Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi, értem.
Dj Faustus
"Tehát hogy CSAK az láccódjon, ami a képernyõ közepére helyezett 4:3-as téglalapba bennevan, és NE LEGYEN "összenyomva" a kép"
Akkor meg Video/Filter menüpontba add hozzá a Null transform filtert, majd válaszd a Cropping gombot, ahol beállíthatod a kivágást.

Köszi, de nem erre gondoltam. Tehát: adott egy 16:9-es film. ezt szeretném úgy megcsinálni, hogy "levágja" azokat a részeket a filmbõl, ami "túllóg" a 4:3-as képarányon. Tehát hogy CSAK az láccódjon, ami a képernyõ közepére helyezett 4:3-as téglalapba bennevan, és NE LEGYEN "összenyomva" a kép, mivel azért csinálom, hogy rá tuggyam tenni a 4:3-as MP4 lejátszóra. Ezt is meg lehet csuinálni? Hogyan? nekem csak olyat sikerült, hogy összenyomta a képet, olyanra ahogy beállítottam...
Sziasztok!

Jol mukodo drivers update kereso progit keresek!

Koszi!
Benny04
nm

köszönöm

MSI K8N Neo 4-F, AMD 3500+, 1,5g RAM, MSI 8600GTS 256mb

Benny04
Fraps

Sziasztok! Tudna nekem valaki mondani egy olyan progit, amivel úgy tudok viedót felvenni játékból, hogy nem terheli nagyon le a gépet és nem lesz túl nagy terjedelmû? Elõre is köszi.

MSI K8N Neo 4-F, AMD 3500+, 1,5g RAM, MSI 8600GTS 256mb

eNiX
Köszönöm!

keine Signatur

Dj Faustus
Gimp, Irfanview

eNiX
Tud vki egy egyszerû, transzparens PNG kreáló progit? Nem a fotosopra gondoltam, hanem valami kicsi ingyenesre.

keine Signatur

Dj Faustus
Virtualdubbal megoldható - a Video/Filter menüpontban az Add gombbal a Resize filtert kell hozzáadni, aminek a beállításainál a Framing Options résznél van a kívánt képarány beállítása

Van olyan videókonvertáló, amibe beteszem a 16:9-es .AVI-t, és átkonvertálja úgy, hogy 4:3 legyen belõle?(tehát hogy Pan&Scan) és úgy, hogy meghagyja az eredeti felbontáson(na, vagyishogy nincs fixen beállítva hogy pl csak 320x240-es lehet, hanem lehet magasabb is, hogy tényleg jó legyen)? és ha igen, akkor mi a neve? 😄
jáj, nem ittam ma kávét, amúgy thx 😊

Dj Faustus
Itt már válaszoltam a kérdésedre - egy topikban elegendõ egyszer feltenni a kérdést.
Ja és Word (szó), nem World (világ)...

tudtok valami mûködõ grafikus HTML szerkesztõt ajánlani?
Dreamweaver bedöglött nálam és törölni/telepíteni se tudom
CoffeeCup HTML editor pedig annyira átírja a dolgokat, suta

valami egyszerû kéne, leginkább World helyett, szöveget szerkeszteni képet és linket berakni

Benny04
nm ;D

Japep
Köszi, meglesem... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Benny04
Virtual DJ??

Japep
Kössz, de nem jó...felteszem, elindítom és egybõl hiba - kidob...több verzió is. :S

Van esetleg valami hasonló??? #1649

Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

SuperCharger
VirtualDub. Betoltod az avi-t, Video menu/Direct Stream Copy, Audio menu/Full processing mode, aztan Audio menu/Volume... , beikszeled, hogy Adjust volume of audio channels, es felhuzod valamennyit a potit.
(Nem probaltam meg, de sztem valahogy igy kene.)
Ha meg csak lejatszani akarod hangosabban, nem akarod atkodolni, akkor javaslom a Media Player Classicot, abban be lehet allitani, hogy hangositsa fel a hangsavot.

Létezik olyan program amivel egy bizonyos pontra állíthatnám a le és feltöltési sebességemet?

Szia!

Olyan progit keresek, amivel feltudnám húzni -szoftveresen- egy AVI film hangerejét, mert eléggé halk. Tudnál nekem ebben segíteni?

Köszi!

nandorb
van olyan progi amivel a serult diskrol lebirja szedni az adatokat???

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Csibusz
Hello szeretném kérdezni ez egy kicsit furcsa lesz hogy van e olyan zenelejátszó program hogy berakom a lejátszási listát ( az ösz zenét a géprõl) és ha szelektálni akarok akkor a zenelejátszó progival törlhetem is a zenét a géprõl?
Benny04
Traktor DJ

Japep
Hello!

Egy olyan programot keresek, amivel MP3 számokat tudok összevágni/"összemixelni"...nem csak 1-2-t, hanem akár 1 órányi anyagot is készíthetek.
Olyasmit, amit akár DJ-k is használhatnak... 😄

Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

SuperCharger
Én a "Fast Video Download" nevüt használom, kiválóan mûködik.

Nem erre gondoltam, de köszi! Innen már elboldogulok 😊

autoszimulator
DownloadHelper firefox plugin

.: mobilize.hu :.

Hello!
Van valami program amivel a youtube-os videót lehet mp3-ként lementeni a gépre. Melyik az? Elfelejtettem a nevét.

Atika :o)
koszi

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

zvaragabor
AMP Font Viewer - Ingyenes, egyszerûnek tûnik.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Font Manager - Az elõbbinek egy fizetõs, de többet tudó verziója.

FontExpert 2007 - fizetõs ez is

MainType - ez is

Chaos Anno Domini

ES van olyan font Viewer is amiben megadhatom hogy melyik konyvtarban nezze nekem a fontokat mert ez csak a windows font konyvtarban nezi es en addig nem akarom berakni oda fontokat amig meg nem neztem hogy nez ki mert aztan lesz nekem ott tobb ezer az picit zavaro lenne.

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

koszi

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

zvaragabor

Chaos Anno Domini

Hello!
olyan progi kell xp vagy linux alá ami HFS/HFS+ fájlrendszerre képes konvertálni vagy kezeli azokat??
elöre is köszi

\\__/) (O.o) ( } { )

Sziasztok van olyan progi amivel meg tudom lesni a fontokat anelkul hogy eggyesevel ki kelljen nyitogatnom oket?? Mint pl a kepnezoben tudnak lapozni olyasmire gondolok. Elore is koszi

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Dj Faustus
Lehet azt, csak akarni kell: Eszközök/Szekvenciális konvertálás menüpont/az Általános fülön beállítod a bemeneti és kimeneti könyvtárakat, az Átalakítások fülön a Vászon méretezése effektnél a Magasság "oszlopban" levõ bal oldali szövegmezõbe beírod a levágni kívánt méretet (negatív számként!), "A fenti értékek használata méret deltakén..." kijelölõnégyzetet bejelölöd, a Pozíciót meg Alja középre állítod.

autoszimulator
Photoshopban action+batch

help

.: mobilize.hu :.

Tufa
Létezik olyan program amivel csoportosan tudok átszerkeszteni képeket? Álló-fekvõ képekbõl levágni a kép alját, mindenhol ugyanannyit kellene de összevissza vannak a képek. XnView-et próbáltam de azzal nem jöttem rá hogy kéne, már ha egyáltalán lehet

Evin
VirtualDubMod

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

sziasztok. hogyan tudom jelszóval levédeni a mappáimat? mint ahogy a .zipeknél (bár azt se tom h raknak arra jelszot) csak itt mappára kellene.kell egyáltalán hozzá vmilyen program?😄 köszi a válaszotokat

Hy

Olyan programot keresek amivel pl egy avinak 2 hangsávja van és nekem csak az egyik kellene.Milyen progival lehet szétszedni a hangsávokat?
GyimiGábor
Hali

1. Milyen programmal tudnám terhelni a videokártyámat hogy ha vannak akkor elõjöjjönek a hibák. Olyan program kellene ami nem használ sok RAM-ot és a procimat se használja nagyon, csak a videokártyát?

2. Milyen programmal tudnám a rendszert(windows és egyéb alap dolgok) úgy optimalizálni hogy minden cucc(RAM, proci, videokártya) a lehetõ leggyorsabb legyen és a lehetõ legjobb teljesítményt adja kis és nagy terhelésen is?

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

akyyy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

cserre
Helló!

Elõször telepítsd fel ezt! A rar file-ba benne van minden!!!<#kacsint>

Elby CloneDVD_2.9.1.5

Utána meg ezt:

Any DVD_6.0.0.0

És ha mindent jól csináltál, akkor menni fog a kért dolgod!

Sok sikert hozzá, nagyon jó programok, és jól dolgoznak.

Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!

Sziasztok! Egy DVD masolo progira lenne szuksegem, ami a gyari kodokat figyelmen kivul hagyja, hogy ne kelljen mindig az eredeti filmeket kolcson adnom, csak kiirnam egy ujrairhatora es kesz. Mar probalkoztam a DVD Shrink-kel es a DVD Decrypter-el, de sajnos a technika meghaladta ezen progik tudasat. Koszi