5473
Felhasználói programot keresek.
  • Orionk
    köszönöm, de már megküzdöttem a problémával
  • Orionk
    Sziasztok!

SEgítségre lenne szükségem.
    Véletlenül letöröltem a zenéim a számítógépről. Kb. 4 giga volt mp3 ban.
    A 'Zene' mappán Shift+delete kombinációt nyomtam, és kitörölte, így a szemetesben sem található meg.

Tudnátok segíteni, hogy milyen programmal, illetve, milyen módszerrel tudnám visszamenteni a zenéimet?

Előre is köszönöm szépen a segítségeket.

Üdv., Orionk
  • KnightRider

Köszi!
  • [Jakuza]
    WhereisIt az CD/DVD katalizalo program, de a floppy,HDD es akar USB tartalmat is lelehet vele menteni.
    Kulon pluginokkal kiegeszitheto, valamint lekezeli az konyvtarakban tarolt infofajlokat is mint pl a File_id.diz, Descript.ion, 00index.txt, Files.bbs fajlokat, audioknal a CDDB,MP3 tag fajlokat stb. Ugyanigy felismeri a tomoritett archivumokat is.

Termeszetesen lelehet fajlba vagy kulon katalogusba menteni vele es keresni bennuk.
  • öregharcsa
    sziasztok..

olyan programot keresek ami fotóalbumot csinál a képeimből (nem picasa és hasonlókra gondolok) szerkeszthetem ..több képet rakhatok be és azt nézi végeredményként egynek., effektezhetem .ill keretek legyenek benne..és hasonló marhaságok...

ennek a lényege hogy jó minőségben dolgozzon a program(aránylag minőségromlás nélküli végeredményt szeretnénk) mert a szerkesztett fotót elő szeretnénk hivatni..

olyan ember javaslatát várom aki már használt ilyen progit és jó minőséget csinált vele.. nem pedig a google barátunktól kapta a tippet első keresésre...

köszönöm a figyelmet..

üdv

öregharcsa
  • autoszimulator
    két soros batch fájlban megoldható, attól függ, mit szeretnél kezdeni vele ezután.
  • KnightRider

Szaisztok!

Olyan progit keresek, amely kilistázza egy HDD/CD/DVD tartalmát (mappákat és fileokat) és azt valamilyen kezelhető szöveges formátumba elmenti.

Előre is köszi.
  • Dj Faustus #2826
    "Olyan free progit keresek, ami a win eszközkezelőnél részletesebben kiírja, milyen cuccok vannak a pc-ben.Előre is köszi"
    Lavalys Everest, Fresh Diagnose, SiSoftware Sandra, CPU-z, Sysinfo Astra, Hans Niekus - System Analyser, és még pár szoftver

"Javat, hogy tudok lementeni?"
    Weboldalról Java appletet?
    Nézz szét a böngésződ gyorsítótárában .class kiterjesztésű állományok után.

Vagy használj olyan programot, ami képes lementeni a honlap tartalmát (HTTrack, Ofline Explorer,...).
  • AdaKiller
    köszi, most találtam
  • AdaKiller
    Hello!

Én olyat progit keresek mint a FDRoo;

http://www.algosik.hu/hun/prg_fdroo.htm

biztonságos adatmegsemmisítés, ha vki tud hasonlót, ami fellelhető full verzióban az írjon légyszi.

Köszi
  • Androméda4777
    Olyan free progit keresek, ami a win eszközkezelőnél részletesebben kiírja, milyen cuccok vannak a pc-ben.Előre is köszi
  • SMGBAS
    Halee.
    Javat, hogy tudok lementeni?
  • polarka
    A google továbbra is a barátod.
  • madmanic
    üdv!

valamilyen diagnosztikai programot keresek, ami a netkapcsolatot nézi, és valamilyen formában menti is.

szakadozik egy-egy pillanatra a netem a szolgáltató szerint meg nem.

köszönöm

• bartuczcsaba
    nekem egy olyan program kéne amivel avi-ból lehet mp4-be konvertálni találtam progikat de mindd serialt kér szal csak 5 percnyit engedett...
    szal egy olyan linket szeretnék ahol egy ilyen progi fent van és lehet használni rendesen
  • akyyy
    Olían progit keresek, amivel GPS elmentet adatait (gondolok itt valami bin fájlra) tudja konvertálni GPX-é.
    Vannak neten különbözö ingyenesek, velük az a gond, hogy 3 megánál nagyobb fáljal nem foglalkoznak, az enyém meg 9 megás:)
  • elitehun
    Nem tudtok olyan programot amivel ingyen lehet telefonálni külföldre? Hasonló mint a 12voip, de az korlátozza az ingyen telefonálást pár órára. Előre is THX
  • Evin
    Thunderbird+https://addons.mozilla.org/hu/thunderbird/addon/2110+(esetleg)Minimize To Tray Enhancer
    Talán hang is megadható, de felugró ablak biztos lesz.
  • elitehun
    A citromail-nél van olyan funkció. csak le kell tölteni a beállítások menüből a CitroTicker-t ami az óra mellett látszik. nekem is az van és hangjelzést is ad meg megjelenik egy mini ablak ami mutatja hogy ki küldte és mi a témája aztán ez az ablak eltűnik.
  • Apocalipto
    Windows live mail-ben van olyan funkció hogy hangjelzés új üzenet érkezésekor. Hogy ez mit takar pontosan, nem tudom..
  • Inquisitor
    Esetleg Net.Paint? Jelenleg azért a Gimp többet tud.
  • terencehIII
    üdv

Valki tud segíteni egy olyan email kezelő progit keresek ami rendesen csak az óra mellett látszik és rendesen valami csilingeléssel jelez ha jött emailem vagy bedobb valami képet. ha valaki tud ilyet írja meg
  • elitehun
    Senki fontos lenne :(
  • Dj Faustus #2810
    "És még egy, rajzoló program kellene ami egyszerűen kezelhető, ingyenes, de nem a Paint szintjén áll. A Paint.net-el ismerkedek épp, azon kívül tudtok valamit?"
    Gimp

"aviból kellene dvd-re konvertálnom egy filmet és ehhez szeretnék egy programot"
    Avi2Dvd
  • elitehun
    Nem tudom hogy jó lesz-e de ez a program videót konvertál DVD-re.
  • Vardar
    Sziasztok!
    aviból kellene dvd-re konvertálnom egy filmet és ehhez szeretnék egy programot. És úgy általánosságban is jó lenne ha ingyenes lenne és mindent tudna mindenbe konvertálni(zenét is ofkorsz)
    És még egy, rajzoló program kellene ami egyszerűen kezelhető, ingyenes, de nem a Paint szintjén áll. A Paint.net-el ismerkedek épp, azon kívül tudtok valamit?
  • Bence94
    Üdv! Én egy olyan programot keresek amivel video introt tudok készíteni.
  • elitehun
    Hello! Nem tud valaki hasonló programot mint a 12voip. Amivel külföldre is lehet ingyen telefonálni. a baj csak az hogy a 12 vopi-al csak bizonyos ideig lehet. Tehát nem tud valaki egy olyan programot amivel ingyen lehet nemzetközi hívásokat is lebonyolítani? Előre is köszönöm. fontos lenne
  • mactavish
    sziasztok tudnátok segíteni? van 1 fujitsu siemen amilo pa 2548-as notbookom és nem működik a webkamera, nevét márkájt nem tudom mert már alapból be van építve. vistám kijelzi és azt írja , hogy megfelelően működik.
  • polarka
    Már körbenéztem ott előtte, de most alaposabban és meg van.
    Kösz.
    Megint tanultam vmi újat...
  • Dj Faustus #2803
    File/Batch Conversion
  • polarka
    Nem találtam Irfanban ilyen funkciót. Esetleg elmondod, hol találom?
  • Evin
    Bármelyik képnéző. Xnview, Acdsee, Irfan stb.
  • polarka
    Sok jpg-t akarok egyszerre átméretezni méretarány megtartásával, melyik progit javasoljátok?
  • passatgt
    Üdv!

Tudtok mondani egy olyan szerkesztőt, amivel ftp-n lévő fájlokat több ember egyszerre tud szerkeszteni?

Arra gondolok, hogy ha megvan nyitva a fájl, és más valaki beleszerkeszt, akkor azt én látom, vagy egyből betölti
  • vaczak
    ha jól tudom azzal még magát a szöveget sem lehet formázni, nem hogy stílusokat.
    (a syntax highlighting más)
  • polarka
    notepad++ talán
  • vaczak
    keresek olyan egyszerű szövegszerkesztőt, mint amilyen a WordPad, de néhány plusz funkcióval:

- támogassa a karakter és bekezdés stílusokat (sablonokat)
    - több fájlt meg tudjon nyitni egyszerre és ezeközött váltani lehetőleg egy oldalsó listából
    - lehessen HTML-be exportálni
    - legyen minél kisebb méretű és lehetőség szerint free

http://www.softpedia.com/get/Office-tools/Text-editors/
    ezen az oldalon ugyan temérdek van de amiket eddig átnéztem az nem felel meg a fentieknek sajnos, és nincs is időm mind az 500at kipróbálni.

ha valaki tud megfeleőlt jelezze, pls!
  • Hegi90
    mármint az everesttel.
    am köszi, ki fogom próbálni!
  • Hegi90
    hidd el, ezzel kezdtem, de zsákutcába jutottam :)