5473
Felhasználói programot keresek.
  • Evin
    pl DriverGenius.
    De akár az Everest-tel megnézed a számát meg a gyártót, fel a gyártó honlapjára, drivereknél kikeresed és letöltöd.
  • Hegi90
    Tök mind1, csak ismerje fel a hardware-t, szedjen le hozzá drivert és kész. Az, hogy magától felrakja, és utáni meg ugyanúgy le lehet őket szedni, ahogy feltenni, csak hab a tortán. Szóval oké
  • Bosnyak
    Hali! Olyan progit keresek amivel mérni tom a munkamenet idejét (pl corelban mennyi ideig tartott a rajzolás)
  • molnar0921
    És amikor felismeri a hardvert, telepítésekor lehet a netről szedni le úgy nem jó? Ha meg már leszedte és feltette akkor az előbb említett progival ki tudod szedni.
  • Hegi90
    nem, én keresni akarok a hardware-ekhez drivereket, mert guglival nem sokra mentem :)
  • DjPremier
    Sziasztok.A WinVDR PRO 3.7.0 build 110-et keresném full verzioban.Elöre is köszi.
  • molnar0921
    Hello attól függ mire kell.

Ha ki akarod menteni a gépről a driver-eket akkor arra a Driver Genius progit ajánlanám, kiszedi a drivereket és visssza is tudja állítani őket.

• Hegi90
    valami driver keresőt vagy ilyesmit tudnátok ajánlani?

Everesttel az a baj, hogy konkrét drivereket nem tud mondani. :S
  • polarka
    Nem tud vki olyan keresőt, amibe képet adok meg és a kép alapján talál hozzá leírást és egyéb hasonló képeket?
  • Dj Faustus #2784
    DDE: Virtualdub (bemutató, leírás, még egy)

itamragy: Esetleg egy típus? Mindezt csak azért kérdem, hogy a készülék képességeit fel tudjuk mérni.

Egy olyan megoldás még esetleg szóba jöhet, hogy a játék a PC-n fut, és távoli asztali kapcsolattal (RDP, VNC,...) csatlakozik a mobil a PC-hez (ha a mobilban van WIFI, és van vezetéknélküli routered akkor a csatlakozás egyszerű; ha nincs, akkor kipróbálható esetleg mobilneten keresztűl elérni a gépet).
    https://idesktop.dev.java.net/
    http://www.freeutils.net/vnc2go/
  • DDE
    De igen. A legtöbb lejátszó megcsinálja.
    De sajna egy régi thomson nem. :(
  • polarka
    "mintha a DVD film lejátszásakor bekapcsolnád a subtitlest"
    Ezt nem csinálja meg minden lejátszó?
  • itamragy
    sony ericsson
  • DDE
    Hali!
    Olyan programot keresek, ami 'ráégeti' egy filmre a hozzá adott feliratfilet. (Értsd : mintha a DVD film lejátszásakor bekapcsolnád a subtitlest.)
    Köszi!
  • Csoby21
    Sziasztok!
    Lenovo 3000 n100-hoz keresnék én webcam drivert! Előre is köszönöm a segítséget!
  • Dj Faustus #2778
    Eléggé kétséges egy dolog.
    Egy PC-nek általában más architektúrája van mint egy mobiltelefonnak.

Esetleg ha a játékból készült PC-s és mobilos változat is...
    Vagy platformfüggetlen a játék...
    Vagy olyan a mobilod, hogy képes PC-n futó játékok futtatására...

Mellesleg milyen mobiltelefonról van szó?
  • itamragy
    olyan progit keresek ammivel pc játékokat telóra lehet tenni
  • Evin
    MPC-ben F5 (ha jól rémlik) tökéletesen működik.
  • rooney8
    Ez lemaradt: bsplayer-ben :D
  • rooney8
    Asszem a "p"-vel lehet... De jobb egér miközben megy a film és ott lesz olyan menü...
  • xxdani
    bsplayerbe van ilyen funkció. fejből nem tudom megmondani melyik gombbal lehet megoldani de tuti van benne bár a kép nem lesz teljes képernyős de legalább csinál valamit
  • interdit
    Egy olyan programra lenne szükségem, amivel screenshot-ot tudok készíteni filmekről. Már 3 lejátszóval is próbáltam (Windows media player, Media Player classic, jetaudio), de eddig mindig csak fekete képet mentett el, nyilván szerzői jogok miatt.
    Milyen programot tudtok ajánlani??
  • Tecnamo
    Üdv, régóta keresek már olyan programot, ami ip-címekre lebontva tudja korlátozni a küldött adatot. Szal ha eléri pl az 5gb-os napi feltöltést abba az irányba akkor letiltja a hozzáférést.
    Netlimitert már máshol ajánlották, de persze ezzel a porgrammal csak sebességet lehet beállítani...
    A választ előre is köszönöm!
  • helliSh
    köszi puszi
  • Dj Faustus #2769
    A Frontpage egy elavult, fizetős program.
    Keresd fájlmegosztó hálózatokon.

Újabb változata a Microsoft Expression, amelynek vannak kipróbálható változatai.

Vagy ott van a Microsoft Visual Web Developer Express Edition - amely ingyenesen használható.

Vagy vannak ingyenes alternatívák:
    NVU illetve Kompozer
    Bluegriffon
    Amaya
    Trellian Webpage

De ha jobban elmerülsz a weboldalkészítésben rá fogsz jönni, hogy a weboldal forráskódját érdemesebb neked megcsinálni.
    Erre vannak a kódszerkesztő programok:
    Notepad2
    Notepad++
    Pspad
    Komodo Edit
  • itamragy
    ezt találtam
  • helliSh
    Valaki linkeljen nekem egy Frontpage-et léccives. Sehol sem találom, de komolyan :D Ebben az a szép hogy az Office Enterprise nak már nem része -.-
  • bartuczcsaba
    hy
    egy olyan progit keresnék ami 3 tálcán lévő programot váltogat és mindegyiken nyom egy entert. elehetőleg időzítéssel nem tom van-e ilyen... szal csak alt+tab-ot kéne nyomnia enterekkel közben és persze magától csinálja.
  • SuperCharger
    Van egy WinDV nevű program, ha digi a kamera, akkor ez veszteség nélkül áttölti a kameráról egy avi-ba, de ahhoz firewire kell, USB asszem nemjó.
  • Dj Faustus #2764
    Virtualdubmod, mkvmerge (ez utóbbi az MKVToolnix programcsomag része)
  • csucsu1969
    Hy sziasztok!!
    Egy olyan progit kersenék amivel mkv fájlt tudok darabolni hogy kiírható legyen dual layer-es lemezre!!pl van 13,5 gb egy film meg szeretném felezni!Több free progit is próbáltam de egyik sem ment!!
    Kérlek segíts ha tudsz!!Előre is köszi!!
  • itamragy
    jo szuper.de 2 ilyen szerkeztőm van és pl:egyikből a másikba akoor nem megy .ha azt a ac3d be akarom átrakni
    ezért kellene egy kűlőnállo progi
  • molnar0921
    Hello mindenkinek!

Egy megbízható és pontos értéket mutató CPU hőfok figyeló progit keresek.
    Everestet használok de lehe hogy nem valódi értéket mutat, mert leszedtem már különböző CPU figyelő progit és eltérő volt

Előre is köszönöm
  • Dj Faustus #2760
    A "3d képet" (pontosabban 3d objektumot, 3d scene-t) le kell "renderelned" 2 dimenziós képpé. Ezt a 3d objektumokat leíró állományhoz tartozó programmal teheted meg.

.ac3d esetén elvileg ezt az Inivis AC3D-vel oldhatod meg.
  • itamragy
    hi.olyan programot keresek amivel 3d képet (pl:ac3d)képet pl:tga képbe lehet komferálni.ahhoz hogy a 3d képet egy játékba lehesen tenni
  • Evin
    Vannak még fizetős alternatívák, a nagyobb, komolyabb videószerkesztők.
  • lally42
    könöm, más lehetőséget tudtok még?
  • [Jakuza]
    En az ismerosom kamerajan tarolt videokat a Virtualdubbal rogzitettem regebben.
    A file menu alatt volt egy olyan menupont hogy capture avi.
  • lally42
    Sajnos semmit nem adtak, csak a szöveg, hogy web kameraként használható a camkorder ha PC-hez csatlakoztatom.... Segítsetek!
  • DjPremier
    Ashampoo burning studio