5473
Felhasználói programot keresek.
  • Minstrel
    milyen programmal lehetne egy divx-es avi-n a hangsávot lecserélni úgy, hogy mentéskor ugyanolyan paraméterekkel mentse le az egészet amilyen előtte volt? tehát ne kelljen újra tömörítést meg ilyesmiket beállítani.
  • Benny04
    jólvanna, színtévesztő vagyok xP
  • csgery
    Nem akarok beleszólni, de az nem zöld?:)
  • Benny04
    nekem 5.0-s van amúgy
    és ezen úgy lehet lelassítani, hogy jobb oldalon a körben azt a kicsi sárga pöttyöt előre húzzuk..
  • Met
    Sok árajánlatot kell írnom, sok termékkel meg képekkel, nincs erre valami progi amivel egyszerűsíteni lehet? Wordben kicsit sokáig tart..
  • rooney8
  • Benny04
    nemtudom, holnap megnézem :)
  • rooney8
    Jah, az nem is az volt, hanem előre vagy hátratekerés...(Am csak úgy volt jó, ha betettem egy dvd filmet)
    Akkor hol van az a lassitós finkció? :)
  • rooney8
    Na megnéztem. (power dvd 8)
    Meg is találtam, ott lent a bal sarokban van egy csúszka, de nem engedi el csak addig, hogy pause. Gyorsítani lehet (de azt is csak egy kicsit). Már kipróbáltam 2 filmnél is, de mind2-nél csak gyorsítani lehet
  • Benny04
    nm :)
  • rooney8
    Köszi, mindjárt kipróbálom :)
  • Benny04
    powerdvd-vel lehet ilyet...
  • rooney8
    Üdv!

Valami olyan programot keresek, amivel mondjuk egy filmet, vagy egy videot 5szörös (vagy akármennyi, csak sok legyen :) ) lassitással lehessen nézni :)
  • csgery
    Próbálkozz valami képlopó programmal. Fejből nemtudok egyetsem, de azzal nem lehet beállítani?

Vagy éppen alter megoldások.
    Felveszed az egészet, KM playerbe elindítod beállítod melyik frame-ket (képkockát) játssza le - ezt ha jóltoom media playernél is meglehet. Maj ekezet kivágdosod, és kész:D
    Hosszadalmas, de nincsmásötletem.
  • Pharaoh
    Kipróbáltam sajnos 1 fps alá nem lehet menni, vagyis minden másodpercben egy kép, pedig én percenként akarok 1 kockát amihez sokkal vekesebb kell.
  • csgery
    Sztem ő úgy akarja, hogy nem pl 10 fps szabályosan, hanem mondjuk 5mkp után 1 kép aztán 15 mp után...
    bár am az FPS takarja azt, amit Pharach szeretne állítani:D
  • Evin
    "hány képkockát vegyen fel percenkét."->FPS->Frame per sec(képkocka/mp)
    Ha meg tényleg percenként kell, átszámolod.
  • Pharaoh
    ez csak az fps-s állítja be.
  • Evin
    File->Capture avi->Capture->Settings
    Nem ez az?
  • Pharaoh
    Hi!

Olyan progit keresek, amivel lehet kamerával felvenni úgy, hogy be lehessen állítan, hány képkockát vegyen fel percenkét.
    Aviedit tudja, de nem túl jó a képe. Virtualdubhoz esetleg valami kieg?
  • akyyy
    van egy webkamerám és kéne rá egy olyan progi ami tudja követni az arcomat, és ezzel az egeret irányitani tudom (szimulátor játékokhoz pl, hogy "körbe tudjak nézni")
  • csgery
    Sziasztok!
    Olyan oszcilloszkóp programot keresek, ami a kimeneti hangoknak a frekcenciáját mutatja. Mint pl az Atomix, meg ilyen marhaságok.
    Mondjuk ilyen van nekem, de valami gadget szerűség kellene, szóval picire le lehet húzni a méretét, neadisten áttetőnek is lehet állítani:)
    Van egyáltalán ilyen program?
  • Gomber
    jajj rájöttem! :D Csak akkor szar a hang ha Media Player Classical játszom le! :) Jeah készen ven a videóm! :D
  • Gomber
    Megoldottam az előzőt! :) Mp4-é exportáltam és nem fagyott le! Csak 1 bajvan! A hang olyan de olyan szarminőségü lett :D hogy az halgathatatlan! :D különös mert a Neroban megnyitottam és ottt nem szar ahangja már mint avideószerkeztő részáében! Valaki tudna ajánlani egy progit amivel a videó alatt halható zenét letudom halkítani teljessen, és hozzá tudom adnin ujra, a jó minőségü zenét?
  • Gomber
    Egy olyan progi kéne most amivel a NERO nvc fájlokat át tudom exportálni avi-ba! Neroval is meglehet csinálni, csak nálam mindig lefagy, és ha nem fagy le akkor meg a videó szar minségü, a videók lefagynak benne meg minden :S
  • Gomber
    Tudod a Google a az ember második legjobb barátja, a kutya után! :)
  • Gomber

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
  • II Rocky II
    egy olyan progrmot keresek,amelyben betudom állítani a szülinapokat és adott időben jelenz a gépen..van ilyen csak nem találtam még sehol sem:S
  • NiGhTM4R3
    Geforce kártyához keresek programot, amivel tudom módosítani, a vonalsimítást, anizotróp szűrést stb stb.
    Nem rivatuner, és forceware kell :D

Nem jut eszembe a neve:S

• Benny04
    Photoshop ;)
  • Gomber
    Sziasztok! Most jutott eszembe hogy megkéne csinálni a cod2 ős videómat, csak 1 bajvan!Mégpedig azhogy a képeket amiket beszeretnék rakni annyira elvannak mosodnva hogy alig lehet látni a tartalmát! Ha valaki tudna ajánlani egy olyan programot amivel még a magam fajta low is kitudja tisztítani nagyon megköszönném, ja és bármi jöhet csak Photos Shop ne, mert az a halálom! :) Előre is köszi!
  • Benny04
    erre gondolok.
    köszi, kipróbálom
  • Japep
    Keress rá OCR (Optical Character Recognition) programokra.

pl.: ABBY Finereader 7.0

( Persze ha arra gondolsz, hogy beszkennelt szöveg felismerése. )
  • Benny04
    Én egy olyan programot keresek, amibe ha betallózok egy olyan képet, amin szöveg van, akkor azt kiadja
    remélem, van ilyen progi
    előre is köszi
  • Japep
    Köszi, megnézem... :)
  • Evin
    AutoGordianKnot, de az, hogy eredeti nem egyszerűsíti a dolgot, ahhoz kell egy ripper, de olyat nem ismerek.
  • Japep
    Hello!

Egy olyan programra lenne szükségem, ami egyszerű és jó... :D

Eredeti DVD-ből szeretnék AVI-t konvertálni úgy, hogy a DivX-es asztali DVD-lejátszó lejátsza.

Remélem érthető, előre is köszönöm! :D
  • rooney8
    már találtam...
  • rooney8
    Nekem van egy módszerem, de azt kicsit nehéz leírni
  • Bircsike
    Tudnátok egy olyan progit mondani amivel Youtube-ról leszedhetek videókat mp3 formátumban is?