5473
Felhasználói programot keresek.
  • Dj Faustus #2193
    Ha lenne egy tanári gép (munkaállomás), azon is futtatható lenne webszerver, akár dualbootos rendszer alatt (egy Windows, egy Linux a webszervernek), akár - ha erősebb vasról van szó - akár Windows alatti webszerverrel (Xammp, Wamp csomagok).
    Egy kiselejtezett, de működőképes Pentium III-as kategóriájú gépből lehetne csinálni webszervert (Debian Linux+Apache+PHP5+MySQL).

Vagy vannak ingyenes tárhelyek, oda is feltölthető lenne egy webes felületű tesztkitöltögetős alkalmazás. Csak a kérdés: az iskolának milyen az Internet-kapcsolata, és megbízhatunk az ingyenes tárhelyben annyira, hogy a fent levő oldal működését rábízhatjuk. No meg ott vannak a reklámok (jó, persze szanálhatóak).

Ha webszerver (amit azért javasolnék, mert központosítható lenne az egész: a kvízkérdéseket a tanár előre megszerkesztheti, a diákok külön-külön ellenőrizhetőek lennének) sehogy sem jön össze, maradnak az "asztali megoldások".
    Itt egy példa, meg egy másik.

Meg esetleg ott a böngészőből - Internetkapcsolat nélkül - futtatható HTML+CSS+Javascript, csak ott a kérdéseket, a kiértékelést végző Javascript kódot kvízenként külön-külön meg kell írni, másrészt az IE a Javascript lokális futtatását alapból tiltja.
  • csipcsala
    Szia!
    Sajnos nincsenek ilyen "luxus" dolgai a sulinak. Egy sima munkaállomásban, illetve egy projektorban tudok egyelőre gondolkodni. Ha megnyerünk most egy pályázatot, akkor esetleg egy interaktív táblában (Hmm, de szép is lenne!). Ezeket a feladatokat már arra szánnám. Letöltöttem nemrég egy táblaszoftvert, azzal lehet valami hasonlót készíteni, de az csak valami hasonló, ráadásul azokat a sablonokat sem lehet teljesen személyre szabni.
  • Dj Faustus #2191
    Tudhatnánk többet a környezetről?
    Van-e az iskolának (az esetleírásból ez derül ki) belülről elérhető webszervere?
    Van rajta szerveroldali nyelv (PHP,ASP, JSP,CFML, Perl) támogatás? Van-e adatbázisszerver?
    Szükséges-e tanulónkénti visszajelzés a tanárnak, az eredmények tanulónkénti rögzítése?
  • csipcsala
    Sziasztok!

Tudna valaki ajánlani egy olyan programot, amivel gyerekeknek lehet tesztet készíteni? Ki kell választani a jó megoldást, ellenőrzi, megmutatja a jó választ stb. Jelölőnégyzetekre, rádiógombokra gondolok. A Flashtől és a Dreamweavertől egyszerűbb, hamarabb megtanulható programot szeretnék. Az sem lenne baj, ha olyan formátumba tudna menteni, amihez nem kall maga program (ott már jó lenne a flash állomány, illetve a html formátum).
    Előre is köszönöm: csipcsala
  • Gyuri77
    Sziasztok!
    Tudna vki ajánlani nekem egy converter progit, amivel mp4-ből tudok avi-t kreálni? Vmi megbízható, jól működő progira lenne szükségem.
    Köszi
  • Atika :o)
    koszi megoldottam mukodik :)
  • akyyy
    köszi
  • Dj Faustus #2186
    Taln itt találsz ingyenes progit erre a célra
  • baaka
    thx.
  • akyyy
    olyan progi kéne, ami a vágólapon levő szövegeket automatice elmentené egy fáljlba.

kijelölök itt pl egy szöveget, akkor azt be is tette. kijelölök egy másikat, azt is ugyabanna a fájlba, csak alá:)
  • rooney8
    Vedd meg :D

Amúgy meg először is írd le a nevét :)
  • erminagy
    Szia mindenkinek, segitséget kérnék, van egy sakk progim, 30 napos probaidővek ezt szeretném meghosszabbitani
  • Evin
    Hova, hogy?

Külső feliratot filmmel nézni:
    Media Player Classic, VLC Player, BSPlayer...
    Filmre feliratot "égetni":
    VirtualDub, és szinte bármelyik videószerkesztő.
  • baaka
    Egy olyan lejátszót keresek amivel feliratot lehet csatolni!
  • phoenix1
    Ha nem gond, hogy nem magyar akkor:

• Orionk
    Köszi, már találtam solid edge v20 as programot. talán jó lesz.

Esetleg hogyan, tudnék olyan oldalt, fórumot, ahol lehet beszélni a solid edge programról?

Itt sg.hu-n nem igazán találtam.
  • phoenix1
    Egy kicsit kiegészítve kitudod menteni .txt-be a könyvtárak tartalmát:

dir c:\mp3 /s > lista.txt
  • Dj Faustus #2176
    "Szeretném kérdezni, hogy tudnátok-e segíteni, hogy honnan tudnám letölteni, ahol crack is meg minden van hozzá"
    Torrent, DC++, EMule lesznek a barátaid. Linket ne várj, nem warezfórum.
  • Orionk
    SZiasztok!

Egy programot keresek, amelynek a neve Solid edge.
    Szeretném kérdezni, hogy tudnátok-e segíteni, hogy honnan tudnám letölteni, ahol crack is meg minden van hozzá. Mert egyébként a program fizetős.

Köszi
  • Evin
    Hiren's BootCD
    Kiírod, erről bootolsz, és van rajta egy csomó lemez ellenőrző, partíció kezelő.
  • rooney8
    Pasz
  • Orionk
    nekem nem tud senki sem segíteni? :(
  • rooney8
  • Evin
    Formátumról nem volt szó. A jobb telefonok, már viszik az xvid/divx avi-kat is.
    Majd legközelebb pontosabban fogalmaz.
  • rooney8
    Nem úgy gondolta, hogy átkonvertálja 3gp-be? Mert ez csökkenti a méretét és még nézni is tudja a telóján :)
  • Evin
    VirtualDub
  • rooney8
    Total Video Converter
  • DirtyPio
    Sziasztok! Egy oyaln programra lenne szuksegem, amivel a videoim merett es felbontasat le tudom csokkenteni, igy a mobilomon nem foglal akkora helyet. Elore is koszi.
  • Orionk
    SZiasztok!

A következő probléma miatt keresnék programokat:
    Bekapcsoltam a számítógépet, és eltünt egy partició, nem mutatta ki a windows. Fontos dolgok vannak az eltünt particion.

Ezért keresnék olyan programot, amivel vissza tudnám hozni azt a particót. Illetve keresek olyan programokat, amikkel letörölt fájlokat tudok visszahozni.

KÖSZÖNÖM SZÉPEN
  • Evin
    Ha a Sony Vegas-ra gondolsz, biztos le lehet vele lassítani, komolyabb program annál, minthogy ne tudja.
    De pl: Adobe Premiere Pro tudja
  • Gomber
    Sziasztok! Most szerkeztem a 2dik FRagmuvim cod2be, és sony val csinálom...csak1 baj van h ezzzel nem lehet lelassítani a videót..szval 1 progit szeretnék amivel ez megoldható előre is naon THX
  • rooney8
    Ez lesz az :) Köszi
  • Evin
    AutoGordianKnot
  • lck #2160
    winavi
  • rooney8
    Hali!

Tudtok ajánlani valami jó és gyors dvd ripper progit?
  • Orionk
    SZiasztok!

A következő probléma miatt keresnék programokat:
    Bekapcsoltam a számítógépet, és eltünt egy partició, nem mutatta ki a windows. Fontos dolgok vannak az eltünt particion.

Ezért keresnék olyan programot, amivel vissza tudnám hozni azt a particót. Illetve keresek olyan programokat, amikkel letörölt fájlokat tudok visszahozni.

ÜDv., és köszi
  • baaka
    Vagy egy olyat ami elég sok mindent kihoz a kártyámból.
  • baaka
    sziasztok
    nvidia geforce 7900 gs -hez tudnátok ajánlani valami jó drivert ami magyar?
  • Noodlee
    Akarom mondani parancssorban a DOS-os tree parancs :)
    Sry, de még korán van :P
  • Noodlee
    DOS-ban a tree parancs?