Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi a segitséget !
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
elõre kösz
http://csuknorisz.mybrute.com
2 hónapja? Azóta már felül is lettek írva azon szektorok, ahol az adott állományok voltak. Nagyon kétlem a visszaállítás sikerességét.
Pár progi: Getdataback, Restoration, , NTFS Undelete, FreeUndelete
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
\\<másik gép IP-címe>\
(Vagyis például: \\192.168.0.111\)
Fel lesznek sorolva a gépen megosztott dolgok - így az elõbb megosztott könyvtár is. Utána úgy használhatod, mint egy helyi mappát.
de most a másik gépre hogy vigyem át?
valahogy megkéne osztanom a másik gépre 😄
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Jobb klikk a megosztani kívánt mappán, Megosztás és biztonság, és ott nézz szét.
nincs valami olyan program amivel géprõl gépre lehet küldeni, szal ilyen hogy MSN jó, de valami gyorsabb vagy legalábbis biztosabb.
Mert az én másik gépemre szeretnék átküldeni valamit normálisan LAN-ban vannak és szeretnék átküldeni dolgokat valami progit ha ajánlátok feltéve ha létezik megköszönném 😊
Olyan magyar nyelvû levelezõprogramot keresek , ami induláskor jelszót kér . Ilyen program pl. a Windows Live Mail. Ennek a programnak egyetlen (nagy ) hibája ,hogy ha kéri a jelszót és nem adom meg , hanem a mégse gombra kattintok , már benn is vok a fiókomban . JÓ .. <#mf1>#mf1>
vki segitsen ha tud!!!
köszi
valaki tud nekem mondani egy jó 3gpp video convertálót ami ingyenes és nem 10 másodpercet konvertál át+egy olyan konvertálót is, amivel xvid-et tudok dvd-be konvertáli!
elõre is kössz!!!!
Kösz sikerült!!!!
Vagy: Winrar -> jobb egér az iso-ra -> kibontás ide
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Nekem valami olyasmibe kellene segíteni,hogy letöltöttem egy filmet ami dvd, de amikor letöltöttem ISO formátumú volt és csak daemoon tools-al indul el ez a dvd.Na és ami a lényeg valaki megtudná mondani nekem hogy milyen progival/vagy milyen módon lehet rendes dvd formátumúra átkonvertálni ezt a ISO dvd-ét?
Ha tud ebben nekem valaki segíteni el is küldheti az e-mail címemre:
[email protected]
Elõre is köszömöm CSAK MINÉL HAMARABB VÁLASZOLJON VALAKI!!!!!!!!!!!!!
Olyan program kéne nekem amivel az alaplapi hangkimeneten keresztül kivitt hangnak tudnám állítani a hangszínét. Mert most csak a hangerõt tudom állítani. Aki tudna egy ilyen programot mondani,annak megköszönném.
google-ben nem találtam szinte semmit:S
Elõre is kössz!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Olyan programot keresek, amivel AVI-bõl divx, vcd, dvd formátumot tudok elõállítani.
Elõny: egyszerû, gyors, nem túl nagy, esetleg magyarított.
Szimplán csak egy kedves kolleginának szeretnék néhány filmet kiírni, mindenki más meg tudja nézni gépen, de náluk nincs, az avit meg nem tudja asztali lejátszón...😊
(igen, gugliztam, nem sok idõm volt, találtam konvertert, de amit én teszem azt elsõ találatra kapok, nem ingyenes, annál lehet jobbat tudtok ajánlani)
Köszönöm!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egy kiselejtezett, de mûködõképes Pentium III-as kategóriájú gépbõl lehetne csinálni webszervert (Debian Linux+Apache+PHP5+MySQL).
Vagy vannak ingyenes tárhelyek, oda is feltölthetõ lenne egy webes felületû tesztkitöltögetõs alkalmazás. Csak a kérdés: az iskolának milyen az Internet-kapcsolata, és megbízhatunk az ingyenes tárhelyben annyira, hogy a fent levõ oldal mûködését rábízhatjuk. No meg ott vannak a reklámok (jó, persze szanálhatóak).
Ha webszerver (amit azért javasolnék, mert központosítható lenne az egész: a kvízkérdéseket a tanár elõre megszerkesztheti, a diákok külön-külön ellenõrizhetõek lennének) sehogy sem jön össze, maradnak az "asztali megoldások".
Itt egy példa, meg egy másik.
Meg esetleg ott a böngészõbõl - Internetkapcsolat nélkül - futtatható HTML+CSS+Javascript, csak ott a kérdéseket, a kiértékelést végzõ Javascript kódot kvízenként külön-külön meg kell írni, másrészt az IE a Javascript lokális futtatását alapból tiltja.
Sajnos nincsenek ilyen "luxus" dolgai a sulinak. Egy sima munkaállomásban, illetve egy projektorban tudok egyelõre gondolkodni. Ha megnyerünk most egy pályázatot, akkor esetleg egy interaktív táblában (Hmm, de szép is lenne!). Ezeket a feladatokat már arra szánnám. Letöltöttem nemrég egy táblaszoftvert, azzal lehet valami hasonlót készíteni, de az csak valami hasonló, ráadásul azokat a sablonokat sem lehet teljesen személyre szabni.
Van-e az iskolának (az esetleírásból ez derül ki) belülrõl elérhetõ webszervere?
Van rajta szerveroldali nyelv (PHP,ASP, JSP,CFML, Perl) támogatás? Van-e adatbázisszerver?
Szükséges-e tanulónkénti visszajelzés a tanárnak, az eredmények tanulónkénti rögzítése?
Tudna valaki ajánlani egy olyan programot, amivel gyerekeknek lehet tesztet készíteni? Ki kell választani a jó megoldást, ellenõrzi, megmutatja a jó választ stb. Jelölõnégyzetekre, rádiógombokra gondolok. A Flashtõl és a Dreamweavertõl egyszerûbb, hamarabb megtanulható programot szeretnék. Az sem lenne baj, ha olyan formátumba tudna menteni, amihez nem kall maga program (ott már jó lenne a flash állomány, illetve a html formátum).
Elõre is köszönöm: csipcsala
Tudna vki ajánlani nekem egy converter progit, amivel mp4-bõl tudok avi-t kreálni? Vmi megbízható, jól mûködõ progira lenne szükségem.
Köszi
kijelölök itt pl egy szöveget, akkor azt be is tette. kijelölök egy másikat, azt is ugyabanna a fájlba, csak alá😊
Amúgy meg elõször is írd le a nevét 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Külsõ feliratot filmmel nézni:
Media Player Classic, VLC Player, BSPlayer...
Filmre feliratot "égetni":
VirtualDub, és szinte bármelyik videószerkesztõ.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
http://www.eng-tips.com/threadminder.cfm?pid=562
http://www.3dcadforums.com/cad-communities-7/solid-edge-forum-16/
Esetleg hogyan, tudnék olyan oldalt, fórumot, ahol lehet beszélni a solid edge programról?
Itt sg.hu-n nem igazán találtam.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
dir c:\mp3 /s > lista.txt