Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JSbyMSI8800
Köszönöm a tippet!!
Kipróbálom!

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Evin
Vannak ilyen programok, de szerintem az összes pénzes. Azt hiszem Bestcrypt a neve annak, amirõl hallottam.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

am igen valahogy lehet titkosítani deh sztem elég ha elrejted 😄
nemzetes
KEresnék egy ingyenes de teljesértékû esetleg tört aprohirdetés szoftvert, ami fut ingyenes szerveren is. Bármilyen megoldás érdekel. Esetleg aukció softver is lehet. Sajnos a google csak lyanokat dobott ki ami fizetõs, vagy free ugyan, de a tárhelyszolgáltatást viszont meg kell venni hozzá.
Elõre is köszönöm a segítségeteket.

nemzetes
Én az IncrediMailt javasolnám neked. De azt csak torrent oldalról tudod lehúzni. Próbálj néhány torrent keresöbe keresni, van full magyar verziója. Egy keresõ, ha érdekel: http://torrent.eval.hu/

JSbyMSI8800
OK!! De azért Kösz!!

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

rooney8
az nem gyenge<#vigyor>

JSbyMSI8800: asszem windózba is van ilyen, de már nem tudom hogy kell elõcsalni

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

jaja énis játszottam deh a Fifa 2003-már kicsit szagatott...úgyhogy inkább letettem róla
JSbyMSI8800
Sziasztok!!

Nekem kellene egy olyan cucc(nem tudom hogy van e ilyen!)
amivel létrehozok egy mappát és ezt jelszóval levédem, tehát mikor megnyitom kéri a jelszót, és csak a jelszó helyes beírásával enged be.
Tehát van ilyen? Ha igen, akkor leírnátok nekem a nevét?
(Lehet kicsit hülyén hangzik<#wilting> )

Köszönöm elõre is !!

rooney8
Nekem most egész jó gépem van, én azért szoktam elég sokszor játszani 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

énis azzal csináltam régebben..deh már nem nagyon izgat...a gépet lassan csak netezni használom meg zenét hallgatni...igaz ezt ami most van...sztem sztem valami p2-es alapgép is lenyomná...hát persze nem voltam ott amikor vették<#szomoru1>
rooney8
hát istenem kell ennél jobb?<#eplus2>

jah nem túl designos deh elég egyszerû<#taps>rooney08-ez odavágott
rooney8
excel<#vigyor>

Gyocsika
Hali!

Tudtok nekem mondani valami nagyon jó designos dvd nyilvántartó katalógust, amibe betudom írni milyen filmjeim vannak, kölcsön van e adva ...

Elõre is köszi

thx a tippet!

Dj Faustus
Dos/Win alatt:
A dir *.zip /s /b paranccsal az éppen aktuális könyvtárban és annak alkönyvtáraiban található zip-állományok listázhatóak ki, teljes elérési úttal.
Ha ezt kiküldöd egy szövegfájlba (dir *.zip /s /b >lista.txt), és a kapott szövegfájl sorain végigmész (for ciklus van a batch szkript írásban is), az adott listaelem átadható a zip-kitömörítõnek.

adott egy viszonylag nagy könyvtárstruktúra ami sok zip fájlt tartalmaz
hogyan lehetne mindet egyszerre kitömöríteni? elég lenne az adott helyükön, a fájl neve lehetne a könyvtár amibe betenné
erre van ötletetek?

FZoleee
Én is csak a nevére vagyok kiváncsi <#smile> Gondolom mûködik, mert akkor nem került volna be a TV-be 😄
Gaben17
engem is érdekelne😄 de letöltési címet úgysem fognak adni 😞 bár a neve bõven elég lenne😄

Spirit of Perfomance Koenigsegg

FZoleee
Hali!

Nem tudjátok melyik az a progi, amivel más mobiltelefonok üzeneteibe lehet betekinteni? Ma fogják bemutatni a Fókuszban 😄
helo nekem 1 képszerkesztõ progi kellene amivel képeket is tudok összevgni...és magyar menüpontok vannak benne...Remélem tudtok segíteni
Doomista
ah megvan,és müxik,ezer köszike ^^

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Tibor45
sziasztok valaki ismeri azt a progit hangfelimerõ arra gondoltam mikor beszélek ugyan azt a szot képes legyen irni szöveges dok-ba vagy bármely program vagy játék chatben.
Evin
Rámész a képre, és fent a menü alatt, alapból kell lennie feliratos ikonoknak. Ott Batch Resize image vagy Kötegelt átméretezés, ha a magyart használnád.

Doomista
komoly ? :o thx !
kérem szépen az ACDSeehez mond el hogy hol tudnám elérni e feladatot.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Evin
ACDSee, Xnview, Irfanview stb.-stb.
Szinte minden képnézõ tudja.

Doomista
hali...egy olyan programot keresek,amivel áttudom méretezni a képet,de ugy,hogy a minöség ne romoljon....pls van egy 1600x1200 méretu képem,de 1680x1050 -be akarnám átrakni...tom hogy van ilyen program,csk a nevét nemtudom >.<

Evin
Micsoda?! A gif kép, az iso meg képfájl. A kettõ nem ugyanaz. Az isó bitre pontos másolata egy CD/DVD lemeznek.

baaka
sziasztok!egy olyan progit keresek amivel lehet iso-ba konvertálni!konkrétan arra szeretném használni hogy gif képeket iso-ba tömörítsek!elõre is thx!

öregharcsa
ez nagyon jó..beszarás...hihetetlen már hohgy miket csinálnak...<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

http://pspfilez.extra.hu/

Sok filmet? 😊
Köszi, tök jópofa 😊
Ez nagyon jó! Egyszerû és villámgyors! Épp ilyet kerestem!
Mégegyszer köszönet!

Köszönöm!!!

Dj Faustus
"Mesterséges intelligenciára gondolok pc-n. "
Túl sok filmet tetszik nézni... 😉
A mesterséges intelligencia nemcsak beszélgetõ fejekben merül ki (szóval nem olyan látványos, mint az a filmekben), eléggé tág fogalom (lehet hogy a mosógéped is használja a fuzzy logikát 😉).

De ha már beszélõ fejek: tessék

Dj Faustus
Biztos vagyok benne, hogy létezik ilyen, mert valahol olvastam már róla, de egyszerûen nem találok egy normális változatot.

Ja, és olyan kell, ami ingyenes, vagy ha shareware, akkor nem tesz mindenféle hülye logót a képre.

Ezt a "trükköt" én is ismerem 😊
Nekem olyan kell, ami hosszú-hosszú oldalakat tud képpé konvertálni, olyat, ami nem fér ki a képernyõre.

rooney8
Megnyitod az oldalt valamelyik böngészõve és megnyomod a print screen gombot a billnetyûzeten 😊

Aztán irány paint\ctrl+v\mentés
<#hehe>

Üdv!
Keresek egy olyan progit, amivel weblapokat tudnék képpé alakítani.

Vagy valami kliens, pl: egy beszélõ fej, vmi érdekes cucc.
Tudtok olyan programról, mint amit néha filmekben látni a gazdagoknál?
Mesterséges intelligenciára gondolok pc-n.
csgery
Ulead Video Studioban asszem lehet iyeneket. (csak nekem rakoncátlankodik a kis pöcs😄)
akyyy
melyik videóvágó progi tudja azt, hogy "becsomagolja" a videót egy szivbe, vagy bármi más alakzatba, majd elszál, háttérnek meg már egy másik videó lenne. premier proban csak golyót találtam ami felgurul😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Evin
Ennyibõl nehéz lenne. Egyáltalán mit ír ki? Nem lehet, hogy a Windows tûzfal az?

hello! megtudnátok nekem mondani hogy mér van az hogy ferrakom a játékot és peach is megvan de belépek és valami letilt!!! ha valaki tudja az irjon !

Benny04
rooney8
Írd be gugliba. Majd õ segít 😊

sajnos nem jó leszedtem már az új deamon tools.t azzal se müködik nem látja vkinek vmi más ötlete azért köszönöm!