5473
Felhasználói programot keresek.
-
#2313 kiprobáltam,sajnos ez a lehetöség nem szerepel benne,de azért köszi a helpet. -
goofy1984 #2312 Próbáld ki a Super-t. Ingyenes program, szinte mindent átkonvertál. -
#2311 nemtud valaki olyan programot,amivel .mp4 fajta zeneszámokat áttudok konvertálni .mp3-ba ? -
madmanic #2310 HI!
Olyan cryptert keresek, amivel készült állományt nem lát a nod32.
Biohazard, vagy darkbinder lenne a legjobb, de bármi jó ami műxik.
Aki tud ilyed, dobjon egy pm et!
Köszönöm szépen!
( nem, nem hackerkedni kell, már a torrent topikban kérdezték ) -
#2309 Kár, de azért köszi :) (Azér ez a program jónak hangzik, majd megnézem holnap.)
A szövegfelolvasót tudom... Van is egy ilyen a birtokomba :D (Speakboard) -
#2308 én ilyenről nem nagyon halottam, de leginkább a "Game commander 2" nevezetű program tudja ezt. játékokat tudsz vele irányitani a hangod segítségével (leginkább a scifi szimulátorjátékoknál van haszna, vagy egyéb szimulátoroknál, de mindegyik billentyűre osztható parancs, több bilentyüre is, akár szavakra is, mondatra.
angolba nem is nagyon kell konfigurálni, hisz van benne valammi beszédfelismerő, de magyar felismerésre neked kell beállitani, megtanítani:((
ellenben forditotja már van magyarba, amikor is képernyőn levő szöveget felolvas egy géphang. -
#2307 videó szerkesztő programok.
de sony vegas a legjobb, ő mikrofonból tud hangot felvenni, úgy, hogy közbe láthatod a videót. de nem filmek, sorozatok szinkrnizálásra taláták ki, hanem inkább saját felvételek utólagos korrigálásra (pl felveszel egy előadást, de túl zajos a hang, akkor utószinkronizálod:) -
#2306 még egyszer: Olyan progit tud valaki mondani, amivel "szinkronizálni" lehet egy videót? :D -
#2305 Olyan progit keresek vagyis letöltésvezérlő(azt hiszem ez kell) hogy amikor MEGAUPLOAD ról alkarok valamit letölteni ne álljon le a töltés!!Lehet IE7-hez vagy FF3.xx-hez!! -
#2304 Olyan programot keresek amivel lehet olyat csinálni hogy egymás mellé tenni két videót??Tehát egy videóban lesz két video csak elválasztva középen.
Mint pl az xbox360 vs ps3 grafikai összehasonlító videók szoktak lenni. -
#2303 Hali!
Létezik olyan program, hogy felveszek valamit mikrofonnal és azt a gép begépeli? :) -
#2302 hahó, valaki -
#2301 senki? -
#2300 Olyan progit tud valaki mondani, amivel "szinkronizálni" lehet egy videót? :D -
#2299 Blender - ingyenes 3D modellező szoftver
Pár vele készült animáció -
#2298 Heló ,tudna nekem írni valaki egy olyan programot amivel 3D-s animációt lehet készíteni.Olyat amivel akár "rajzfilmet" is lehetne.Nem olyan egyszerűt mint az Anime Studio Pro-t,hanem kicsit összetettebbet.
Köszönöm előre is... -
#2297 Itt van pár ingyenes -
#2296 csá
valaki mondjon nekem egy hdd klónozó progit. a fos norton ghoston kivül. -
#2295 na nemukodik sajnos masik gepen se :( -
#2294 Hat az erdekes lejatszani letudom de virtual dubnak nem tetszik megprobalom meg masik gepen mert ezen x64 -es xp fut lehet az nem tetszik neki -
#2293 Miért nem tetszik?
Vagy nincs hozzá kódek, akkor viszont te sem tudná lejátszani, vagy esetleg hiba van a videóban, de azt meg elméletileg javítani lehet a programmal, agy átugrani. -
#2292 csak az a baj vele hogy amikor belehuzom az avit nem tetszik neki a formatum ezt meg lehet valahogy oldani?? -
#2291 VirtualDub -
#2290 Sziasztok tud nekem valaki olyan progit mondani amivel egy avi-t szet tudok szedni kepekre minosegromlas nelkul?? Koszi elore is -
molnar0921 #2289 köszönöm szépen :) -
#2288 RegCleaner -
molnar0921 #2287 Hello mindenkinek! Egy olyan programot keresek ( ha lehet magyar nyelvű) ami eltávolítja az ideiglenes fájlokat meg olyan dolgokat amelyekre nincs szükségem és csak a helyet foglalják
Előre is köszönöm! -
#2286 Hali! Tudna nekem vki ajánlani egy programot, mivel .pck fájlokat meg tudok nyitni?
Előre is köszönöm! -
#2285 Ha nem nagyon térsz el az órán tanultaktól, és nem alkalmazol csak az 5.5-ös verzióban alkalmazható dolgokat, akkor igen. -
A fenébe #2284 Hát a gyors választ köszönöm - a linkben leírt módszer nekem magas mint malackának a zsiráf-itató, megpróbálom a Nero-val. Köszi -
#2283 Köszönöm szépen... :)
(És az ebben írt programok ugye lefutnak régebbi környezetekben is?) -
#2282 A Borland C++ 5.5 ingyenesen letölthető (némi ingyenes regisztráció után). -
#2281 Hello!
Iskolai feladathoz kellene otthon programozni, de ehhez szükségem lenne a Borland C-re...
Honnan tudnám megszerezni?
Előre is köszönöm! -
#2280 azt hiszem a nero is tud ilyet, de itt van kis segítség link -
A fenébe #2279 Fijugg! Biztosan nem a kút mély, hanem az én kötelem rövid, de tudna valaki jótanáccsal ellátni? - jelesül: van egy hatalmas avi fájlom (1,5 GB,) azt szeretném videoba konvertálni - nyílván 2 DVD kell majd hozzá. De mivel? és hogyan? Köszi :-) -
#2278 hali!volt regebben egy jo kis progim ami megjelenitette a halozatban megosztott mappakat,fileokat de nem tudom mi volt a neve.ismer valaki esetleg ilyen programot?köszi -
#2277 Algebrator talán -
#2276 helllo
tudtok olyan programot mondani ami matamatikai egyenlenleteket megold?? ellenőrzésre kellene, valami jó ha van megköszönném :)) -
#2275 jamegvanmáá thx -
#2274 azt tom de azzal nem lehet 2részre vágni nem?