5473
Felhasználói programot keresek.
  • Dean Winchester
    üdv.
    milyen progit tudnatok nekem ajánlani?
    a célom az lenne,hogy a digitális fényképezővel készített asf videókat megtudjam nézni az asztali dvd lejátszón!
    előre is köszi!
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

Abban kérném a segítségeteket,hogy van e valami olyan program amin keresztül kommunikál az iPhone a PC-vel?
    Tehát amivel kit tudok belőle nyerni dolgokat ... telszámok ...stb.
    Most windowsra gondolok mert ahhoz kellene. Mindenki segítségét előre is köszönöm!

Üdv:JoE
  • Anathem
    A lényeget kihagytam >.>
    Nem film/videó lenne a CD-n/DVD-n hanem menüpontok, amelyek kiválasztott mappákra mutatnak..
    A lényeg, hogy tudnék a későbbiekben a régi menüpontok mellé újakat adni.
  • Anathem
    Hello mindenkinek!

Olyan cd/dvd író programot keresek, amivel saját CDmnek menüt tudnék csinálni, saját háttérképpel és zenével, menüpontokkal.
    Természetesen ez nem egy film, és leginkább PC-n való lejátszásra kellene..
    Minden választ előre is köszönök szépen!

Anathem
  • Zetorg
    olyan programot keresek, ami megmondja, hogy éppen mi használja a vinyómat
    htx.
  • Met
    A Microsoft Project-en van még alternatíva munkafolyamatok nyomon követésére?
  • rooney8
    Inernet Explorer: C:\Documents and Settings\XY\Local Settings\Temporary Internet Files
    És itt is van :)
  • JSbyMSI8800
    Az Everest méri a VGA hőmérsékletét!!! Nem tudom honnan vetted ezt?!
  • Colton
    és olyat tudtok ami a VGA őmérékletét méri? az Everest nem méri a VGA-t!
  • madmanic
    jpg kiterjesztésű filnak szeretném az alapértelmezett ikonját átcserélni olyanra amit én csináltam editorral
  • Dj Faustus #2343
    Na ezt fejtsd ki bővebben.
    Hol akarsz ikont cserélni?
    Programban? Az operációs rendszer asztalán? Weboldalon?
  • madmanic
    Hali!

ikon cserélő programra lenne szükségem! ( jpg )

köszi a segítséget!
  • FZoleee
    Everest asszem tudja ezt :)
  • Colton
    ellO!

nem tud nekem valaki egy olyan programot adni amivel tudom mérni a Procim Hőmérsékletét?

Köszi!
  • Dj Faustus #2339
    Firefox böngésző + Flashgot kiterjesztés + valamilyen letöltésmenedzser szoftver (Free Download Manager, Wget) - utána már egyszerű.
  • Madmano
    Szevasztok.Egy olyan programot keresek,vagy más módot,amivel a YouTube-ról lehet letőlteni videót a saját gépemre.
  • Dj Faustus #2337
    "Nincs semmi ilyesmi, arra van valami lehetőség, hogy figyelni tudjam az adatforgalmakat a saját gépemről? "
    Ha:
    1. lenne szerver, vagy olyan útválasztó (router)/átjáró (gateway) ami távolról menedzselhető
    2. a kollégium vezetősége megbíz téged mint rendszergazdát a hálózat üzemeltetésével
  • polgi
    Nincs semmi ilyesmi, arra van valami lehetőség, hogy figyelni tudjam az adatforgalmakat a saját gépemről?
  • Dj Faustus #2335
    1. Mivel többeteket érint, többedmagaddal keresd fel az említett delikvenst és beszéljétek meg vele, hogy korlátozza káros tevékenységét, vagy időzítse olyan időszakokra, amikor nem használja senki a hálózatot. Nem kell semmi durva dologra gondolni, csak szimplán magyarázzátok el neki a tényállást.
    2. Ha a problémát okozó delikvens nem függeszti fel a tevékenységét:
    A kollégiumi nevelőtanár nyomatékosítani tudja a delikvens számára a probléma mértékét - és ha a helyzet nem javul kezdeményezheti a delikvens hálózatból való kizárását; fegyelmezését; kollégiumból való kizárását.
    A rendszergazda meg megoldhatja a hálózat rendes erőforrás-menedzsmentjét (traffic shaping, port shaping, QOS, port filtering, statikus DHCP).
    3. Van a kollégiumnak hálózathasználati-szabályzata?
  • polgi
    Helló! A koleszünkben egy állat valahogy megoldotta, hogy ne legyen lekorlátozva a netje. És többnyire olyan pofátlan, hogy még az emailéjeinket se tudjuk megnézni. Rendszergazda nemigen van a kóterbe. Szóval nem tudtok valami megoldást, azon kívül, hogy elcsippentek egy szálat a vezetékéből amit aztán kereshetnek egy darabig:) Előre is köszi!
  • Impi
    Szia :)
    Rengeteg ilyen program van.
    Most nem érek rá tört verziót keresni, de a Google-ba üsd be a következő sort és talán segít:
    Power CD DVD Recovery v2

• Japep
    Hello...ismét! :D

Az idegennyelvi szókincsemet szeretném fejleszteni, de nem csak elméletben, hanem a helyesírásom is.

Nincs valami olyasmi program, amibe én viszem be a szavakat (pl angolul és magyarul is), aztán ő random visszakérdezi és ellenőrzi közben a helyesírásom is? :)

A választ előre is köszönöm!
  • do2
    Sziazstok valaki tudna tanácsot adni arról hogy a letörölt újraírható cuccokat visszamentsem ?
    sony kamerámmal felvettem 1 csomó fontos dolgot újraírható mini dvdre, 1 filmrészletet akartam törölni, de sajna az összeset töröltem:(
    vmi megoldást tudtok ?
  • Japep
    Köszi a szépen! Ismét... :D
  • Dj Faustus #2329
    Virtualdub+Textsub/Vobsub filter
    Videótutorial

De ha már DVD-re akarod kiírni a DVD kezeli a feliratokat - az AVI-ból DVD-be alakító szoftverben - például Avi2DVD-ben - hozzáadható a felírat.
  • Japep
    Hello!
    Sokszor akartam már kiírni DVD-re feliratos filmet, hogy megtudjam nézni DVD-lejátszón (nem DivX-esen), de valahogy sosem sikerült a feliratot is ráírni.

Létezik olyan program, amivel bele lehet "égetni" a feliratot magába az .avi-ba?
    Aztán átkonvertálni DVD formátumba, majd kiírni.

Köszi előre is!
  • Dj Faustus #2327
    "Szeretnék internetes játékot készíteni de nem tudom milyen programmal lehet."
    Ha Internetes játékon a webböngészőből játszható játékra gondolsz, akkor meg kell tanulnod a (X)HTML, CSS, Javascript, PHP, SQL nyelveket.
    Kódszerkesztő programok segítségével (PsPad, Notepad++, Notepad2, Komodo Edit) tudsz ezeken a nyelveken alapuló oldalakat készíteni.

Ha animációkat, 3D-t szeretnél Adobe Flash, és Shockwave.

"Meg egy olyan program is kéne még amivel embereket és tárgyakat lehet készíteni és azokat a játékba beszúrni."
    Grafika: Gimp (Paint Shop Pro, Photoshop, Paint.Net), 3D: Blender (3d Studio Max, Maya)
  • 0246886420
    Hellosztok!
    Szeretnék internetes játékot készíteni de nem tudom milyen programmal lehet. Meg egy olyan program is kéne még amivel embereket és tárgyakat lehet készíteni és azokat a játékba beszúrni. Nagy segítség lenne.
  • Dj Faustus #2325
    "sziasztok fölraktam egy ace mega codek packot."
    Kár volt.

"De most valamiért ne tudok rajta filmet nézni nem tudom hogy mi lehet a gond.
    Ha tudnátok nekem segitne akkor megköszönöm."

Nem javaslom a Windows lelkivilágát összezavaró kódekcsomagokat.
    Használj kódekekkel egybeépített lejátszót - például a VLC Media Playert.
  • Dj Faustus #2324
    Mind a kettő művelethez ott van az Audacity (az utóbbi részéhez szükséged lesz a Lame nevű MP3 kódekre). Ingyenes, platformfüggetlen, és tud magyarul.
  • chris82
    köszi, de ez csak 60%-ban konvertálja át.
  • FZoleee
    2.: itt van egy progi :)
  • chris82
    Sziasztok!

Segitséget kérnék.
    Felvettem diktafonnal nagypapám visszaemlékezését. A diktafon wav fájlba vette fel.

Két kérdésem lenne:
    1 :waw fajlt fel tudok valahogy darabolni hogy aztán kirakjam cd-re ( egyes beszélgetések több mint 80 percesek)?
    2 :wav-fájlból miböl tudok mp3-at csinálni, hogy aztán feldarabolhassam?

köszi előre is
  • Frobi
    sziasztok fölraktam egy ace mega codek packot.
    eddig is ezt használtam mielött újra raktam a gépet.
    De most valamiért ne tudok rajta filmet nézni nem tudom hogy mi lehet a gond.
    Ha tudnátok nekem segitne akkor megköszönöm.
  • kl24h
    Vagy ezt is megprobalhatod.
  • rooney8
    wordpad és dreamweaver :)
  • rooney8
    nm
  • WOW
    Sziasztok!
    ashx. file-t milyen programmal tudnék megnyitni?
  • Doomista
    én voltam ismét hüle,köszi :]
  • rooney8
    gugli 1. találat :)