5473
Felhasználói programot keresek.
-
#2473 kk megpróbálom kössz -
#2472 az akármennyibe tud darabolni, csak a fájlok mérete kis keretbe beírod neki hogy milyen nagy szeletekre darabolja és már csinálja is. -
#2471 aha azt már próbáltam de az max. 700mb-osat tud :-) és lássuk be 8gb-nál az elég sok -
#2470 Total Commander-->Fájldarabolás funkció :) -
#2469 Üdv!
keresnék egy olyan programot amivel szétlehet szedni .iso fájlokat legalább 1 dvd méretére (4-4,5 gb):-) -
#2468 Szintén google, pl beírod, hogy wep feltörés hogyan, vagy mittudom én.
Egyébként aki nem WPA2-t használ, az vessen magára, hogy nem nézett utána melyik a legerősebb védelem. Ezzel persze nem buzdítani akarom a népet, hogy törögesse a wifi-ket! -
kosztalaci #2467 kösz, találtam is párat, de nekem valami manual féle is kéne hozzá...:D -
#2466 "mivel raw képet tudok meg nyitni iletve szerkeszteni"
Irfanview, XnView (ezek konvertálni és minimálisan szerkeszteni is tudnak).
"Wi-fi feltörő progit keresek......tud valaki segíteni? "
Az előző hozzászólóhoz csatlakozva: Google.
Másrészt az remélem tudod, hogy más hálózatába illetéktelenül bejutni BTK-ba ütköző (BTK 300/C. §) cselekedet... -
#2465 Google->WEP, WPA crack, vagy ilyesmivel biztos találsz. -
kosztalaci #2464 Sziasztok
Wi-fi feltörő progit keresek......tud valaki segíteni? -
#2463 Esetleg Gimp... Bár nem biztos. -
#2462 üdv 2 programot keresnék ,amivel raw képet tudok meg nyitni iletve szerkeszteni ( át konvrtálni más formátumba png jpg ,iletve a képbe is belenyulható élleség állitás stb )
nem baj ha csak oylat tudtok ajánlani ami meg is nyitjah és közben szerkezteni és át konvetrálni is lehet vele de ha külün külön programot tudnátok ajánlani egyik másik feladatra az se baj
ui ACDSee iletve photo shop felejtős ha lehet valami mást keresnék
elöre is köszönöm -
#2461 Microsoft Virtual PC 2007 -et próbáltam és nyüstöltem is és nem volt problémám. -
WorldTorrent #2460 Kaptam 8.5os Partion Manager-t es C-hez nem lehet csatolni csak a tobbi parciohoz -
WorldTorrent #2459 Pedig ez trial verzios, hivatalos oldalarol toltottem:D -
#2458 Nincs is ilyen program, csak Partition Manager (volt PQMagic). És nincs hozzá crack, sorozatszám védelme van. -
WorldTorrent #2457 Lehet Trial verzios-ba nem lehet hasznalni, van valakinek crackje hozza? -
WorldTorrent #2456 Nah a Partion Maneger mukodik de hogy tudok ket parciot egybe rakni ? A Marge Partions-ra nem lehet kattintani:/ -
WorldTorrent #2455 ja , kiprobalom holnap, ma mar keso van:) -
WorldTorrent #2454 Vagyis Partion Magic:p -
WorldTorrent #2453 igen, legalabb is 64bitesen nem -
#2452 Partition Manager? -
WorldTorrent #2451 Partion Magic Nem megy 64 bites vista-n::S -
#2450 Partiton Magic -
WorldTorrent #2449 hmm csak 16kb/s-el jon...:S az avira lassitsa enyire a netet? -
molnar0921 #2448 http://rapidshare.com/files/9790802/uleadvideostudio10sp1.part1.rar
http://rapidshare.com/files/9796533/uleadvideostudio10sp1.part2.rar
http://rapidshare.com/files/9799612/uleaddvdstudio.sfv
Password:new7w.fw.hu
A 10-et innen le tudod tölteni -
molnar0921 #2447 De jobb de azokat a verziókat még nem láttam fent neten csak a 8-ast
Am sztem a 10-es sem tud sokkal többet :D
-
WorldTorrent #2446 csak hat http://www.sg.hu/letoltesportal.php?refid=2195 innen egyik verziot se lehet letolteni pedig ottvan :S -
WorldTorrent #2445 vagy latom van 11es is; -
WorldTorrent #2444 Am az Ulead Video Studio 10es nem jobb?
-
WorldTorrent #2443 kosz:) valahogy csak ki birom ezzel igy amig kijon a win 7, meg most raktam fel a vista-t nincs kedvem meginn ujbol rakni:D -
molnar0921 #2442 Hali
Videó vágó a Ulead Video Studio 8
A partíció problémádat meg szerintem egy uúrarakással és újra parícionálással tudod megoldani. -
WorldTorrent #2441 Miert nem ir ide senki?:/ -
WorldTorrent #2440 Valami video vago/szerkezto programot nem tudtok ? (nem media maker):D -
WorldTorrent #2439 Egy olyan programot keresek amivel parcionalni tudok, a C parciom szinte mar tele van es van egy ures 10gb-os parciom azt hozza akarom csatolni a C-hez , hogy lehet ezt megoldani ? van hozza valamilyen program ? -
molnar0921 #2438 Hello mindenkinek!
Egy akkumlátor figyelő programot keresek.
Laptopra kellene eddig a Power saver volt fent de most nem tudom felrakni.
Azért lenne rá szükségem hogy ha nincs áram akkor lentebb vené a monitor fényerejét, proci telesítnményt stb..
Előre is köszi
-
kl24h #2437 Ezzel sikerulni fog.
Telepites utan ki tudod valasztani a magyar nyelvet is es magyarul lesz a menuje es ami fontos, hogy ingyenes. -
terencehIII #2436 üdv egy olyan egyszerű programot keresek amivel egy kis video alól kitudom vágni a zenét -
#2435 köszi :) -
Vardar #2434 Ohh köszönöm.