Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem olyan program kéne, amivel olyan animációkat tudok csinálni, hogy egy szmájli van a képen, egy táblát fog a kezében, amit felemel, és arra lehet írni akármi!
Elõre is köszi! 😊
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Wget, HTTrack, Free Download Manager, Offline Explorer,...
"Nekem egy megoldás kéne arra a problémámra,hogy leszretném töltni a vidit úgy,hogy meg van a linkje."
Free Download Manager a te problémádra is segítséget adhat.
Egy olyan progit keresek amivel egy oldarról letudom szedni az öszes letöltést és nem kell egyesével...tudom hogy van ilyen mert már halotam róla! Elõre köszi. <#wave>#wave>
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
firmware frissítõ oldal
http://pspfilez.extra.hu/
Ez az általam is említett "meg lehetne próbálkozni egy firmware frissítéssel".
Ez úgy megy, hogy felkeresed a DVD-meghajtó gyártójának weboldalát (lehet alternatívákat is keresni, amivel régiókód-mentesíthetõek a meghajtók - de azokkal csak óvatosan!), azon megkeresed a megfelelõ firmware-frissítést (ez egy bináris állomány és egy szoftver, ami a frissítést végzi). A szoftverbe betöltöd a firmware-t (a bináris állományt), és feltöltöd vele a meghajtóra.
Ha nem jön áramszünet, vagy nem indul a frissítés közben újra a géped, akkor szerencséd volt - a meghajtó több lemezt fog ismerni, esetleges hibajavítást is kaphatsz.
jó program még a : padus dicjuggler...
http://pspfilez.extra.hu/
Most újraraktam a NERO-t, megnézem így jó-e...ha nem, akkor jön a segítséged! 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)
Tudnátok mondani nekem egy partíció manager progit (vagy többet), amit nem kell bootolni, hanem rendes, grafikus felülete van, és ne a Paragon Partition Manager legyen! PLS!
CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII
Az alábbi lehetõségek vannak:
* Elállítódott a DVD/CD-író program.
* A DVD-meghajtó kezd öregedni, vagy olyan lemeztípust használsz, amit a meghajtó nem ismer (ez utóbbi esetben meg lehetne próbálkozni egy firmware frissítéssel).
"Nincs valamilyen jó DVD/CD író program???"
InfraRecorder?
Nincs valamilyen jó DVD/CD író program???
A NERO mostanában nem akarja rendesen megírni a DVD-imet...már el.aszta vagy 10 DVD-met.
Elér 100 %-ig, aztán meg "Nem válaszol"...nem zárja le a DVD-ket, és így pl a film vége hibás lesz...
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Konkrétabbat nem tudok, én is csak most ismerkedem vele.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Hihetetlen módon, programot keresek! 😊
Egy olyan e-mail klienst keresek, aminek jelszót lehet beállítani. Tudom, hogy az Outlook is tud, de az a baj, hogy az eddig letöltött leveleimet bárki elolvashatja, és csak akkor kéri a jelszót, ha le akarom tölteni. Szóval nekem valami olyan kéne, ami addig el sem indul, míg be nem írom a jelszót. Már egy csomót kipróbáltam de nem találok olyat amit keresek. Vagy csak béna vagyok???
Tudom, hogy van olyan progi is, amivel az *.exe-t le lehet jelszavazni, de nekem az elõbbi kéne!
Hálás lennék ha tudnátok segíteni !!
Elõre is köszi!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Vettem egy benq dc610-es digitalis kenykepezo gepet es keresek hozza egy programot hogy tudjam hasznalni mint vebkamera is.mert azt mondtak lehet annak is hasznalni.
elore is kocike.
Egy olyan programot keresek ami kiirja egy DVD (film) tulajdonságait. Milyen hangok, feliratok vannak rajta, jelzi, hogy van-e menu, extrák..
És mindezt valahogy ki lehet listázni egy szöveg fájlba, vagy vmi más formátumba. Lényeg hogy fel tudjam valahogy használni a saját programomban.
még kellene egy videó szerkesztõ program is.
Az unlead video studio-t próbáltam de nem tom mi baja van ha már 3 videó van belerakva már 3x indítja el ugyanazt a kodeket meg teljesen belassítja a gépet és ha lejátszani próbálom akkor meg legalább 10x indítja el a kodeket, ha pedig pause-t nyomok aztán újra akkor újra elindítja õket megint és szinte megfagyasztja a gépet. Windows Movie maker-nél ugyanez.
Vki ajánlott a Sony Vegas-t az megy jól de nem lehet csak ilyen DV meg HDTV minõségben kimenteni a videókat és így az 5-6 perces vid is olyan 50-60 mega.
Kicsit tovább gondolva több odlalon fõleg torrent-eken láttam olyat, hoyg a filmbõl egy képet csináltak amiben x idõnként volt egy kis kép. Remélem értitek a kérdésem, szóval mitna egy képregény lenne 😄 (a képek közti részt meg találd ki magad 😄)
Ilyet manuálisan lehet csak csinálni vagy van erre külön progi?
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Super Screen Recorder
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Egy olyan programot keresek amivel rögzíteni tudom egy AVI fájlba amit csinálok a gépen. Nekem a Hypercam-ot ajánlották de az nekem annyira nem jött be.
Meg COD2 höz a FRAPS-ot ajánlották, felvenni, de az meg tömörítés nélkül veszi fel és így néhány perc is több giga, ami még nem lenne gond ha nem ugrálna a videó miután VirtualDub-bal (vagy ha mondtok másik, jobb erre a célra megfelelõt megpróbálnám azzal is) letömörítettem.
Elõre is köszönöm!
Streamripper - Winamp plugin, Windowsos és Linuxos parancssori alkalmazás formájában is elérhetõ.
Kérdésem a következõ lenne hogy halgatom az online radiot annak adását lelehet menteni vhogy. Lényegében ahogy jétsza direct-be mentené.
THX
Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|
Én egy olyan programot keresek, amelyben be tudok jelölni tv mûsort, esemény, találkozott, fontos dolgokat. Ezután a számítógép valamilyen módon jelez ha valami éppen aktuális.
És van–e olyan program, amely jelzi azt, ha levél érkezik a leveles ládámba anélkül, hogy belépnék.
Szíves köszönettel
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ha lehet akkor mondjátok már + annk a programnak a nevét.
THX
Azért kellen mert az nagyon tetszett + jól is nézet ki.
VLC Media Playerben van képlopási lehetõség (CTRL+Alt+S).
Virtualdubban a CTRL+1 billentyûkombinációval másolhatod az aktuális képkockát a vágólapra (utána onnan CTRL+V-vel a képszerkesztõ/képkonvertáló programba).
Én olyan programot keresek, aminek a segítségével ki tudok lopni képeket egy filmbõl. De nem olyanra gondoltam, mint pl az image grabber, hogy egy képen egy csomó kis kép van, hanem csak egy kép.😊
Elõre is kösz 😊
Keresek egy programot, amivel filmet lehet szerkeszteni, és valami olyasmi neve van, hogy movie X pro ,és több verziója van már állítólag. Sajna már nem emléxem a nevére:S Elõre is kösz!
volt valami progi winreinstal elõtt, de elfelejtettem a nevét (igaz, nem volt tökéletes, mert az egér beállitásaiban kellet letiltani az eszközt, de legalább le lehett és hawai volt)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ismétlem: Google (nem viccbõl, gonoszságból irányítalak oda. Egy kis utánajárásba senki nem halt bele).
Elsõ találat egybõl:
Audacity
Wavosaur
Wavepad
Goldwave
Audition
Sound Forge
Solitin - 3. találat
"például remixelés, különbözõ effekteket szerkeszteni filmekbe stb..."
Továbbra is fenntartom a #1327-es hozzászólásomat. Egy Goldwave-vel is bõven el lehet lenni.
a gyártójuknak a nevét le tudnád írni? (mert úgy tudok rákeresni a programok között)
jah és köszi az információkat
Mert akár a legegyszerûbb is alkalmas lehet, nem kell feltétlenül a professzionális (az utolsó kettõ az), fizetõs (az utolsó 3 az, bár a Goldwave shareware) szoftvert választani.
Személy szerint a Goldwave-et preferálom, de az Audacity és a Wavosaur se rossz.
egyéni tapasztalatokra lennék kíváncsi 😊