Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
everest mért nem jó?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

hali, olyan progi kellene, ami kiírja géped fõbb alkatrészeit, paramétereit, proci mem videókártya, stb. egy kis progi kellene, mint a cpuz, negyobb progim van, everest, egy olyan progi kellene amin bárki elmegy, nem nekem kell, gyerekeknek akarom adni, h megtudják nézni, és elmondani, h milyen gépük van. köszi
Evin
Milyen vmelyiket?! Csak és kizárólag a Flash tud fla-ból swf-et csinálni. De ez nem konvertálás, hanem lefordítás. Ez lényegében programozás, mint ha cpp/c-bõl vagy pas-ból exe-t készítenénk.
De a Flash nem ingyenes.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Benny04
köszi, kipróbálom majd valamelyiket.

Benny04
a listán nincs .fla...

Dj Faustus
"Tudnátok adni olyan progit, ami .fla-t konvertál .swf-be?"
Adobe Flash (nem a Player!)
Swish Max

"hogy ha mikrofonnal beszélsz azzal a programmal lehet torzítani a hangot."
A modernebb hangkártyákban is vannak valós idejû effektek (a Realtek alaplapi hangkártyán, a Creative Sound Blaster szériáin, illetve drágább stúdiókártyákon biztos).
Külön szoftverbõl:
AnalogX Vocoder - robothang
Blaze Audio Voice Cloak
Funnyvoice
AV Voice Changer

rooney8
total video converter? (free)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Benny04
Hello.
Tudnátok adni olyan progit, ami .fla-t konvertál .swf-be?
Köszi

csumez ! én egy olyan programot keresek, egyébként régen 1 éve nekem megvolt csak elfelejtettem a nevét, hogy ha mikrofonnal beszélsz azzal a programmal lehet torzítani a hangot..régebben bátyámmal azzal szorakoztam..csak mert mixemet készítem és kell bele egy extra is...vmi programot ha tudtok ajánljatok ! köszi hali
Dj Faustus
A zenébõl az énekes hangjának eltüntetésére még csak-csak akad egy nem éppen hatékony barkácsmegoldás (a sztereó csatornákat egymásból kivonni) - ami megoldható bármelyik jobbacska hangszerkesztõ programmal (Audacity, Goldwave,...); viszont csak az énekes hangjának megtartása már nem megoldható.

A tökéletes megoldás az lenne, ha a zenét fel lehetne bontani hangszerekre, de ehhez a számítógépnek képesnek kellene lennie a különbözõ hangszerek hangjainak felismerésére, elszeparálására - de ez sajnos nem megoldható.

Esetleg keress rá az adott zeneszám acapella-változatára.

Szerintem ilyet nem fogsz találni ingyenesben, bár fizetõsben se tudom mennyire. Ehhez egy hangfelismerõ program kellene talán.
Ha nem túl speciális a zene akkor próbálkozz szerintem egy webes keresõbe beírva a szám címét és a "lyrics" kifejezést. Ezzel sok dalnak a szövegét megtalálhatod.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

halexandra
Sziasztok!

Szükségem lenne egy olyan programra,mellyel zenei fájlokból fõként mp3 és wav formátumból a szövegrészt kitudnám szedni.midi szerkesztõ progit találtam kismilliót,de nekem épp az ellenkezõje kellene,én a zenét szeretném eltüntetni...Lehetõleg ingyenes progi kellene,magyar,angol esetleg német nyelven...Remélem tud valaki segíteni nekem ebben.Elõre is köszönöm!

Üdv.:Alexandra

Nem kívánom senkitõl, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkitõl, hogy mindig ember legyen.

letöltöttem, de szarakodott, bebootoltam róla, és amikor elindítottam valamit, akkor elkezdte betölteni a filekat, és soknál hibát írt ki és egy idõ után beakadt és sípolgatott, nem tom mi a gond. és melyik részével tudom orvosolni.?
ezt én is tudom, de szeretnék tanulni, valamilyen megoldást erre a dologra, most szedem le a windows mini PE-t, kipróbálom, h ez milyen.
Mindenféle software-s megoldás érdekel.
rooney8
Kiveszed belõle a vinyót, belerakod egy másik gépbe, átmásolod az adatokat, visszatezed az eredeti gépbe és windows reinstall.

Hali fiúk, segítség kellene, az egyik gép a munkahelyemen windows frissítés alatt halt meg, és nem indúl semilyen módban, valami olyan progi kellene, ami cd-rõl bebootol, és tudom javítani vele a windows-t. Az adatokat is jólenne lementeni róla, mielõtt újratelepítem, ha muszály.
Segítsetek, h mit tegyek, én ilyen esetekben újra szoktam húzni a gépet, de most jó lenne megmenteni, vagy csak az adatokat, köszi.
Köszi az infót...
rooney8
Ja és hogyha nagy az a vízjel, akkor nem sok esély van az eltüntetésére...

rooney8
Ez nem olyan egyszerû... Nem úgy van, hogy megnyomsz egy gombot és már le is szedi :/ Kell hozzá egy képszerkeztõ (pl Photoshop) és a Clone Stamp Tool eszköz... Itt van róla egy cikk

Sziasztok!

Olyan program után érdeklõnék, amely a vízjellel ellátott képekrõl eltünteti/leszedi a jelet.
Ha vaki tud esetleg ebben tanácsot/infót adni megköszönöm.

üdv:Kisoszee
ki tudja melyik aza játék nokiára amivel várost kell építeni úgy hogy egymásra kell rakosgatni az emeletet...tegnap láttam 1 havernál és nagyon tetszett😄
Dj Faustus
Van rá egy barkácsmegoldás, ami nem 100%-os: ki kell vonni egymásból a jobb és bal csatornákat. Goldwaveben ez így néz ki.
Itt is írtam errõl

hali mindenkinek, olyan zeneszerkesztõ progit keresek, ahol mp3 ról letudnám szedni, az éneklést, és csak a hangszerek hallatszanak, hogy a zene alatt lehetlessen énekelni.
Japep
Ok, már megoldottam... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Hello!
Sony NWZ A828-as MP4 lejátszóhoz lenne szükségem egy videókonvertáló programra.
MPEG4-be kellene AVI-t átalakítani, valami egyszerû, de mégis jó programmal... 😊

Elõre is köszönöm!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

rooney8
Ashampoo Music Studio

Met
Létezik olyan progi ami átírja az mp3 file nevét a szám címére?
Van egy csomó albumom aminek a filejainak track1 stb. neve van, a winamp kiírja a szám címeket de jó lenne ha nem egyesével kellene átirkálni 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

rooney8
nm 😉

télleg egyszerû köszi 😄
rooney8
Gugli 1. találat <#sniffles>
És igen nagyon egyszerû, nem lehet elrontani 😊

egyszerû?ha igen honnan lehet leszedni?
rooney8
Total Video Converter ?

uhh mégsem...kellene 1 progi amivel 3gp-t áttudok konvertálni mp4-be...
jólvan megoldódott találtam torrent oldalt 😄
vááh<#schmoll2> se olyan progit nemtudok amivel egyszerûe lehet konvertálni sem olyan fájltipust amibõl megérné átrakni
zvaragabor
Ha ez a kettõ megvan, illetve audiolejátszásra foobar2k van, akkor külön kodekpakkot nem is érdemes telepíteni?

Chaos Anno Domini

rooney8
Olyat nem nagyon fogsz találni... Neked kell átkonvertálni

hello...igaz nem itt a helye de weboldalt keresek fórum nincs 😄 nekem olyan oldal kellene ahonnan MP4-formátumu filmeket tudok leszedni...ismerek pár tracker oldalt de azokon csak "rendes":divix,és ilyen formátumu zenék vannak...
David01
Olyan programot keresek amiben megtudom adni egy programnak/játéknak hogy egy proxyn keresztül csatlakozzon az internetre. Hogy érthetõbb legyene gy példa, elindítok pl. egy MMO játékot, a programban megadom hogy milyen proxyn keresztül csatlakozzon, elindítok egy másik játékot, és itt egy másik proxy szervert adok meg neki amivel csatlakozik az internetre. Lényeg hogy ne ugyanarról az IP-rõl menjen a kettõ egyszerre.
Van valami progi ami ezt megtudja oldani?

rooney8
oké köszi

Minstrel
olyanról még nem hallottam, xbox-ra meg ps-re van ökölvívás és pankráció, de k-1-et még ott se láttam

http://topgearhungary.blogspot.com/

Klon
Üdv!

Tudom h nem pont ide való amit kérdezni akarok...

tudom, h van egy Odayftp topic itt az sg-n, de sehogy se sikerül megtalálni.
aki tudja mirõl van szó, megtenné, hogy belinkeli?
elõre is köszi!

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

JSbyMSI8800
Hát olyan hogy "ratio" olyan biztos nincs, csak valami olyat találtam hogy Spread Spectrum csak ezt nem tudom pontosan mit csinál és inkább nem próbáltam.

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

rooney8
Aham... És esetleg k-1 eset nem tudsz? 😊 Vagy létezik egyáltalán ilyen?

SuperCharger
Sajna fogalmam sincs, alaplapfüggõ. Valami ratio lesz a neve, és osztásarányok az opciói. Legyegyszerûbb, ha nézel valami overclocker oldalt, ahol nagy vonalakban az alapokat elmagyarázzák, mi mire van hatással, stb.

JSbyMSI8800
Hát de azt hol kell állítani? Meg hogy van leírva?

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

SuperCharger
Keress vmi CPU/FSB osztásarányt. Az egyik a másikból van származtatva, nem lehet teljesen függetlenül állítgatni õket. Már ha lehet egyáltalán már ilyet az Inteleken, régen nem lehetett.

JSbyMSI8800
Hát azért mert csinál egy olyan marhaságot, hogy mikor egyenként emelem az FSB-t, akkor párhuzamosan emel 2-õt a Memória megahercén.
(Fogalmam sincs miért csinálja)(Lehet hogy vicces amit most mondtam de sajna igaz<#rinya> )