5473
Felhasználói programot keresek.
-
bat777 #2113 letöltöttem, de szarakodott, bebootoltam róla, és amikor elindítottam valamit, akkor elkezdte betölteni a filekat, és soknál hibát írt ki és egy idő után beakadt és sípolgatott, nem tom mi a gond. és melyik részével tudom orvosolni.? -
kollektor #2112 Hiren's Boot CD -
bat777 #2111 ezt én is tudom, de szeretnék tanulni, valamilyen megoldást erre a dologra, most szedem le a windows mini PE-t, kipróbálom, h ez milyen.
Mindenféle software-s megoldás érdekel. -
#2110 Kiveszed belőle a vinyót, belerakod egy másik gépbe, átmásolod az adatokat, visszatezed az eredeti gépbe és windows reinstall. -
bat777 #2109 Hali fiúk, segítség kellene, az egyik gép a munkahelyemen windows frissítés alatt halt meg, és nem indúl semilyen módban, valami olyan progi kellene, ami cd-ről bebootol, és tudom javítani vele a windows-t. Az adatokat is jólenne lementeni róla, mielőtt újratelepítem, ha muszály.
Segítsetek, h mit tegyek, én ilyen esetekben újra szoktam húzni a gépet, de most jó lenne megmenteni, vagy csak az adatokat, köszi. -
kisoszee #2108 Köszi az infót... -
#2107 Ja és hogyha nagy az a vízjel, akkor nem sok esély van az eltüntetésére... -
#2106 Ez nem olyan egyszerű... Nem úgy van, hogy megnyomsz egy gombot és már le is szedi :/ Kell hozzá egy képszerkeztő (pl Photoshop) és a Clone Stamp Tool eszköz... Itt van róla egy cikk -
kisoszee #2105 Sziasztok!
Olyan program után érdeklőnék, amely a vízjellel ellátott képekről eltünteti/leszedi a jelet.
Ha vaki tud esetleg ebben tanácsot/infót adni megköszönöm.
üdv:Kisoszee -
adamm0 #2104 ki tudja melyik aza játék nokiára amivel várost kell építeni úgy hogy egymásra kell rakosgatni az emeletet...tegnap láttam 1 havernál és nagyon tetszett:D -
#2103 Van rá egy barkácsmegoldás, ami nem 100%-os: ki kell vonni egymásból a jobb és bal csatornákat. Goldwaveben ez így néz ki.
Itt is írtam erről
-
bat777 #2102 hali mindenkinek, olyan zeneszerkesztő progit keresek, ahol mp3 ról letudnám szedni, az éneklést, és csak a hangszerek hallatszanak, hogy a zene alatt lehetlessen énekelni. -
#2101 Ok, már megoldottam... :) -
#2100 Hello!
Sony NWZ A828-as MP4 lejátszóhoz lenne szükségem egy videókonvertáló programra.
MPEG4-be kellene AVI-t átalakítani, valami egyszerű, de mégis jó programmal... :)
Előre is köszönöm! -
#2099 Ashampoo Music Studio -
#2098 Létezik olyan progi ami átírja az mp3 file nevét a szám címére?
Van egy csomó albumom aminek a filejainak track1 stb. neve van, a winamp kiírja a szám címeket de jó lenne ha nem egyesével kellene átirkálni :) -
#2097 nm ;) -
adamm0 #2096 télleg egyszerű köszi :D -
#2095 Gugli 1. találat
És igen nagyon egyszerű, nem lehet elrontani :) -
adamm0 #2094 egyszerű?ha igen honnan lehet leszedni? -
#2093 Total Video Converter ? -
adamm0 #2092 uhh mégsem...kellene 1 progi amivel 3gp-t áttudok konvertálni mp4-be... -
adamm0 #2091 jólvan megoldódott találtam torrent oldalt :D -
adamm0 #2090 vááh se olyan progit nemtudok amivel egyszerűe lehet konvertálni sem olyan fájltipust amiből megérné átrakni -
#2089 Ha ez a kettő megvan, illetve audiolejátszásra foobar2k van, akkor külön kodekpakkot nem is érdemes telepíteni? -
#2088 Olyat nem nagyon fogsz találni... Neked kell átkonvertálni -
adamm0 #2087 hello...igaz nem itt a helye de weboldalt keresek fórum nincs :D nekem olyan oldal kellene ahonnan MP4-formátumu filmeket tudok leszedni...ismerek pár tracker oldalt de azokon csak "rendes":divix,és ilyen formátumu zenék vannak... -
#2086 Olyan programot keresek amiben megtudom adni egy programnak/játéknak hogy egy proxyn keresztül csatlakozzon az internetre. Hogy érthetőbb legyene gy példa, elindítok pl. egy MMO játékot, a programban megadom hogy milyen proxyn keresztül csatlakozzon, elindítok egy másik játékot, és itt egy másik proxy szervert adok meg neki amivel csatlakozik az internetre. Lényeg hogy ne ugyanarról az IP-ről menjen a kettő egyszerre.
Van valami progi ami ezt megtudja oldani? -
#2085 oké köszi -
#2084 olyanról még nem hallottam, xbox-ra meg ps-re van ökölvívás és pankráció, de k-1-et még ott se láttam -
#2083 Üdv!
Tudom h nem pont ide való amit kérdezni akarok...
tudom, h van egy Odayftp topic itt az sg-n, de sehogy se sikerül megtalálni.
aki tudja miről van szó, megtenné, hogy belinkeli?
előre is köszi! -
#2082 Hát olyan hogy "ratio" olyan biztos nincs, csak valami olyat találtam hogy Spread Spectrum csak ezt nem tudom pontosan mit csinál és inkább nem próbáltam. -
#2081 Aham... És esetleg k-1 eset nem tudsz? :) Vagy létezik egyáltalán ilyen? -
#2080 Sajna fogalmam sincs, alaplapfüggõ. Valami ratio lesz a neve, és osztásarányok az opciói. Legyegyszerűbb, ha nézel valami overclocker oldalt, ahol nagy vonalakban az alapokat elmagyarázzák, mi mire van hatással, stb. -
kollektor #2079 Sys Tool -
#2078 Hát de azt hol kell állítani? Meg hogy van leírva? -
#2077 Keress vmi CPU/FSB osztásarányt. Az egyik a másikból van származtatva, nem lehet teljesen függetlenül állítgatni õket. Már ha lehet egyáltalán már ilyet az Inteleken, régen nem lehetett. -
#2076 Hát azért mert csinál egy olyan marhaságot, hogy mikor egyenként emelem az FSB-t, akkor párhuzamosan emel 2-őt a Memória megahercén.
(Fogalmam sincs miért csinálja)(Lehet hogy vicces amit most mondtam de sajna igaz ) -
#2075 A BIOS miért nem jó? -
#2074 Forma-1-es van pár, de régebbiek, ezek amik jók: GP4, EA F1 Challenge 99-02, le lehet tölteni sok kiegészítést hozzájuk, több szezon autóit meg pályáit is.