5473
Felhasználói programot keresek.
  • JSbyMSI8800
    Sziasztok!!

Nem tudtok olyan progit, amivel tudnám a Core 2 Duo procimat húzni?
    (De olyan legyen amivel az FSB-t lehet emelni nem amivel a cpu szorzót meg a feszültséget.)

Köszönöm előre is!!
  • rooney8
    Hali!

Megint én vok :D Most megkért az egyik haverom, hogy szerezzek neki valami forma 1 -es és k-1 -es játékot (pc-re)... Csak az a bibi hogy egy ilyen játékot se ismerek. Ötlet?
  • Klon
    köszi
  • JSbyMSI8800
    Talán a NeuróTran 2007 Angol-Német-Magyar fordító progi az jobb mint a webforditas.hu
  • Örm
    Hello!
    Olyan programot keresnék amivel olyan DVD-t tudok AVI-ba konvertálni amin DTS hangsáv van. Már több programot próbáltam, de egyik sem kezeli a DTS hangsávot.
  • Vardar
    Talán a jómagam.hu szótár programja.
  • rooney8
    Másról nem tudok :D
  • Klon
    az egy kalap szar. :)
    jobb nincs? nem baj ha nem tökéletes, de azért jobb legyen mint a webforditas.hu
  • rooney8
    webforditas.hu :D Ezzel lehet, de ratyi... Jelenleg még nem létezik oylen program ami tökéletesen lefordítja
  • Klon
    Cső!
    olyan progit keresek, ami angol mondatokat képes magyarra fordítani. tudtok ilyet?
    Előre is köszi!
  • rooney8
    Na mind1, keresek másikat (pedig olyan gyorsan jött le :D )
    Most már én is tudom, csak akkor még nem... :D
  • Evin
    Most már ezt is tudod, és legközelebb nem szaladsz bele. Egyébként MAC-en olyan a DMG, mint PC-n az ISO.
  • Dj Faustus #2061
    Ha a szerver nem támogatja a megszakadt fájl letöltésének folytatását, akkor nincs rá esély. ;(
  • rooney8
    A f@sz kivan h az oldalon nem tudták kiírni, hogy mac-re van
  • Ryleh
    megszakadt letöltésem van(sajna limitált netem is),,,,93%ban a getright-el léállt a letöltésem,,,,,,ujra elkezni ,de 0% rol,,,,,megvan a megszakadt 93% os file,,,,valahogy lehet folytatni??hiánba nevezem át az uj letöltési névre,nem foltytatja,,,,,
  • Cuba Libre
    Sziasztok. Olyan programra lenne szükségem, amivel gif-eket tudok készíteni, elég a prog neve is, de ha kapok +ba hozzá linket is nagyon megköszönöm!
  • Evin
    Ami dmg-ben van, csak mac-en fog menni.
    Igen. (Maya van külön Win-re)
  • rooney8
    Kéne egy kis help :) Nézegettem neten és rájöttem, hogy a dmg az egy mac-es fájl... Amúgy a Maya programról van szó. Akkor "dobhatom a kukába"? (winfosom van...)
  • rooney8
    Tudom, közbe már kersem... :) Csak előbb leírtam mielőtt kerestem volna
  • Dj Faustus #2054
    Google 1, találat
    2. találat
  • rooney8
    Hali!

.dmg típusu fájlt milyen programmal tudok megnyitni?
  • Dj Faustus #2052
    Valamilyen hangszerkesztő programmal (Audacity, Wavosaur, Goldwave, Sound Forge, Audition) felveszed a hangkártyád által lejátszott hangot (a Windows Hangerővezérlő-pultjában a felvételi forrást állítsd Realtek kártyáknál Stereo mixre SB kártyáknál What U Hear-re). Sőt például a Goldwave alkalmas arra, hogy megnyitod vele a videót, és megnyitja a hangsávot, amit elmenthetsz neked tetsző formátumban.

Vagy Virtualdubban megnyitod a videót, majd kimented a hangsávot (File/Save wav).
    Kapsz egy .wav kiterjesztésű állományt, ami a hangot a videó hangkódekjével tömörített formájában (ami lehet MP3 is) tartalmazza.

Vagy az MPlayerben van egy mencoder nevű parancssoros konvertáló alkalmazás - azzal is átkódolható a dolog.
  • Vardar
    Kösz a válaszokat.
    Van olyan program ami mp3-ba tudja menteni a videóim hangját?
  • Dj Faustus #2050
    "Az MPlayer tényleg jó, csak talán kicsit bonyolultabb használni,"
    Van hozzá grafikus felhasználói felület, akár külön is (például SMPlayer) - így nem annyira nehéz használni.

"De a KM-et nem használom"
    Egész kellemes lejátszó, de ha választani kellene, akkor első körben VLC, másod körben MPlayer.
  • Evin
    Az MPlayer tényleg jó, csak talán kicsit bonyolultabb használni, már rég szorultam rá. De a KM-et nem használom, olyat meg nem szoktam ajánlgatni, amiről nem tudom milyen.
  • Dj Faustus #2048
    Esetleg még MPlayer, KMPlayer
  • Evin
    VLC Player, Media Player Classic, ezek a legjobbak, egyszerűek és ingyenesek.
    7Zip
  • Vardar
    Sziasztok.
    A médialejátszási gondjaimat szeretném megoldani. Van olyan program ami minden létező formátumot lejátszik? FLV-től AVI-n át a WMW-ig? Most az ffdshow-FLV Player-Alternative Quicktime-Cyberlink 5-Divx Player 2-Windows Media Player szextett van fent.
    És van valami WinZip-hez hasonló program, ami ugyanolyan hatékonyan tömörít? Nem kellenek nekem extrák, csak tömörítsen.
  • Evin
    Én csak az Anime Studio-t ismerem. (rövid magyar leírás)
  • FOT3
    sziasztok én egy rajzfilm készito programot keresek?? deha nincs akkor valaki segitene a toon boom studio használásában??
  • Klon
    Winmerge tutor (HU)
  • Klon
    a winmerge az zsír!
  • Evin
    Beyond Compare, Winmerge(ingyenes és magyar) vagy google->comapare file.
  • eNiX
    Sziasztok

Egy olyan programot keresek, ami össze tud hasonlítani 2 listát és kiírja az eltérő elemeket. Pl. 2 txt-ben van a lista, vagy ilyesmi. Remélem létezik ilyen és tudtok segíteni. Köszönöm!
  • rooney8
    azt már kipróbáltam, de nem annyira tetszik...
  • Razol11
    Driver?
  • rooney8
    Amint látom nem tud senki ilyen játékot... Na mind1, akkor valami gta féle érdekelne
  • rooney8
    Hali!

Tudom, hogy itt programokat szoktak keresni, de hát egy játék is egy program... :) Na szval valami olyan játékot keresek ami hasonlit a gears of warhoz... Mert nagyon megfogott az ajáték :P
  • Klon
    próbáld ki. nem dvd méretű prog.
  • bat777
    nem ismerem, de olvastam róla, nem tudom, h ez h működik, nekem olyan kellene, ami pendrive ra van telepítve és bárhová viszem, mikor rádugom egygépre akkor kérje a jelszót. az is olyan? ha tudtok segítsetek