Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
ha nagyon szépen megkérlek csinálnál nekem valahogy hogy van egy kép és valahogy mozogjon a szája! szóval gif-be!
a képet én adnám!
a választ elõre is köszi!
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Köszi érte!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Mellesleg vond ki egymásból a két képet (bármelyik jobbacska, rétegeket kezelõ képszerkesztõ program képes rá: például a Gimp vagy a Paint.Net is), mentsd el az eredményt bmp (vagy raw) formátumban és nézd meg hexa ediitorral a különbséget (bmp esetén fejléc van, azt ugord át). Az eredmény magáért beszél.
(tudom hogy láttad már a hozzászólásomat, és nem válaszolsz attól gyorsabban ha beírom, de sajnálom)
Hogy ne legyen a "12 megából 100 MB" a tömörítést kell beállítani (Video/Compression, Audio/Compression menüpontok - ha a Video/Full processing mode és az Audio/Full processing mode be van jelölve).
Olyan programra lenne szükségem, amivel meg tudok vágni egy videót (avi, mpeg) és ha végeztem vele, akkor nem lesz 12 megából 100 MB. :S
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Tegnap csináltam egy kis hülyeséget.
A lényeg, hogy fájlokat kell visszaállítani. Viszont a fájlrendszer is elszállt.
Találtam egy programot DiskInternals Partition Recovery v1.91.
Ennek a programnak kersnék vagy key-t vagy crack-ot vagy egy régebbi v.-t!
Ez képes volt visszahozni a dolgokat csak ugy mivel nem regelt ezért ténylegesen nem lehet visszaállítani vele.
akkor én mivel találjam meg a micimackót a te képeden?
Egy PNG képben szteganográfiával elrejtett szövegnek semmi köze a futtatható állományokban levõ erõforrások átszerkesztéséhez (ez utóbbihoz kell a rshacker). A kettõ két különbözõ dolog.
A Total Commander beépített nézõkéjével hiába is próbálkozol, a szöveg a képpontokban van elrejtve - ráadásul a PNG állomány tömörítve is van.
pedig f3(wincmd), forrás megtekintése, *.exe-re is átírtam, úgyse volt jó a reshackernek... 😛
Én a szteganográfiáról beszélek, amikor egy szöveget úgy rejtünk el egy képben, hogy a képen nem látszódik meg, hogy szöveget rejtettünk el benne.
Például az alábbi képben elrejtettem egy részletet a Micimackóból:
Te meg egy programban (.exe kiterjesztésû, futtatható állomány) levõ "képen" megjelenõ (tehát nem rejtõdik el) szöveget akarsz kicserélni.
Ilyesmit például a Resource Hacker programmal tudsz megoldani. Ha "zoomolni" is lehet benne, akkor valószínûsítem a szöveg simán karakterláncként (tehát nem képként) van letárolva.
Amit a végén írtál az számomra kínai. 😊
Kössz 😊
Van egy programom és abban akarnám átírni a szöveget, ezt..
biztos külön kép mert zoom-ni is lehet, de sehol nem találom

Egyébként elég nehezen - azzal a kriptoanalízis (azon belül a stegoanalízis) foglalkozik.
Pontosan melyik Nero-ra gondolsz ?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Én simán tudok vele menüs, testreszabható dévédét készíteni, úgy hogy saját videókat adok hozzá a dévédéhez, ennyi.
Ha ez nem elég akkor nem tudok segíteni, sajnálom...
Punch! Home Design Architectural Series® 4000 v10-hez keresek magyarosítást,tudnátok segíteni?
Elõre is köszönöm.
Persze ez eléggé fapados meló, jó ha az ember tud rajzolni...
http://topgearhungary.blogspot.com/
Keresek olyan progit amivel avi-bol divx-et tudok konvertálni vagy Dr.Divx 2.0-hoz crekket<#szomoru1>#szomoru1>
csak azt nem hogy EGYETLEN EGY képpbõl hogyan lehet mozgó szájat varázsolni!
Utána ezeket a rajzokat kell egymás után rakni, valamilyen animáló-programmal (Gif animátorból van egy rakás).
A 3. megoldás nagyon tetszik megjegyzem.
A 4.-el kapcsolatban írok mindjárt.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
A fórumot úgy állítod be (ha van rá lehetõséged), hogy a fórumot csak regisztrált felhasználók olvashassák, és a regisztrációt kikapcsolod. Így csak az a 4 ember férhet az oldal fórumához.
Másik lehetõség: a 4 embernek készítesz egy hírcsoportot. Például létrehozol a GMailen egy postafiókot, és a 4 ember e-mail címére átirányítod az erre az e-mail címre érkezõ leveleket. Így a kommunikáció teljesen privát lehet, csak a 4 emberre tartozó.
Harmadik lehetõség: szteganográfia. Az adott fórumon a 4 ember egy teljesen közömbös témáról cseveg, és aláírásukban elhelyeznek egy-egy képet (veszteségmentes tömörítésû képeket!). Viszont ezek a képek tartalmazzák a titkos információt.
Ezeket a képeket egy privát csatornán elküldött - titkos információkat nem tartalmazó - képekbõl és egy titkosítóprogram segítségével állítják elõ. Itt egy példa - a bal oldali kép + a képek alatti vers adja a jobb oldali képet.
Ez meg egy ingyenes program ami BMP-ben rejt el szöveget (ezt utána tömörítheted PNG-vé).
Itt egy másik
Negyedik lehetõség: fórumon a titkosított információ közlése. Viszont ez veszélyes, mert a be nem avatottak nem lesznek megtévesztve (mint az elõzõ esetben a közömbös témákról csevegéskor), és a titkosított információk feltörését fogják eszközölni (bár erõs titkosító algoritmus - AES 256, DES, PGP - megnehezítené a dolgot, de sokkal publikusabban jelenik meg a titkosított információ).
Olyan programot keresek, amivel sok kis videót ki lehetne írni DVD-re (nem DivX-es asztali DVD-lejátszó is lejátssza) és menüt is lehet neki csinálni...lentebb kaptam egy programot, ami jó is, de ahhoz csak sablonmenüket lehet használni...nekem olyan kellen, amibe én tudok csinálni magamnak hátteret, gombokat...stb.
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Keresek olyan progit amivel avi-bol divx-et tudok konvertálni vagy Dr.Divx 2.0-hoz crekket<#help>#help>
A böngészõben valamit beépíteni vagy nemtom. Konkrét ötletem nincs. A fórum nem saját ezt hozzáteszem.
Ilyenek a Virtualbox, a Virtual PC, és a VmWare. Az elsõ kettõ ingyenes, az utolsó fizetõs (bár van ingyenes változata is).
Bármelyik programot is használod, készülj fel, hogy erõs procira, sok Ramra lesz szükséged.
A Fanutusnak semmi értelme.
"animálni hogy a szája mozogjon"
Biztos vannak erre specifikus célprogramok de nézz szét a különbözõ animáló és rajzprogramok között. Adobe (Macromedia) Flash, Jasc Animation Shop,...
2. tmpegEnc dvd author ezzel lehet az mpg2-t átalakítani dvd formátumra ill menüt is gyárthatsz benne
csodákat nem szabad várni tõle, de nagyon jó kis progi mindkettõ
én családi videok ill sorozatok összeillesztésére és dvd formátumú képfile készítésére használom...(ja és még egy csomó mindent állíthatsz benne...vágás,színkorrekció,szûrõk...stb)
http://pspfilez.extra.hu/
Nem tudsz olyan progit amivel meg lehet csinálni azt hogy, van egy kép amin van egy ember! és a képen lévõ ember száját, meg lehessen ugy animálni hogy a szája mozogjon ide-oda mintha beszélne! az is elég lenne ha csak fel, le jobra barra mozogna!
Nekem olyan videó-konvertáló kellene, amivel sok kis videót (.avi, .mpg, .wmv) át lehet konvertálni, hogy ki tudjam írni DVD-re, azaz hogy be tudja olvasni egy nem DivX-es asztali DVD-lejátszó is. (Jó lenne, ha meg lehetne határozni a max méretet.)
És akkor még jó lenne egy "DVD-tervezõ" program is, amivel menüt lehetne csinálni.
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB