5473
Felhasználói programot keresek.
  • Evin
    Bármelyik videórögzítő jó; Fraps, Camstudio stb.
    Tudtommal a legtöbb forátumot elfogadja a Youtube, és feltöltéskor átalakítja a "saját" formátumára.
  • rooney8
    Vagy 3d programokban pl. 3ds max, maya...stb
  • NEXT LP
    Sziasztok!
    Tudna mondani nekem valaki egy olyan videófelvevő programot, amivel zeneszerkesztőkről készíthetek felvételt és feltölthetem a youtube-ra?
    Tehát pl. készítettem egy számot FL Studio-val és azt szeretném felvenni videóra.
  • UUUU
    Például Photoshop.
    Rengeteg leírást találsz hozzá a neten.
  • csillagharcos6
    hali,
    valaki nem tudná megmondani, hogy ilyet milyen programmal lehet csinálni?!
  • WorldTorrent
    vagyis azt a readert talaltam :p
  • WorldTorrent
    de kiprobaltam es jo!
  • madmanic
    ha hülyeség hát hülyeség...

de azt is írtam hogy azt használom régóta, wordbe és excellbe is tökéletesen konvertál, ha meg egy karaktert nem ismer akkor konvertálás után a wordbe pl egy csere paranccsal kijavítod.

Legközelebb legalább nézz utána miről is van szó lécci.

danke
  • [Jakuza]
    Hagyd azt a programot, hulyeseget ajanlottak, neked OCR program kell, nem pedig az ABBY PDF transformer, mert az egy PDF konvertalo program, nem pedig szoveg/karakterfelismero program.

Mint mar irtam neked az ABBY FineReader vagy az Omnipage Recognita kell!!!
  • WorldTorrent
    oke, kosz! megkeresem es remelem mukodni fog:)
  • rooney8
    hivatalos oldalon fönt van magyarul...
  • madmanic
    ABBY PDF transformer

letöltésnél figyelj nagyon, nagyon sok trójais! ( NOD fogja )

vagy 10 helyről próbáltam mire találtam normálisat
  • ateszko
    Sziasztok szeretnék egy olyan programot amellyel mp3 zeneszámokat tudnék letölteni,az előző gépemen volt a limewire,de sajnos ezt már nem találom meg magyarul,esetleg valami ehezz hasonló van és jó program.
  • [Jakuza]
    ABBY FineReader vagy mondjuk Omnipage Recognita.
    De az is eleg, ha googlebe beirod, OCR tools es kapsz kb kismillio szoftvert ingyenestol, fizetosig.
  • WorldTorrent
    nah tudna valaki programot is adni?:D
  • WorldTorrent
    ugy sem lenne rossz minthogy kezzel irjam at az egeszet :D csak a hosszu a helyett sima a-t tegyen :D
  • kl24h
    Van olyan program, valakinel lattam, de nem tudom mi a neve. Van egy hatranya annak, hogy csak angol nyelvu szoveget alakit ki, ha van magyar karakter, akkor oda valami mast ir be.
    Lehet, hogy van olyan is, amelyik a magyar vagy teljesen idegen szoveget tartalmazo laprol is be tudna tenni Word-ba.
  • WorldTorrent
    En olyan programot kersek ha letezik:D ami a be scannelt szoveget at tudna alakitni pl. TXT vagy DOC-ba hogy lehessen szerekezteni
  • hunbasser
    én úgy tudom,hogy azzal csak a sebességet lehet korlátozni, vagy tévedek?
  • [Jakuza]
    net limiter
  • hunbasser
    sziasztok!

olyan programot keresek, ami számolja az adatforgalmat a háttérben,kiírja, sőt le is tiltja egy bizonyos mennyiség után az internetelérést (blokkolja a lankártyát vagy hasonló)

a történet az,hogy 14 éves unokahúgom kapott egy laptopot ilyen t-mobileos kártyás internettel,3 gb adatforgalomig fizetni kell az alapdíjat,ha pedig azt túllépi,akkor 10 kbyteonként 0,08 ft,csak hogy múlt hónapban csinált egy 28 ezres számlát (36 lett volna,de vmi kedvezmények miatt - ami az első 3 hónapban él - csak ennyi) és nem szeretnénk,ha megismételné. szóval egy olyan program kellene, ami a háttérben fut, és jelezné vagy megnézhetné hogy a hónapban mennyi adatforgalmat bonyolított le, 3 gb-nál pedig letiltaná neki az internetelérést.

nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget!
  • Evin
    Átnevezed iso-ra, és kész. Ilyenkor viszont nem lesz benne a védelem, tehát ha nincs crack, nem fogja elfogadni a játék, ha játéké.

Bircsike
    Media Player Classic, BSPlayer, VLCPlayer. Mindben van világosítási lehetőség. Vagy világosítasz a monitoron.
  • Bircsike
    Sziasztok! Milyen programmal tudnék videót világosítani? Tehát pl. gammár emelni rajta vagy csak egyszerűen a fényerejét az exponálást emelni? Tudnátok segíteni?
  • baaka
    egy olyan progi kéne amivel mdf fájlt tudok megnyitni!MErt a daemon nem tudja csatlakoztatni a képfájlt állandóan azt írja ki!
  • csucsu1969
    köszi meg van és működik..ezer köszi!!
  • matyi0323
    km player ( lehet nem jó,csak egy tipp, nem vagyok benne biztos, h a hd-t lejátsza )
  • csucsu1969
    Ezek viszik az mkv fájlokat is??nekem csak hangot játszanak le
  • Evin
    MPC, VLC.
    De ha nem erős a géped, mindennel szaggatni fog.
  • csucsu1969
    Sziasztok!!Nekem egy jó HD lejátszó progira lenne szükségem!!Köszi előre is a segítséget!!
  • molnar0921
    Hello mindenkinek!
    Valaki nem tud egy hitelesen mérő CPU hőfok mérő progit?
    Eddig megnéztem az Everest home editiont, CPU Thermometer 1.0 -t, Temperatute monitor-t és az Everest 55C°-ot a másik kettő pedig 45C°-ot mutatott és nem tudom hogy melyiknek higyjek????
    Előre is köszönöm!
  • csupor
    még 1 kis segítség kéne... lámaság 2009 -_-'... Openoffice-t használtam; hogy kell törölni benne egy felesleges oldalt? eggyel több sikeredett, mint kellett volna, de sehogyse tudom eltűntetni onnan :D
  • csupor
    nagyon szépen köszönöm a segítséged! :)
  • Dj Faustus #2681
    Két lehetőség:
    1. Openoffice - ebben van PDF-be való exportálási lehetőség
    2. valamilyen virtuális PDF printer: pdfcreator, Bullzip PDF printer, Cutepdf Writer
  • csupor
    sziasztok!

olyan programot keresek ami WORD dokumentumot konvertál át PDF-be. Gugliba csak ilyen szar 15 napos free izéket találtam... azok ott hagyják a szemét logójukat mindenen :@... tudtok nekem segíteni crackelt verziós progi beszerzésében? nagyon fontos lenne, hivatalos levél miatt!

előre is köszönöm!

csupor

• Evin
    Magyarul hangszerkesztő kell: Audacity, Wavosaur
    De ha felveszed a hangerőt, már hangosabb lesz.
  • thomasthomas
    Hi!

Egy olyan programot keresnék, mellyel egy hangfájl hangerejét tudnám módosítani.(Csak egy példa: egy repülőgép 100 méterre sokkal hangosabb mint 2000 méterre.És nekem egy olyan hangfájlból kéne ezeket elkészíteni, mely esetén 1000 méterre volt a gép.)Remélem érthető voltam.

Előre is köszi.
  • SMGBAS
    Winampot nem lehet valahogy beépíteni a tálcába?
  • SMGBAS
    Töltsd fel megauploadra. Max sávszéllel fel tudod rakni és utána már csak a linket kell elküldeni az illetőnek és akár törölheted is a gépről ha már felraktad. (szvsz elég egyszerű és nem kell programmal cseszekedni (: )
  • molnar0921
    Hello mindenkinek!
    Egy olyan programot keresek amellyel meg tudok osztani rar-file-okat másokkal, úgy hogy az én gépemen lenne és egy webcímen keresztül ő le tudja tőlem húzni. Ha lehet könnyen használható progi kellene. Mert MSN en keresztül nagyon lassan tudok küldeni.
  • SMGBAS
    thx