5473
Felhasználói programot keresek.
  • Dj Faustus #2033
    "Hali mindenkinek, olyan progit tudtok, amellyel a pendrive-ot le lehetne védeni jelszóval? "
    Truecrypt
  • adamm0
    nah azt nemtudom...de a vezérlőpultjában tuti benne lessz....elvileg kell lnnie
  • Máté94
    És,hogy lehet előhozni egy Samsung 2032MW-nél?:)
  • adamm0
    általában belevan építve 1 program...PL a WINFast-nál nekem olyan van és abban van 1 progi ami lementi az adást
  • Máté94
    Sziasztok!
    Nem tudtok olyan programot amivel egy TV Tuneres monitorról feltudok venni TV adást?Választ előre is köszönöm a választ.
  • bat777
    Hali mindenkinek, olyan progit tudtok, amellyel a pendrive-ot le lehetne védeni jelszóval?
  • kalapos
    Netlimiter
  • Klon
    Üdv!
    Olyan kis segéd programot keresek, ami korlátozni tudja a feltöltési sebességet.
    Tudtok ilyet?
    Előre is köszi!
  • JSbyMSI8800
    Köszönöm a tippet!!
    Kipróbálom!
  • Evin
    Vannak ilyen programok, de szerintem az összes pénzes. Azt hiszem Bestcrypt a neve annak, amiről hallottam.
  • adamm0
    am igen valahogy lehet titkosítani deh sztem elég ha elrejted :D
  • Dj Faustus #2022
    Íme:

• nemzetes
    KEresnék egy ingyenes de teljesértékű esetleg tört aprohirdetés szoftvert, ami fut ingyenes szerveren is. Bármilyen megoldás érdekel. Esetleg aukció softver is lehet. Sajnos a google csak lyanokat dobott ki ami fizetős, vagy free ugyan, de a tárhelyszolgáltatást viszont meg kell venni hozzá.
    Előre is köszönöm a segítségeteket.
  • nemzetes
    Én az IncrediMailt javasolnám neked. De azt csak torrent oldalról tudod lehúzni. Próbálj néhány torrent keresöbe keresni, van full magyar verziója. Egy kereső, ha érdekel: http://torrent.eval.hu/
  • JSbyMSI8800
    OK!! De azért Kösz!!
  • rooney8
    az nem gyenge

JSbyMSI8800: asszem windózba is van ilyen, de már nem tudom hogy kell előcsalni
  • adamm0
    jaja énis játszottam deh a Fifa 2003-már kicsit szagatott...úgyhogy inkább letettem róla
  • JSbyMSI8800
    Sziasztok!!

Nekem kellene egy olyan cucc(nem tudom hogy van e ilyen!)
    amivel létrehozok egy mappát és ezt jelszóval levédem, tehát mikor megnyitom kéri a jelszót, és csak a jelszó helyes beírásával enged be.
    Tehát van ilyen? Ha igen, akkor leírnátok nekem a nevét?
    (Lehet kicsit hülyén hangzik )

Köszönöm előre is !!
  • rooney8
    Nekem most egész jó gépem van, én azért szoktam elég sokszor játszani :)
  • adamm0
    énis azzal csináltam régebben..deh már nem nagyon izgat...a gépet lassan csak netezni használom meg zenét hallgatni...igaz ezt ami most van...sztem sztem valami p2-es alapgép is lenyomná...hát persze nem voltam ott amikor vették
  • rooney8
    hát istenem kell ennél jobb?
  • adamm0
    jah nem túl designos deh elég egyszerűrooney08-ez odavágott
  • rooney8
    excel
  • Gyocsika
    Hali!

Tudtok nekem mondani valami nagyon jó designos dvd nyilvántartó katalógust, amibe betudom írni milyen filmjeim vannak, kölcsön van e adva ...

Előre is köszi
  • blackgamer
    thx a tippet!
  • Dj Faustus #2008
    Dos/Win alatt:
    A dir *.zip /s /b paranccsal az éppen aktuális könyvtárban és annak alkönyvtáraiban található zip-állományok listázhatóak ki, teljes elérési úttal.
    Ha ezt kiküldöd egy szövegfájlba (dir *.zip /s /b >lista.txt), és a kapott szövegfájl sorain végigmész (for ciklus van a batch szkript írásban is), az adott listaelem átadható a zip-kitömörítőnek.
  • blackgamer
    adott egy viszonylag nagy könyvtárstruktúra ami sok zip fájlt tartalmaz
    hogyan lehetne mindet egyszerre kitömöríteni? elég lenne az adott helyükön, a fájl neve lehetne a könyvtár amibe betenné
    erre van ötletetek?
  • FZoleee
    Én is csak a nevére vagyok kiváncsi Gondolom működik, mert akkor nem került volna be a TV-be :D
  • Gaben17
    engem is érdekelne:D de letöltési címet úgysem fognak adni :( bár a neve bőven elég lenne:D
  • FZoleee
    Hali!

Nem tudjátok melyik az a progi, amivel más mobiltelefonok üzeneteibe lehet betekinteni? Ma fogják bemutatni a Fókuszban :D
  • adamm0
    helo nekem 1 képszerkesztő progi kellene amivel képeket is tudok összevgni...és magyar menüpontok vannak benne...Remélem tudtok segíteni
  • Doomista
    ah megvan,és müxik,ezer köszike ^^
  • Tibor45
    sziasztok valaki ismeri azt a progit hangfelimerő arra gondoltam mikor beszélek ugyan azt a szot képes legyen irni szöveges dok-ba vagy bármely program vagy játék chatben.
  • Evin
    Rámész a képre, és fent a menü alatt, alapból kell lennie feliratos ikonoknak. Ott Batch Resize image vagy Kötegelt átméretezés, ha a magyart használnád.
  • Doomista
    komoly ? :o thx !
    kérem szépen az ACDSeehez mond el hogy hol tudnám elérni e feladatot.

• Evin
    ACDSee, Xnview, Irfanview stb.-stb.
    Szinte minden képnéző tudja.
  • Doomista
    hali...egy olyan programot keresek,amivel áttudom méretezni a képet,de ugy,hogy a minöség ne romoljon....pls van egy 1600x1200 méretu képem,de 1680x1050 -be akarnám átrakni...tom hogy van ilyen program,csk a nevét nemtudom >.<
  • Evin
    Micsoda?! A gif kép, az iso meg képfájl. A kettő nem ugyanaz. Az isó bitre pontos másolata egy CD/DVD lemeznek.
  • baaka
    sziasztok!egy olyan progit keresek amivel lehet iso-ba konvertálni!konkrétan arra szeretném használni hogy gif képeket iso-ba tömörítsek!előre is thx!
  • öregharcsa
    ez nagyon jó..beszarás...hihetetlen már hohgy miket csinálnak...