Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SuperCharger
Etesd meg daemon-tools-al, az elég sok mindent felismer, meg egy-két ismeretlenben is megleli a tulajdonképpeni image-et.

Hallo azt szeretném megkérdezni hogy leszedtem egy játékot és nem isoba vagy img be van a fájl hanem BGI.azt mivel lehet megnyitni vki vmi segítséget köszi hello!

akyyy
jaja.
valami ilyesmire gondolta
csak sajnos ez gagyi😞

lagzis dvd-hez kellene

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

csgery
Szóval úgyakarod, mint egy animációt, h a képek egymáshoz közelednek meg ilyesmi?😊
akyyy
olyna progi kéne, amibe ha beletennék pár darab képet, akkor azt egy virtuális fotóalbumba tenné, és egyesével mindegyiket megnézné, és ezt egy videóba eltudnám menteni!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

JSbyMSI8800
Oké!!!
Köszönöm!!

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Evin
Virtualdub, Media Player Classic, BSPlayer stb.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

JSbyMSI8800
Sziasztok!!!

Nekem egy olyan progi kellene ami minden infót kiír egy avi-filmrõl.
Tudjátok: videó hossz, FPS, méret stb.
Szóval ha tudtok ilyet, belinkelnétek nekem ?

Elõre is köszönöm !!!!

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Hali!
Ha igaz akkor létezik (nem hívatalos) magyarítás a Jetico tûzfalhoz. Az egyeshez és a ketteshez is. Aki tudja betenné nekem a linket, hogy honnan tölthetem le?
Köszi.

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Virtualdubbal én is csak aviba égetni tudtam.
A Minstrel által belinkelt leírás alapján megpróbálom.
Csak még elõtte be kell igazítani a feliratot.
Mert bár leszedtem az angol idõzítést a dvd-rõl és Subtitle Workshopban
a magyar feliratra ezt rátettem de az angolba nagyon sok plusz szöveg volt és így is sok dolgot csúsztatva vagy egy teljesen másik szöveghez igazítva jelenít meg.<#szomoru1><#szomoru1>
Ezt gondolom csak egyenként lehet javítani.
Ha nem ötleteket várok.THX

rooney8
Igen úgy is lehet 😊 (szvsz)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Evin
Beleégetni bele lehet vele, de szerintem õ arra gondolt, hogy visszanyomni DVD-be, és külön felirattal.

rooney8
De biztos hogy tudja 😊 Én régebben raktam rá... Vagy... 😊
Ja én szinkront raktam rá, de ha azt is lehet, akkor már feliratot is (gondolom) 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Hello! Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Tudnátok nekem olyan progit javasolni amivel flyereket/plakátokat lehetne csinálni?
Nem photoshopra gondolok mert ahhoz gyökér vagyok.

Köszönöm!
Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

Evin
Jó program és sokat tud, de ezt szerintem nem. Valamilyen DVD készítõ program kell hozzá.

rooney8
Virtualdub 😊
Azt ne kérdezd hogyan... Már rég csináltam és most nincs is fönt a gépemen, de tudom hogy azzal lehet

Hali!
Van egy dvd amirõl subrip segítségével leszedtem az angol feliratot.
Aztán ennek a feliratnak az idõzítésére subtitle workshoppal rágyúrtam a magyar szöveget.
Így most van egy jól idõzített feliratom Magyarul.
Kérdésem lenne hogy milyen programmal és hogyan tudnám ezt az srt feliratot visszatenni a dvd-re?
Válaszokat,ötleteket elõre is THX.

Benny04
Hide IP

Sziasztok!
Van olyan progi, amit ha feltelepítek, akkor anonim netezhetek, vagy mindig változó ip címmel használhatom a hálót?
rooney8
Köszi, akkor mindjárt letöltöm azt is 😊

Evin
Virtualdub

(Kicsit unalmas mindig azt ismételgetni, hogy Virtualdub, Audacity. Tessék vissza is olvasni!)

Minstrel
milyen programmal lehetne egy divx-es avi-n a hangsávot lecserélni úgy, hogy mentéskor ugyanolyan paraméterekkel mentse le az egészet amilyen elõtte volt? tehát ne kelljen újra tömörítést meg ilyesmiket beállítani.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Benny04
jólvanna, színtévesztõ vagyok xP

csgery
Nem akarok beleszólni, de az nem zöld?😊
Benny04
nekem 5.0-s van amúgy <#smile>
és ezen úgy lehet lelassítani, hogy jobb oldalon a körben azt a kicsi sárga pöttyöt elõre húzzuk..

Met
Sok árajánlatot kell írnom, sok termékkel meg képekkel, nincs erre valami progi amivel egyszerûsíteni lehet? Wordben kicsit sokáig tart..

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

rooney8
<#worship>

Benny04
nemtudom, holnap megnézem 😊

rooney8
Jah, az nem is az volt, hanem elõre vagy hátratekerés...(Am csak úgy volt jó, ha betettem egy dvd filmet)
Akkor hol van az a lassitós finkció? 😊

rooney8
Na megnéztem. (power dvd 8)
Meg is találtam, ott lent a bal sarokban van egy csúszka, de nem engedi el csak addig, hogy pause. Gyorsítani lehet (de azt is csak egy kicsit). Már kipróbáltam 2 filmnél is, de mind2-nél csak gyorsítani lehet<#confused>

Benny04
nm 😊

rooney8
Köszi, mindjárt kipróbálom 😊

Benny04
powerdvd-vel lehet ilyet...

rooney8
Üdv!

Valami olyan programot keresek, amivel mondjuk egy filmet, vagy egy videot 5szörös (vagy akármennyi, csak sok legyen 😊 ) lassitással lehessen nézni 😊

csgery
Próbálkozz valami képlopó programmal. Fejbõl nemtudok egyetsem, de azzal nem lehet beállítani?

Vagy éppen alter megoldások.
Felveszed az egészet, KM playerbe elindítod beállítod melyik frame-ket (képkockát) játssza le - ezt ha jóltoom media playernél is meglehet. Maj ekezet kivágdosod, és kész😄
Hosszadalmas, de nincsmásötletem.
Pharaoh
Kipróbáltam sajnos 1 fps alá nem lehet menni, vagyis minden másodpercben egy kép, pedig én percenként akarok 1 kockát amihez sokkal vekesebb kell.

csgery
Sztem õ úgy akarja, hogy nem pl 10 fps szabályosan, hanem mondjuk 5mkp után 1 kép aztán 15 mp után...
bár am az FPS takarja azt, amit Pharach szeretne állítani😄
Evin
"hány képkockát vegyen fel percenkét."->FPS->Frame per sec(képkocka/mp)
Ha meg tényleg percenként kell, átszámolod.

Pharaoh
ez csak az fps-s állítja be.

Evin
File->Capture avi->Capture->Settings
Nem ez az?

Pharaoh
Hi!

Olyan progit keresek, amivel lehet kamerával felvenni úgy, hogy be lehessen állítan, hány képkockát vegyen fel percenkét.
Aviedit tudja, de nem túl jó a képe. Virtualdubhoz esetleg valami kieg?

akyyy
van egy webkamerám és kéne rá egy olyan progi ami tudja követni az arcomat, és ezzel az egeret irányitani tudom (szimulátor játékokhoz pl, hogy "körbe tudjak nézni")

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

csgery
Sziasztok!
Olyan oszcilloszkóp programot keresek, ami a kimeneti hangoknak a frekcenciáját mutatja. Mint pl az Atomix, meg ilyen marhaságok.
Mondjuk ilyen van nekem, de valami gadget szerûség kellene, szóval picire le lehet húzni a méretét, neadisten áttetõnek is lehet állítani😊
Van egyáltalán ilyen program?
Gomber
jajj rájöttem! 😄 Csak akkor szar a hang ha Media Player Classical játszom le! 😊 Jeah készen ven a videóm! 😄

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Gomber
Megoldottam az elõzõt! 😊 Mp4-é exportáltam és nem fagyott le! Csak 1 bajvan! A hang olyan de olyan szarminõségü lett 😄 hogy az halgathatatlan! 😄 különös mert a Neroban megnyitottam és ottt nem szar ahangja már mint avideószerkeztõ részáében! Valaki tudna ajánlani egy progit amivel a videó alatt halható zenét letudom halkítani teljessen, és hozzá tudom adnin ujra, a jó minõségü zenét?

Gomber
Egy olyan progi kéne most amivel a NERO nvc fájlokat át tudom exportálni avi-ba! Neroval is meglehet csinálni, csak nálam mindig lefagy, és ha nem fagy le akkor meg a videó szar minségü, a videók lefagynak benne meg minden :S

Gomber
Tudod a Google a az ember második legjobb barátja, a kutya után! 😊

Gomber
<#buck><#buck><#buck><#buck><#buck><#buck><#buck><#buck><#buck><#buck>
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

II Rocky II
egy olyan progrmot keresek,amelyben betudom állítani a szülinapokat és adott idõben jelenz a gépen..van ilyen csak nem találtam még sehol sem:S

24 - Exile -Nov.23