Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Google elsõ találata alapján:
unSafeDisc
"Egyik barátom azt mondta megduplázta a gépe memóriáját valamilyen programmal."
Bement az elsõ közelébe esõ számítástechnikai üzletbe és vett RAM-modult a gépébe.
Aztán eldicsekedte neked, hogy megduplázta a memóriáját.
"Videókártyával mit lehet tenni ez ügyben?"
Ott se számíts hatalmas növekedésre.
Lehet fentebb tornászni a GPU és a videómemória órajelét, de ennek is megvan a veszélye (ha nincs rendes hûtés rajta...).
AtiTool - min ATI mind NVidia kártyához.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mivel adott mérete van növelni nem lehet.
Esetleg vannak olyan optimalizáló programok, amelyek az operációs rendszerbõl kiszedik a fölösleges dolgokat, így memória szabadítható fel - de ne várj tõlük sokat.
Gyorsítani - esetleg a Biosban (alaplaphoz kapott programban) megnövelni az órajelet - de ez nem megfelelõ hûtés (és túl nagy léptékû növelés) esetén eléggé veszélyes.
"winchestert"
Ennek is vannak fizikai korlátai - növelni nem lehet.
Ugyancsak léteznek takarító programok, amelyek helyet tudnak felszabadítani, illetve töredezettségmentesítés révén egy kicsit gyorsabbá tudják tenni. Csodára viszont itt se számíts.
"processzort"
Biosban (alaplaphoz kapott programban) lehet állítani az órajelet és a szorzót, de ugyancsak fontos a megfelelõ hûtés, illetve az ésszel való állítgatás.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
(1,5 GB RAM és fölötte egyébként már veszély nélkül kikapcsolható)
Kellene nekem egy olyan program (ha egyáltalán van), hogy a vinyó kis részét RAM nak használja! Tudom hogy van virtuális memória, de megmondom az õszintét, szart se ér...😄
Legalize!
"Lécci segítsetek, egy olyan video joinert keresek, ami össze tudja vágni a dual-audio-s avikat (tehát a 2-3 CD-seket egy nagy aviba)."
Nandub, vagy a VirtualdubMod talán kezeli a dual-audiós avikat...
- Hát próbáltam, de nem okés a dolog... Hát ezt bebuktam. :-) - Na mindegy, azért köszi a segítséget.
Üdv
djaccsy
My Lockbox - titkosított mappa
Filewaster
7Zip - AES titkosítást használó tömörítõ
Crypto-lock
Powercrypt
AxCrypt
WinPt
Compusec
ABC Chaos
AES free
Chaos Mash
Ironkey
Ice Encrypt
RipCoder
Camouflage
Van bennük ilyen.
Httrack-ben például itt található
az egyik a Virtual.DJ.Studio.v5.3. a másik pedig a MixMeister.Studio.v7.0.8....
az utóbbi úgy mûködik mint egy hangszerkesztõ progi...látod a hangot és sorba rakhatod melyiket és hol mixelje össze...(egész jól használható)
sajnos nem magyar!!!
http://pspfilez.extra.hu/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Inkább keress egy olyan oldalt, ahova az összes file be van linkelve, és azt töltsd le vmelyik oldalletöltõvel.
még igy pl letudm szedni, de ha kitörlöm a végét, hogy csak a könyvtárt nézze, akkor már hibaüzi
és néha cselesek és megváltoztatják a nevél, pl nem bk_a.wmv, hanem bka.wmv, vagy bk1...
persze nem ezt akarom letölteni hanem mást, csak nemtudom hogyan irják ki😞
WGet, HTTrack, Offline Explorer,...
"olyat nem tudsz ami olyasmi kezelõfelületü mint a virtual dj ?"
Dj procuder szoftverek
dj/ producer szoftverek
dj software
Olyan programot keresek, amivel egyszerûen és jól betudnám állítani a monitor+TV beállításait.
Ugyanis van egy 8800gtx, meg egy hdmi lcd. A kettõ között dvi-hdmi kábel van.
Klónnal müxik, de ha a monitoron állítom a felbontást, akkor öröklõdik a TV-re is, így elég ronda. Ha meg az nvidia beállításoknál a 2. kijelzõn (TV) állítok 720p -t, akkor az öröklõdik a monitorra.
Meg aztán a TV-rõl kilóg 1-1 ikonnyi a két szélérõl, s sehol nem tudom belõni az XP-nek, hogy monitoron húzza össze.
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Fraps
Free EjoyShot
"én DJ programot keresek amivel lehet mixelni, efektekkel tele nyomni...stb! tudsz ilyet az atomix meg a virtual dj kívûl? "
Dj program... Hozzáértés nélküli zenekészítés... Ehh...
Gomber, megint abba a hibába esel, mint az elõbb.
Lásd be: nincs olyan program, ami egyszerre magyar, könnyen kezelhetõ, és sok dolgot tud. Némi nyelvtudás, hozzáértés, kísérletezõ kedv kell.
A Virtual Dj egy alapvetõen jó program (bár nem értek egyet az automatikus zenekeverõ programokkal - a lényeget veszik ki az egészbõl), a Fruity Loops meg pláne (ez meg egy jól kezelhetõ szintetizátor-szoftver: némi zenei elképzettség - hangszeren való jártasság elõnyös).
Hiába mondanánk szoftverneveket (Ableton Live, Sony Acid, Ultramixer) - vagy nem magyar lesz, vagy túl bonyolult lesz, vagy nem lesz ínyedre való.
"Lécci segítsetek, egy olyan video joinert keresek, ami össze tudja vágni a dual-audio-s avikat (tehát a 2-3 CD-seket egy nagy aviba)."
Nandub, vagy a VirtualdubMod talán kezeli a dual-audiós avikat...
Qwerty4
Tudtok egy olyan progit ajánlani ami játék screenshotok készítésére alkalmas, annélkül, hogy fényképezésnél automatikusan kilépne, hogy manuálisan mentsem a fájlt?Tehát automatikus mentésre lenne szükség, a mentés útvonalát megadhatom én magam...több képet is készíthetek, ezeket meg mind másnéven mentené a progi az adott mappába.
Olyan játékokhoz kéne ahol nem lehet alapba shotikat csinálni.
Qwerty4
ha hazamegyek megnézem én melyiket használom(mixelni)....
Lécci segítsetek, egy olyan video joinert keresek, ami össze tudja vágni a dual-audio-s avikat (tehát a 2-3 CD-seket egy nagy aviba). Már mindent próbáltam, de mindig csak az egyik audio-sávot hagyja meg.
Lécci segítsetek ebben.
Köszi
djaccsy
és még nyelvvizsga sem kell hozzá...én sem tudok angolul(sajna) mégis tudom kezelni...nem nagy dolog..
elõre is köszi!
Azért köszi mindenkinek!
Üdv:Joe!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Vacakol az otthoni net és (torrent miatt) ha éjszakára, vagy amíg melózom bekapcsolva hagyom, nem akarom, hogy potyára menjen és fogyjon az áram 😄
Egy olyan progi kellene nekem amivel úgynevezett növekményes backup-ot lehet csinálni egy adott könyvtárról.
Köszke elõre is a segítséget.
Üdv:Joe!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
A HP weboldalán könnyû megtalálni íme.
"Tud nekem valaki ajánlani spéci hangkeverõ progit? Hanghullám szerkesztés, azonosítás, felismerés stb. érdekel benne."
Mit értesz hangkeverõ progin? Többsávos hangszerkesztõ programot (Audacity, Audition, Multiquence), "Dj-keverõt" (Atomix, VirtualDj), vagy hangminta-bázisú zeneszerkesztõ (Sony Acid, eJay) szoftvert?
Mit értesz azonosításon/felimerésen? Mit ismerjen fel?
elõre is thx!
Tud nekem valaki ajánlani spéci hangkeverõ progit? Hanghullám szerkesztés, azonosítás, felismerés stb. érdekel benne.
Köszi!