5473
Felhasználói programot keresek.
-
Dean Winchester #2353 üdv.
milyen progit tudnatok nekem ajánlani?
a célom az lenne,hogy a digitális fényképezővel készített asf videókat megtudjam nézni az asztali dvd lejátszón!
előre is köszi! -
#2352 Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket,hogy van e valami olyan program amin keresztül kommunikál az iPhone a PC-vel?
Tehát amivel kit tudok belőle nyerni dolgokat ... telszámok ...stb.
Most windowsra gondolok mert ahhoz kellene. Mindenki segítségét előre is köszönöm!
Üdv:JoE -
Anathem #2351 A lényeget kihagytam >.>
Nem film/videó lenne a CD-n/DVD-n hanem menüpontok, amelyek kiválasztott mappákra mutatnak..
A lényeg, hogy tudnék a későbbiekben a régi menüpontok mellé újakat adni. -
Anathem #2350 Hello mindenkinek!
Olyan cd/dvd író programot keresek, amivel saját CDmnek menüt tudnék csinálni, saját háttérképpel és zenével, menüpontokkal.
Természetesen ez nem egy film, és leginkább PC-n való lejátszásra kellene..
Minden választ előre is köszönök szépen!
Anathem -
#2349 olyan programot keresek, ami megmondja, hogy éppen mi használja a vinyómat
htx. -
#2348 A Microsoft Project-en van még alternatíva munkafolyamatok nyomon követésére? -
#2347 Inernet Explorer: C:\Documents and Settings\XY\Local Settings\Temporary Internet Files
És itt is van :) -
#2346 Az Everest méri a VGA hőmérsékletét!!! Nem tudom honnan vetted ezt?! -
#2345 és olyat tudtok ami a VGA őmérékletét méri? az Everest nem méri a VGA-t! -
madmanic #2344 jpg kiterjesztésű filnak szeretném az alapértelmezett ikonját átcserélni olyanra amit én csináltam editorral -
#2343 Na ezt fejtsd ki bővebben.
Hol akarsz ikont cserélni?
Programban? Az operációs rendszer asztalán? Weboldalon? -
madmanic #2342 Hali!
ikon cserélő programra lenne szükségem! ( jpg )
köszi a segítséget! -
#2341 Everest asszem tudja ezt :) -
#2340 ellO!
nem tud nekem valaki egy olyan programot adni amivel tudom mérni a Procim Hőmérsékletét?
Köszi! -
#2339 Firefox böngésző + Flashgot kiterjesztés + valamilyen letöltésmenedzser szoftver (Free Download Manager, Wget) - utána már egyszerű. -
Madmano #2338 Szevasztok.Egy olyan programot keresek,vagy más módot,amivel a YouTube-ról lehet letőlteni videót a saját gépemre. -
#2337 "Nincs semmi ilyesmi, arra van valami lehetőség, hogy figyelni tudjam az adatforgalmakat a saját gépemről? "
Ha:
1. lenne szerver, vagy olyan útválasztó (router)/átjáró (gateway) ami távolról menedzselhető
2. a kollégium vezetősége megbíz téged mint rendszergazdát a hálózat üzemeltetésével -
#2336 Nincs semmi ilyesmi, arra van valami lehetőség, hogy figyelni tudjam az adatforgalmakat a saját gépemről? -
#2335 1. Mivel többeteket érint, többedmagaddal keresd fel az említett delikvenst és beszéljétek meg vele, hogy korlátozza káros tevékenységét, vagy időzítse olyan időszakokra, amikor nem használja senki a hálózatot. Nem kell semmi durva dologra gondolni, csak szimplán magyarázzátok el neki a tényállást.
2. Ha a problémát okozó delikvens nem függeszti fel a tevékenységét:
A kollégiumi nevelőtanár nyomatékosítani tudja a delikvens számára a probléma mértékét - és ha a helyzet nem javul kezdeményezheti a delikvens hálózatból való kizárását; fegyelmezését; kollégiumból való kizárását.
A rendszergazda meg megoldhatja a hálózat rendes erőforrás-menedzsmentjét (traffic shaping, port shaping, QOS, port filtering, statikus DHCP).
3. Van a kollégiumnak hálózathasználati-szabályzata? -
#2334 Helló! A koleszünkben egy állat valahogy megoldotta, hogy ne legyen lekorlátozva a netje. És többnyire olyan pofátlan, hogy még az emailéjeinket se tudjuk megnézni. Rendszergazda nemigen van a kóterbe. Szóval nem tudtok valami megoldást, azon kívül, hogy elcsippentek egy szálat a vezetékéből amit aztán kereshetnek egy darabig:) Előre is köszi! -
Impi #2333 Szia :)
Rengeteg ilyen program van.
Most nem érek rá tört verziót keresni, de a Google-ba üsd be a következő sort és talán segít:
Power CD DVD Recovery v2
-
#2332 Hello...ismét! :D
Az idegennyelvi szókincsemet szeretném fejleszteni, de nem csak elméletben, hanem a helyesírásom is.
Nincs valami olyasmi program, amibe én viszem be a szavakat (pl angolul és magyarul is), aztán ő random visszakérdezi és ellenőrzi közben a helyesírásom is? :)
A választ előre is köszönöm! -
do2 #2331 Sziazstok valaki tudna tanácsot adni arról hogy a letörölt újraírható cuccokat visszamentsem ?
sony kamerámmal felvettem 1 csomó fontos dolgot újraírható mini dvdre, 1 filmrészletet akartam törölni, de sajna az összeset töröltem:(
vmi megoldást tudtok ? -
#2330 Köszi a szépen! Ismét... :D -
#2329 Virtualdub+Textsub/Vobsub filter
Videótutorial
De ha már DVD-re akarod kiírni a DVD kezeli a feliratokat - az AVI-ból DVD-be alakító szoftverben - például Avi2DVD-ben - hozzáadható a felírat. -
#2328 Hello!
Sokszor akartam már kiírni DVD-re feliratos filmet, hogy megtudjam nézni DVD-lejátszón (nem DivX-esen), de valahogy sosem sikerült a feliratot is ráírni.
Létezik olyan program, amivel bele lehet "égetni" a feliratot magába az .avi-ba?
Aztán átkonvertálni DVD formátumba, majd kiírni.
Köszi előre is! -
#2327 "Szeretnék internetes játékot készíteni de nem tudom milyen programmal lehet."
Ha Internetes játékon a webböngészőből játszható játékra gondolsz, akkor meg kell tanulnod a (X)HTML, CSS, Javascript, PHP, SQL nyelveket.
Kódszerkesztő programok segítségével (PsPad, Notepad++, Notepad2, Komodo Edit) tudsz ezeken a nyelveken alapuló oldalakat készíteni.
Ha animációkat, 3D-t szeretnél Adobe Flash, és Shockwave.
"Meg egy olyan program is kéne még amivel embereket és tárgyakat lehet készíteni és azokat a játékba beszúrni."
Grafika: Gimp (Paint Shop Pro, Photoshop, Paint.Net), 3D: Blender (3d Studio Max, Maya) -
0246886420 #2326 Hellosztok!
Szeretnék internetes játékot készíteni de nem tudom milyen programmal lehet. Meg egy olyan program is kéne még amivel embereket és tárgyakat lehet készíteni és azokat a játékba beszúrni. Nagy segítség lenne. -
#2325 "sziasztok fölraktam egy ace mega codek packot."
Kár volt.
"De most valamiért ne tudok rajta filmet nézni nem tudom hogy mi lehet a gond.
Ha tudnátok nekem segitne akkor megköszönöm."
Nem javaslom a Windows lelkivilágát összezavaró kódekcsomagokat.
Használj kódekekkel egybeépített lejátszót - például a VLC Media Playert. -
#2324 Mind a kettő művelethez ott van az Audacity (az utóbbi részéhez szükséged lesz a Lame nevű MP3 kódekre). Ingyenes, platformfüggetlen, és tud magyarul. -
#2323 köszi, de ez csak 60%-ban konvertálja át. -
#2322 2.: itt van egy progi :) -
#2321 Sziasztok!
Segitséget kérnék.
Felvettem diktafonnal nagypapám visszaemlékezését. A diktafon wav fájlba vette fel.
Két kérdésem lenne:
1 :waw fajlt fel tudok valahogy darabolni hogy aztán kirakjam cd-re ( egyes beszélgetések több mint 80 percesek)?
2 :wav-fájlból miböl tudok mp3-at csinálni, hogy aztán feldarabolhassam?
köszi előre is
-
Frobi #2320 sziasztok fölraktam egy ace mega codek packot.
eddig is ezt használtam mielött újra raktam a gépet.
De most valamiért ne tudok rajta filmet nézni nem tudom hogy mi lehet a gond.
Ha tudnátok nekem segitne akkor megköszönöm.
-
kl24h #2319 Vagy ezt is megprobalhatod. -
#2318 wordpad és dreamweaver :) -
#2317 nm -
#2316 Sziasztok!
ashx. file-t milyen programmal tudnék megnyitni?
-
#2315 én voltam ismét hüle,köszi :] -
#2314 gugli 1. találat :)