5473
Felhasználói programot keresek.
  • bat777
    letöltöttem, de szarakodott, bebootoltam róla, és amikor elindítottam valamit, akkor elkezdte betölteni a filekat, és soknál hibát írt ki és egy idő után beakadt és sípolgatott, nem tom mi a gond. és melyik részével tudom orvosolni.?
  • kollektor
    Hiren's Boot CD
  • bat777
    ezt én is tudom, de szeretnék tanulni, valamilyen megoldást erre a dologra, most szedem le a windows mini PE-t, kipróbálom, h ez milyen.
    Mindenféle software-s megoldás érdekel.
  • rooney8
    Kiveszed belőle a vinyót, belerakod egy másik gépbe, átmásolod az adatokat, visszatezed az eredeti gépbe és windows reinstall.
  • bat777
    Hali fiúk, segítség kellene, az egyik gép a munkahelyemen windows frissítés alatt halt meg, és nem indúl semilyen módban, valami olyan progi kellene, ami cd-ről bebootol, és tudom javítani vele a windows-t. Az adatokat is jólenne lementeni róla, mielőtt újratelepítem, ha muszály.
    Segítsetek, h mit tegyek, én ilyen esetekben újra szoktam húzni a gépet, de most jó lenne megmenteni, vagy csak az adatokat, köszi.
  • kisoszee
    Köszi az infót...
  • rooney8
    Ja és hogyha nagy az a vízjel, akkor nem sok esély van az eltüntetésére...
  • rooney8
    Ez nem olyan egyszerű... Nem úgy van, hogy megnyomsz egy gombot és már le is szedi :/ Kell hozzá egy képszerkeztő (pl Photoshop) és a Clone Stamp Tool eszköz... Itt van róla egy cikk
  • kisoszee
    Sziasztok!

Olyan program után érdeklőnék, amely a vízjellel ellátott képekről eltünteti/leszedi a jelet.
    Ha vaki tud esetleg ebben tanácsot/infót adni megköszönöm.

üdv:Kisoszee
  • adamm0
    ki tudja melyik aza játék nokiára amivel várost kell építeni úgy hogy egymásra kell rakosgatni az emeletet...tegnap láttam 1 havernál és nagyon tetszett:D
  • Dj Faustus #2103
    Van rá egy barkácsmegoldás, ami nem 100%-os: ki kell vonni egymásból a jobb és bal csatornákat. Goldwaveben ez így néz ki.
    Itt is írtam erről
  • bat777
    hali mindenkinek, olyan zeneszerkesztő progit keresek, ahol mp3 ról letudnám szedni, az éneklést, és csak a hangszerek hallatszanak, hogy a zene alatt lehetlessen énekelni.
  • Japep
    Ok, már megoldottam... :)
  • Japep
    Hello!
    Sony NWZ A828-as MP4 lejátszóhoz lenne szükségem egy videókonvertáló programra.
    MPEG4-be kellene AVI-t átalakítani, valami egyszerű, de mégis jó programmal... :)

Előre is köszönöm!
  • rooney8
    Ashampoo Music Studio
  • Met
    Létezik olyan progi ami átírja az mp3 file nevét a szám címére?
    Van egy csomó albumom aminek a filejainak track1 stb. neve van, a winamp kiírja a szám címeket de jó lenne ha nem egyesével kellene átirkálni :)
  • rooney8
    nm ;)
  • adamm0
    télleg egyszerű köszi :D
  • rooney8
    Gugli 1. találat
    És igen nagyon egyszerű, nem lehet elrontani :)
  • adamm0
    egyszerű?ha igen honnan lehet leszedni?
  • rooney8
    Total Video Converter ?
  • adamm0
    uhh mégsem...kellene 1 progi amivel 3gp-t áttudok konvertálni mp4-be...
  • adamm0
    jólvan megoldódott találtam torrent oldalt :D
  • adamm0
    vááh se olyan progit nemtudok amivel egyszerűe lehet konvertálni sem olyan fájltipust amiből megérné átrakni
  • zvaragabor
    Ha ez a kettő megvan, illetve audiolejátszásra foobar2k van, akkor külön kodekpakkot nem is érdemes telepíteni?
  • rooney8
    Olyat nem nagyon fogsz találni... Neked kell átkonvertálni
  • adamm0
    hello...igaz nem itt a helye de weboldalt keresek fórum nincs :D nekem olyan oldal kellene ahonnan MP4-formátumu filmeket tudok leszedni...ismerek pár tracker oldalt de azokon csak "rendes":divix,és ilyen formátumu zenék vannak...
  • David01
    Olyan programot keresek amiben megtudom adni egy programnak/játéknak hogy egy proxyn keresztül csatlakozzon az internetre. Hogy érthetőbb legyene gy példa, elindítok pl. egy MMO játékot, a programban megadom hogy milyen proxyn keresztül csatlakozzon, elindítok egy másik játékot, és itt egy másik proxy szervert adok meg neki amivel csatlakozik az internetre. Lényeg hogy ne ugyanarról az IP-ről menjen a kettő egyszerre.
    Van valami progi ami ezt megtudja oldani?
  • rooney8
    oké köszi
  • Minstrel
    olyanról még nem hallottam, xbox-ra meg ps-re van ökölvívás és pankráció, de k-1-et még ott se láttam
  • Klon
    Üdv!

Tudom h nem pont ide való amit kérdezni akarok...

tudom, h van egy Odayftp topic itt az sg-n, de sehogy se sikerül megtalálni.
    aki tudja miről van szó, megtenné, hogy belinkeli?
    előre is köszi!
  • JSbyMSI8800
    Hát olyan hogy "ratio" olyan biztos nincs, csak valami olyat találtam hogy Spread Spectrum csak ezt nem tudom pontosan mit csinál és inkább nem próbáltam.
  • rooney8
    Aham... És esetleg k-1 eset nem tudsz? :) Vagy létezik egyáltalán ilyen?
  • SuperCharger
    Sajna fogalmam sincs, alaplapfüggõ. Valami ratio lesz a neve, és osztásarányok az opciói. Legyegyszerűbb, ha nézel valami overclocker oldalt, ahol nagy vonalakban az alapokat elmagyarázzák, mi mire van hatással, stb.
  • kollektor
    Sys Tool
  • JSbyMSI8800
    Hát de azt hol kell állítani? Meg hogy van leírva?
  • SuperCharger
    Keress vmi CPU/FSB osztásarányt. Az egyik a másikból van származtatva, nem lehet teljesen függetlenül állítgatni õket. Már ha lehet egyáltalán már ilyet az Inteleken, régen nem lehetett.
  • JSbyMSI8800
    Hát azért mert csinál egy olyan marhaságot, hogy mikor egyenként emelem az FSB-t, akkor párhuzamosan emel 2-őt a Memória megahercén.
    (Fogalmam sincs miért csinálja)(Lehet hogy vicces amit most mondtam de sajna igaz )
  • Evin
    A BIOS miért nem jó?
  • Minstrel
    Forma-1-es van pár, de régebbiek, ezek amik jók: GP4, EA F1 Challenge 99-02, le lehet tölteni sok kiegészítést hozzájuk, több szezon autóit meg pályáit is.