5473
Felhasználói programot keresek.
-
#2593 Anime Studio -
shrike7973 #2592 Hello!
Barátomnak most lesz szombaton szülinapja, a megvásárolt ajándékai mellé szeretnék letölteni neki ezt-azt. Amiről szó lenne: tudom, hogy nagyon szereti az animéket, és mondta, hogy nem tudja mi akar lenni ha felnő (most lesz 17), de szívesen lenne ilyen animációs film rajzoló, és ezért szeretnék megkérdeni pár programnevet, ami ilyen animációk rajzolására és elkészítésére alkalmasak, amihez töltenék egy oktatókönyvet is és akkor így ezen az ágon vhogy elindulhatna. Zenében pl ilyen az fl studió szerintem. Kösz -
#2591 VLC Media Player?
KMPlayer?
SMplayer? -
#2590 Media Player Classic? -
#2589 mit ajánlotok DVD lejátszásra? eddig power DVD-t használtam, de már a tököm ki van vele. minden másra bs playert, ami meg a DVD-k bizarr szabványával nem igazán tud megbirkózni
szóval kéne valami kicsi program, amit direkt erre a célra készítettek. semmi csicsa, csak legyen megbízható és ne akadjon fenn minden csipp-csupp hibán -
#2588 XPass 2.2-vel próbálkoztam, de a wlan jelszó megnézéséhez kellene, Arra meg xp alatt ?-jeleket, vista alatt meg a pontok helyett csillagokat ír ki. De Explorer alatt király cucc. Remélem tudtok segíteni, Előre is köszi! -
#2587 Helló! egy olyan progit keresek, ami megjeleníti a kicsillagozott/kipontozott szövegeket ha kijelölöm vagy ilyesmi akkor, tehát ha nem emlékszek egy jelszóra ami el van mentve akkor meg tudom nézni. -
#2586 Thx -
#2585 Streamripper - van Winamphoz plugin változata is.
Nem magyar, de könnyen kezelhető. -
#2584 hali!internetes radioadast szeretnek felvenni.
-milyen progit ajanlotok?
lehetoleg magyar nyelvu legyen vagy valami egyszeruen kezelheto,atlathato angol.koszi
-
#2583 Az már más tészta :) Itt csak a lejátszásról volt szó :] -
#2582 csak ha éppen videót szerkesztesz, nem nagyon tudsz menteni divx-be, xvidbe, normális aviba:) -
#2581 social engineering -
#2580 "Ha csak lejátszásra van szükséged, elég egy kódekekkel egybeépített lejátszó. Például VLC Media Player vagy például az mPlayer."
Én erre KMPlayert használok... Nekem nagyon bejött ;) Eddig mindent lejátszott amit akartam, az összes feliratot megjelenítette, ha beletekertem akkor a feliratba is tekert... stb. Egyszóval: -
#2579 "1 Valamelyik nap újrateszem a gépet és az lenne a kérdés, hogy milyen kodekeket tegyek fel?"
Amit biztos javaslok: kódekcsomagokat felejtsd el. Összekeverhetik a Windows belső lelkivilágát.
Ha csak lejátszásra van szükséged, elég egy kódekekkel egybeépített lejátszó. Például VLC Media Player vagy például az mPlayer.
Ha szerkeszteni is akarsz, akkor tedd fel a legelterjedtebbeket.
Ilyesmik például az XVid, a DivX, a Matroska (MKV), az OGG (OGM), az Ogg Vorbis (ez csak az audiókódek), az AC3, az x.264. Kódekvadászatra ott a .
"2 Valami olyasmi program kéne ami aviból tud kisebbet csinálni.
Valami profi kéne amivel nemnagyon romlik a minősége."
A méret csökkenése mindenképpen valami minőségromlással fog járni.
Vagy a felbontást kell csökkenteni, vagy a bitrátát, vagy a film elejéből/végéből csípsz le egy darabot, vagy kódeket cserélsz. De az újratömörítés mindenképpen minőségromlással jár.
Programból a Virtualdub-ot javaslom. -
#2578 Két kérésem/kérdésem lenne:
1 Valamelyik nap újrateszem a gépet és az lenne a kérdés, hogy milyen kodekeket tegyek fel?
2 Valami olyasmi program kéne ami aviból tud kisebbet csinálni. Szal van 3 filmem és mindet egy DVD-re szeretném kiírni de kb 300 megával nagyobb és így nem engedi. Valami profi kéne amivel nemnagyon romlik a minősége.
Előre is thx -
#2577 Köszi, holnap kipróbálom -
ggyula74 #2576 Sziasztok.Olyan progit keresek ami az ufa fájlt kitudja bontani.Köszi.
most kezdem ,ha rossz a kérdés hát bocs. -
#2575 1. Mivel minden rendszer különböző ilyen program nincs. Maximum az amerikai B-kategóriás filmekben.
2. A Google jóbarát: írd be neki password recovery, vagy hogy password cracker.
3. Ha elfelejtetted a jelszavad, használd az adott szolgáltatás jelszóemlékeztetőjét. Ha nem állítottál be ilyesmit, van ahol személyid segítségével azonosíthatod magad (például iwiw).
4. Egy hálózati szolgáltatás (vagy egy más által lejelszavazott állomány) jelszavához való illetéktelen hozzáférés bűncselekmény. A BTK 300/C., 300/E., 178., 178/A. paragrafusai foglalkoznak ilyesmikkel. -
#2574 szia.
Szerintem a SUPER a legjobb konvertáló. Van többfajta 3gp is, sztem mindegyiket le tudja játszani a telefon, és az egyiken belül lehet magas hangminőséggel menteni. -
Garai Gábor #2573 Üdv.Én egy olyan progit keresek amrlyel bármien jelszót
feltudok törni. -
#2572 Üdv!
Egy olyan konvertáló programot keresek, ami avi-ból 3gp-be konvertál. Ez még nem lenne gond, csak nekem olyan kéne ami a hangot nem "konvertálja át". Tehát ami csak a képet konvertálja át, de a hang az marad amilyen volt... Mert telefonra kéne és az eddigi konvertálóktók a hang is nagyon silány lett. Vagy ez nem megoldható? :/ -
#2571 Köszi ez bevállt :) -
WorldTorrent #2570 Nem tudtok valami olyan programot amit ha beallitok egy idore es akkor kilep egy programbol amit megadok neki ?:D -
#2569 Vagy ha fájlnak/mappának rendes neve igazából "első" és nem "elso", ahogy ki van írva, próbáld meg rövid "ö"-re átírni. -
#2568 Próbáld meg áttenni egy olyan könyvtárba, aminek a teljes elérési útjában sehol nincs ékezet. -
#2567 Üdv!
Lehet nem ide kéne,de hátha tud valaki segíteni.A következő linken található egy kép a Neromról:
ezt a hibát írja ki újabban,de csak egy-két albumnál.
Valaki tud segíteni?
Előre is köszönöm. -
#2566 Nincs valami program amivel fbl kiterjesztésű fájlokat lehet szerkeszteni ? (GPS-re térképek) -
aquarius76 #2565 Szia! Köszi! Jó lenne érteni mindent amit írtál, de a fele nekem kínai.Illetve csak az, hogy aviba-ez ugye egyfajta kiterjesztés,ha jól tudom (pl. mintha azt mondanám mp4) ??? És mi az, hogy firewiren? Bocs, de én ilyen szőke vagyok:-) -
#2564 DVIO, ill WinDV nevű progival tudod leszedni a videót a szalagról .avi-ba, firewire-en, feltéve, hogy a kamerának és a gépnek is van ilyen portja. AVI-ból DVD-t készítõ program kapcsán olvass vissza topikban, rendszeresen megkérdezik (sosem jegyeztem meg :( ). -
aquarius76 #2563 Sziasztok! Segítséget kérnék, de nem tudom, hogy jó helyen járok-e?! Panasonic minidv kamerám van, 4 éves.Fényképezni is lehet vele, bár a felbontás nem túl nagy.A képeket át tudom másolni a számítógépbe, mert felismeri a gép a kamerát. Most viszont a kis kazettára rögzített videofelvételt szeretném bemásolni a számítógépbe, majd később dvdre írni. Milyen program kell hozzá? Honnan lehet letölteni? Köszi, ha segít valaki! -
#2562 Köszi, Gimp jó is lett. -
#2561 Paint Shop Pro, Pant.Net, Gimp... -
#2560 Sziasztok!
Egy olyan progit keresek, amivel tudok képeket retusálni, hibákat kijavítani rajta, eltüntetni a nem oda való dolgokat.
(photoshopon kívűl)
Fontos lenne, köszönöm! -
Pochok #2559 Hello!
Digitális kamerával felvett jelenteket szeretnék megvágni, csak az mts formátumot át akarom alakítani előtte avi-ba vagy wmv-be, mert a sony vegas nem veszi be az mts-t. A gond, hogy neten minden program igyenesen csak az 50%-át alakítja át. Nincs valami ami a teljeset át tudja konvertálni?
Előre is köszi! -
Virgo #2558 Sziasztok!
Az mp3 lejátszómra felvettem egy act kiterjesztésű hangfájlt, amiből szeretnék wav, vagy mp3 fájlt csinálni.
Sajnos csak egy programot találtam, ami egyáltalán támogatja az act kiterjesztést, a Sound Convert 2.0-t.
Amikor viszont megnyitom a fájlt, és szeretném konvertálni, akkor a következő hibaüzenetet kapom:
Can't find above file, Please copy it to %s.
Segítsen valaki, mi lehet a probléma, illetve milyen programmal tudnám konvertálni?
Nagyon köszönöm előre is a válaszokat! -
#2557 Hali!
Telefon emulátor létezik? :D Olyan amivel lehet telefonos játékokkal játszani gépen :) -
#2556 Clusterek kapcsán én személyesen nagy rendelkezésre állású szerverek kapcsán találkoztam.
3D esetén esetleg itt néz körbe.
Persze van, aki egy fiókos szekrénybe épít Linux-clustert, de tervezi a következőt, meg a rá következőt. ;D -
#2555 Köszi a választ! Most, hogy kicsit utána jártam, már látom, hogy ehhez érteni is kéne...., a Failover Cluster tűnik a legszimpatikusabbnak. Ha tudtok, segíteni, hogy hol írnak valamelyikről még az én szintemen, akkor örömmel várom. (egyébként 3D-s animációhoz kéne) -
#2554 "Hello én keresek egy progit amivel .jpeg-böl .pdf-be lehet konvertálni"
OpenOffice Writerbe beilleszted a képet (Beszúrás/Kép/Fájlból), majd kiexportálod PDF-be (Fájl/Exportálás PDF-be).
De van még pár ingyenes PDF-be konvertáló eszköz.
"egy olyan programot keresek, ami képes több gép erőforrásait egyesíteni"
A technológiát clustering-nak (fürtözés) nevezik és leginkább szerver-operációs rendszereknél (Windows 2003, 2008, Linux, Unix); vagy adott felhasználói szoftvereknél (3d modellezés) terjedt el.
Linux alatt nézz utána a Beowulf clusternek.