Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy egy szerényebb tudású, de ingyenes program pl a SIW is.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

köszi!

zvaragabor

Chaos Anno Domini

Abit alaplapom hõmérsékleti adatait szeretném megnézni
melyik program erre a legalkalmasabb? gyári nálam nem mûködik

Dj Faustus
"a gét gép között router van!"
Inkább a két gép egy "routerre" van kötve (közöttük csak a "routerbe" épített switch van - router nincs közöttük mert egy alhálózatban vannak).

Az alábbi lehetõségek vannak:
* Ha a routerre fel lehet tenni (Linksys WRTG54) nyilt forrású Linuxos firmwaret (Opewrt), akkor megoldható az adott gépre való sebességszabályozás például a tc segítségével.
* Az elõbbi lehetõség hiányában a 2. gépre kell felraknod egy forgalomszabályzó szoftvert (például Netlimiter, Netpeeker,...).
Hogy távolról állítsd be, arra ott a Távoli asztali kapcsolat. Persze ehhez a 2. géphez hozzáférésednek kell lennie.

Sziasztok!

egy olyan progit keresek, amelyikkel az itthoni hálozat egyik gépérõl tudnám ellenõrizni és szabályozni a másik gép internetes forgalmát!a gét gép között router van!tud valaki valami jó progit?esetleg magyart?
Sziasztok! Tudna valaki segíteni, hogy a MyHouse for Windows tervezõ programba milyen formátumokban lehet elmenteni a 3D-s képeket és hogy utána lehet-e változtatni rajta mondjuk a PhotShopban kicsinyiteni vagy nagyitani stb., mert addig nem akarom megvásárolni amíg ezeket nem tudom. Ha valaki tud segíteni elõre is köszönöm
Dj Faustus
Virtualdub, Kino, Cinerella, Jahsaka, Zweinstein, Adobe premiere, Sony Vegas, Apple FinalCut, és még egy rakat...

nfs world
helo!valami jó kis videovágó progit keresek mint pl. a winfos movie maker csak jobbat.elöre is köszi. 😊

Qwerty4
THX 😊

Qwerty4

rooney8
xilisoft video converter

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Qwerty4
Hali.

Tudtok olyan progit amivel avi-ból mp4-be lehet alakítani?

Lehetõleg freeware vagy tört legyen.

Qwerty4

Gomber
Vagy a Bot.ini-ben mit kell átírni?:S

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Gomber
Nagyon szépen köszönöm, mindekettõtök válaszát!
Ez az utolsó komment, nem hangzik roszul! El tudnád magyarázni hogy mit kell álitgatni a BIOSBAN?<#worship>

Gomber
Windows Blade Editon

SuperCharger
Melyik vinyón milyen oprendszer van? Ha két Windows, akkor elég egyszerûen megoldható, a boot.ini szerkesztésével.
(sok újabb BIOS is tud olyat, hogy induláskor megkérdezi, melyik vinyóról induljon el a rendszer, úgyhogy BIOS-ban is körülnézhetsz)

Dj Faustus
Bootmanager kell neked.
Linuxban ott a Grub és a Lilo, Windowsnál van a boot.ini (bár az nem minden operációs rendszert kezel), illetve vannak ingyenes célszoftverek - például a GAG, vagy a Smart Boot Manager, illetve Hasonló progik.

Gomber
Helosztok! Nem tudja valaki hogy hogyan lehet megcsinálni azt hogy:
Van két winchesterem mind kettõn más op rendszer, elindítom a gépet és mindíg kérdezze hogy melyik vinyórol buttoljon...ezt meg lehet valahogy csinálnI? segítsetek pls nagyon fontos lenne...elõre köszönöm szépen ! by by all!

The Garrett
tárgytalan, másik topikban kaptam ötletet ^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
hali, picit offtopik kérdés, de szerintem biztos tudtok segiteni:

Olyan webes motor / felület kéne, amiben adminként tudok kiírni bizonyos témaköröket, feladatokat, és erre a regisztrált tagok tudnak jelentkezni. A feladatok meg jelentkezesek pedig lista szerûen láthatók lennének a tagoknak.nemtudom mennyire ertheto.😊
Tudtok valami hasonló webes felületet ajanlani? Jelenleg ilyen levlistes- excel tablas kezzel beiros rendszert hasznalunk de ez elég körülményes 😞 . Ha esetleg nem ismertek ilyet, akkor szerintetek mi lenne hasonlo célra legalkalmasabb, egyszerû, csak telepítést igénylõ motor? (forum, wordpress blog, valami google alkalmazás ilyesmikre gondolok).

köszönöm elõre is az ötleteket!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ibor90
kösz a dreamweaver tettszik

http://ibor90.webs.com &#161; &#477; &#652; &#305; &#647; &#592; &#477; &#633; &#596; ° &#477; q :)

Dj Faustus
NVU, Amaya (ez az elsõ kettõ ingyenes), Frontpage (Express), Dreamweaver, Namo Webeditor,...

De minél többet akarsz, minél jobban el akarsz mélyedni a webszerkesztés rejtelmeiben, annál jobban rá leszel utalva a webes nyelvek ismeretére.

Fórumot, üzenõfalat, chatet, szavazó-szkriptet, számlálót nem is lehet webes nyelvek ismerete nélkül készíteni (hacsak nem külsõ szolgáltatást használsz).

Ráadásul a fent említett programok elég trehány kódot készítenek.
Ebbõl kifolyólag az oldal nem fog jó keresõhelyezést elérni, nem lesz akadálymentes (vakok, gyengénlátók nem tudnak rendesen navigálni az oldalon), a különbözõ böngészõkben különbözõképp nézhetnek ki az oldalak.

Illetve a fórumok többségén (itt is), ha segítséget kérsz, forráskódban kapod. Ennek az az oka, mert ez a közös nyelv - az elõbb említett grafikus webszerkesztõ-programokban minden máshol van.

ibor90
Weblap készítõ progit keresek. Ismertek vmi jót?
Olyan kellene amihez nem kell semmi HTML, DHTML, Java, PHP vagy más programozói ismeret.
Kösz

http://ibor90.webs.com &#161; &#477; &#652; &#305; &#647; &#592; &#477; &#633; &#596; ° &#477; q :)

Flv-be konvertáld át és úgy rakd fel, azt felismeri.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Gyocsika
Egy kérdésem lenne, sehogy se sikerül felraknom a vidit.
55 mb lett és 18 perc, de ha felraktam akkor a youtube kiirja h unavalible vagy valami hasonló , nem ismeri fel. Mi lehet? Pedig az a multi uploadot is használtam azzal se jó.
Lehet 2 részbe kellene felrakni? De akkor milyen progival tudom megvágni?

Elõre is nagyon köszönöm a segítséget!!!

Máté94
Linkedl majd be!^^
Gyocsika
Köszi szépen!!!

Máté94
Youtube Downloader?Az tud konvertálni és letölteni!Ajánlom a régi verzsönt.LINK
Majd mi is akarunk csinálni!😊
Gyocsika
Hali!

Szeretnék kérdezni valamit, van egy 18 perces osztály videónk ami DVD-be van és azt át szeretném rakni AVI-ba, hogy feltudjam tölteni Youtubra.
Ehhez szeretnék segítséget kérni, hogy milyen programmal tudom átrakni aviba?

Elõre is köszi!!!

köszi! Próbálom

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Természetesen kihagyja a hibás szektort (szektorokat),ha talál ,ezért elõfordulhat ,hogy csökken a lemezterület - a talált hibák nagyságának megfelelõen.A <format> és a <chkdsk> parancs két különbözö parancs - mondom ezt zebrahead-nek.
Anno még dos-os, floppy-s idõkben létezett ilyen. Asszem norton disk doctor volt a neve.

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Dj Faustus
"Valami olyasmi progit keresek, amivel kezdõk is tudnak progit készíteni😄"
Programozni meg kell tanulni.
Tanulónyelvnek gyerekeknek ott a Logo (egy rajzoló teknõcöt kell irányítgatni), nagyobbaknak a Pascal vagy a Basic (igen, elavult nyelv, de az alapstruktúrák megismerésére remek). Ha az alapstruktúrákat (szelekció, iteráció, operátorok, stb...) ismered könnyebb migrálni más, alkalmazott nyelvekre (C(++), Java).

Ha Windowsos alkalmazásfejlesztés a cél ott a Delphi (a Pascal alapjain), vagy a Visual Basic (a Basic alapjain), a Visual C++ (C++ alapokon) illetve Visual C#.
Ott van még a DevC++ (Ingyenes, Windowsos, C++-fordító ), a Lazarus (ez utóbbi Pascal alapokon, hasonlít a Delphire).

csgery
Hát sztem ha formázol akko a progi, meg a beállítás is elvész, de nemtudom pontosan.
#1377 valaki???
És ez tud olyat, hogy a bads sectorokra nem enged többet írni, és ha leformázom a lemezt, akkor sem felejti majd el, hogy mi hol volt rosz?

Hi!
A CHKDSK /f/r kapcsolókkal keres,javít helyreállít.Indítása a parancssorból.
Sziasztok! Olyan programot keresek, ami a HDD hibáit keresei, illetve javítja. Ergo bad sector kizárás és hasonlók.

SuperCharger
Természetesen nincs. Szükségtelen, hogy egy monitor ezeket meg tudja mondani saját magáról menet közben, plusz ezek mind olyan jellemzõk, amiket a monitoron belülrõl meg sem lehet mérni egyáltalán.

Miért,nincs olyan progi ,amivel eszköz nélkül, csak programmal lehet lemérni?(még mindig a monitor (TFT/LCD), fényerõ ,kotrasztarány,válaszidõ)
Most nins fennt a progi, ha menne magatól nem raknám fel. Olyasmire gondolok, hoyg bitrátát csökkenteni pl, de igazából 40mp 735KB-ban sztem nem sok. Az eredeti nem recsegett? Mert elég fura, hogy recseg.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

összejött sikerült, de még egy kicsit igy is sok 735 kb 40 mp a telcsinek, de ez már így jo meg egy kicsit recseg, esetléeg ennek tudok csinálni valamit??
köszi szépen, de van egy kis gondom szépen megvágom ahogy akarom, elmenti másként átkonvertálom mp3 ba de még se megy ill megy de a teljes szám, tudom hogy valamit nem jol csinálok, de mit??
Ezzel a bõvítménnyel meg tudod mp3 kiterjesztésben exportálni a vágott anyagot.

Válaszolok magamnak, mert senki nem tette meg és már rég rájöttem magam is. Szóval a Media Player Classic tökéletesen megfelel filbõl kép kimentésére és arra is, hogy pl 4x4 kis képet készítsen a filmbõl egy képen. (thumbnails-t)

Hello!! Olyan prodit keresnék, amivel mp3 at tudok vágni, 4 perces mp3 bol fél perces telcsi barát verziot szeretnék csinálni, valami egyszerü pogi kellen! Elöre is köszi..
Benny04
jajj, elírtam.
A túl helyett a nagyon jött volna 😄
Tehát:
Hát ez nem nagyon segített rajtam, de azért köszi! 😄

Benny04
Hát ez nem túl segített rajtam, de azért köszi.<#szomoru1><#vigyor5>

csgery
Hali!!
Valami olyasmi progit keresek, amivel kezdõk is tudnak progit készíteni😄 Mert most fejembe vettem egy zenelejátszó (csak egy kis kocka, ami játsza a zenét😄)megírását, cask nemtudom mivel lehetne megcsinálni. AZ se baj, ha olyan a progi, amihez kel lvmicske programozási tudás, mert akko már onnan utánajárok!! Elõre is köszönöm!!
Ha a nyersanyag megvan, akkor Ulead Gif Animator, Adobe ImageReady például.

Van egy olyan, ami csak magát a szmájlit késziti el neked, mozgás nélkül, megfelelõ méretûre kihúzva a táblát... annak viszont a linkjére nem emlékszem, de ilyen sokféle szmájlit összetömörítõ oldalon fellelhetõ biztos.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!