5473
Felhasználói programot keresek.
  • Dj Faustus #2673
    "Valami olyami kéne amivel törölt file-okat tudok visszahozn"
    Itt már írtam ilyesmikről

"de talál 27ezer valamennyi képet és utána még mindeg keres, nem áll le is amiket addig talált se tudom visszahozni mert cseszik befejezni a keresést..."
    Ha felül lettek írva azok a szektorok, ahol az állományok voltak, akkor búcsút mondhatsz az állományoknak. ;(

"Na és ebbe hol lehet beállítani? Régóta használom már de még ezt nem kerestem/találtam benne."
    Option/Capture menüpont
    A Saving method-ot állítsd "Save captured image as file"-ra, és ott megadható a mentés könyvtára, a formátuma.
  • SMGBAS
    Na és ebbe hol lehet beállítani? Régóta használom már de még ezt nem kerestem/találtam benne.

Lenne még egy kérdés.
    Valami olyami kéne amivel törölt file-okat tudok visszahozni(most perpill képek)
    Valahonnan meg van az Unerase ami képeket hoz vissza de talál 27ezer valamennyi képet és utána még mindeg keres, nem áll le is amiket addig talált se tudom visszahozni mert cseszik befejezni a keresést...
  • kl24h
    Pl. az IrfanView, be lehet allitani, hogy mennyi idonkent printscreeneljen. A program ingyenes.
  • SMGBAS
    Nekem meg olyan program kéne ami olyami mint a printscreen bill. de ha megynyomok egy gombot akkor sorozatba is tudok képeket menteni vele egy adott mappába.
  • SuperCharger
    Media Player Classic.... jobb, mint a BSplayer, de legalábbis még mindig ingyenes :). Már ha tényleg csak egy képet akarsz kivenni, nem egy egész jelenetet, képenként lementve.
  • Dean Winchester
    a bsplayertől ha tud vki jobbat ^^
  • Dean Winchester
    hello!

egy olyan progit keresek amivel nagyon egyszerüen kitudok adott videkből menteni képet (avi,mpg..)
    előre is köszi a tippeket :)
  • rooney8
    Itt van egy :D
  • ateszko
    Sziasztok szeretnék kérni segítséget mp3-as zeneszámokat szeretnék letölteni erre kellene nekem egy program,az előző gépemen volt a limewire,de ennek nem találom meg a magyar verzióját,még azt halottam hogy a limewiren nagyon sok vírust lehet találni,nemtudom a cabos milyen lehet.A segítségeket előre is köszönöm.
  • matyi0323
    Hali,a Microsoft Mappoint 2009. térkép programot keresem, csak nem találom. Tudnátok segíteni? Bármilyen más európatérkép progi jó lesz, csak minél frissebb. Lényeg, hogy ingyenes:D köszi
  • Vardar
    Hát nekem nem mutatja, hogy letölti. Hülye vagyok hozzá, de akkor sem értem.
  • SMGBAS
    Amúgy Firefox is tudja ezt.
  • Dj Faustus #2661
    Free Download Manager (letöltő program) + Flashgot (Firefox-kiterjesztés)
  • Vardar
    Sziasztok!
    Letöltő programot keresek, vagy firefox alá kiegészítést amivel elérhetem azt, hogy leszedem a fájl negyedét, aztán másnap még egy negyedet stb. Olyan program kellene ami egyszerű és rögtön az is tölti le a fájlt(ezért lenne jó a Firefox kiegészítés)
  • SMGBAS
    Átméretezed a firefoxot a képernyő felére, a mpc-ot is és meg is van oldva
  • Orionk
    szia! köszi ismét.

megtaláltam közben az on top billentyűparancsot. nálam ctrl+A

Én azt a MPC-t használom a klite codec pack-ban van benne, biztosan azér més a bill. parancs.

nem kifejezetten mozilla plugint keresek, de azért ott is szétnézek.

üdv.,
  • SuperCharger
    Nálam a View menüben az utolsó elõtti opció az "On Top" almenü, ebben vannak opciók rá, hogy az MPC hogyan/mikor maradjon az elõtérben. Ezekszerint nálad mást jelent az a billentyűkombináció.
    De amit te keresel, az valami firefox plugin, ami videót játszik le. Ilyennel viszont még nem találkoztam. Szerintem kevesen akarnak egyszerre netezni és filmet nézni. De keress rá a firefox addonok között a firefox oldalán, hátha mégis csinált már valaki ilyet. Bár ha van is ilyen, funkcionalitásban biztos messze lesz az MPC-tõl.
  • Orionk
    hello! köszi, hogy segíteni próbálsz.

Nem működik, amit mondtál. A media player classic-ban a ctrl+t-re azt irja, hogy "tearing test". Kipróbáltam, elinditottam egy filmet, ctrl+t után is, ha a mozilla oldalára kattintottam, akkor a film ment hatterbe, és csak a hangot hallottam.

Valami ilyesmit keresek egyébként, hogy az már jó előrelépés lenne, ha a mozilla előtérben maradna, mert akkor látnám a filmet, és közben netezhetnék a mozillában. Csak ekor még a probléma lenne, hogy a mozilla-ból kitakarna egy részt a filmlejátszó.

Tehát valami olyan programot keresnék, ami beépiti magát, és a film ablaka, és a mozilla is teljes terjedelmében látható lenne.

Köszönöm, ha valaki tud segíteni.

Üdv.,
  • SuperCharger
    Nem egészen értem, mire gondolsz... ha arra, hogy a MPC ablaka mindig a többi ablak elõtt legyen, és mindig látható legyen, akkor nyomj benne Ctrl+T -t.
  • Orionk
    Sziasztok!

Én is a segítségeteket kérném, egy programot keresek:

Media player classic-al játszom le a videókat. Szeretnék, egy olyan programot, amivel megoldható lenne az, hogy ha mondjuk internetezek mozilla firefox-ba, akkor egyúttal a filmeket, videokat is tudjam nézni egy programmal. Tehát, hogy ha a mozilla van megnyitva, akkor a filmlejátszó program ne a háttérablakban fusson, hanem egyszerre láthassam a mozilla ablakát, és a filmlejátszóét is.

Szerintetek van ilyen?

Előre is köszönöm szépen a segítségeket!

Üdv.,
  • rooney8
    Én KMPlayer-t használók. Vannak beépített codec-ei és szinte mindent lejátszik. Ajánlom mindenkinek
  • SMGBAS
    Áhhh megvan. Thx!
  • SMGBAS
    Ja azt vágom de ez a sz*r valamiért b*szik mutatni a rejtett fájlokat és nem tudom átállítani... :S
    TMCD-rel megvan. Na és azt mivel tudom lejátszani? xD
  • rooney8
    Tedd a mappát részletek nézetbe és ott az utolsó hozzáférésre kattints egyet. És akkor előrehozza amiket legutoljára használt (így a vidót is)
    Asszem flv-be...
  • SMGBAS
    Mindkettő van fe FF-ot használom.

#2647 mlyenbe menti le vagy mi mert átnéztem az egészet de a t*köm se találja meg :/
  • Noodlee
    Remélem FF-t használsz, (az IE amúgy is egy nagy kalap...).
    FF-hez van millió addon, ami tud ilyet, és csak egy kattintás az egész, nem kell az IE filejai között turkálni.
  • rooney8
    Ha le tudod játszani akkor:
    Internet Explorer. Indítsd el a videót, várd meg míg bepufferel (az egész), aztán menny a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Temporary Internet Files - mappába és itt lesz. Innen kimásolod és beilleszted oda ahova akarod ;)

Ha le se tudod játszani, akkor regisztrálj és utána le tudod játszani és akkor... :D
  • SMGBAS
    Megkérded akkor a barátnődet? (:
  • madmanic
    nekem az ilyneket a barátnőm tudja...
  • SMGBAS
    Tudtok valami olyamit amivel youtube-ról le tudok szedni korhatáros videót is?
  • Noodlee
    Van benne valami. :)
    Azért írtam, hogy apránként, teszteléssel, amúgy jogos.
  • Evin
    Szerintem a feszültség emelését mindenképp el kellene felejteni, főleg kezdőknél. Ha nem emeli és addig húzza, amíg alapfeszen megy, szinte biztos, hogy nem teszi tönkre. Ha emeli, akkor már nagyobb a valószínűsége.
    Kivéve, ha régi proci, és nem sajnálja, ha elszáll.
  • Noodlee
    Az órajelet csak finoman, apránként húzd, és állíts hozzá nagyobb feszültséget. Ne húzz egyszerre sokat, és teszteld a gépet minden húzás után, hogy működik-e rendesen. A kolléga jól mondta, rengeteg féle BIOS van. Jó lenne tudni a te alaplapod pontos típusát.
  • Evin
    Nem. Többféle BIOS típus is van. Megcsinálni meg tudom, de elmagyarázni nem. Főleg ha még nem csináltál ilyet.
    Annyi támpontot tudok adni, hogy az FSB-t kell fentebb venni. De szerintem keress rá, hogy a te procidat meddig húzták mások.
  • baaka
    És azt el tudnád mondani bioszba hol mint hogy??
  • vki
    Az az igazság, hogy én kollégiumban vagyok, és a koliban vannak ezek letiltva, mivel rohadtul lefogná a rendszert.
    Van egy haverom, akinek az accountján fut egy SSH szerver, és azon keresztül megy a torrent. Ugyebár a torrent kliensben be lehet lőni a proxy-t, de mivel pl. WoW-ban nem nagyon lehet, azért kérdeztem. Ilyesmi a FreeCap is, csak az nem támogat SSH-t.
  • Evin
    Szerintem ha a központi szerveren le van tiltva a p2p és társai, akkor azt sehogy sem tudod azt használni. Barátkozz össze a rendszergazdival. :)
  • vki
    HI!

Lenne nekem egy problémám. Az egyetem tűzfala mögül nem tudok se torrentezni, se online multizni. Lehetőségem egy olyan szerverre regisztrálni, amin keresztül ki-be megy minden.

Mivel tudnám megoldani, hogy egy olyan program, amiben nem lehet külön beállítani a proxy-t, kimenjen a szerveren elindított SSH szerveren keresztül.

Előre is köszi a válaszokat.
  • Evin
    Ez kevés infó. Itt válaszd ki melyik lapod van, és a letöltések közt nézz szét. De általában csak BIOS-ból húzható a proci, kézzel!
  • madmanic
    nod32 t is futtasd

www.eset.hu --> próbaverzió ingyenes 30 napig megy