5473
Felhasználói programot keresek.
-
#2873 Vagy csinálsz egy oldalt ami olyan mintha netes msn lenne és megkéred, hogy próbálja ki. Ott beírja az e-mail és a jelszót, az meg lementi neked -
#2872 csak mire egy telepíthető trójait szerez, kétszer annyi felkerül a gépére, és már rakhatja is újra :D
hadd próbálkozzon, sikere úgy sem lesz ebben. max odaülsz a célszemély gépéhez valamilyen indokkal, és pendriveodra meg felteszel egy alkalmazást, ami a helyi gépen található profilokról megmondja, mi a jelszó. vagy szimplán lemásolod pendrájvra az adatait, és akkor használod ez, otthon. vagy kiépítesz vele egy virtuális hálózatot, indítasz egy távoli segítséget valamilyen ürüggyel, és így okoskodsz. megoldás sok van, csak fantázia kell. -
madmanic #2871 1, ez nagyon csúnya dolog..
2, amely programok egyszerűen fellelhetők azok szart sem érnek
3, ismét megpróbállak lebeszélni
4, kockáztatom a bannt: bármilyen jelszó megszerzésére a legegyszerűbb megoldás trójait csempészni a célgépre
5, NE TEDD!!
6, Hogy ezek hogy működnek, utánaolvasol, mindig a legfrissebb programot, cryptert, bindert kell használnod. Nem olcsóak...
7, tényleg ne törj fel semmit.. komolyan...
8, ha mindenképp ez a szándékod, keress egy "szakembert" - szintén nem olcsó..
9, A fent leírtakat fórumokon olvastam, elhatárolódok mindenféle hasonló cselekedettől...
-
#2870 hello olyan programot keresek melyel msn-t lehet feltőrni a jelszot.a segitséget előre is kőszőnőm
-
#2869 Talán a nero-vision-nal sikerülhet.... -
#2868 Esetleg a VirtualDubMod sem ismeri fel őket???? -
teknősbika #2867 H.264-ben vannak. Lejátszani, átkonvertálni nem gond - csak nem akarom lebutítani sd-be vagy másba. Joiner, virtualdub, stb. nem ismerik fel. -
#2866 pl A win-media-player 9 támogatja a HD minőségű wmv-ket -
#2865 milyen formátumak ezek??? -
teknősbika #2864 A "sima" nem ismeri fel a hd-t, ha létezik hozzá codec az jó lenne. De biztos van megoldás. -
#2863 Talán a movie maker ezt megoldhatja (ha van megfelelő codec hozzá).... -
teknősbika #2862 csinákni=csinálni. -
teknősbika #2861 Hi! HD video fájlok összefűzése mivel oldható meg? Több rövid videoból akarok egyet csinákni. A virtualdub nem látja. -
#2860 Gimp - Egyszerű animációk -
#2859 Hi!
nekem egy Gif Creator kéne,tehát amivel 4-5 képet lehet összerakni 1 mozgó giffé :)
Előre is köszönöm -
strebacom #2858 -
madmanic #2857 neked akkor valami file joinerre lesz szükséged, de számíts rá, hogy a vírusírtód hisztizni fog...
file joiner 2.0 tudja az exe - exe egyesítést asszem... -
#2856 vodafone mobilinternethez ismer valaki szoftvert a vodafone sajátján kivül? elég instabil, de persze a mobilinternet még mindig elég gyenge lábakon áll, de hátha valaki készitett hozzá valamilyen betonstabil programot..
Más megoldás a kiváltásra? Nemrég észrevettem, hogy a hálózati helyeken beállitott egy külön kapcsolatot vmclite néven. Működik ugy is, de hát még mindig nem az igazi... -
strebacom #2855 Keresnék olyan progit:Arra gondolok, hogy fut egy program a háttérben, és figyel, figyeli a beállított exe-ket, hogy futnak e...mikor elindul valamelyik beállítot exe(amit elötte megadtunk), vagy több is akor ö elinditja a szintén beállított exe-t(ez egy másik exe)...lehet hogy bonyolultan hangzik...
Tehát ha elindítunk valamit, akkor ez elindít másokat is....pl. ha beálítom a játék exe-jét, akkor ha az elindul, akkor elindul pl. a Fraps, vagy Rivatuner...
-
#2854 Esetleg a S.M.A.R.T. jöhet szóba - ennek az ellenőrzése gyorsan megvan.
De a winchester hibás szektorszámának meghatározásához a teljes lemezellenőrzés a biztosabb.
Mind a kettő ellenőrzéséhez ott van például a hdtune. -
#2853 Sziasztok!
Valaki tudna nekem olyan programot ajánlani ami megmondja a vinyómról,hogy van e rajta hibás szektor anélkül,hogy órákig tartó ellenörzést csinálna..
Köszi előre is!
Üdv:JoE! -
#2852 Köszönöm szépen, közben magamtól is rájöttem lassacskán:D:) -
#2851 "Kössz, és ezt viszonylag könnyű használni? Videóvágásra kellene, még teljesen kezdő vagyok ilyen téren.. "
A Virtualdub/Virtualdubmod egy jó kezelhető vágóprogram.
Az alsó csúszkán tudsz a felvétel megfelelő részére menni.
Képkockánkénti ugrás:
* Jobbra/Balra mutató kurzorbillentyűk
* Edit/Previous Frame illetve Edit/Next frame menüpontok
Kulcsképkockánkénti mozgás:
* Shift+Jobb kurzor/Shift+Bal kurzor billentyűkombináció
* Edit/Previous Keyframe illetve Edit/Next Keyframe menüpontok
50 képkockánkénti mozgás:
* Alt+Jobb kurzor/Alt+Bal kurzor billentyűkombináció
* Edit/Back 50 frames illetve Edit/Next 50 frames menüpontok
Kijelölés kezdete:
* Home billentyű
* az alsó ikonsoron jobbról a 2. ikon.
* Edit/Set selection start menüpont
Kijelölés vége:
* Ins billentyű
* az alsó ikonsoron jobbról az 1. ikon.
* Edit/Set selection end menüpont -
#2850 Hogyan tudok ezzel kijelölni a filmből, hogy azt kivágjam vagy másoljam? Mert alul a nyilakkal nem nagyon megyek semmire, mást meg nem igazán találok?! Bocsi a sok értelmetlen kérdésért. -
#2849 Kössz, és ezt viszonylag könnyű használni? Videóvágásra kellene, még teljesen kezdő vagyok ilyen téren.. -
#2848 VirtualDubMod - ez már MPEG2- és MKV-képes -
#2847 Hali. Ismét videószerkesztő/vágó programot keresek. Korábban már mondták a virtualdub-ot és a sony vegas-t, de egyiksem jó!! Nem nyitják meg az MPEG2 fájlt. Nekem pedig minden videó ebben van. Ilyen fájlhoz tudtok mondani valamilyen jó programot? Csak légyszi a virtualdub-ot ne emlegessétek:DDD köszi -
#2846 kösz -
polarka #2845 VLC playerrel pl.
Egyébként: openwith.org -
#2844 Sziasztok!
_HD-1080i.ts fájlt mivel tudom lejátszani?
-
#2843 Pontosan mit értesz lopás alatt?
1. PPPOE-s (felhasználóneves-jelszavas) csatlakozási móddal csatlakozol, és 691-es hibakódot kapsz vissza?
2. DHCP-s csatlakozási móddal (a számítógép és a modem közvetlenül össze van kötve, és az IP-címet automatikusan kapod) csatlakozol, és nem kapsz IP-címet?
3. Vezeték nélküli routered van?
Az 1. és 2. esetben az Internet-szolgáltatód tud segíteni. Sikertelen csatlakozás esetén kapcsold ki a gépet, hívd fel a szolgáltatót, és kérdezd meg hogy fel vagy e csatlakozva. ;)
A 3. esetben is tud segíteni a szolgáltató. Kiiktatsz a routerből minden gépet amit te csatlakoztattál fel, és megkérded a szolgáltatót tapasztal-e nagy mértékű adatforgalmat.
Illetve menj bele a routerbe, és nézd meg a router naplójában, hogy a vezeték nélküli interfészére fel vannak e csatlakozva. -
#2842 Sziasztok! egy olyan progit keresnék amivel megnézhető hogy lopják e netem, mert valószínű hogy ez történik. A segítséget előre is köszönöm. -
#2841 Remélem tudod, hogy a felbérelni szóból mindenkinek a pénz fog először eszébe jutni. -
#2840 " Egy KÖNNYEN használható videóvágó programot keresek"
Windows Movie Maker, Virtualdub -
#2839 Ha a weboldal tárhelyéhez van FTP vagy SFTP (SSH, SCP) hozzáférésed, akkor ki tudod listázni a könyvtár tartalmát. Egyébként nem, ez a webszerver beállítása (amit a weboldal tulajdonosa valószínűleg nem véletlenül állított be). -
#2838 Van olyan progi, amivel meg lehet jeleníteni a fileokat ott ahol azt kapom,h : "Directory listing denied, The Virtual Directory does not allow to list contents."
pl: link -
#2837 milyen komplexitású, milyen nyelven, milyen programot. ezeket tisztázod, meghirdeted fórumon, és tuti lesz, aki segít. -
blaze711 #2836 hello!!
ÉN szeretnék csináltatni egy programot ami egyszerű algoritmusokbol áll, csak azt nem tudom h ilyen feladatra hol lehetne felbérelni programozót???
Ha tud valaki segiteni az szoljon nekem legyen szives kössz!! -
#2835 Hali. Egy KÖNNYEN használható videóvágó programot keresek. Mini dv kameráról szeretnék gépre, aztán dvdre írni/szerkeszteni/vágni videót. 1 gb ramom van , nem ttudom ez fontos-e? köszi.
#2834: Szerintem próbáld meg a SUPER nevű programot, nekem jó szokott lenni. Link. -
#2834 Üdv
Egy olyan programot keresek amivel mp4,avi fájlokat tudok flv-be konvertálni egyszerűen. Kipróbáltam a MediaCoder-t de nem tudom normálisan beállítani