Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Chaos Anno Domini
melyik program erre a legalkalmasabb? gyári nálam nem mûködik
Inkább a két gép egy "routerre" van kötve (közöttük csak a "routerbe" épített switch van - router nincs közöttük mert egy alhálózatban vannak).
Az alábbi lehetõségek vannak:
* Ha a routerre fel lehet tenni (Linksys WRTG54) nyilt forrású Linuxos firmwaret (Opewrt), akkor megoldható az adott gépre való sebességszabályozás például a tc segítségével.
* Az elõbbi lehetõség hiányában a 2. gépre kell felraknod egy forgalomszabályzó szoftvert (például Netlimiter, Netpeeker,...).
Hogy távolról állítsd be, arra ott a Távoli asztali kapcsolat. Persze ehhez a 2. géphez hozzáférésednek kell lennie.
egy olyan progit keresek, amelyikkel az itthoni hálozat egyik gépérõl tudnám ellenõrizni és szabályozni a másik gép internetes forgalmát!a gét gép között router van!tud valaki valami jó progit?esetleg magyart?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Tudtok olyan progit amivel avi-ból mp4-be lehet alakítani?
Lehetõleg freeware vagy tört legyen.
Qwerty4
Ez az utolsó komment, nem hangzik roszul! El tudnád magyarázni hogy mit kell álitgatni a BIOSBAN?<#worship>#worship>
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
(sok újabb BIOS is tud olyat, hogy induláskor megkérdezi, melyik vinyóról induljon el a rendszer, úgyhogy BIOS-ban is körülnézhetsz)
Linuxban ott a Grub és a Lilo, Windowsnál van a boot.ini (bár az nem minden operációs rendszert kezel), illetve vannak ingyenes célszoftverek - például a GAG, vagy a Smart Boot Manager, illetve Hasonló progik.
Van két winchesterem mind kettõn más op rendszer, elindítom a gépet és mindíg kérdezze hogy melyik vinyórol buttoljon...ezt meg lehet valahogy csinálnI? segítsetek pls nagyon fontos lenne...elõre köszönöm szépen ! by by all!
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Olyan webes motor / felület kéne, amiben adminként tudok kiírni bizonyos témaköröket, feladatokat, és erre a regisztrált tagok tudnak jelentkezni. A feladatok meg jelentkezesek pedig lista szerûen láthatók lennének a tagoknak.nemtudom mennyire ertheto.😊
Tudtok valami hasonló webes felületet ajanlani? Jelenleg ilyen levlistes- excel tablas kezzel beiros rendszert hasznalunk de ez elég körülményes 😞 . Ha esetleg nem ismertek ilyet, akkor szerintetek mi lenne hasonlo célra legalkalmasabb, egyszerû, csak telepítést igénylõ motor? (forum, wordpress blog, valami google alkalmazás ilyesmikre gondolok).
köszönöm elõre is az ötleteket!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)
De minél többet akarsz, minél jobban el akarsz mélyedni a webszerkesztés rejtelmeiben, annál jobban rá leszel utalva a webes nyelvek ismeretére.
Fórumot, üzenõfalat, chatet, szavazó-szkriptet, számlálót nem is lehet webes nyelvek ismerete nélkül készíteni (hacsak nem külsõ szolgáltatást használsz).
Ráadásul a fent említett programok elég trehány kódot készítenek.
Ebbõl kifolyólag az oldal nem fog jó keresõhelyezést elérni, nem lesz akadálymentes (vakok, gyengénlátók nem tudnak rendesen navigálni az oldalon), a különbözõ böngészõkben különbözõképp nézhetnek ki az oldalak.
Illetve a fórumok többségén (itt is), ha segítséget kérsz, forráskódban kapod. Ennek az az oka, mert ez a közös nyelv - az elõbb említett grafikus webszerkesztõ-programokban minden máshol van.
Olyan kellene amihez nem kell semmi HTML, DHTML, Java, PHP vagy más programozói ismeret.
Kösz
http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
55 mb lett és 18 perc, de ha felraktam akkor a youtube kiirja h unavalible vagy valami hasonló , nem ismeri fel. Mi lehet? Pedig az a multi uploadot is használtam azzal se jó.
Lehet 2 részbe kellene felrakni? De akkor milyen progival tudom megvágni?
Elõre is nagyon köszönöm a segítséget!!!
Majd mi is akarunk csinálni!😊
Szeretnék kérdezni valamit, van egy 18 perces osztály videónk ami DVD-be van és azt át szeretném rakni AVI-ba, hogy feltudjam tölteni Youtubra.
Ehhez szeretnék segítséget kérni, hogy milyen programmal tudom átrakni aviba?
Elõre is köszi!!!
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Programozni meg kell tanulni.
Tanulónyelvnek gyerekeknek ott a Logo (egy rajzoló teknõcöt kell irányítgatni), nagyobbaknak a Pascal vagy a Basic (igen, elavult nyelv, de az alapstruktúrák megismerésére remek). Ha az alapstruktúrákat (szelekció, iteráció, operátorok, stb...) ismered könnyebb migrálni más, alkalmazott nyelvekre (C(++), Java).
Ha Windowsos alkalmazásfejlesztés a cél ott a Delphi (a Pascal alapjain), vagy a Visual Basic (a Basic alapjain), a Visual C++ (C++ alapokon) illetve Visual C#.
Ott van még a DevC++ (Ingyenes, Windowsos, C++-fordító ), a Lazarus (ez utóbbi Pascal alapokon, hasonlít a Delphire).
#1377 valaki???
A CHKDSK /f/r kapcsolókkal keres,javít helyreállít.Indítása a parancssorból.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
A túl helyett a nagyon jött volna 😄
Tehát:
Hát ez nem nagyon segített rajtam, de azért köszi! 😄
Valami olyasmi progit keresek, amivel kezdõk is tudnak progit készíteni😄 Mert most fejembe vettem egy zenelejátszó (csak egy kis kocka, ami játsza a zenét😄)megírását, cask nemtudom mivel lehetne megcsinálni. AZ se baj, ha olyan a progi, amihez kel lvmicske programozási tudás, mert akko már onnan utánajárok!! Elõre is köszönöm!!
Van egy olyan, ami csak magát a szmájlit késziti el neked, mozgás nélkül, megfelelõ méretûre kihúzva a táblát... annak viszont a linkjére nem emlékszem, de ilyen sokféle szmájlit összetömörítõ oldalon fellelhetõ biztos.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!