5473
Felhasználói programot keresek.
-
gilgames94 #2233 Azt tudom hogy azzal lehet, de hogy, hogy kell azt már nem.Elég nehéz a kezelőfelöetén eligazodni.Abban tudsz segíteni hogy hogy kell? -
#2232 VirtualDub -
gilgames94 #2231 Hy!!!!Nekem egy olyan dologba kellenne segíteni hogy egy két részből álló xvid+avi filmet hogyan lehet eggyé varázsolni!?
Help me!!!!!! -
#2230 Sztem te azokat a kis nyilakat állítgattad... De ha rákattintassz a csávókára, akkor megjelenik egy kis "x" a csávókán... :) -
#2229 Kössz mind kettőtöknek! A goldwawe-s dolgot próbáltam, sikerült is, igaz még lehet hallani, tehát nem 100%, de ez is megteszi!! köszi szépen, majd még kisíletezek, hogy hátha teljesen le tudná venni! Az audio manager meg csak lassította nekem..^^ de azért rooney8 neked is thx!:D -
#2228 Ha realtek hangkártyád van, akkor a realtek audio manager-ben van olyan, hogy karaoke mód :) -
#2227 [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1162993290&no=2103]#2103-as hozzászólásomban[/url] már írtam erről. -
#2226 hello! Egy olyan programot keresnék, amivel letudom venni a zenéről a szöveget, úgy " direktbe" gondoltam, hogy csak a zene maradjon szöveg nélkül..köszi előre is..!!! -
#2225 sajnos nem találta egyik sem,igazad volt,felül lettek irva biztos :s
köszi a segitséget ! -
#2224 pl VirtualDub -
mikusmate #2223 Hello, egy olyan program kellene nekem, amivel két avi fájlt tudok összeolvasztani eggyé. Olyan kellene, amiben nincs méret/idő korlátozás. -
hitman55 #2222 Üdv. Tud valaki olyan programot vagy valamit ami olyan hogy beállitod az időt és pontban akkor aktivizál egy megadott billenytyű gombot például ("enter")
előre kösz -
#2221 "hogy pár honappal ezelött törölt fájlokat visszatudjam szedni a gépre..."
2 hónapja? Azóta már felül is lettek írva azon szektorok, ahol az adott állományok voltak. Nagyon kétlem a visszaállítás sikerességét.
Pár progi: Getdataback, Restoration, , NTFS Undelete, FreeUndelete -
#2220 szerintetek melyik a legjobb program,ami arra lenne alkalmas,hogy pár honappal ezelött törölt fájlokat visszatudjam szedni a gépre...2 honapja töröltem egy mappát,és az most nagyon de nagyon de nagyon kellene :\ van ingyenes fizetös,volt egy ingyenes nálam,de azzal nem találta meg...help me.. -
#2219 kurvajó! köszönöm szépen :) -
#2218 Sajátgép, Intéző, stb... címsorába beírod
\\<másik gép IP-címe>\
(Vagyis például: \\192.168.0.111\)
Fel lesznek sorolva a gépen megosztott dolgok - így az előbb megosztott könyvtár is. Utána úgy használhatod, mint egy helyi mappát. -
#2217 elvileg megoszottam, szal mindenki viheti aki csatlakozva van a gépemhez...
de most a másik gépre hogy vigyem át?
valahogy megkéne osztanom a másik gépre :D -
#2216 Az MSN kimegy netre, a LAN meg nem, szóval annyival másol, amekkorát a kábel elbír, ami általában 100Mbit. -
#2215 és azt milyen gyorsan tudja küldeni, mert most MSN-el megy ez 300kbyte/sec :D -
#2214 Szimpla Windowsban meglevő fájlmegosztás megfelel?
Jobb klikk a megosztani kívánt mappán, Megosztás és biztonság, és ott nézz szét. -
#2213 Hello
nincs valami olyan program amivel gépről gépre lehet küldeni, szal ilyen hogy MSN jó, de valami gyorsabb vagy legalábbis biztosabb.
Mert az én másik gépemre szeretnék átküldeni valamit normálisan LAN-ban vannak és szeretnék átküldeni dolgokat valami progit ha ajánlátok feltéve ha létezik megköszönném :) -
#2212 -
#2211 Thundebird
Van hozzá egy kiterjesztés Profilepassword néven.
-
#2210 Csácsá !
Olyan magyar nyelvű levelezőprogramot keresek , ami induláskor jelszót kér . Ilyen program pl. a Windows Live Mail. Ennek a programnak egyetlen (nagy ) hibája ,hogy ha kéri a jelszót és nem adom meg , hanem a mégse gombra kattintok , már benn is vok a fiókomban . JÓ .. -
oreg21 #2209 köszi
-
kollektor #2208 FileASSASSIN 1.06 ez is egy törölhetetlent eltávolító alkalmazás -
oreg21 #2207 windows unlocker progin kívul van még olyan amivel le lehet törölni a gépen lévő programokat??sajna uninstallal sem és tudom letörölni, amugy a bluesoleil progirol van szó!!!
vki segitsen ha tud!!!
köszi -
#2206 "egy olyan konvertálót is, amivel xvid-et tudok dvd-be konvertáli!"
[url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1162993290&no=2197]#2197[/url]
"valaki tud nekem mondani egy jó 3gpp video convertálót ami ingyenes"
Super? -
gilgames94 #2205 Valami ujjdonság:
valaki tud nekem mondani egy jó 3gpp video convertálót ami ingyenes és nem 10 másodpercet konvertál át+egy olyan konvertálót is, amivel xvid-et tudok dvd-be konvertáli!
előre is kössz!!!! -
gilgames94 #2204 OK!!!!!!!!!!!!!!!!
Kösz sikerült!!!!
-
#2203 Daemon tools -> bemountolod -> Nero -> DVD másolás
Vagy: Winrar -> jobb egér az iso-ra -> kibontás ide -
gilgames94 #2202 hello mindenkinek!
Nekem valami olyasmibe kellene segíteni,hogy letöltöttem egy filmet ami dvd, de amikor letöltöttem ISO formátumú volt és csak daemoon tools-al indul el ez a dvd.Na és ami a lényeg valaki megtudná mondani nekem hogy milyen progival/vagy milyen módon lehet rendes dvd formátumúra átkonvertálni ezt a ISO dvd-ét?
Ha tud ebben nekem valaki segíteni el is küldheti az e-mail címemre:
[email protected]
Előre is köszömöm CSAK MINÉL HAMARABB VÁLASZOLJON VALAKI!!!!!!!!!!!!! -
#2201 Olyan progit keresnék amivel lehet mozgó, látványos vistás hátteret varázsolni a pc-re... -
#2200 RTEQ
Dubaron Digital Equalizer
Anwida Graphic Equalizer Pro -
#2199 Sziasztok!
Olyan program kéne nekem amivel az alaplapi hangkimeneten keresztül kivitt hangnak tudnám állítani a hangszínét. Mert most csak a hangerőt tudom állítani. Aki tudna egy ilyen programot mondani,annak megköszönném.
google-ben nem találtam szinte semmit:S
Előre is kössz! -
#2198 -
#2197 Avi2DVD - Avi-ból DVD/SVCD/VCD. Ingyenes, tud magyarul, egyszerűen kezelhető. -
#2196 Sziasztok!
Olyan programot keresek, amivel AVI-ből divx, vcd, dvd formátumot tudok előállítani.
Előny: egyszerű, gyors, nem túl nagy, esetleg magyarított.
Szimplán csak egy kedves kolleginának szeretnék néhány filmet kiírni, mindenki más meg tudja nézni gépen, de náluk nincs, az avit meg nem tudja asztali lejátszón...:)
(igen, gugliztam, nem sok időm volt, találtam konvertert, de amit én teszem azt első találatra kapok, nem ingyenes, annál lehet jobbat tudtok ajánlani)
Köszönöm! -
#2195 macromedia director:D -
#2194 Köszönöm a tippeket. Meglátom mit tudok kihozni a suliból, illetve a fenntartóból. (Mármint anyagi téren mennyit áldoznak rá.)