Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
sajnos nem találta egyik sem,igazad volt,felül lettek irva biztos :s
köszi a segitséget !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Evin
pl VirtualDub

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Hello, egy olyan program kellene nekem, amivel két avi fájlt tudok összeolvasztani eggyé. Olyan kellene, amiben nincs méret/idõ korlátozás.

Üdv. Tud valaki olyan programot vagy valamit ami olyan hogy beállitod az idõt és pontban akkor aktivizál egy megadott billenytyû gombot például ("enter")

elõre kösz

http://csuknorisz.mybrute.com

Dj Faustus
"hogy pár honappal ezelött törölt fájlokat visszatudjam szedni a gépre..."
2 hónapja? Azóta már felül is lettek írva azon szektorok, ahol az adott állományok voltak. Nagyon kétlem a visszaállítás sikerességét.

Pár progi: Getdataback, Restoration, , NTFS Undelete, FreeUndelete

Doomista
szerintetek melyik a legjobb program,ami arra lenne alkalmas,hogy pár honappal ezelött törölt fájlokat visszatudjam szedni a gépre...2 honapja töröltem egy mappát,és az most nagyon de nagyon de nagyon kellene :\ van ingyenes fizetös,volt egy ingyenes nálam,de azzal nem találta meg...help me..

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Jagumo
kurvajó! köszönöm szépen 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Dj Faustus
Sajátgép, Intézõ, stb... címsorába beírod
\\<másik gép IP-címe>\

(Vagyis például: \\192.168.0.111\)

Fel lesznek sorolva a gépen megosztott dolgok - így az elõbb megosztott könyvtár is. Utána úgy használhatod, mint egy helyi mappát.

Jagumo
elvileg megoszottam, szal mindenki viheti aki csatlakozva van a gépemhez...

de most a másik gépre hogy vigyem át?

valahogy megkéne osztanom a másik gépre 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Evin
Az MSN kimegy netre, a LAN meg nem, szóval annyival másol, amekkorát a kábel elbír, ami általában 100Mbit.

Jagumo
és azt milyen gyorsan tudja küldeni, mert most MSN-el megy ez 300kbyte/sec 😄

Dj Faustus
Szimpla Windowsban meglevõ fájlmegosztás megfelel?
Jobb klikk a megosztani kívánt mappán, Megosztás és biztonság, és ott nézz szét.

Jagumo
Hello

nincs valami olyan program amivel géprõl gépre lehet küldeni, szal ilyen hogy MSN jó, de valami gyorsabb vagy legalábbis biztosabb.

Mert az én másik gépemre szeretnék átküldeni valamit normálisan LAN-ban vannak és szeretnék átküldeni dolgokat valami progit ha ajánlátok feltéve ha létezik megköszönném 😊

bojti
<#eljen>

Dj Faustus
Thundebird
Van hozzá egy kiterjesztés Profilepassword néven.

bojti
Csácsá !<#integet2>
Olyan magyar nyelvû levelezõprogramot keresek , ami induláskor jelszót kér . Ilyen program pl. a Windows Live Mail. Ennek a programnak egyetlen (nagy ) hibája ,hogy ha kéri a jelszót és nem adom meg , hanem a mégse gombra kattintok , már benn is vok a fiókomban . JÓ .. <#mf1>

köszi
FileASSASSIN 1.06 ez is egy törölhetetlent eltávolító alkalmazás
windows unlocker progin kívul van még olyan amivel le lehet törölni a gépen lévõ programokat??sajna uninstallal sem és tudom letörölni, amugy a bluesoleil progirol van szó!!!
vki segitsen ha tud!!!
köszi
Dj Faustus
"egy olyan konvertálót is, amivel xvid-et tudok dvd-be konvertáli!"

"valaki tud nekem mondani egy jó 3gpp video convertálót ami ingyenes"
Super?

Valami ujjdonság:
valaki tud nekem mondani egy jó 3gpp video convertálót ami ingyenes és nem 10 másodpercet konvertál át+egy olyan konvertálót is, amivel xvid-et tudok dvd-be konvertáli!
elõre is kössz!!!!
OK!!!!!!!!!!!!!!!!
Kösz sikerült!!!!
rooney8
Daemon tools -> bemountolod -> Nero -> DVD másolás

Vagy: Winrar -> jobb egér az iso-ra -> kibontás ide

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

hello mindenkinek!

Nekem valami olyasmibe kellene segíteni,hogy letöltöttem egy filmet ami dvd, de amikor letöltöttem ISO formátumú volt és csak daemoon tools-al indul el ez a dvd.Na és ami a lényeg valaki megtudná mondani nekem hogy milyen progival/vagy milyen módon lehet rendes dvd formátumúra átkonvertálni ezt a ISO dvd-ét?

Ha tud ebben nekem valaki segíteni el is küldheti az e-mail címemre:
[email protected]

Elõre is köszömöm CSAK MINÉL HAMARABB VÁLASZOLJON VALAKI!!!!!!!!!!!!!
zagar
Olyan progit keresnék amivel lehet mozgó, látványos vistás hátteret varázsolni a pc-re...

joshua
Sziasztok!
Olyan program kéne nekem amivel az alaplapi hangkimeneten keresztül kivitt hangnak tudnám állítani a hangszínét. Mert most csak a hangerõt tudom állítani. Aki tudna egy ilyen programot mondani,annak megköszönném.

google-ben nem találtam szinte semmit:S

Elõre is kössz!

trident
<#eljen><#worship>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dj Faustus
Avi2DVD - Avi-ból DVD/SVCD/VCD. Ingyenes, tud magyarul, egyszerûen kezelhetõ.

trident
Sziasztok!

Olyan programot keresek, amivel AVI-bõl divx, vcd, dvd formátumot tudok elõállítani.

Elõny: egyszerû, gyors, nem túl nagy, esetleg magyarított.

Szimplán csak egy kedves kolleginának szeretnék néhány filmet kiírni, mindenki más meg tudja nézni gépen, de náluk nincs, az avit meg nem tudja asztali lejátszón...😊

(igen, gugliztam, nem sok idõm volt, találtam konvertert, de amit én teszem azt elsõ találatra kapok, nem ingyenes, annál lehet jobbat tudtok ajánlani)
Köszönöm!

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

akyyy
macromedia director😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

csipcsala
Köszönöm a tippeket. Meglátom mit tudok kihozni a suliból, illetve a fenntartóból. (Mármint anyagi téren mennyit áldoznak rá.)

Dj Faustus
Ha lenne egy tanári gép (munkaállomás), azon is futtatható lenne webszerver, akár dualbootos rendszer alatt (egy Windows, egy Linux a webszervernek), akár - ha erõsebb vasról van szó - akár Windows alatti webszerverrel (Xammp, Wamp csomagok).
Egy kiselejtezett, de mûködõképes Pentium III-as kategóriájú gépbõl lehetne csinálni webszervert (Debian Linux+Apache+PHP5+MySQL).

Vagy vannak ingyenes tárhelyek, oda is feltölthetõ lenne egy webes felületû tesztkitöltögetõs alkalmazás. Csak a kérdés: az iskolának milyen az Internet-kapcsolata, és megbízhatunk az ingyenes tárhelyben annyira, hogy a fent levõ oldal mûködését rábízhatjuk. No meg ott vannak a reklámok (jó, persze szanálhatóak).

Ha webszerver (amit azért javasolnék, mert központosítható lenne az egész: a kvízkérdéseket a tanár elõre megszerkesztheti, a diákok külön-külön ellenõrizhetõek lennének) sehogy sem jön össze, maradnak az "asztali megoldások".
Itt egy példa, meg egy másik.

Meg esetleg ott a böngészõbõl - Internetkapcsolat nélkül - futtatható HTML+CSS+Javascript, csak ott a kérdéseket, a kiértékelést végzõ Javascript kódot kvízenként külön-külön meg kell írni, másrészt az IE a Javascript lokális futtatását alapból tiltja.

csipcsala
Szia!
Sajnos nincsenek ilyen "luxus" dolgai a sulinak. Egy sima munkaállomásban, illetve egy projektorban tudok egyelõre gondolkodni. Ha megnyerünk most egy pályázatot, akkor esetleg egy interaktív táblában (Hmm, de szép is lenne!). Ezeket a feladatokat már arra szánnám. Letöltöttem nemrég egy táblaszoftvert, azzal lehet valami hasonlót készíteni, de az csak valami hasonló, ráadásul azokat a sablonokat sem lehet teljesen személyre szabni.

Dj Faustus
Tudhatnánk többet a környezetrõl?
Van-e az iskolának (az esetleírásból ez derül ki) belülrõl elérhetõ webszervere?
Van rajta szerveroldali nyelv (PHP,ASP, JSP,CFML, Perl) támogatás? Van-e adatbázisszerver?
Szükséges-e tanulónkénti visszajelzés a tanárnak, az eredmények tanulónkénti rögzítése?

csipcsala
Sziasztok!

Tudna valaki ajánlani egy olyan programot, amivel gyerekeknek lehet tesztet készíteni? Ki kell választani a jó megoldást, ellenõrzi, megmutatja a jó választ stb. Jelölõnégyzetekre, rádiógombokra gondolok. A Flashtõl és a Dreamweavertõl egyszerûbb, hamarabb megtanulható programot szeretnék. Az sem lenne baj, ha olyan formátumba tudna menteni, amihez nem kall maga program (ott már jó lenne a flash állomány, illetve a html formátum).
Elõre is köszönöm: csipcsala

Sziasztok!
Tudna vki ajánlani nekem egy converter progit, amivel mp4-bõl tudok avi-t kreálni? Vmi megbízható, jól mûködõ progira lenne szükségem.
Köszi

Atika :o)
koszi megoldottam mukodik 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

akyyy
köszi

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

baaka
thx.

akyyy
olyan progi kéne, ami a vágólapon levõ szövegeket automatice elmentené egy fáljlba.

kijelölök itt pl egy szöveget, akkor azt be is tette. kijelölök egy másikat, azt is ugyabanna a fájlba, csak alá😊

rooney8
Vedd meg 😄

Amúgy meg elõször is írd le a nevét 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Szia mindenkinek, segitséget kérnék, van egy sakk progim, 30 napos probaidõvek ezt szeretném meghosszabbitani
Evin
Hova, hogy?

Külsõ feliratot filmmel nézni:
Media Player Classic, VLC Player, BSPlayer...
Filmre feliratot "égetni":
VirtualDub, és szinte bármelyik videószerkesztõ.

baaka
Egy olyan lejátszót keresek amivel feliratot lehet csatolni!

Köszi, már találtam solid edge v20 as programot. talán jó lesz.

Esetleg hogyan, tudnék olyan oldalt, fórumot, ahol lehet beszélni a solid edge programról?

Itt sg.hu-n nem igazán találtam.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Egy kicsit kiegészítve kitudod menteni .txt-be a könyvtárak tartalmát:

dir c:\mp3 /s > lista.txt

Dj Faustus
"Szeretném kérdezni, hogy tudnátok-e segíteni, hogy honnan tudnám letölteni, ahol crack is meg minden van hozzá"
Torrent, DC++, EMule lesznek a barátaid. Linket ne várj, nem warezfórum.