5473
Felhasználói programot keresek.
  • Evin
    Nem adtak hozzá semmit? Általában azzal ajánlott, ami a mellékelt CD-n van.
  • lally42
    Sziasztok!
    Segítsetek! melyik progi kell, hogy mini USB-vel Camcorderről ( PanasonicNV-GS60) másolni tudjak videokat -ne csak képeket- számítógépre!? Van már átalakító kábelem is, Csak a progi melyik? Köszönöm
  • JSbyMSI8800
    ImgBurn az jó!!
  • LMNO
    (windows-ról van szó azon belül is Vista)
  • LMNO
    Tud valaki mondani egy használható ingyenes cd/dvd író progit?
    Ez a CDBurnerXP egy rakás ***
    állandóan megáll 5 mp-ként és nem reagál semmmire kicsit idegesítő
  • grebber
    Minden kipróbáltam sehogy sem volt jó töröltem a rákba leszedtem a modot máshonnan!
  • Evin
    A legelső fájlba kellene belenézni, és ha RAR szóval kezdődik, az out fájlt átírod rar-ra. Ha nincs ott semmi, valószínűleg iso, ha nagynon nagy.
    Viszont ha RAR, akkor nem egyesíteni kellene, hanem az 1.fájlon kitömörítést nyomni.
  • SuperCharger
    Valszeg nem volt meg hozzá egy plusz file, amiben az összerakott file címe volt, és alapból meg ezt a kiterjesztést adja neki a TC. Nézz bele view-val, hátha ez elejében lévõ karakterekrõl felismered, milyen típuú a file.
  • grebber
    Letöltöttem egy modot *.001 *.002 ilyen fájlokban van! Gondoltam rar mert az szokott igy lenni de rar nem tud vele mit kezdeni.
    Total Commander összillesztni de csak egy *.OUT fájl lesz belöle és ezt semmivel sem tudom megnyitni.

Mi ez az out fájl és mivel tudom megnyitni?
  • Nosztredamus
    Helló!

Próbáld meg azt,hogy ezt letöltöd és berakod annak a programnak a mappájába aminél kiírta.
  • DjPremier
    Ha mpeg 2 akkor tömöritsd Xvid-be.Pl: AutoGK
  • Dean Winchester
    üdv egy olyan progit szeretnék ami a videó file méretét csökkentené.van-e ilyen lehetőség?
    ugyanis egy 3 perces videót rögzítettem és 270 mega lett a mérete :(
  • Japep

Ez a probléma jelentkezett, állítólag frissíteni kell a DX-et.
  • Japep

Hello!
    WinXP SP3 alatt kellene frissítenem a DirectX 10-et.
    Kerestem, de nem igazán találtam - honnan tudom letölteni?

Köszi előre is!
  • DjPremier
    Az elöbb telepitettem fel Vista alá és hibaüzivel kikapcsolta a gépem.F@sza
  • DjPremier
    Nekem egy Prolink Pixelview PlayTV Pro.Probáltam azt is,de nem igazán jött be minöségileg.Azért köszi.

TV tuner
  • Evin
    Én még csak erről hallottam: Winfast PVR2. De a nevéből adódóan gondolom csak Winfast cuccokhoz jó, neked nem tudom mid van.
    Vagy ChrisTV, ami pénzes.
  • DjPremier
    Sziasztok.Tudtok hasonlo progit mondani mint a WinDVR3? Tuneren valo TV-zés és rögzitésre kellene,hasonlo minöségü mint a WinDVR3.Elöre is köszi.
  • Dean Winchester
    köszi megnézem =)
  • Attiska
    Sziasztok,

Létezik olyan program, hogy kimenő email blokkoló? Adva van egy email cím, ahová nem szeretném, hogy a fiam által írkált levelek megérkezzenek. Egy kicsit bonyolítja a helyzetet, hogy a gmail webes felületét használja a gyerek.

Van valami ötlet?
  • madmanic
    picasa 3
  • xxdani
    PhotoFiltre-rel próbálkozz meg. ingyenes. kicsi. aranyos.
  • Dean Winchester
    üdv egy olyan progt keresnék amivel a képeimet tudnám tiszitani.
    pl. kicsit homályos akkot tiszti rajta és élesebb szebb lesz a kép.vagy ha netán kockás kicsit akkor is szebb lesz.
    régen volt egy ilyenem de most lövésem sincs h mi a neve :(
  • NEXT LP
    Nekem meg még mindíg kéne egy jó videó felvevő program
  • Atika :o)
    Sziasztok tudna nekem valaki mondani egy olyan programot amivel a wifi sebesseget tudnam letesztelni??? Koszi elore is
  • Evin
    Akkor pedig működnie kellene. Mondjuk én az életben nem használtam.
  • Met
    CM Elite 335-ös házhoz adott venti, 3 tűs csatija van.
  • Dj Faustus #2726
    "Programot keresek partíció backupolására. "
    SystemRescueCD - Ez egy bootolható CD-s, Linuxon alapuló cuccos. Van rajta egy Partimage nevű partíciómentő progi.
  • vizipipa19
    Sziasztok!
    Tudtok olyan videólopó progit, amivel nem játékokból lehet felvenni, jó minőségben és viszonylag magas fps el?
  • JSbyMSI8800
    Sziasztok!!

Valaki nem tud egy olyan ingyenes internet tv-s progit a gépre, amin bejön az EuroSport 2 ?? A többi csatorna nem lényeg, csak az mennyen..

kösz, előre is !!
  • LoDMaSt
    Programot keresek partíció backupolására. Ghosttal próbálkoztam, de onnan nem jutottam tovább, h elindítom a backupot, majd kiírja, hogy nem folytatható, mert a vista fut, csak a recovery environmentből. Vmi ötlet? köszi eéőre is.
  • Evin
    Ha bele tudsz nézni a házba, és a ventilátorokhoz csak 2 vezeték meg 3-4helyett, akkor nem lehet a sebességüket állítani.
  • rooney8
    jobban szét kéne nézni... ott van az ;) (most néztem meg)
  • NEXT LP
    Ő... Valaki mondhatna egy jó felvevő progit, mert másfél óra múlva lesz egy erősen időhöz kötött dolog (a linkinpark.com-on), amit szeretnék felvenni jó minőségben. XD
  • Met
    Ventillátor fordulatszám szabályozása csak a Speed Fan létezik? Mert nem igazán jöttem rá, hogy működik :D
  • NEXT LP
    Na ezt a Camstudio-t nemrég próbáltam, csak nem jegyeztem meg a nevét...
    Ezzel az a pár gondom van, hogy a felvett videó tele van képhibákkal és az elmentett videó felbontását sem tudom beállítani, ráadásul nem tudtam úgy beállítani a videó sebességét, hogy normális legyen, egyszer szaggat a videó, ha meg állítok rajt egy 2 perces felvételből másfél perces videót csinál...
    Valami jobb nincs? XD
  • NEXT LP
    Az van :)
  • Evin
    A Camstudio elég pro cucc(pénzes is), talán az tudja mindezt. Az akadáshoz meg nagy gép kell. :)
  • NEXT LP
    Nem is az a lényeg, hogy milyen formátum, az a fontos, hogy ne akadjon se a kép se a hang, a felvételben ne legyenek képhibák (és esetleg támogassa az Aero-t), és az sem lenne rossz, ha az elmentett videó felbontását lehetne állítani, hogy a fájl ne legyen túl nagy.
  • ateszko
    kösz a választ az lehet hogy a hivataloson fent van de az fizetős nem valami ingyenes program kellene.