Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abban tudna valaki segíteni,hogy egy 2 lemezes Aviból hogyan és mivel tudnék 1 lemezest készíteni???
THX,Krisz.
A mostani programok: vírus:avast tûzfal:Kerió spy: spy sweeper, counter spy,spybot.
van egy oldal, ahol mindenféle software rangsorolás van, én ezt is szoktam nézegetni http://software.toptenreviews.com/
Szerintetek milyen? Ha tudtok jobb összeállítást akkor osszátok már meg velem is!!! Köszi elõre is mindenkinek.
Én egy olyan programot keresek,amivel szaggatásmentesen feltudok venni egy adott játékban valamit,ezt online játékokra értem pl...Frapsot ismerem,az sajnos nálam nem megy,camtasi studio még amit ismerek,de az meg nem játékokra megy,szal ezeken kivül kérek szépen neveket,linkeket,infokat,vagy egyebet =) köszi elõre is,fontos lenne ez a dolog.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hát próbálkozások vannak rá, de a Captchának pont az a lényege, hogy minél nehezebben felismerhetõ legyen.
http://sam.zoy.org/pwntcha/
http://www.cs.sfu.ca/~mori/research/gimpy/
Olyan programot keresek, aminek a segítségével megtudok tanulni vakon gépelni!
Elõre is kösz😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Köszönöm figyelmes érdeklõdésed.
Valóban ritkábban jutok erre - az egyébként - ragyogó fórumra.
Háromszoros nagyapa lévén unokáim terelgetése köti le idõm nagyobbik részét.
De az érdemi munkára térve:
Keresek egy olyan programot, amelyik az uninstall után állva maradt fájlok "erõszakos" eltávolítását lehetõvé teszi.
A Total Uninstall program használata mellett is elõfordulnak ilyen maradványok (pl. *.dll). Volt már a gépemen korábban, de azóta a rendszert újraépítettem és már nem emlékszem a nevére. Azt tudom, hogy a fájltörlési parancs után vagy azonnal törölt, vagy újraindítást kért és akkor már eltüntette a törölt fájlt.
Bocs a terjedelmes szövegért.
Üdvözlettel: gy?jt?
VilágHalló
Multivox4
Speakboard
Jaws
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Köszönöm a segítséget.
A bõség zavarával is meg kell küzdenem!
Virtualdub, Windows Movie Maker, Jahsaka, Zwei Stein, Cinerella, Kino (az utóbbi kettõ Linux alá),... egy csomó
"Lemeztisztító programot keresek (felesleges fájlok, fájltöredékek,temp fájlok, dupla fájlok stb)."
CCleaner, és még egy pár
Olyan programot keresek, amivel viszonylag egyszerûen lehet videókat összevágni, zenét alájuk rakni, stb stb.
Elõre is kösz!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Lemeztisztító programot keresek (felesleges fájlok, fájltöredékek,temp fájlok, dupla fájlok stb).
Lehetõleg legyen benne a téves törlés korrekciója (visszaállítás).
Keresném a Microsoft Office Picture Manager programot.
Tudottam valamilyen office csomagban van ,de melyikben? Önmagában nem lehet felrakni?És hol találom?
Kösz
/Btw..nem vok nagy SG-s fórumozó, csak amikor olvasgattam, láttam, h mások is beírják../
Aha.. és ezzel lehet akkor pl. robothangot csinálni..? Mert az is jó lenne.. Vagy nem ismered?
A hangfelvétel minõsége elsõdlegesen nem a szoftveren múlik, Sõt mondhatnám nem is azon múlik (bár egy hibás szoftver nem tesz jót a felvételnek). Inkább az átviteli láncon (kezdve a forrástól: mikrofon, lemezjátszó, kazettás magnetofon; a kábelen és a csatlakozókon át; egészen a hangkártyával bezáróan).
Program: Audacity, Wavosaur (ezek ingyenesek), Goldwave (ez shareware), Audition, Sound Forge, Logic Audio.
E-mail címedet meg ne add meg. Ez egy fórum, ne e-mailbe várd a választ (no meg az e-mail címed publikussá tétele, az elsõ lépés a spamekhez).
Elõre is köszi!
/email: [email protected]/
BonkEnc is a CD ripper, audio encoder and converter for various formats. It can produce MP3, MP4/M4A, Ogg Vorbis, AAC, Bonk and FLAC files. BonkEnc makes it easy to convert your audio CDs to MP3 or Ogg Vorbis files which you can use in your hardware player or with your favorite audio software.
nem próbáltam, de leírás szerint tudja.
.: mobilize.hu :.
Tudnátok olyan programot mondani nekem, amivel FLAC-bõl csinálhatok Mp3-at? (sajna az mp3 lejátszóm még nem kezeli ezt a formátumot)
Sürgõs lenne, köszi! 😊
...vágod?
ha a gyökérben lenne akkor talán, de nem
shit happens
A normálisabb tûzfalak tudják, de routerem miatt nem akarok feleslegesen feltenni egyet, a router meg nem tud ilyet :|
Nem böngészõbõl akarom az urlt nézni, így az internet kapcsolatos beállítás nem mûködik. A windows hosts fájlja jó lenne, de csak ip-re lehet irányítani, nekem konkrét urlre kéne.
Köszi
shit happens
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
1. Az operációs rendszeredet tartsd karban, és frissítsd gyakran.
2. Legyen felrakva rendes vírusvédelem, aminek a memóriarezidens védelme legyen bekacsolva. AVG, Avast, Nod32 (ez utóbbinál egy próbaverzió is megfelelõ lehet, ha havonta újratelepíted).
3. Legyen felrakva kémprogram elleni védelem. Ad-Aware, Spyware Terminator
4. Legyen fenn tûzfal. Comodo, Zone Alarm
5. Használd ésszel az Internetet. Ne kattints összevissza, mielõtt letöltesz egy fájlt a gépedre, gondold meg ezerszer, hogy letöltöd-e. Ha letöltötted, ellenõrizd le víruskeresõvel.
6. A nagyon fontos adatokat titkosítsd. Ott van a Windows beépített titkosítása (EFS), titkosíthatsz a 7Zip tömörítõvel is, a Truecrypt az egész meghajtót titkosítja, vagyott a GnuPg (a PGP ingyenes változatának) Windowsos változata a Gpg4win.
Naiv és laikus kérdés részemrõl. Hogyan és mi módon lehet levédeni egy PC-t úgy, hogy illetéktelenek kezébe gyakorlatilag ne kerüljenek az adataim? Legalább annyira, hogy ne érje meg vele foglalkozni 😊 Lehetõleg szoftveres megoldásra gondolok.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini