5473
Felhasználói programot keresek.
-
madmanic #2553 photoshop.
jpeg megnyit
mentés -> pdf formátumba -
#2552 PDFCreator ingyenes
Adobe Reader ingyenes változata nem tudom tudja-e, de az Adobe Acrobat, ami pénzes, igen. -
gruber trans #2551 Hello én keresek egy progit amivel .jpeg-böl .pdf-be lehet konvertálni.(már ha lehetséges)
elöre is kössz -
#2550 Helló, egy olyan programot keresek, ami képes több gép erőforrásait egyesíteni,tehát lehetővé teszi, hogy pl. egy gép másik gépek processzorteljesítményényével növelje a sajátját. Előre is köszi! -
#2549 A putty nevü programmal tudsz rácsatlakozni ha online és tod az ip-jét -
kutyacsont #2548 elkeztem youtuba is irogatni és kidobta végre ! Yod'm 3d
Azé köszi szépen ! -
kutyacsont #2547 szasztok !
olyan gondom lenne hogy a haverokkal felraktuk left 4 deadet sulis gépekre...
Nah a lenyeg az hogy sokaig volt a kiraoldal.gportal.hu-n egy fasza kis inkább script mint hack.. a lényeg az hogy ha megnyomtad az alt+ctrl kombinációt elfordította a képernyőt egy üres asztalra...és a tanár szívhatja !szivesen letölteném a google-ból de nem emlékszem a nevére illetve próbáltam magyarul keresgélni de nem találtam semmmit...
Kérlek segítsetek !
köszönöm szépen -
#2546 "Tudtok valami jó CD/DVD írót ajánlani? Nerot"
InfraRecorder - ingyenes
"Egy olyan programot keresek amivel egy másik városban levő gépet tudnák irányítani. A géphez hozzá tudok férni fel tudok rá rakni progit"
Ha a sajátod: VNC, Remote Desktop, Távoli Asztal
"lehetőleg olyanra gondoltam hogy az illető nem venné észre hogy a gépén járok?"
Más gépére való illetéktelen behatolás: BTK/300/C. § -
Vardar #2545 Tudtok valami jó CD/DVD írót ajánlani? Nerot nem szeretném felpakolni, csak és kizárólag lemezírásra kellene, de lehetőleg valami jó:D
A másik problémám kicsit hosszabb lenne. Vettünk egy kamerát amivel miniDVD-re felvettünk egy anyagot. Lezárni viszont elfelejtettük, ezt 2 héttel később egy ismerősöm zárta le. Most viszont a DVD lejátszó kiköpi, fel se ismeri a DVD-t(a kamerával letudtuk játszani végig), a gépen a kmplayer eljut egy pontig ami után hang van, de kép nincs. A WMP pedig képet egyáltalán nem jelenít meg. Mit lehet tenni? Próbáljam meg újabb DVD lejátszóval? Próbáljam meg megtisztogatni a lemezt? -
molnar0921 #2544 Hello mindenkinek!
Egy olyan programot keresek amivel egy másik városban levő gépet tudnák irányítani. A géphez hozzá tudok férni fel tudok rá rakni progit. És lehetőleg olyanra gondoltam hogy az illető nem venné észre hogy a gépén járok?
Tudom h kicsit nem ide való téma de lécci valaki segítsen nekem elérhet a [email protected] email címen is.
Előre is köszönöm -
#2543 köszi! ez a Yawcam jónak tűnik. -
#2542 Yawcam
Dorgem - bár ezt már nem fejlesztik tovább
Grabmotion - Java alapú -
#2541 tudtok valami jó programot webkamerás megfigyelésre? csak annyi kell, hogy menjen és csinál egy képet mikor mozgást észlel.
Kipróbáltam párat már, de vagy fizetősek vagy ingyenesek, de nem működnek megfelelően. Van pl. a ZoneTrigger2, ez is fizetős, de eddig ez a legjobb, viszont ha "illegális változatát" használom akkor 1 óra után leáll corrupted file-ra hivatkozva, gondolom crack miatt. a próbaverzió az jó, megy egész nap akár, de csak 14 napos :)
megvolt még a hssvss meg 5-6-ot próbáltam biztos, de van amelyik említésre se méltó. -
IkarusMan #2540 De-de bocsi csak rosszul fogalmaztam meg.SORRY! -
#2539 Minden optikai lemez írásvédett, ha le van zárva. (Újraírhatót is törölni kell.)
Nem inkább eredeti lemezről akarsz filmet leszedni, aminek a tartalma védett? -
IkarusMan #2538 Hali!
Egy olyan progit keresek amivel tudok írásvédett DVD-t másolni.Előre köszi! -
c1114 #2537 az avi joinert nem ismerem még, de talán néhány tanács segíthet:
- tedd fel a legújabb ffdshow, divx, xvid kodeket
- Ha ez megvan, az összekapcsolni kívánt fájlokat hozd azonos formátumúra (nézd meg, gspot-tal, hogy milyen formátumban vannak, attol hogy avi, a gspot még mást mutathat róluk)
- ha még van hozzá türelmed, akkor most meg lehet próbálni összekapcsolni őket...
-
Orionk #2536 szia!
sajnos én teljesen amatőr vagyok az ilyen jellegű dolgokban. 3-4 hozzászólásal lejebb ezért kértem én is segítséget.
Viszont laikus ként tudom, hogy a VirtualDub programmal lehet videokat összevágni, és ugyanígy szétdarabolni.
Próbáld ki, hátha segít...
üdv., -
Orionk #2535 szia!
köszi szépen, rendes vagy. meg fogom próbálni a programot!
üdv., -
Rudee #2534 Helló!
Nekem egy olyan program kéne, amivel a több, kis részre vágott avi-t tudnék összefűzni.
Próbáltam pl a Quick avi joinert, de vmiért nem ment neki. Pedig erre van.
Kössz előre is! -
#2533 Ha eredeti, akkor kell egy rippelő program, ami lemásolj a lemezről az adatokat. DVDShrink vagy ilyesmi a neve, nekem még nem kellett ilyen program.
Ha kiírt, akkor AutoordianKnot programmal 3-4beállítást megadsz, a többit megcsinálja. -
Orionk #2532 Sziasztok!
Én is mint sokan mások azért jöttem ide, mert egy programot keresek.
Vannak azok a DVD5 filmek, amikben ugye, ha megnyitjuk őket, akkor egy AUDIO_TS, és VIDEO_TS mappa van. Egy ilyen DVD5 filmet szeretnék átkonvertálni divx-re.
Ebben kérném a segítségeteket, hogy milyen programot ajánlatok, esetleg csináltatok-e már hasonlót?
Berakom a dvd5-öt, és ő egy darab, esetleg két darab divx-et csinál belőle.
Előre is köszönöm szépen a segítségeket.
Üdv., -
gyűjtő #2531 Szervusztok!
Stream hangfájlokat letöltő (rögzítő) programot keresek (pl.: web rádió).
Az se lenne rossz, ha pl. egy video klipp hangját is le lehetne vele szedni.
Van néhány hangszerkesztő és hangrögzítő programom (Audicity,Free Audio Editor, Creative Recorder), de az a gondom, hogy ezeket a programokat már a rögzítendő stream hang felvétele előtt indítani kell és ezt követően a letöltött hanganyagot szerkeszteni kell.
Ismertek olyan programot, ami szinkronban indul a letöltéssel? -
gilgames94 #2530 Na egy másik verziós TMPEnc elfogadta.
de a feliratot is bele tudom égetni vele? -
gilgames94 #2529 Már megvolt.
Mindig kiír valamit.pl:invalid video meg ilyesmi. -
#2528 Próbálkozz a TMPGEnc-el. -
gilgames94 #2527 Helló!
Lehet hogy ez egy kicsit érdekes kérés, de én egy olyan programot keresek amivel mpeg2-re feliratot tudok égetni(Képkockákra) és a kész film ugyancsak mpeg2 legyen ne avi!(Mert utánna az IfoEdittel össze akarom rakni DVD-be) Az addig megvan hogy a mpeg2-re ráégettem virtualdubmoddal a feliratot és aviba mentettem el, ezzel így nincs is semmi baj csak -100%-kal romlott a a képminőség. Valahogy ebbe szeretnék segítséget kérni!Vagy ha program nincs javaslatot,ötletet.
Előre is köszönöm a vlaszt! -
#2526 Bocsi a sok hsz-ért, de közben találtam valamit ezt a programot keresném ami a képen van a keverő mögött.. ha valaki tudna segíteni....:) -
#2525 Közben meg lett a prog neve: M-Audio Torq - ezt keresem, de ha valaki tud hasonlót azt megköszönöm..:D:) -
#2524 Hali, keverőprogramot keresnék, lehet nem ide kellene írni csak máshol nem találtam hasonlót.
Havernak van egy keverő pultja aztán ahhoz adták a keverő prgit és az kellene( vagy valami olyasmi )nekem. Egy oxygen típusú keverő, a program egy ilyen " egyszerűbb" volt csak pl: sztrobe, magas, mély hang állítás, ilyen " csicsázás" nem volt benne, mint pl atomix,virtula dj...
Tehát valami egyszerü programot keresnék..köszi:D:D:D:) remélem valamennyire érthető voltam :D -
kl24h #2523 Ki tud valaszt a #2514 es a #2516?
Az *.iso formatumu fajl nem hibas, sok jatek van igy felteve az internetre. -
#2522 És ezt mindenkinek meg kell csinálni, aki használni akarja a programot? :O -
#2521 köszi a segítséget -
#2520 Audacity 1.2.6 stabíl változat esetén:
1. Töltsd le innen a LAME-plugint
2. A lame_enc.dll-t tömörítsd ki az Audacity telepítési könyvtárába (alapesetben: C:\Program Files\Audacity).
3. Az Audacityben: Edit/Preferences menüpont, File format fül, MP3 Export Setupnál Find library gomb - megkeresed a lame_enc.dll-t az Audacity telepítési könyvtárában (alapesetben: C:\Program Files\Audacity).
Beállíthatod a bitrátát is a Bit Rate legördülő listával.
4. File/Export as MP3 menüponttal menthetsz.
Ennyi. Működik. Ha nem, segítséget innen kaphatsz. -
#2519 értem, most már csak az a gondom, hogy beteszem a programba (audacity) az mp3-fájlt, megcsinálom rajta a módosításokat, és kimenteném egy mp3-ba de amikor menteném azt írja , hogy nem talál egy bizonyos dll fájlt. (lame_enc.dll) letöltöttem a legújabbat, majd belinkeltem neki és azt írja, nem kompatibilis, de azzal se amit a progi mellé kaptam. -
#2518 "miyen programmal tudom szétszedni az mp3-fájlt külön az énekre gitárra, dobra stb-re??"
Semmilyennel. Egy összetett hangfelvételt nem tudsz hangszerekre bontani - ahhoz a számítógépnek fel kellene ismerni a különböző hangszerek hangszíneit.
Arra van "barkácsmegoldás", hogy a zenéből kiszedd a hangtérben általában középre pozicionált vokált. Ehhez ki kell vonnod egymásból a sztereó csatornákat (a jobbat és a balt) egymásból.
Az egész hátránya az, hogy nemcsak a vokált pozicionálják középre, hanem általában a lábdobot is, illetve a vokált sokszor effektezik is, ami felboríthatja a hangtérben való elhelyezkedését.
Itt találhatsz egy oktatóvideót az ingyenesen letölthető Audacity segítségével. -
#2517 szasztok!
miyen programmal tudom szétszedni az mp3-fájlt külön az énekre gitárra, dobra stb-re?? nero waveeditor 4-el megoldható ez? ha igen akkor hogyan? -
kl24h #2516 Daemontoolsba be tudom tenni, de mikor fel akarom nyitni a sajatgepbol, a Windows azt irja, hogy a disc hibas.
a Total Commander nezokejebol annyit vettem ki, hogy nem ugy kezdodik, mint egy normalis *.iso fajlnak: van egy par betu es utana jonnek a 00 hex karakterek, amik normalisak az *.iso formatumnak.
viszont a vege is egy csomo 00 kellene vegzodjon, de nem ugy vegzodi, mugy nez ki, mintha egy befejezetlen fajl lenne.
Tobb ilyen jatek fajl is igy van megirva. -
madmanic #2515 be tudod mountolni daemonba? vagy fel sem ismeri?
ha igen, akkor megnyitod ( total commander pl ) és probáld az exet inditani -
kl24h #2514 Lenne egy problemam. Kaptam egy jatekot *.iso formatumban es fel kellene telepiteni a PC-re.
A problema az, hogy ezt a *.iso sem a Daemon Toos nem erek semmit, sem a Powerisoval, sem az Isobusterrel nem lehet felnyitni es meg probaltam masokat is (pl WinRar, Universal extractor...).
Ha valaki talalkozott ilyen problemaval, akkor kernem segitsen.