5473
Felhasználói programot keresek.
  • JSbyMSI8800
    kipróbáltam talált is néhány vírust le is szedte azokat de a probléma még mindig fenn áll. spybot S&D-al csináltam
  • JSbyMSI8800
    Köszi. Kipróbálom.
  • baaka
    sziasztok!
    Egy cpu húzó progi kéne ehez:
    alaplap:asus
    cpu:intel celeron
  • madmanic
    csökkentett mód, spybot s&D, ADaware, nod32 lefuttat, leszedi..

nekem is volt ilyen
  • SuperCharger
    Akkor próbáld meg ezt.
    Ugyanaz, mint a Task Manager, némi plusz funkcióval és információval.
  • JSbyMSI8800
    Mert kaptam egy olyan vírust, hogy letiltotta a feladatkezelő használatát és az everest-be megnéztem a futó programokat és van ott két olyan alkalmazás ami eddig nem volt ott és sztem a vírus miatt van, de az everest- kiírta hogy hol találom, oda mentem és ki akartam törölni azt a két fájlt és azt kérte hogy zárjam be azt az alkalmazást és utána töröljem..
    Na ezért kellene ilyen progi, csak nem tudom hogy van e ilyen és gondoltam megkérdezem a topicba.. hátha
  • SuperCharger
    És maga a Feladatkezelõ miért nem alkalmas minderre?
  • JSbyMSI8800
    Sziasztok!!!

Nekem egy olyan progi kellene, ami megmutatja a rendszerben futó programokat és tudja módosítani azokat, tehát pl.: bezárni programokat, megnyitni programokat stb, ami úgy működik mint a Feladatkezelő.

• SMGBAS
    Már találtam:dvdx régen is használtam csak kiment a fejemből.
    Viszont lenne egy másik kérdés: mivel tudok feliratot csinálni? (.srt vagy .ass)
  • Hegi90
    talán
  • Hegi90
    Annyi a bajom vele, hogy szinte semmivel nem tud többet mint elődei, mégis óriási gépigénye, és mérete van. Kösz nem ;)
    Az, hogy tartalmaz még ilyen-olyan lejátszót meg konvertálót, amire egybkt semmi szükségem, nem érdekes. Egy szimpla író kell, amire a Nero 6 tökéletes volt. A 7 az már mint író is megbukott nálam, a 8-9-ről meg szintén elég csúnya dolgokat hallottam :D
  • SMGBAS
    Asszem winampal lehet.

Valaki mondjon egy progit amivel eredeti menüs DVD filmből tudnék avit csinálni. Olyami kéne ahol be lehet állítani a kép minőségét méretét meg a videó méretét. Előre is thx
  • Nosztredamus
    az lemaradt,hogy nekem telefonra .m3u fájlok kellenének.A Playlist Creator 3.5-öt próbáltam,de amikor elindítanám a listát azt írja,hogy nincsenek számok :)

• Nosztredamus
    Hi!

Nekem olyan program kéne amivel lehet lejászási listát készíteni :)

Windows Media Playert hagyjuk az csak fagyasztja a gépet :)
    Előre is Köszönöm!
  • shrike7973
    Nero 8.3.6.0 ával mi a bajod? Nekem eddig mindig megadta amire kellett.
  • Hegi90
    Találtam!

CDBurnerXP.
  • Hegi90
    Köszönöm!

Most egy jó kis CD,DVD,képfájl író programot keresnék, Vistára.

(Nero 6 nem megy vistán, a fölötte lévő verziók meg nagyon pocsékak :S)
  • Japep

Hello!
    Fontos lenne : van egy kiadott feladatom, amihez szükségem lenne C++ -ra (nem tudom, a sima BorlandC jó-e, grafikai feladat).
    Nekem van egy, de az hibás.

Valaki nem tudna nekem segíteni, honnan tudnám megszerezni?

Köszi előre is!
  • shrike7973
    ashampoo winoptimizer jobb talán.. van 2009es..
  • shrike7973
    ccleaner?
  • Hegi90
    Nekem egy jól bevált temp cleaner kéne Vistához :P
  • McReay
    Nekem is ez a gondom a Camstudio-val,hogy nem akar hangot felvenni hangkártyáról csak valami hibával dobálózik!!!!
  • Colton
    Hali!

Meg jóljönne egy olyan progi mellyel a felbontást ugy tutdom magasabra tenni hogy a kép éls marad!
  • szabolcs94
    helo szasztok kéne nekem only gaméhez a maffiozo hoz hack program vagy kód fel törö program
  • balcsi70
    Sziasztok.Mi annak a programnak a neve amivel úgy lehet rögzíteni kamera felvételt hogy mozgásérzékelőként funkcionáljon,tehát csak akkor rögzítsen ha mozgás van.Régebb találkoztam vele,de már nincs meg. Köszönöm.
  • Colton
    Hali!

nem tudtok egy olyan programot ami meg mutatja MSN-en hogy ki rejtett és ki nem az? köszi!
  • Tices
    Sziasztok!

Egy olyan programot keresek, amivel az előadás hanganyagát lehetne gépelni...Tehát valami olyasmire gondoltam, hogy elindul egy mp3 hanganyag, beállítástól függően pár másodpercet lejátszik, majd megáll, visszateker, megintcsak beállítástól függően pár másodpercet és megint lejátszás.
    Létezik valami hasonló program? Tudom, hogy létezik ilyen pedállal vezérelhető lejátszás, de tudtommal igen drága (annyira nem lenne fontos).

Üdv Tices
  • baaka
    intel celeron..
  • SMGBAS
    Sony Vegas
  • Colton
    Hali!

Mondjon Nekem valaki egy movie maker-hez hasonló programot! mert ezektől a k**** fagyásoktól nem lehet videót vágni! Köszi!
  • Nosztredamus
    Üdv!

Két programot keresnék :)
    1. Nokia Themes Creator (amibe benne van már az 5800 is)
    2. Egy olyan programot amivel XP-hez lehet témát készíteni (Startmenü,Ikonok,stb.)(pl: )Itt van egy téma hozzá :)
  • gabinjo
    Sziasztok!
    Olyan programot kersnék, ami egy DVD9-es filmből úgy csinál DVD5-t,hogy a menü megmarad és a felesleges extra részeket leszedi róla.
  • shrike7973
    Egy típus és socket-type (milyen cpu-hoz) adat sokat segítene.
  • baaka
    asus
  • shrike7973
    Alaplap gyártója?
  • baaka
    sziasztok!
    egy olyan progit keresek amivel a gép cpu-ját lehet húzni!Lehetőleg olyan progi ami biztonságosan a legtöbbet tudja húzni.....thx.
  • shrike7973
    Megint szükségem lenne egy programra. Egy olyanra mint a fraps ami kijelzi játék közben az fps-t csak nem az fps t kéne nekem kijelezze hanem a cpu hőmérsékletét. 5let? :)
  • polgi
    Ez nem olyan elterjedt program, hogy könyvet adjanak ki hozzá, pláne nem magyar nyelven. Ha talalsz valamit akkor nekem is szólj:) ha meg jó az angol akkor meg go google.

Az elfelejtett (de elmentett) wlan jelszavam megleséshez semmi ötlet? (#2587,#2588)
  • shrike7973
    Köszi szépen nagyon. Esetleg vmi könycímet tudsz adni amit be tudok mellé szerezni amiben leirják hogyan mit kell? Photoshophoz is vannak hasonló oktatókönyvek.
  • polgi
    Anime Studio Pro - pont ez kell ;)

http://www.world3d.hu/ismertetok.php?id=51 - leírás