Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
De a Flash nem ingyenes.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Adobe Flash (nem a Player!)
Swish Max
"hogy ha mikrofonnal beszélsz azzal a programmal lehet torzítani a hangot."
A modernebb hangkártyákban is vannak valós idejû effektek (a Realtek alaplapi hangkártyán, a Creative Sound Blaster szériáin, illetve drágább stúdiókártyákon biztos).
Külön szoftverbõl:
AnalogX Vocoder - robothang
Blaze Audio Voice Cloak
Funnyvoice
AV Voice Changer
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
A tökéletes megoldás az lenne, ha a zenét fel lehetne bontani hangszerekre, de ehhez a számítógépnek képesnek kellene lennie a különbözõ hangszerek hangjainak felismerésére, elszeparálására - de ez sajnos nem megoldható.
Esetleg keress rá az adott zeneszám acapella-változatára.
Ha nem túl speciális a zene akkor próbálkozz szerintem egy webes keresõbe beírva a szám címét és a "lyrics" kifejezést. Ezzel sok dalnak a szövegét megtalálhatod.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Szükségem lenne egy olyan programra,mellyel zenei fájlokból fõként mp3 és wav formátumból a szövegrészt kitudnám szedni.midi szerkesztõ progit találtam kismilliót,de nekem épp az ellenkezõje kellene,én a zenét szeretném eltüntetni...Lehetõleg ingyenes progi kellene,magyar,angol esetleg német nyelven...Remélem tud valaki segíteni nekem ebben.Elõre is köszönöm!
Üdv.:Alexandra
Nem kívánom senkitõl, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkitõl, hogy mindig ember legyen.
Mindenféle software-s megoldás érdekel.
Segítsetek, h mit tegyek, én ilyen esetekben újra szoktam húzni a gépet, de most jó lenne megmenteni, vagy csak az adatokat, köszi.
Olyan program után érdeklõnék, amely a vízjellel ellátott képekrõl eltünteti/leszedi a jelet.
Ha vaki tud esetleg ebben tanácsot/infót adni megköszönöm.
üdv:Kisoszee
Itt is írtam errõl
Sony NWZ A828-as MP4 lejátszóhoz lenne szükségem egy videókonvertáló programra.
MPEG4-be kellene AVI-t átalakítani, valami egyszerû, de mégis jó programmal... 😊
Elõre is köszönöm!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Van egy csomó albumom aminek a filejainak track1 stb. neve van, a winamp kiírja a szám címeket de jó lenne ha nem egyesével kellene átirkálni 😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
És igen nagyon egyszerû, nem lehet elrontani 😊
Chaos Anno Domini
Van valami progi ami ezt megtudja oldani?
http://topgearhungary.blogspot.com/
Tudom h nem pont ide való amit kérdezni akarok...
tudom, h van egy Odayftp topic itt az sg-n, de sehogy se sikerül megtalálni.
aki tudja mirõl van szó, megtenné, hogy belinkeli?
elõre is köszi!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
(Fogalmam sincs miért csinálja)(Lehet hogy vicces amit most mondtam de sajna igaz<#rinya>#rinya> )