Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor meg Video/Filter menüpontba add hozzá a Null transform filtert, majd válaszd a Cropping gombot, ahol beállíthatod a kivágást.
Jol mukodo drivers update kereso progit keresek!
Koszi!
MSI K8N Neo 4-F, AMD 3500+, 1,5g RAM, MSI 8600GTS 256mb
MSI K8N Neo 4-F, AMD 3500+, 1,5g RAM, MSI 8600GTS 256mb
keine Signatur
Ja és Word (szó), nem World (világ)...
Dreamweaver bedöglött nálam és törölni/telepíteni se tudom
CoffeeCup HTML editor pedig annyira átírja a dolgokat, suta
valami egyszerû kéne, leginkább World helyett, szöveget szerkeszteni képet és linket berakni
Van esetleg valami hasonló??? #1649
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
(Nem probaltam meg, de sztem valahogy igy kene.)
Ha meg csak lejatszani akarod hangosabban, nem akarod atkodolni, akkor javaslom a Media Player Classicot, abban be lehet allitani, hogy hangositsa fel a hangsavot.
Olyan progit keresek, amivel feltudnám húzni -szoftveresen- egy AVI film hangerejét, mert eléggé halk. Tudnál nekem ebben segíteni?
Köszi!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Egy olyan programot keresek, amivel MP3 számokat tudok összevágni/"összemixelni"...nem csak 1-2-t, hanem akár 1 órányi anyagot is készíthetek.
Olyasmit, amit akár DJ-k is használhatnak... 😄
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Van valami program amivel a youtube-os videót lehet mp3-ként lementeni a gépre. Melyik az? Elfelejtettem a nevét.
Chaos Anno Domini
FontExpert 2007 - fizetõs ez is
MainType - ez is
Chaos Anno Domini
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Chaos Anno Domini
olyan progi kell xp vagy linux alá ami HFS/HFS+ fájlrendszerre képes konvertálni vagy kezeli azokat??
elöre is köszi
\\__/) (O.o) ( } { )
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
.: mobilize.hu :.
Olyan programot keresek amivel pl egy avinak 2 hangsávja van és nekem csak az egyik kellene.Milyen progival lehet szétszedni a hangsávokat?
1. Milyen programmal tudnám terhelni a videokártyámat hogy ha vannak akkor elõjöjjönek a hibák. Olyan program kellene ami nem használ sok RAM-ot és a procimat se használja nagyon, csak a videokártyát?
2. Milyen programmal tudnám a rendszert(windows és egyéb alap dolgok) úgy optimalizálni hogy minden cucc(RAM, proci, videokártya) a lehetõ leggyorsabb legyen és a lehetõ legjobb teljesítményt adja kis és nagy terhelésen is?
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Elõször telepítsd fel ezt! A rar file-ba benne van minden!!!<#kacsint>#kacsint>
Elby CloneDVD_2.9.1.5
Utána meg ezt:
Any DVD_6.0.0.0
És ha mindent jól csináltál, akkor menni fog a kért dolgod!
Sok sikert hozzá, nagyon jó programok, és jól dolgoznak.
Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!