5473
Felhasználói programot keresek.
-
#2153 Ez mind szep es joo csak nekem olyan kellene ahol aztan szepen ossze tudom rendezni ahogy en akarom de azert koszi -
#2152 talan igy... -
#2151 ??? -
#2150 Parancssorba (Start menü/Futtatásba írd be: cmd, majd a megjelenő konzolablakba):
dir c:\mp3 /s
ahol a c:\mp3 a könyvtár elérhetősége (a /s kapcsoló meg a könyvtárban levő összes alkönyvtárt és állományt kilistázza).
-
#2149 Sziasztok letezik olyan program amivel ha kivalasztok egy konyvtarat es ami benne van konyvtar kilistazza??? Az mp3 masaimrol szeretnek egy listat es hat a struktura kb valahogy ugy nez ki hogy mp3/ ezen belul house, trance, dance, stb es azokon belul vannak az eggyes albumok remelem ertheto voltam koszi -
#2148 kedd = kezdd -
#2147 Feltételezem mert VBR MP3 a hang.
Kimented amit akarsz, és megnyitod az új videót, és Audio->Interleaving (CTRL+I). Itt a legalsó mezőbe kell megadni a csúszás mértékét ezredmásodpercben. Kedd 200-al, és annyival haladj fel vagy le. Lehet, hogy meglehet vhonnan tudni mekkora a csúszás, de nem tudom honnan. (Talán a videó megnyitásakor megjelenő hiba-ablakban megadott ms-os érték.) -
Aliens88 #2146 Köszönöm szépen jó a program, csak egy gond van vele, hogy a végére teljesen elcsúszik a hang. Nem tudnál valami tipet erre a gondomra?
-
#2145 - File/Open menüponttal videó megnyit
- Alsó csúszkát (illetve kulcsképkockánként lehet mozogni a csúszka felett levő kulcsot ábrázoló gombokkal) elmozgat a kivágni kívánt rész elejére, majd Edit/Set selection start menüpont.
- Alsó csúszkát elmozgat (illetve kulcsképkockánként lehet mozogni a csúszka felett levő kulcsot ábrázoló gombokkal) a kivágni kívánt rész végére, majd Edit/Set selection start menüpont.
- Edit/Delete menüponttal részt törlése
- Video/Direct stream copy, illetve Audio/Direct stream copy menüpontok kiválasztása, ha nem akarsz újratömöríteni; újratömörítés esetén Audio/Full processing mode, Video/Full processing mode menüpontok kiválasztása, illetve az Audio/Compression, a Video/Compression menüpontoknál állítható be a tömörítés.
- File/Save as Avi - mentés -
#2144 És hogy kell megcsinálni vele? -
#2143 Virtualdub (erre is jó) -
#2142 Sziasztok!
tud valaki olyan progit amivel lehet videóból részletet kivágni? -
#2141 Virtualdub -
Aliens88 #2140 Hali!
Tud valaki olyan programot ami kiszedi az aviból a hangot és azt beillesztheten egy másik aviba?
Előre is köszönöm! -
#2139 köszi, de ilyen POP Peeper és társaira gondoltam
már megoldódott -
#2138 thunderbird -
#2137 Sziasztok !
Tudnátok ajálani egy jó kis e-mail figyelőt ?
Az elvárás csak annyi, hogy több postafiókot is tudjon kezelni egyszerre ill. az se fontos, hogy letöltse a leveleket, elég ha csak jelzi, hogy az "xy" fiókra levél érkezett !
-
#2136 Hello!
Van olyan kis program, ami a háttérképeket váltja mondjuk minden indításkor?
Jó lenne, ha magyar lenne és valami kis egyszerű program, ami nem lassítja a memóriát a futásával...
Már leszedtem a CoffeeCup.hu programját, de az nem működik rendesen... :S
Előre is kössz! -
#2135 talán ez -
zazaza #2134 SEGÍÍTSETEEEK!!!!Sziasz! én egy eredeti de már másolt lemezt szeretnék lemásolni.DVD de nem film hanem navigácio 9 gigás .De másolásnál minden látszik a méret stimmel de mégis a dvd-n kevesebb lessz az irott rész ezt látni szemmel ,és nem müködik a kocsiban.MI LEHET A BAJ SEGÍTSETEK kérek mindenkit KÖ[email protected]
probáltam alcohol120 al,néroval,blind write-val-de nem jó egyikkel se!!!! -
Puhos #2133 -
#2132 Meg van bocsátva, amilyen sűrűn használnom kell... -
Puhos #2131 Bocs de SIW-hez van magyar nyelv, pl.: itt és itt is. -
#2130 Sziasztok!
Srácok,köszönöm a tippeket!
Megoldom :)
Üdv.:Szandra -
#2129 ahaok... -
#2128 Ott van még a SIW, de ez sem egyszerűbb, mint a everest, és csak angol. Ez a 3 a leginkább használatos. -
#2127 Ja értem... Viszont én cpuz-n és everest-en kívül nem ismerek mást... -
bat777 #2126 10-12 éves gyerekeknek kellen, akik nem nagyon értenek a géphez, és az iskolában akarom egy pár gyereknek kiosztani, ezért kellene valami egyszerübb, amin elmennek. -
#2125 everest mért nem jó? -
bat777 #2124 hali, olyan progi kellene, ami kiírja géped főbb alkatrészeit, paramétereit, proci mem videókártya, stb. egy kis progi kellene, mint a cpuz, negyobb progim van, everest, egy olyan progi kellene amin bárki elmegy, nem nekem kell, gyerekeknek akarom adni, h megtudják nézni, és elmondani, h milyen gépük van. köszi -
#2123 Milyen vmelyiket?! Csak és kizárólag a Flash tud fla-ból swf-et csinálni. De ez nem konvertálás, hanem lefordítás. Ez lényegében programozás, mint ha cpp/c-ből vagy pas-ból exe-t készítenénk.
De a Flash nem ingyenes. -
#2122 köszi, kipróbálom majd valamelyiket. -
#2121 a listán nincs .fla... -
#2120 "Tudnátok adni olyan progit, ami .fla-t konvertál .swf-be?"
Adobe Flash (nem a Player!)
Swish Max
"hogy ha mikrofonnal beszélsz azzal a programmal lehet torzítani a hangot."
A modernebb hangkártyákban is vannak valós idejű effektek (a Realtek alaplapi hangkártyán, a Creative Sound Blaster szériáin, illetve drágább stúdiókártyákon biztos).
Külön szoftverből:
AnalogX Vocoder - robothang
Blaze Audio Voice Cloak
Funnyvoice
AV Voice Changer -
#2119 total video converter? (free) -
#2118 Hello.
Tudnátok adni olyan progit, ami .fla-t konvertál .swf-be?
Köszi -
Herti1 #2117 csumez ! én egy olyan programot keresek, egyébként régen 1 éve nekem megvolt csak elfelejtettem a nevét, hogy ha mikrofonnal beszélsz azzal a programmal lehet torzítani a hangot..régebben bátyámmal azzal szorakoztam..csak mert mixemet készítem és kell bele egy extra is...vmi programot ha tudtok ajánljatok ! köszi hali -
#2116 A zenéből az énekes hangjának eltüntetésére még csak-csak akad egy nem éppen hatékony barkácsmegoldás (a sztereó csatornákat egymásból kivonni) - ami megoldható bármelyik jobbacska hangszerkesztő programmal (Audacity, Goldwave,...); viszont csak az énekes hangjának megtartása már nem megoldható.
A tökéletes megoldás az lenne, ha a zenét fel lehetne bontani hangszerekre, de ehhez a számítógépnek képesnek kellene lennie a különböző hangszerek hangjainak felismerésére, elszeparálására - de ez sajnos nem megoldható.
Esetleg keress rá az adott zeneszám acapella-változatára. -
zserrbo #2115 Szerintem ilyet nem fogsz találni ingyenesben, bár fizetősben se tudom mennyire. Ehhez egy hangfelismerő program kellene talán.
Ha nem túl speciális a zene akkor próbálkozz szerintem egy webes keresőbe beírva a szám címét és a "lyrics" kifejezést. Ezzel sok dalnak a szövegét megtalálhatod. -
#2114 Sziasztok!
Szükségem lenne egy olyan programra,mellyel zenei fájlokból főként mp3 és wav formátumból a szövegrészt kitudnám szedni.midi szerkesztő progit találtam kismilliót,de nekem épp az ellenkezője kellene,én a zenét szeretném eltüntetni...Lehetőleg ingyenes progi kellene,magyar,angol esetleg német nyelven...Remélem tud valaki segíteni nekem ebben.Előre is köszönöm!
Üdv.:Alexandra