5473
Felhasználói programot keresek.
  • FZoleee
    Ja és olyan kéne, ami tudja folytatni a megszakadt letöltést :)
  • FZoleee
    Valami jó kis letöltésvezérlőt nem tudtok? :D GetRightot próbálom most, de az nem tetszik :(
  • Dean Winchester
    kössz
    (keres engem :DDD )
  • Herti1
    hali..szeretném segítségeteket kérni..nemrég letöröltem véletlen 4GB mennyiségű zenét...véletlen volt..és vissza szeretném hozni program segítségével..milyen programok vannak rá ?? nagy gáz van :S köszi a segítséget előre is..
  • Bennie
    Hello

szeretném kérni a segítségetek egy olyan dologban hogy:
    van egy oldal ahol nem engedi a képeket leszedni, ha jobb egérgombbal kattintok rá. ezért olyan programot keresek amivel ez lehetséges de nem egy sima képlopó kellene mert a képek nagyok és nem férnek egy képernyőre rá, szóval valami más kellene.

köszönöm előre is
  • cvsnl
    Köszönöm!
  • Evin
    Altap Salamander, FARManager, Directory Opus, EF Commander, freeCommander, muCommander, xplorer2 stb.
  • cvsnl
    Sziasztok!
    Egy explorer-szerű programot keresek, de nem a total commandert. Nincs vmi hasonló?
  • Evin
    Hát szerintem ezt felejtsd el, nem is azért mert nem lehet megcsinálni, hanem annyi időbe telne, meg annyi macera, hogy nem érné meg, szerintem.

Dean Winchester
    (Hol van Sam? :D )
    TuneUp Utilities, azt hiszem 30 napig ingyenes
  • Dean Winchester
    van vmi rendszerdiagnosztika progi ? mert nem tudom mi lehet a gond a géppel :S nézem online videomegosztó portálokon a videókat és egyszer csak ujraindul a gép :(
    sőt ha már itt tartok vki tudna adni egy ötletet,hogy hogyan lehet eltüntetni a hibajelentő ablakot? mert most hiába nyomgodom a mégse gombot csak ott marad :D
  • rooney8
    Hát... VirtualDub-ban van egy olyan funkció amivel a hangsávot ki tudod menteni a filmből (+ hozzá is tudsz adni :) ). Ezt megcsinálod az .avi-val. A többit nem tudom :D
  • gilgames94
    Helló!
    Egy igen komplikált dologban kérek segítséget.

Van egy avi filmem és ugyanaz a film DVD formátumban,menüvel.
    Az avi rossz képű a DVD meg nem szinkronos.Nos, tehát átakarom rakni az avi hangját a DVD-be.
    Ebben szeretnék segítséget kérni.
    Elég kezdő vagyok ezért szeretnék részletes segítsége kapni.
    Kezdve azzal hogy milyen programmal hogyan vágom ki a hangot az avi-ból
    és hogyan milyen programmal rakom át a DVD-be és hogyan írjam egy másik nyelvre a magyart!
    + hogy a dvd-ben van pár másodperces bónusz jelenet amiben nem beszélnek csak zene szól és hogyan variálhatom a hangot mondjuk hogy addig nincs hanng vagy berakok egy kis kivágott zenét úgy folytatólagosan vagy ilyesmi!
    Előre is köszönöm a segítséget!!!!!4
  • RAZOR27
    arigatógozaimasita
  • madmanic
    feladatkezelőben lődd ki, éa aztán próbáld leszedni, vagy csökkentett módban indítsd, és úgy töröld

ha reklám, vagy kémprogi az elkövető, vagy valami vírus, akkor csökkentett mód, spybot search&destroy -t futtasd, és a regystriből is töröld a bejegyzéseit ( regcleanerrel )

Célszerű a nodot is lefuttatni, +én még az Adaware t is hozzá szoktam csapni..
  • Dj Faustus #2379
    Unlocker - az állománny eléréséhez.
    Vagy esetleg próbáld meg csökkentett módban, vagy Linuuxos Live CD-vel.
  • Dj Faustus #2378
    Mindkét célra Virtualdub.

Átméretezés:
    1. Megnyitod (File/Open video file menüpont) a videót
    2. Video/Filters menüpontban az Add gombbal add hozzá a Resize filtert.
    3. Video/Compression menüpontnál állítsd be a neked megfelelő videókódeket.
    4. File/Save as AVI menüpont

Felírat beleégetés:
    Például így
    Vagy így
    Tehát hasonlóképp mint átméretezésnél, csak a megfelelő "felírat-égető" filtert kell kiválasztani.
  • RAZOR27
    Hali!
    Olyan progit keresek amivel filmeket tudok átméretezni, egész pontosan telóra.
    Meg keresek még egy olyat amivel a videóanyagba "beégethetem" a feliratot, ergo ne legyen külön fájlba, hanem a videón jelenjen meg.
    Előre is köszi!
  • FZoleee
    Olyan fájlt el lehet távolítani valamilyen programmal, amit a windows nem enged? Tudjátok, a szokásos sablonszöveg: használatban van a fájl blabla...
  • JSbyMSI8800
    Nincs mit !!
  • blc
    Köszi máris keresem!!!
  • JSbyMSI8800
    Bocs rosszul írtam Total Video Converter
  • JSbyMSI8800
    Total Viedeo Converter erre a célra tökéletesen megfelel, mindent tud én is ezt használom...
  • blc
    Hali mindenkinek!
    Az én gondom,hogy szeretnék filmeket átalakítani 3gp-be,hogy a mobilol menjen.Amit letöltöttem,mind demó és csak egy kis részét konvertálja.Aki tud kérem segítsen egy progival.
    Előre köszi,ha igazán nagy leszek meghálálom
  • KILLER2
    Sziasztok. Egy régi kazettás kameráról szeretnék átvenni videókat egy szintén régi FX5600as videokártya bemenetéről. Az már meg van oldva, hogy a kártyára megy a kamera, külön a line-inbe megy a hang.
    A kérdésem csak az lenne, hogy milyen programot ajánlotok rá ami tudja venni a videokártya bemenetéről a képet és a lineinből a hangot és lehetőleg össze is tudná őket fűzni és lementeni videóba? Ilyen célokra mit ajánlotok?
  • FZoleee
    Köszi, kipróbálom :)
  • Dj Faustus #2368
    "Nem tudtok mondani valami jó cd író progit? A Nerot nem akarom feltenni... "
    - ingyenes, nyílt forrású, tud magyarul is.

• FZoleee
    Nem tudtok mondani valami jó cd író progit? A Nerot nem akarom feltenni...
  • InterFoxSOFT
    3D kátékészítő programot keresek, amihez nem kell programozói tudás!:)
  • FZoleee
    A KGB Archiver elég jónak tűnik :o Eddig a WinUHA-t használtam, 50%-os tömörítést tud kb, de most letesztelem a kgb-t, és lehet azt fogom használni :D
  • Dj Faustus #2364

• Máté94
    Sziasztok!
    Olyan programot keresek ami nagyon jól tömörít.Volt nem régiben egy program ami 4GB fájlból 1GB vagy annál kisebbet csinált.
  • SuperCharger
    A teamspeak is ingyenes.
  • rooney8
    Haa neten nyomulunk, akkor jó a skype is, nem? :D
  • Dj Faustus #2360
    "team speak-hoz hasonlnó progit keresnék csak ingyeneset amin többen is tudunk egyszerre beszélni"
    Ventrilo?
  • bartuczcsaba
    hy
    vki tudna segíteni?
    team speak-hoz hasonlnó progit keresnék csak ingyeneset amin többen is tudunk egyszerre beszélni
    thx ßß
  • Dean Winchester
    üdv vki nem tud egy olyan progit amivel adott weblapból gyorsan kitudok szedni a képet:S
    nem kéne klikkelni a mentésre hanem a progit megnyitom és akkor egyből listázza a mappakat azon belül a képeket?
  • madmanic
    Powerpoint?
  • Versace21
    Sziasztok,nekem egy olyan problémám lenne hogy a Movie Maker nevű kis programmal kéne készitenem képekből egy ilyen dia filmet,de valamiért ha tőbb képet rakok bele,egyből kilép,nem tudtok őtletet adni?Vagy valami másik olyan program amivel lehet ilyet késziteni?Szallagavatóra lesz,osztályrol pillanat képeket ősszerakni..Előre kis hálásan kőszőnőm
  • IkarusMan
    Halli

Milyen programot tudnátok nekem ajánlani amivel tudok egy játékból készíteni Multiplayeres játékot.

Pl.: Egy srác a GTA 3-bó készített egy multis játékot a SIW 3-t adta neki.És én is ilyesmit akarok csak kamionosba.
  • Zetorg
    az iphone topikban kérdezz rá inkább, ott segítenek.
    amúgy diskaid egy program neve, amivel tudsz turkálni a fájlrendszerében. ezzel ki is lehet menteni a telefonszámokat és az sms-eket is, de nem tudod pc-n megnyitni, csak biztonsági mentésnek jó.