaszotokat!! -
#1823 nekem is pont most szart be az egerem, lecseréltem a régire
amúgy mi a neve, amit leltél? -
#1822 leltem egyet, de inkább olyan kéne amivel az egérkurzor méretét meg lehet növelni x y méretűre.
tehát pl ha a paintba segitségével a sima ceruzával nem 1x1-et fog rajzolni hanem akár 50x50-et -
mben #1821 Kösz apu!!!
de ez nemtölthető le!!!
nem tudsz valamit ahonnan le lehet?
kösz -
#1820 kéne nekem egy progi, amivel beállítható a billentyüzetn valamelyik gombra az egérkattintást. rossz az egerem, és szivesen nyomogatnám a bal gomb helyett monjduk az F betűt:) -
#1819 akkor nem tudom -
zuzu555 #1818 Az nem törli a programok után a registry-t! Csak a programot törli! -
#1817 CCleaner -
zuzu555 #1816 Tud valaki egy jó kis törlő programot, ami lehetőleg magyar nyelvű és a regístry könyvtárat is törli a programok után. És fut 64 biten is! -
#1815 aha,,de ott megadott méretre lehet csak.nekem meg oan kéne hogy megadott időtől ideig darabolhassak :S -
#1814 Csak tippelni tudok, de talán nincs minden hangerő a maximumon (nemcsak a programon belül).
Egyébként ha kijelölöd az egész felvett hangot, majd Effekt->Normalizálás, némileg erősíteni fog rajta. -
#1813 Kipróbáltam egy online rádión,hogy hogy is működik ez a progi,fölvett részletet,de nagyon halkan...
Állítgattam ezt azt rajta de nem találtam meg,hogy hol a gond -
#1812 Audacity -
#1811 Sziasztok,egy olyan progit keresnék ami hangot vesz föl,vagy ilyesmi.
Lényegében régi szalagos kaziról szeretnék valamit digitalizálni.
És nagy szükségem lenne egy programra.
Itt ritkán fordulok elő,szóval megadnám a mail címem,ha valaki tud segíteni,írjon.Köszi
[email protected] -
mben #1810 ' kérdés mégflv konvertálni mp3 fájl ba lehetséges ?
elöreis kösz -
mben #1809 kösz -
#1808 Ez tipikusan egy 64 bites Windows :) -
zuzu555 #1807 Tud valaki egy jó progit, amivel el tudom rejteni más felhasználó elől a vezértlőpultot, mappát, fájlokat stb. És fut 64 biten meg magyar a kezelő felülete is van!
Minden választ előre is köszönöm -
#1806 http://www.convert-extensions.com/format/VRC-SATLOC-VRC.html Szerintem egy konzolos játék tömörítése, vagy a tömörítésnek egy ellenőrző fálj-ja-. -
#1805 Nem hiszem, hogy létezik ilyen média formátum. Én legalábbis sosem hallottam róla. -
mben #1804 valaki tud egy linket adni ahonnan le lehet töleni egy olyan progit ami vrc fájlt le tud játszani?
© mben
fontos nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1803 Semmi CD-m, Semmi dobozom és semmi hozzá kapcsolodo dolgom nincs mivel nem én vettem meg, és nem én raktam bele... -
#1802 Most akkor hülyeséget csináltam :D Letöröltem az illesztőprogramot.... -
#1801 A Via tudtommal csak alaplapi dolgokat gyárt, szóval a helyedben az alaplap gyártó honlapját nézném meg. Vagy biztos rajta van a hozzá adott CD-n is. -
#1800 Valamilyen C-media driver kell!!! És arra is emlékszek hogy ez a driver nagyon sok fajtához megfelelő... -
#1799 Régen is ugy volt hogy feltettem a rendszert és utána lekelett szednem a driverjét még a hangnak és utána jóvolt...csak most nem találom....:( -
#1798 Evin! Az a baj hogy már nagyon régi gép é nincs meg a dobozo egy alkatrésznek sem! kivéve a videókártyának mert azt most vettem nemrég. és igen asziszem alaplapi, de viszont az alaplapot azt most vettem nemrég...1 éve kábé! utána jároka ddolognak köszi -
mben #1797 © mben
ma 11:30 | privát | válasz erre | #1794
valaki tud egy linket adni ahonnan le lehet töleni egy olyan progit ami vrc fájlt le tud játszani?
© mben -
#1796 Ismer valaki olyan programot, amivel mp3 vagy aac streamet lehet rippelni időzítve? Tehát amit be tudnék állítani megadott időre, hogy vegye fel az adást. Streamripper Console + Windows ütemező megoldás túl körülményes... -
#1795 Ha alaplapi hangkártyád van, akkor leegyszerűsödik a dolog. A programmal vagy kézikönyvből, dobozról megnézed ki gyártotta az alaplapod, és mi a neve, felmész a honlapjukra, meg keresed a driver részleget és letöltöd a legutolsó drivert a hangkártyádhoz.
Vagy
Bemész az eszközkezelőbe és ott lennie kell egy kérdőjelnek. Kiválasztod, hogy illesztőprogram frissítése, és kiválasztod az inf-ek mappáját. Ott aktiválódnia kell az Ok gombnak. -
mben #1794 valaki tud egy linket adni ahonnan le lehet töleni egy olyan progit ami vrc fájlt le tud játszani?
© mben