Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JSbyMSI8800
Köszönöm hogy válaszoltál!!

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

zvaragabor

Chaos Anno Domini

JSbyMSI8800
Sziasztok!!

Valaki kérem segítsen, én egy olyan programot keresek amivel lehet AMR-fájlt MP3-ba konvertálni?

Elõre is köszönöm!

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

SuperCharger
Arról nem is beszélve, hogy ehhez ki kell tömörítenie a filmet, ráraknia a feliratot minden képkockára (ezzel eddig semmi baj), majd vissza kell kódolnia. És azt biztosra veheted, hogy te olyan minõségûre sosem fogod tudni visszatömöríteni, mint amilyen a eredeti volt...

Evin
DSL-ben van olyan, hogy nem kell telepíteni, csak kiírod az ISO-t és arról bootolsz.
Nem teljesen magyar de pl az Ubuntu 1cd, lehet róla futtatni, vagy lehet telepíteni is.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

zolo
Én már próbálkoztam ilyennel, de hosszú folyamat, és nem éri meg. Miért?
-mert így már soha nem lehet leszedni a feliratot, a program minden képkockába beleégeti
-sokáig tart mire megcsinálja
-ha valami nem sikerül, túl a szöveg, rossz a pozíció, baszhatod az egészet

Ha ezek után még mindig akarod, én ezt használtam máskor:
The FilmMachine

http://flickr.com/photos/zolika90/

Hello!
igazábol egy oprendszert keresek (windows vagy linux) amit telepithetek vinyora és csak internet, filmet nézni, lehessen rajta meg persze a drivereket fel lehessen tenni rá.jó valami lebutitott xp is csak müködjön.vagy valami kis linux is jó.Damn Small Linux ezt probáltam de nem tudtam telepiteni, lefagy.ja és persze magyar kén.tud valaki ilyet???
elöre is köszi

\\__/) (O.o) ( } { )

Helló!Én olyan programot keresek amivel a feliratot rá lehet tenni filmeknél a képre és nincs szügség tovább a felirat filera.Valami egyszerû program kellene amit könnyû kezelni.
Dj Faustus
Virtualdub, Windows Movie Maker

w77d
sziasztok! olyan programot keresek, amivel nagyon könnyen lehet videókat szerkeszteni. Pl: összevágni és zenét tenni alá. Köszi!

Dj Faustus
"létezik olyan progi pc-re, ami mutatja az autónkba lévõ gps helyzetét?😄"
Biztos lehet, mert fuvarozó cégeknél hallottam már olyan megoldásról, ami "lejelenti" a jármû helyzetét a cégnek - bár ezek céleszközök. Pár megoldási lehetõség.

Szvsz. a kocsiban levõ GPS-t kéne rávenni valahogy egy PDA-val való kapcsolatra (bluetooth, infra, kábel, fotó a GPS kijelzõjérõl), ami lementi adott idõközönként a koordinátákat, majd elküldi a PC-re (WAPon vagy weben keresztül, esetleg MMS-ben/SMS-ben). 😉

akyyy
létezik olyan progi pc-re, ami mutatja az autónkba lévõ gps helyzetét?😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

zolo
Meglett a megoldás, Mediacoder az flv videót mp3-má tudja alakítani, kösz a segítséget mindenkinek😊

Evin
A VirtualDub CSAK .avi formátumot kezel. Egyes verziók az mpeg, ogm, mkv formátumokat is használják, de ennyi.
Át kell konvertálnod avi-ba. Elvileg van ilyen program: flv2avi

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

zolo
Természetesen azt töltöttem le😊

Mostmár abban kéne segítség, hogyan tudom rávenni a VirtualDub-ot, hogy megnyissa? "Unkown file format" üzenetet ad. Vagy bármliyne program jöhet, amivel az .flv videóból mp3 hangot csinálhatok.

Dj Faustus
"Milyen kiterjesztést írjak utána,"
flv

"és mivel niythatom meg?"
VLC Media Player, Riva FLV Player

Remélem a NAGY MÉRETÛ - mbyte-os nagyságrendû - get_video-t töltötted le, mert az a videó

zolo
Az így kapott fájlnak nem ad kiterjesztést. Milyen kiterjesztést írjak utána, és mivel niythatom meg?

zvaragabor
Windows alá melyik partíció mentõ/visszaállító programot javasoljátok. ITT nézegetem a "Free Hard Disk / Partition Imaging and Cloning Software" címszó alatt található programokat, de nem ismerem annyira még õket.

Chaos Anno Domini

Qwerty4
Nekem volt pár tag editorom, elõbb ott akartam átírni, de egyikben sem találtam ilyen opciót.Ami persze nem azt jelenti, hogy nincs, csak nem találtam...
Akkor gondoltam a fájlcímeket nevezem át nagy kezdõbetûssé és az Mp3tag v2.32a programmal átmásolom a címsorba amit csoportosan is lehet, szerencsére.

Qwerty4

Dj Faustus
"Vagy olyan progit ami az mp3 fájlokon belül a címeket tudja megváltoztatni nagybetûsre kisbetûsrõl."
Erre a célra meg valami tag editorra lesz szükséged.

"hello, egy olyan program/firefox kieg kéne , amivel a lehetõ legjobb minõségben lehet a Youtube-ról videót letölteni(konkrétan nekem a hang kell a videó alól)."
Én úgy szoktam csinálni, hogy az oldal betöltõdésekor a Firebug nevû kiegészítõ Net fülén megkeresem a nagy méretû get_video nevû állományt és letöltés-menedzserrrel (Free Download Manager) letöltöm.

Qwerty4
Nagyon köszönöm Dj!<#wink>

Qwerty4

Dj Faustus
Dj Faustus
"Ismertek olyan progit, amivel a fájlok kezdõbetûit nagyra lehet változtatni vagy valamilyen módszert alap programokkal?"
Total commander: Files/Multi-Rename Tool: Upper/lowercase-nél First Letter uppercase kép
súgó

Qwerty4
Ismertek olyan progit, amivel a fájlok kezdõbetûit nagyra lehet változtatni vagy valamilyen módszert alap programokkal?
Vagy olyan progit ami az mp3 fájlokon belül a címeket tudja megváltoztatni nagybetûsre kisbetûsrõl.
Több száz fájlt szeretnék "nagybetûsíteni".Tehát nem megy most az átirogatás. :o

Qwerty4

zolo
hello, egy olyan program/firefox kieg kéne , amivel a lehetõ legjobb minõségben lehet a Youtube-ról videót letölteni(konkrétan nekem a hang kell a videó alól).

Eddig a Youtubeget-et néztem,de az rém gyenge hangot dekódol, 80kbit-eset, és az nagyonmessze van az oldalon levõ videó hangjától.

köszi a segítséget

Mp3Gainezzel megtudod csinálni és tud magyarul is.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Dj Faustus
"én egy olyan programot keresek, ami lejátsza az mkv fájlokat"
VLC Media Player
MPlayer

hello mindenkinek, én egy olyan programot keresek, ami lejátsza az mkv fájlokat, megtudná valaki mondani a program nevét? elõre is köszi a segítségeteket
II Rocky II
van itt az sg-n egy titkosítás topic,na ott találtam egy olyat hogy true crypt!(csak szolok ha netán nem hallottál róla)..csak magyarosítani akarnám de nem adja meg magát 😄
am ez image file-t hoz létre de külön drive nevet lehet neki adni..azt kinyitva szabadon lehet benne mozogni😊

24 - Exile -Nov.23

joshua
Szevasztok. Olyan program kéne nekem,ami pl 200 mp3-as számnak a hangerejét optimalizálja. Tehát ha az egyik alapból hangos,a másik meg halk akkor egy szintre viszi õket.Ha valaki segítene azt megköszönném😊

vorlon76
<#worship>Köszönöm a segítséget megpróbálom valamelyiket.<#wink>

JSbyMSI8800
Szerintem Flash Get-el vagy Free Download Manager-el lelehet tölteni.

vorlon76
<#wave>Sziasztok!
Én egy olyan progit keresek amivel data.hu vagy más szervere feltõltött rar álományokat lehet letölteni úgy hogy a proginak megadom a címeket és letölti.

JSbyMSI8800
Köszönöm hogy ajánlottad ezt a progit, de nem tudnál egy elérhetõséget adni mert én már mindenhol kerestem:google, torrent. De nem találtam !

Úgyhogy ha valahol lelehet jól szedni, megadnád a LINKET ?

II Rocky II
vagyis az elsõ kettõ progival jelszavazni a pendrive-omat?(tehát bedugom és nézelõdni akarok rajta akkor szépen kér egy jelszót? am thx 😊

24 - Exile -Nov.23

Mollaka
DesLock
PGPDisk
egy virtuális partíciót hoznak ezek létre, amelyek jelszóval vannak védve, talán megfelel a célnak.

Mappa külön védelmét nehéz jelszóval megoldani, a Windows csak titkosítani tudja a felhasználód tanusíványával, de az így védett fájlokat nem tudod mozgatni

II Rocky II
sziasztok!
a következõ problémám megoldására keresek választ!
Hogyan lehet megvalósítani azt, hogy egy mappát levédjek jelszóval?
Problémám a következõ lenne.
van sok mappa,azon belül file-ok.
személyes adatokkal..stb.
ezeket egy pendrive.ra akarom feltenni és azon õrízni.
na már most ha netán ellopják a drive-om akkor ne tudjanak hozzáférni,ezért kérdezném hogy hogyan lehet megvalósítani védését.
akár jelszóval akár máshogy is lehet?
erre kérnék vmi segítséget!
nagyon szépen köszönöm a választ elõre is :]

24 - Exile -Nov.23

Mollaka
Sony Vegas + DVD Movie Studio.

PS: . warez, ejnye...

JSbyMSI8800
Sziasztok !!

Valaki nem tud olyan progit amivel jól lehet AVI fájl-ból DVD fájl-ba konvertálni és menüt is nagyon részletesen lehet csinálni ?

(Lehetõleg olyat ajáljatok amihez van Serial vagy valamilyen Reg!)

Válaszotokat elõreis köszönöm !!

Megoldódot... kösz a segítséget.

KILLER2
Köszi.

Töltsük le az internetet!

A virtualDub nem tudta megnyitni az Avi filet. XviD codeccel kódoltam, és azt írja, hogy ezzel a codeccel nem tudja megnyitni a fájlt. Volt codec pack is, de azt letöröltem és újratettem az XviD-et... így sem mûködött.

Dj Faustus
"Hogy tudom kimenteni az audio sávot mp3-ba egy avi fájlból? (Virtual Dub nem mûködött)"
A Virtualdub ki tudja menteni a hangsávot abban a formában, amiben a filmben van (hiába .wav a kiterjesztése a tömörítése marad). Ezek után hangszerkesztõ/konvertáló szoftverrel alakíthatod megfelelõ formátumúvá.

"Nem tud valaki ajánlani egy jó antivírust és egy szintén jó tûzfalat?"
Vírusirtó: Nod32
Tûzfal: Comodo

KILLER2
Nem tud valaki ajánlani egy jó antivírust és egy szintén jó tûzfalat?

Töltsük le az internetet!

Hogy tudom kimenteni az audio sávot mp3-ba egy avi fájlból? (Virtual Dub nem mûködött)

Hello!
IGO kellene amiben van oroszország meg minden ilyen erre keltre valo ország, de PNA-n is menjen mert PDA-s az van de nem lehet inditani PNA-n.
IGO PNA kelt Oroszországig.
valaki ha tudna azt megköszönném.

THX

\\__/) (O.o) ( } { )

newil
Hello, bútortervezõ programot keresek.Olyat ami komolyabb,de nem nehéz kezelni és fut Vista-n. Elõrre is kösz...

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

grebber
Nemtud valaki linket adni a Fiat Eper programhoz ?? Lehetõleg 2008-as kellene! Elõre is köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

Dj Faustus
Mit értesz azon, hogy "apróhirdetéseket tud kezelni"?
Elolvassa az újságok/online médiumok apróhirdetéseit?
Különbözõ újságokba/online médiumokba tudsz hírdetést elküldeni (és kezeli a hírdetését járó pénzek kifizetését)?

Vagy szimplán weboldalra kell apróhirdetéseket kezelõ (küldõ- és megjelenítõ) szkript (Nem alkalmazásnak, programnak hívjuk, mert azok a "kliens gépén" futtatható állományok)?
Ez utóbbira pár darab
Még pár darab

Szevasztok!
Tud vki segíteni? Olyan progit keresek, ami apróhirdetéseket tud kezelni. Lehetõleg magyart.
Köszi