5473
Felhasználói programot keresek.
  • Dj Faustus #2433
    "Nem tudtok mondani valami VMware-hez hasonló programot"
    Virtualbox
    VMWare Player (ez ingyenes) - hozzá virtuális-gép kreáló: EasyVMX
    Xen, qemu (de ezek már komplikáltak)

".flv-ből szeretném kiszedni a zenét és .mp3-ba vagy .wma-ba megkapni"
    A VLC Media Player képes rá (Média/Átalakítás, mentés menüpont), de van rá online megoldás is: vixy (meg beírhatod a Google-be: flv to mp3 - és rengeteg megoldást találhatsz rá).
  • Vardar
    Sziasztok!
    .flv-ből szeretném kiszedni a zenét és .mp3-ba vagy .wma-ba megkapni. Tudtok erre valami egyszerű módszert?
  • FZoleee
    Nem tudtok mondani valami VMware-hez hasonló programot, amivel lehet futtatni akármilyen oprendszert? Microsoft Virtual PC-t nem szeretem, mert elb*szta a gépem egyszer
  • zagar
    Melyik a legjobb pc-re?
  • Dj Faustus #2429
    Gimp
    Paint (A Windowsban levő)
    Paint.Net
  • majdnem
    Sziasztok
    Én egy egyszerű képszerkesztő programot keresek.
    Tudnátok ajánlani néhányat?
  • Dj Faustus #2427
    Hát vannak rá próbálkozások, de 100%-os eredményt ne várj.
    Ilyesmik például:
    Shazam
    Mufin AudioID
    MAGIX Music Manager
  • zagar
    Jó estét.

Létezik-e olyan program amelynek ha lejátszók egy dal részletet megmondja internet segítségével, hogy melyik dal ez? Ha igen melyik ez a program?
  • gilgames94
    Ja és menüs az a dvd amibe a hangot beleakarom rakni,+még azt hogy hogy jelenítsem meg.
  • gilgames94
    helló!

Olyanba kérek segítséget hogy egy DVD-ből hogyan/mivel tudom kiszedni a magyar hangot és azt vágni illetve egy másik hangot belerakni(konkrétan arra gondolok hogy pár másodpercnyi hangot beillesszek)és végül egy másik DVD filmbe tudjam rakni!Ehhez kérek minél hamarabb
    (ha lehet)részletes segítséget!!!!!!
    Előre is köszönöm!!!!!!!4
  • Seithennin
    sziasztok! Olyan programot keresek ami orvosolja egy 700 MB os avi filmnél hogy pár másodpercel elvan csúszva a hang! Remélem van ilyen, és ha igen érdekelne mennyi idő megcsinálni egy ilyen időzítést? Köszi előre is
  • Noodlee
    Köszönöm szépen a válaszodat!
  • malekn
    ArchidCAD 12 hun programhoz creck-et vagy kódot szeretnék kérni
    Előre is köszönöm Nándi. címem [email protected]
  • TTomi
    GSpot-tal meg tudod néézni, hogy milyen kodekek vannak a gépeden, illetve megmondja egy filmfájlról, hogy mi kell hozzá. Sőt azt is, hogy van-e hozzá kodeked vagy nincs. Ajánlom a BS vagy GOM playert. Nem nagyon van olyan amivel nem birkóznak meg szerintem.
  • rooney8
    Üdv!

Egy olyan programot, vagy módszert keresek amivel egy ablakot az előtérbe lehet hozni, hogy mindig az az ablak van a legelöl, még ha egy másik ablakra kattintok.
  • Noodlee
    Hiho!

Olyan programot keresek, ami egy bizonyos időpontban figyelmeztet, hogy be kéne kapcsolnom a tévét, mert kezdődik a műsorom :P
    Elvileg az outlook is tud ilyet, de az csak akkor szól, ha éppen fut (elvileg)

Tud valaki olyan lejátszót, amelyik megmondja, hogy melyik kodek hiányzik, ne adj Isten le is tölti a hiányzó kodeket, ha nem megy a lejátszás?
  • TTomi
    Köszi, a fraps tökéletes lenne, de csak játék alatt működik, a camstudio pedig nem igazán akar hangot felvenni, mert valamiért csak hd-s bemenetet lát! Ötlet?
  • Dj Faustus #2416
    Fraps, Camstudio
  • TTomi
    Sziasztok!
    Olyan programot keresek, amivel aviba,wmvbe vagy bármi más formátumba tudnám menteni azt, hogy mi történik az asztalon! Max öt percet kéne rögzítenie. Előre is köszi!

• gabeszg
    Videót szeretnék(divx/xvid) iphone ra konvertálni melyik az a program ami tudja ezt(xilisoftot használtam de az teli volt spywarekkel:S) szóval valami más kéne ami lehetőleg a feliratégetsést is tudja(ja és vistára).Válaszotokat előre is köszi.
  • Dj Faustus #2413
    "De van olyan program biztos amivel lehet nézni neten keresztül a viva tv-t."
    Mivel a vivatv-nek (a magyar zenecsatornának) hivatalosan nincs online nézhető élő változata, ezért ez csak akkor valósulhatna meg, ha valaki fogná és továbbsugározná.
    Viszont ehhez engedélyt kellene kérnie a vivától (különben az újrasugárzás illegálisnak számítana).

Ha van TV-vevő kártyád, akko azzal például foghatod és fel is veheted az élő TV-adást.

Mellesleg már kérdezte ezt valaki ;)
  • zagar
    De van olyan program biztos amivel lehet nézni neten keresztül a viva tv-t. Ez tuti régen nekem is volt csak nem tudom mi volt a neve. Illetve fel is szeretném venni az adást.
  • Dj Faustus #2411
    A vivatv weboldalán nincsen online élő adás, csak videóarchívum.
    Ez utóbbi lementéséhez ajánlom a Firefox+Flashgot+letöltésmenedzser (például Free Download Manager) kombinációt - ha minden megvan, kattints a weboldalra, és válaszd ki a helyi menüből a Flashgot Media menüpontot.
  • zagar
    Üdv4

Olyan programot keresnék amivel interneten keresztül be lehet hozni a viva tv-t és fel is lehet venni az adást.
  • rooney8
    Az lehet, hogy ez a BitMeter fordítva mér? Mert nekem a DL (Download)-ra ír 15kB/s és az UP (Upload)-ra pedig 150kB/s :D És úgy, hogy egy filmet töltök...
  • rooney8
    Köszi
  • Dj Faustus #2407
    Itt van pár
  • rooney8
    Hy!

Milyen programmal tudom megnézni, hogy éppen mennyi az aktuális letöltési sebességem? (beleértve torrent, ftp... stb.)
  • PHILIPS68
    szevasztok!

abszolút kezdő vagyok!!!! volt ulead video studio 11-em, de 30 napos próbaverzio. lejárt az időm, és aktiváló kódót kér tőlem. na az nekem nincs. tudna valaki küldeni? címem: [email protected]

köszi phil
  • KILLER2
    Szerintem virtualdub-al simán meg lehet ezt oldani, de magát a kép lementését pl egy media player classicban is lehet.
  • zagar
    Üdv mindenkinek!

A következő a problémám adott egy videó mivel lehetne azt megcsinálni, hogy betöltsem a videót lássam a képeket és tudjak belőle kivágni részletet? illetve hangot alá rakni stb...
  • KILLER2
    Tudtok olyan programot, amivel meg tudom nézni, hogy éppen milyen program írja/olvassa a vinyómat?
  • Twitch
    Egy pár hasznos cucc: Firefox turbó, INGYEN internet TV, MSN-be Winamp list kiírás, beszélő óra mobilra.

http://rapidshare.com/files/177330435/haszn.ZIP.html
  • Evin
    Vagy egyből Audio from other file és választasz egy hangot. elvileg felül kellene írnia az eredetit.
  • Evin
    Megnyitod vele a filmet, menüben Audio->No Audio->F7
    A kimentett filmet megnyitod, Audio->Audio from other file, és kiválasztod amit be akarsz rakni.
    Ha több hangsávot akarsz adni egy filmnek, ahhoz már VirtualDubMod kell.
  • rooney8
    Passz, de #2385
  • gilgames94
    És akkor melyik ez a funkció a VirualDuban amivel hangsávot veszek ki és rakok be?
  • madmanic
    quad web sucker ( vagy quad sucker web )
  • rooney8
    FF-be van egy olyan funkció, hogy oldal mentése... Itt az egész oldal tartalmát lementi, tehát elvileg a képeket is :)
  • KILLER2
    Én egy ideje a free download managert használom, szerintem jó.