5473
Felhasználói programot keresek.
-
laurella #1993 Sok filmet? :)
Köszi, tök jópofa :) -
Indigo #1992 Ez nagyon jó! Egyszerű és villámgyors! Épp ilyet kerestem!
Mégegyszer köszönet! -
Indigo #1991 Köszönöm!!! -
#1990 "Mesterséges intelligenciára gondolok pc-n. "
Túl sok filmet tetszik nézni... ;)
A mesterséges intelligencia nemcsak beszélgető fejekben merül ki (szóval nem olyan látványos, mint az a filmekben), eléggé tág fogalom (lehet hogy a mosógéped is használja a fuzzy logikát ;)).
De ha már beszélő fejek: tessék -
#1989 Firefox alá -
Indigo #1988 Biztos vagyok benne, hogy létezik ilyen, mert valahol olvastam már róla, de egyszerűen nem találok egy normális változatot.
Ja, és olyan kell, ami ingyenes, vagy ha shareware, akkor nem tesz mindenféle hülye logót a képre. -
Indigo #1987 Ezt a "trükköt" én is ismerem :)
Nekem olyan kell, ami hosszú-hosszú oldalakat tud képpé konvertálni, olyat, ami nem fér ki a képernyőre. -
#1986 Megnyitod az oldalt valamelyik böngészőve és megnyomod a print screen gombot a billnetyűzeten :)
Aztán irány paint\ctrl+v\mentés
-
Indigo #1985 Üdv!
Keresek egy olyan progit, amivel weblapokat tudnék képpé alakítani. -
laurella #1984 Vagy valami kliens, pl: egy beszélő fej, vmi érdekes cucc. -
laurella #1983 Tudtok olyan programról, mint amit néha filmekben látni a gazdagoknál?
Mesterséges intelligenciára gondolok pc-n. -
#1982 Ulead Video Studioban asszem lehet iyeneket. (csak nekem rakoncátlankodik a kis pöcs:D) -
#1981 melyik videóvágó progi tudja azt, hogy "becsomagolja" a videót egy szivbe, vagy bármi más alakzatba, majd elszál, háttérnek meg már egy másik videó lenne. premier proban csak golyót találtam ami felgurul:( -
#1980 Ennyiből nehéz lenne. Egyáltalán mit ír ki? Nem lehet, hogy a Windows tűzfal az? -
amdopteron #1979 hello! megtudnátok nekem mondani hogy mér van az hogy ferrakom a játékot és peach is megvan de belépek és valami letilt!!! ha valaki tudja az irjon ! -
#1978 BGI -
#1977 Írd be gugliba. Majd ő segít :) -
amdopteron #1976 sajnos nem jó leszedtem már az új deamon tools.t azzal se müködik nem látja vkinek vmi más ötlete azért köszönöm! -
#1975 Etesd meg daemon-tools-al, az elég sok mindent felismer, meg egy-két ismeretlenben is megleli a tulajdonképpeni image-et. -
amdopteron #1974 Hallo azt szeretném megkérdezni hogy leszedtem egy játékot és nem isoba vagy img be van a fájl hanem BGI.azt mivel lehet megnyitni vki vmi segítséget köszi hello! -
#1973 jaja.
valami ilyesmire gondolta
csak sajnos ez gagyi:(
lagzis dvd-hez kellene -
#1972 Szóval úgyakarod, mint egy animációt, h a képek egymáshoz közelednek meg ilyesmi?:) -
#1971 olyna progi kéne, amibe ha beletennék pár darab képet, akkor azt egy virtuális fotóalbumba tenné, és egyesével mindegyiket megnézné, és ezt egy videóba eltudnám menteni! -
#1970 Oké!!!
Köszönöm!! -
#1969 Virtualdub, Media Player Classic, BSPlayer stb. -
#1968 Sziasztok!!!
Nekem egy olyan progi kellene ami minden infót kiír egy avi-filmről.
Tudjátok: videó hossz, FPS, méret stb.
Szóval ha tudtok ilyet, belinkelnétek nekem ?
Előre is köszönöm !!!! -
etele34 #1967 Hali!
Ha igaz akkor létezik (nem hívatalos) magyarítás a Jetico tűzfalhoz. Az egyeshez és a ketteshez is. Aki tudja betenné nekem a linket, hogy honnan tölthetem le?
Köszi. -
spiderman2 #1966 Virtualdubbal én is csak aviba égetni tudtam.
A Minstrel által belinkelt leírás alapján megpróbálom.
Csak még előtte be kell igazítani a feliratot.
Mert bár leszedtem az angol időzítést a dvd-ről és Subtitle Workshopban
a magyar feliratra ezt rátettem de az angolba nagyon sok plusz szöveg volt és így is sok dolgot csúsztatva vagy egy teljesen másik szöveghez igazítva jelenít meg.
Ezt gondolom csak egyenként lehet javítani.
Ha nem ötleteket várok.THX -
#1965 Igen úgy is lehet :) (szvsz) -
#1964 Beleégetni bele lehet vele, de szerintem ő arra gondolt, hogy visszanyomni DVD-be, és külön felirattal. -
#1963 De biztos hogy tudja :) Én régebben raktam rá... Vagy... :)
Ja én szinkront raktam rá, de ha azt is lehet, akkor már feliratot is (gondolom) :) -
Parasztgyerek #1962 Hello! Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Tudnátok nekem olyan progit javasolni amivel flyereket/plakátokat lehetne csinálni?
Nem photoshopra gondolok mert ahhoz gyökér vagyok.
Köszönöm! -
#1961 DVD-re magyar felirat rakása -
#1960 Jó program és sokat tud, de ezt szerintem nem. Valamilyen DVD készítő program kell hozzá. -
#1959 Virtualdub :)
Azt ne kérdezd hogyan... Már rég csináltam és most nincs is fönt a gépemen, de tudom hogy azzal lehet -
spiderman2 #1958 Hali!
Van egy dvd amiről subrip segítségével leszedtem az angol feliratot.
Aztán ennek a feliratnak az időzítésére subtitle workshoppal rágyúrtam a magyar szöveget.
Így most van egy jól időzített feliratom Magyarul.
Kérdésem lenne hogy milyen programmal és hogyan tudnám ezt az srt feliratot visszatenni a dvd-re?
Válaszokat,ötleteket előre is THX. -
#1957 Hide IP -
laurella #1956 Sziasztok!
Van olyan progi, amit ha feltelepítek, akkor anonim netezhetek, vagy mindig változó ip címmel használhatom a hálót? -
#1955 Köszi, akkor mindjárt letöltöm azt is :) -
#1954 Virtualdub
(Kicsit unalmas mindig azt ismételgetni, hogy Virtualdub, Audacity. Tessék vissza is olvasni!)