5473
Felhasználói programot keresek.
  • Seithennin
    köszi
  • Evin
    AutoGordianKnot, de ha eredeti a lemez, akkor a védelem miatt nem fog menni.

Seithennin
    Igen, kezeli a freemail-t is. Thunderbird GYIK
  • Magnumrolcsi
    Hali.Kéne egy program ami DVD-ből DVDrip-et csinál, 1CD-set. Kiment teljesen a fejemből pedig volt rá két hetem, és 3óra múlva készen kéne lennem vele.
    Választ előre is köszönöm!
  • Seithennin
    ja és a 3. kérdés hogy pl freemail es címet is tud alkalmazni a thunderbird?
  • Seithennin
    Sziasztok olyan problémám volna, hogy céges email fiókot kéne itthoni gépen beállítanom. Outlookról sok rosszat hallottam ezért a Mozilla Tunderbirdet szedtem le ez megfelelő program erre a célra? Valamint tudtok olyan leírást róla hogy hogyan kell beállítani?
  • JSbyMSI8800
    Sziasztok!!!

Nekem egy olyan progi kellene amivel tudok AVI-fájlt DVD-be konvertálni.
    De olyan kellene amivel lehet a film hangját hangosabbá tenni, tehát egyszerűen feljebb venni, hogy ha átkonvertáltam DVD-be akkor az asztali DVD-lejátszón hangosabb legyen mint az AVI- s hangja volt.

Köszönöm előre is a válaszokat !!
  • Evin
    Ha nem igazán tudsz angolul, egyértelműen az Auda, viszont a avo-t nem kell telepíteni.
  • istvan12
    Melyik a jobb?
  • istvan12
    Köszönöm szépen.
  • Dj Faustus #1864
    Audacity
    Wavosaur
  • MM2
    én már csináltam nero-val, csak már lefelejtettem hova kell menni
  • Seithennin
    oksi köszi mindenkinek:)
  • Evin
    Általában a kamerához, vagy tuner kártyához adnak felvevő szoftvert, vagy használd a VirtualDub-ot. Neróval nem hiszem, hogy fel tudsz venni.
  • MM2
    dvd írás valahol lehet átvenni kameráról gépre vagy dvd-re nézz szét, nekem nincs fenn, de tudom hogy van benne
  • Seithennin
    van a legujabb, abban hol találom ezt az opciót?
  • MM2
    nero-val lehet ha van neked nerod
  • Seithennin
    Hali olyan progi kéne amivel, videokameráról letudom venni a felvételt és dvdre kiírni hogy nézhető legyen lejátszón vagy gépen! Lehetőleg ingyen progi kéne és magyar köfi!
  • istvan12
    Szisztok! Olyan programot keresek amellyel tökéletes mínőségbe lehetne felvenni a hangkari line In -ből és van rajta kivezérlés jelző is.
  • zvaragabor
    http://www.google.hu/search?hl=hu&client=firefox-a&channel=s&rls=org.mozilla%3Ahu%3Aofficial&hs=0IP&q=vcr+file&btnG=Keres%C3%A9s&meta=
  • Evin
    Mivel már többször is írtad, több topikban is, és tekintve, hogy azt a választ kaptad 1x, hogy nincs ilyen, és én sem hallottam ilyen média formátumról, szerintem fogadd el, hogy nem fogod tudni lejátszani, márha ez tényleg egy lejátszható fájl. Vagy ha valahonnan ki lett szedve, pl PSP játékból vagy akárhonnan, akkor csak azzal/azon tudod lejátszani, amire készítették.
  • mben
    hali!

Egy olYAN PROGIT KERESEK AMIVEL VCR FÁJLT LE LEHET JÁTSZANI!
    LÉTEZIK ILYEN?

HA TUD VALAKI KÜLDJÖN EGY LINKET AHONNAN LE LEHET TÖLTENI ESTLEG

ELÖRE IS KÖSZÖNÖM!!
  • mben
    bocs
    igen ugy van ahogy irod
  • Evin
    Őszintén? Fogalmam sincs. Majd az okosok megmondják. Gondolom több szálon képes dolgozni a rendszer, így gyorsabb is.

Gomber
    Akkor viszont nem értem az előző kérdésed.

mben
    Ha arra célzol, hogy a géped x86-os, az nema bitek számát jelenti.

Jó olvasgatást
    64bit kezdőknek, x86 64bit
  • mben
    86 bitesem van nekem
  • Gomber
    Ahhha xd és mivan akkor ha nekem már 64 bites?
  • rooney8
    És mi a különbség a 32 és 64bites között?
  • Evin
    Mérmint hogyan lehet 32-ről 64bites rendszerre váltani?
    Először is kell egy 64bites processzor, és arra egy 64bites Windows vagy Linux. Ez nem olyan dolog, hogy vmit átállítasz és már 64bites rendszered van.
  • Gomber
    a bitek számát hogyan tudom 64 re tenni?
  • Gomber
    Jajjj igen...A CamStudioval van az a próblémám hogy a játékban 999 pingem van, és annyira laggos tőle a játék hogy kidob a szerver is...és akkor a hypercammal volt valami máspróbléma...
  • Gomber
    A nero-ba bevan építve 1 szinte teljessen ugyan olyan rész mint a windows movie marker...
    Zuzu a CamStudiot is próbáltam ugy emlékszek...de minyá leszedem azt kipróbálommegint, kösz a tippet...:)
  • romi8 #1843
    hi valaki tudna mondani egy jó videó szerkesztő progit ami olyan mint a windows movie maker?
  • Evin
    Amikor egyetlen 64bitre írt program sem volt képes hibamentesen működni 64-es Win-en, lemondtam róla. Én a helyedben hanyagolnám, ha megoldható a 32bites rendszer is.
    És azért írtam 99%-ot, mert nem mind megy, de sok.(véletlen lenne, hogy 2 Program files mappa van?)
  • zuzu555
    Vagy a CamStudio megy?
  • zuzu555
    Vagy a CamStudio?
  • zuzu555
    Próbáltad a HyperCam programot 64 biten futtatni? És ment?
  • Evin
    A programok 99%-a megy 64biten, mégha 32-re is írták őket. Bármelyik jó lesz, amit találsz.
  • zuzu555
    Tud valaki egy jó kis képlopó programot, ami megy 64 biten? köszi
  • Gomber
    A nero az tökéletes Videókészítő program...Azthiszem Nero 5 től lehet vidit csinálni...Énis azzal csinálom a videóimat, és van 1 pár!
    Könnyen kezelhető, magyar...sztem naon jó :)
  • zuzu555
    Tud valaki egy videó-bemutatókészítő programot ajánlani,ami működik 64 biten?
  • Gomber
    Sziasztok megint! Most egy olyan progira lenne szükségem amivel feltudom venni a játékot mikor játszok...DE! Ne hidjétek azt hogy hülye vagyok, és nem tudok keresni a googleban, a FRAPS-nál szívárvány színü a kép, nem tudom miért sztem monitor hiba, a GameCamnal nem ment videót, és a Hypercamnál pedig annyira laggol, hogy játszani se lehet! Tehát egy 4 dik progira lenne szükségem , ja és naon sűrgös lenne mert a vidim már 1 hónapja elkeztem csak nem tudom befejezni merteddig csak képek vannmak benne! A segítséget előre is naon köszi all!