5473
Felhasználói programot keresek.
-
#2193 Ha lenne egy tanári gép (munkaállomás), azon is futtatható lenne webszerver, akár dualbootos rendszer alatt (egy Windows, egy Linux a webszervernek), akár - ha erősebb vasról van szó - akár Windows alatti webszerverrel (Xammp, Wamp csomagok).
Egy kiselejtezett, de működőképes Pentium III-as kategóriájú gépből lehetne csinálni webszervert (Debian Linux+Apache+PHP5+MySQL).
Vagy vannak ingyenes tárhelyek, oda is feltölthető lenne egy webes felületű tesztkitöltögetős alkalmazás. Csak a kérdés: az iskolának milyen az Internet-kapcsolata, és megbízhatunk az ingyenes tárhelyben annyira, hogy a fent levő oldal működését rábízhatjuk. No meg ott vannak a reklámok (jó, persze szanálhatóak).
Ha webszerver (amit azért javasolnék, mert központosítható lenne az egész: a kvízkérdéseket a tanár előre megszerkesztheti, a diákok külön-külön ellenőrizhetőek lennének) sehogy sem jön össze, maradnak az "asztali megoldások".
Itt egy példa, meg egy másik.
Meg esetleg ott a böngészőből - Internetkapcsolat nélkül - futtatható HTML+CSS+Javascript, csak ott a kérdéseket, a kiértékelést végző Javascript kódot kvízenként külön-külön meg kell írni, másrészt az IE a Javascript lokális futtatását alapból tiltja. -
#2192 Szia!
Sajnos nincsenek ilyen "luxus" dolgai a sulinak. Egy sima munkaállomásban, illetve egy projektorban tudok egyelőre gondolkodni. Ha megnyerünk most egy pályázatot, akkor esetleg egy interaktív táblában (Hmm, de szép is lenne!). Ezeket a feladatokat már arra szánnám. Letöltöttem nemrég egy táblaszoftvert, azzal lehet valami hasonlót készíteni, de az csak valami hasonló, ráadásul azokat a sablonokat sem lehet teljesen személyre szabni. -
#2191 Tudhatnánk többet a környezetről?
Van-e az iskolának (az esetleírásból ez derül ki) belülről elérhető webszervere?
Van rajta szerveroldali nyelv (PHP,ASP, JSP,CFML, Perl) támogatás? Van-e adatbázisszerver?
Szükséges-e tanulónkénti visszajelzés a tanárnak, az eredmények tanulónkénti rögzítése? -
#2190 Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani egy olyan programot, amivel gyerekeknek lehet tesztet készíteni? Ki kell választani a jó megoldást, ellenőrzi, megmutatja a jó választ stb. Jelölőnégyzetekre, rádiógombokra gondolok. A Flashtől és a Dreamweavertől egyszerűbb, hamarabb megtanulható programot szeretnék. Az sem lenne baj, ha olyan formátumba tudna menteni, amihez nem kall maga program (ott már jó lenne a flash állomány, illetve a html formátum).
Előre is köszönöm: csipcsala -
Gyuri77 #2189 Sziasztok!
Tudna vki ajánlani nekem egy converter progit, amivel mp4-ből tudok avi-t kreálni? Vmi megbízható, jól működő progira lenne szükségem.
Köszi -
#2188 koszi megoldottam mukodik :) -
#2187 köszi -
#2186 Taln itt találsz ingyenes progit erre a célra -
#2185 thx. -
#2184 olyan progi kéne, ami a vágólapon levő szövegeket automatice elmentené egy fáljlba.
kijelölök itt pl egy szöveget, akkor azt be is tette. kijelölök egy másikat, azt is ugyabanna a fájlba, csak alá:) -
#2183 Vedd meg :D
Amúgy meg először is írd le a nevét :) -
erminagy #2182 Szia mindenkinek, segitséget kérnék, van egy sakk progim, 30 napos probaidővek ezt szeretném meghosszabbitani
-
#2181 Hova, hogy?
Külső feliratot filmmel nézni:
Media Player Classic, VLC Player, BSPlayer...
Filmre feliratot "égetni":
VirtualDub, és szinte bármelyik videószerkesztő. -
#2180 Egy olyan lejátszót keresek amivel feliratot lehet csatolni! -
phoenix1 #2179 Ha nem gond, hogy nem magyar akkor:
-
Orionk #2178 Köszi, már találtam solid edge v20 as programot. talán jó lesz.
Esetleg hogyan, tudnék olyan oldalt, fórumot, ahol lehet beszélni a solid edge programról?
Itt sg.hu-n nem igazán találtam. -
phoenix1 #2177 Egy kicsit kiegészítve kitudod menteni .txt-be a könyvtárak tartalmát:
dir c:\mp3 /s > lista.txt -
#2176 "Szeretném kérdezni, hogy tudnátok-e segíteni, hogy honnan tudnám letölteni, ahol crack is meg minden van hozzá"
Torrent, DC++, EMule lesznek a barátaid. Linket ne várj, nem warezfórum.
-
Orionk #2175 SZiasztok!
Egy programot keresek, amelynek a neve Solid edge.
Szeretném kérdezni, hogy tudnátok-e segíteni, hogy honnan tudnám letölteni, ahol crack is meg minden van hozzá. Mert egyébként a program fizetős.
Köszi -
#2174 Hiren's BootCD
Kiírod, erről bootolsz, és van rajta egy csomó lemez ellenőrző, partíció kezelő. -
#2173 Pasz -
Orionk #2172 nekem nem tud senki sem segíteni? :( -
#2171 -
#2170 Formátumról nem volt szó. A jobb telefonok, már viszik az xvid/divx avi-kat is.
Majd legközelebb pontosabban fogalmaz. -
#2169 Nem úgy gondolta, hogy átkonvertálja 3gp-be? Mert ez csökkenti a méretét és még nézni is tudja a telóján :) -
#2168 VirtualDub -
#2167 Total Video Converter -
DirtyPio #2166 Sziasztok! Egy oyaln programra lenne szuksegem, amivel a videoim merett es felbontasat le tudom csokkenteni, igy a mobilomon nem foglal akkora helyet. Elore is koszi. -
Orionk #2165 SZiasztok!
A következő probléma miatt keresnék programokat:
Bekapcsoltam a számítógépet, és eltünt egy partició, nem mutatta ki a windows. Fontos dolgok vannak az eltünt particion.
Ezért keresnék olyan programot, amivel vissza tudnám hozni azt a particót. Illetve keresek olyan programokat, amikkel letörölt fájlokat tudok visszahozni.
KÖSZÖNÖM SZÉPEN -
#2164 Ha a Sony Vegas-ra gondolsz, biztos le lehet vele lassítani, komolyabb program annál, minthogy ne tudja.
De pl: Adobe Premiere Pro tudja -
#2163 Sziasztok! Most szerkeztem a 2dik FRagmuvim cod2be, és sony val csinálom...csak1 baj van h ezzzel nem lehet lelassítani a videót..szval 1 progit szeretnék amivel ez megoldható előre is naon THX -
#2162 Ez lesz az :) Köszi -
#2161 AutoGordianKnot -
#2160 winavi -
#2159 Hali!
Tudtok ajánlani valami jó és gyors dvd ripper progit? -
Orionk #2158 SZiasztok!
A következő probléma miatt keresnék programokat:
Bekapcsoltam a számítógépet, és eltünt egy partició, nem mutatta ki a windows. Fontos dolgok vannak az eltünt particion.
Ezért keresnék olyan programot, amivel vissza tudnám hozni azt a particót. Illetve keresek olyan programokat, amikkel letörölt fájlokat tudok visszahozni.
ÜDv., és köszi -
#2157 Vagy egy olyat ami elég sok mindent kihoz a kártyámból. -
#2156 sziasztok
nvidia geforce 7900 gs -hez tudnátok ajánlani valami jó drivert ami magyar? -
Noodlee #2155 Akarom mondani parancssorban a DOS-os tree parancs :)
Sry, de még korán van :P -
Noodlee #2154 DOS-ban a tree parancs?