5473
Felhasználói programot keresek.
-
#2273 totalcommander, fájldarabolás funkció -
#2272 Na most kéne 1 olyan progi amivel az ISO fájl-t 2 felé tudom szedni, és késöbb össze illeszteni!
előre is thx -
#2271 Fontosnak éreztem hogy ezt leírjam:D
Ír nekem 1 gyerek xfirén hogy halotta egy ismerősétől aki mellesleg nekem is az ismerősöm, hogy tudok xfirét feltörni! Nos ez igaz is, és akkor a gyerek elkezdi hogy ha ad 5 ezer forintot akkor feltöröm-e egyik ellenségének az xfiréjét XD nagyon lol vot, szétröhögtem az agyam...XDD -
#2270 NetLimiter -
#2269 Kösz! -
#2268 WGet, HTTrack, de a Free Download Managerben is van ilyesmi funkció. -
#2267 Biztos, hogy kérdezték már, de túl hosszú ez a topik...
Freeware alternatívát keresek az Offline Explorer v. Teleport Pro nevü progira, azaz website mirror készítõ progit, ami jó részletesen konfigurálható, könyvtármélység, linkmélység, szerverek, stb. tekintetében. Tudtok ilyenrõl? Google-al nem találtam freeware-t. -
#2266 Tudna mondani nekem valaki egy olyan programot amivel tudja mérni a letöltést és feltöltésemet napokra hónapokra bontva?? -
#2265 Üdv!
Véletlenül nem tudtok egy olyan progiról, ami akár dos vagy win alatt a VGA-kat teszteli?És természetesen nem teljesítmény mérésének szempontjából, hanem az esetleges hibákat kutatja egy potenciálisan amortizálódott kártyánál?
Gondolok itt ilyesmire, mint a híres memtest86 (a memóriáknál). :) -
Baby74 #2264 Sziasztok!Nagy szükségem lenne Szállodai Front Office Prgramra,ezen belül a Fidelio vagy a Host Ware érdekelne,akár DEMO verzióban is.
Ha valaki tudna segiteni,megköszöném
-
bartuczcsaba #2263 hy
egy EdgeCAM nevű tervező programot keresnék de nem találom vki tudna segíteni? thx ßß -
#2262 Premiere Pro -
#2261 Sziasztok!
Egy olyan progira lenne szükségem amivel a játékban felvett avi videó anyagot letudom lassítani 50 vagy 60% ra ugy hogy ne laggoljon...szóval amikor lejátszom akkor nem laggol ugyan ugy fut mintha 100% os gyorsaságu lenne!
A sony vegassal szerekztek, de azzal mindíg laggol :S ha 50% ra teszem akkor eléggé, ha 60% akkor kevésbé de 70 % az már túl gyors.
A választ előreis nagyon szépen köszönöm! -
Orionk #2260 Szevasztok!
Olyan programot keresek, ami mov-ot tud átalakítani mpeg-re.
Tudtok segíteni?
Minden segítséget nagyon szépen THX!!
Üdv., -
#2259 Felfogtuk! Nem kell lóbetűvel beírni. Ha nincs válasz, akkor nincs olyan, fogadd el! -
#2258 vótmá olvass vissza
#2252 -
#2257 Császtok!
Egy olyan progira vólna szükségem amibe ha beütök 1 call of duty 2 ős szerver Ip jét kiadja a rajta lévőket, és az Ip címüket!
Előre is THX! -
#2256 2. találat -.- -
kuzmi #2255 ezt már próbáltam, de nem indítja el az utorrent
esetleg valahonnan másonnan?
ha valaki el tudná küldeni megköszönném...
[email protected] -
#2254 Google 1. találat!! -
kuzmi #2253 hello
valaki nem tudja, hogy honnan tudnám leszedni a make torrent 2-t?
köszi a választ előre is... -
#2252 Császtok!
Egy olyan progira vólna szükségem amibe ha beütök 1 call of duty 2 ős szerver Ip jét kiadja a rajta lévőket, és az Ip címüket!
Előre is THX! -
#2251 Az oké, de tudnád? -
#2250 Értelmes ember ilyesmiben nem segít.
A Citromail leírja mit kell tenni. -
#2249 És amúgy tudnál? :D -
#2248 Nem, nem tudunk adni.
Tessék erőteljesen emlékezni az elfelejtett jelszóra, kipróbálni pár potenciális lehetőséget.
Az e-mail címedet meg köszönik a spamrobotok. Meg fogják látogatni. -
bognarneo #2247 Sziasztok.
Tudna nekem valaki citromailes jelszo feltörö progit?
Nagy szügségem lenne rá ugyanis nem tudok belépni és van rajta egy nagyon fontos dokumentum ami kéne nekem. És sajna nem adtam meg alternatív címet.
Ha valak tudna segiteni az írjon erre a címre:
[email protected]
Elöre is köszi sziasztok. :) -
#2246 nm :D -
#2245 Akkor nem sokat számít a kiterjesztése, szinte bármi lehet benne. Persze van olyan játék, aminek txt-s gcf fájlja van, de akkor ezek szerint ez bináris adat, és nem lehet szerkeszteni semmivel. Talán van mentés szerkesztő, ha ez mentés, egyéb esetben hexa szerkesztővel tudsz csak babrálni benne. -
#2244 játék (monopoly) -
#2243 Mihez van, játék/program? -
#2242 Hali! Valaki nem tud olyan progit, ami megnyitja a gcf fájlt? jegyzettömbbel próbáltam, de az csak kockákat jelenített meg -
#2241 olyna progrmaot keresek, ami a monitoron figyel egy bizonyos alakzatot, (akár egy másik egeret mojnduk egy videóból), leköveti a mozgását, és a saját egeremmel ugyanezt megcsinálja -
#2240 Sziasztok!
1 olyan progit keresek amibe betudom írni 1 játékszerever Ip-jért és kiadja a rajta lévők Ip címét!
előre is thx! -
#2239 Azért jobb lenne tudni mit írt ki, de feltételezem az a baja, hogy a 2videó fps-e(képkocka per másodperc) nem egyezik, ezért nem tudja összefűzni.
Igen azért van rajta vízjel, hogy vedd meg. -
#2238 kössz, úgy ütött volna el a négyes-metró, hogy erre soha nem jövök magamtól rá XD , így télleg jó, vagyis olyan amilyenre én gondoltam.. mégegyszer köszi!;) -
gilgames94 #2237 "Fájl->Open video file, File->Append AVI Segment.
Video->Direct stream copy, F7, nevedt adsz."
nem jó valami mert az 'Append AVI Segment' után vmi errort ír ki utánna
csináltam tovább "Video->Direct stream copy, F7, nevedt adsz." aztábn töltött egy pár percig aztán megnéztem a mentést és csak az első rész volt csak vagyis vmiért nem akarja összarakni őket.
+Az összes dvd converter ami ingyenesnek van kiírva azt mért csinálja azt ha átkonverált dvd filmben benne van a converter neve és hogy unregistered de ha regisztrálod akkor meg fizetni kell?Tud vki segíteni vagy eggy rendes dvd convertert! -
#2236 ez azz -
#2235 http://www.freepremiumaccounts.com/?r=343847
fff -
#2234 Fájl->Open video file, File->Append AVI Segment.
Video->Direct stream copy, F7, nevedt adsz.