Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!! Tudnátok nekem segíteni? Vettem 1 digitális fényképezögépet és a hozzávaló szoftver cd eltünt fenn volt a gépen de vala milyen módon a letörlödött!! 1 Canon Digital IXSUS V3 -ról van szó! ha tudnátok nekem szerezni egy letölthetõ szoftvert nagyon meg köszönném!!

ui:Értesités [email protected]
Sziasztok!

Nem tudná valaki megmondani, hogy milyen programmal tudnék full menüt hanggal mindennel együtt leszedni egy DVD-rõl, hogy rátoljam egy másikra?

Csak hogy érthetõ legyen, szitu:
Van 2 dvdm... ugyanaz mind a kettõ, ugyanazokkal a hangsávokkal és feliratokkal, csak az egyiken az angol hangsáv és magyar felirat le van nullázva, a másikon jó minden, de nincs rajt menü.

Meg lehet valahogy egyszerûen oldani hogy a 2 félbõl csinálok egy egészet? 😊

Köszi elõre is.

Dj Faustus
Legfrissebb stabil változat (jelenleg 1.7.8).

grebber
Nekem valami ösrégi virtual dub lehet mert nekem abban a legörgetõ menüben csak avi van .

Next PC upgrade: 2022

Evin
Kérdezd meg a küldõt, hogy õ milyen formátumot társított, és olyanra kell átnevezni.(docx,zip stb.) Univerzális dat fájl vagy dat szerkesztõ nem létezik.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Hallo vki megmondaná, hogy milyen programal kell megnyitni a dat kiterjesztésû fájlt mert kaptam emailbe egyet egy kockázatkiértékelést ami szerintem docba van de ha átnevezem akkor is olyan formátumban van amit nem lehet csak ilyen hülye jeleket mutat!!Nem tudja vki megmondani, hogy milyen programal kell megnyitni!????

Dj Faustus
Sorszámozd a képeket és nyisd meg az elsõt így.
Majd File/Export/Animated Gif.

grebber
Virtualdubbal lehet gifet csinálni képekbõl? Hogyan ? Mert videón kivül nem nyit meg nekem semi mást!

Dj Faustus
"Olyan programot keresek amivel képeket egymás után téve pár másodperc késleltetési idöt megadva lehet mozgóképet csinálni."
Windows Movie Maker
Virtualdub
Gimp
Jasc Animation Shop

grebber
Olyan programot keresek amivel képeket egymás után téve pár másodperc késleltetési idöt megadva lehet mozgóképet csinálni.
Tud valaki ilyet mondani??

CheAteR88
üdv
lenne egy nagy kérésem
Van vki aki tuddna nekem ajánlani vmi programot vagy vmi convertálót "s16" kiterjesztésü failhoz?
ien usb-s diktafonféleségen rögzített hanganyag
nagyon fontos lenne

HTX
BY

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

FlasFXP 3.5.3
Esetleg ha a rar kódot kérne akkor ez a passz: http://www.thesnitcher.net

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Üdv srácok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni FlashFXP ügyben. Van vlakinek serial vagy key hozzán (3.4.0 build 1145). Nagyon megköszönném!!!!

Thy!

\" örökké nem eshet.... \"

iko
Haha... Na szóval vágni szeretném a videót.

spam. sry

Qwerty4
Hali.

Tudtok ajánlani vmilyen progit le nem törölhetõnek látszó fájlok letörlésére?

<#conf>

Qwerty4

Total Commander
iko
Sziasztok,
Egy progit keresek amivel fel tudom darabolni a MPEG1 videó fájlaimat. Bedigitalizáltam analóg videókamerából és szét szeretném szedni, hogy átláthatóbb legyen. Nem kell túl bonyolult program, hisz másra nem is használnám.

spam. sry

GyimiGábor
Töltsd le a legújabb verziót a pinnaclesys.com-ról.

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

joshua
Szevasztok!
Vistára milyen programot ajánlotok,ami kezeli a Pinnacle PCTV Stereo tunerkártyát? Mert a Media Center nem érzékeli a kártyát,miközben szépen feltelepítette magától.
Elõre is köszi!

Evin
PDFCreator
Én doc-ot konvertáltam át vele még régebben, feltételezem a képek sem okoznak gondot. Ha nincs benne magyar nyelv, ugyaninnen letölthetõ egy csomagban.

Szevasztok!
Egy olyan konvertáló FREEWARE programot keresek ami képi formátumot (pl.:jpg, gif, stb.) alakítana át pdf formátummá.

Tud valaki ilyen freeware konvertáló programot? (Nagy a hangsúly a freeware jellegen!)
Elõre is köszi
Evin
Camtasia Studio 5
SnagIt
D3DGear(talán)
De persze ezek mind pénzesek.

GyimiGábor
Hali

Olyan programot keresek amivel fel tudom venni videóra a teljes képernyõt, vagy egy kijelölt részét (pl: egy program beállítását, 3dsmax 9 ben egy modell készítését vagy azt amikor jáccok vmivel).
Aki tud, több programot is írjon. thx!

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

Sziasztok!
Elõre is bocsánat, ha volt már, de most nincs idõm végigvizslatni a fórumot.
Tehát: olyan progit keresnék ami swf-bõl videót csinál, és nem tesz a közepére otromba vízjeleket, mert ilyenbõl én is szép számmal találtam már.
Elõre is köszi
Kösz. A WMV-n kívü minden formátumu videót tudok nézni.<#worship><#worship><#worship>

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

Dj Faustus
"Egy mûködõ dvd lejátszó programot keresek win 98 ra."
MPlayer
VLC Media Player

zvaragabor
Köszi. Ezeknek a nevét gondolom lassan már vakon gépeled.😊

Chaos Anno Domini

Dj Faustus
Virtualdub
Cinerella
Kino
ha van Windows XP-d - Windows Movie Maker
Jahsaka
Avid Free DV
LiVES

zvaragabor
Milyen lehetõleg ingyenes programmal tudok zenét rakni videó alá?

Chaos Anno Domini

Sziasztok.
Egy mûködõ dvd lejátszó programot keresek win 98 ra.
Próbálkoztam ezekkel:
cliprex dvd player
blazedvd player
avs dvd player
Ezek egyike sem ment.

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

Evin

Máté12
Hi! Nem tudnátok olyan progit ami dvd-bõl divx vagy avit vagy mássá konvertálja?

Logitech G25 tulajos!!

cserre
Bocsi elírtam! <#falbav>

Van olyan mp3 file, amit lejátszik, de nagyon sok olyan van, amit nem képes lejátszani.

Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!

cserre
Sziasztok!

Olyan mp3 konvertáló programot keresek, ami mp3-ból mp3-ba alakítja át a zenéket.
Van egy Philips SA-AK520-as hifim, ami kezeli az mp3 formátumot. Csak az a baj, hogy van olyan mp3-am amit lejátszik, valószínû azért, mert más a kódolása a file-nak, amit õ olvasni tud. Valaki segítsen már mert nagyon fontos lenne.

Elõre is köszi.

Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!

MadBence
fotosopp.

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

zvaragabor
Köszi az ötletet, kipróbálom mindenképpen.

Chaos Anno Domini

PíszLávJuniti
totalcommander másoláskor kiírja a sebességet.. kezdetnek nem rossz infó

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

zvaragabor
Tud valaki olyan programot, amivel pendrive-ok írási sebességét tudnám mérni?

Chaos Anno Domini

vki
Hi!

Lenne egy elvetemült és noob kérdésem. Most jelen pillanatban csak proxy mögül tudok csatlakozni, ahonnan nagyon sok minden le van tiltva (P2P, Multiplay, stb...). Szóval: Létezik olyan progi, ami képes ezen a proxy-n kijuttatni programokat úgy, hogy átirányítja a port igényüket? (Jelen pillanatban a WoW-val game-elnék, de nemtok.)

Ha kérdésem nagyon noob (<- én erre szavazok), viszont ha van valaki, aki tud rá megoldást, annak nagyon megköszönném.

THX

ACER Aspire 5738ZG

eNiX
(Nem tudtam, hogy ilyen topic is van, úgyhogy korábban beírtam máshova is.)

Tud valaki olyan progit, ami olyan vízjelet képes kezelni, ami nem szöveg hanem egy kép?
Méghozzá olyan kép, amin egy forma látható és körülötte átlátszó. PhotoMarkot már probáltam png-vel de az nem nyert. Remélem érthetõ. Ha nem akkor legfeljebb adok képet. Ja és sok képen tudja végrehajtani!

keine Signatur

köszi!!😊
megnézem h mien
VSO ConvertXtoDvd ---> én ezt használom és teljesen egyszerû kezelni.

(nem ingyenes)

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

hello!!
keresek 1 programot amivel pl az avi fájlból dvd-t csinál de úgy h a feliratot is mellé tenné... nero visions-el nemlehet megoldani vagy akkor vmi más progi??
elõre is köszi aki tud segíteni!!😊
Gabisan
Hi all!
En a legujabb Hardware Sensors Monitor 4.4.0.1 FULL verziot vagy cracket keresek hozza!Elore is kosz a helpet!

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

Dj Faustus
"Sziasztok olyan programot keresek amivel a klippekböl veltudnám venni a zenét"
* Virtualdub (File/Open majd File/Save Wave)
* Goldwave vagy más hangszerkesztõ program

Sziasztok olyan programot keresek amivel a klippekböl veltudnám venni a zenét, nem tudom értitek hogy milyet keresek?

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Hi!
olyan progit keresek ami ki irja a VGA venti fordulatát egy 9600GT-ét.
az everest és a rivatuner nem jok.
vki tudna egy ilyen progit??
elöre is köszi

\\__/) (O.o) ( } { )

Active Kill Disk - Hard Drive Eraser 5.0 Veszélyes ,tönkre vághatja a vinyót !!
Benny04
#1567 ??

Köszi és ha eszedbe jut ird le a progi nevét.