5473
Felhasználói programot keresek.
  • Seithennin
    köszi szépen!
  • Dj Faustus #2912
    "ami a neten rákeres egy fényképre a gépemen és minden honlapot kidob ahol az fent van"
    Ha olyasmi képkeresőre gondolsz, ami egy képet (nem az állomány neve, vagy tartalma alapján, mint a Google) keresi meg automatikusan, elégé nehéz ügy.

Az Interneten levő képeket be kell indexelni, róluk egyedi azonosítót készíteni. Utána a keresendő képről is kell egy azonosítót készíteni, és összehasonlítani az adatbázissal.
    Vannak rá próbálkozások, de a feladat - leginkább a egyedi azonosítókészítés és az összehasonlítás - eléggé bonyolult.

Esetleg próbáld ki az alábbiakat:

• MM2
    Üdv! Keresek egy olyan programot aminek a neve: " boure webcam " és nem találom sehol, valaki tud adni download linket? Akár trial-t is!
    FONTOS! Köszi!
  • Seithennin
    sziasztok! Olyan progit keresek ami a neten rákeres egy fényképre a gépemen és minden honlapot kidob ahol az fent van, mint egyfajta "fénykép google" fontos lenne, köszi előre is
  • rooney8
    Nero Vision
  • Evin
    Tudnék mondani 1-2 programot, de mind pénzes és nem 1-2 kattintás az egész.
  • SMGBAS
    Halee.
    Nekem egy olyan program kéne ami egy képet tud keresni egy oldalon. Tehát pl. rajzolok egy képet, belinkelem ide sg-re valamelyik topikba és ha a programnak megadom, hogy http://sg.hu akkor megtalálja nekem, hogy hol is van az a kép.
    Fontos lenne :/
  • Panzeradler #2906
    Sziasztok!
    3db Avi fájl-t szeretnék DVD formátumra alakítani, szép menüvel. Próbáltam Windows DVD-készítőt, de az kiírja hogy nem férne rá a lemezre.
    Ha valaki tudna ajánlani valami jó programot, azt megköszönném!
  • terencehIII
    [b]Hello
    Egy olyan programot keresek amivel egy Flash Banner át tudnék konvertálni JPG ,GIf be vagy valami hasonlóba úgy hogy a minősége megmaradjon valaki segítsen mert ötletem sincs mivel tudnám megcsinálni[b]
  • Dj Faustus #2904
    Virtualdub (resize), Avidemux (resize)
  • Danny1987
    Hello!
    Nekem olyan progi kellene ami a magas felbontású videókból egy alacsonyabb felbontásút készit.
  • rooney8
    Valaki?
  • amdopteron
    hallo nekme egy olyn progi kéne ami van egy megosztó oldal easy share hogy ne kellene anynit várni egy ilyen beépülő modul vagy mozzilaba vagy internet expolerbe vagy nem bánom csak müködjön köszi
  • Suzaka
    Üdv tudtok valami olyasmi progit ajánlani ami olyan minőségű kommunikációt biztosít mint a Skype csak LANon? Köszi.
  • ibor90
    kipróbáltam és látni látom magam de ha rányomok h record akk elsötétül a kép és írja hogy vesz de igazából nem lesz semmilyen fájl
  • ibor90
    nincs media player classic-om
    nem rakok fel semmi codec pack-ot a gépemre
    KMPlayert használok
    esetleg még vmi megoldás?
  • rooney8
    Most akkor mi van? :D Mert ha lehet, akkor nem szarakodok a Nero Vision-nal... Mit kell csinálnom, hogy lehessen betenni feliratot? :D Eddig azzal próbáltam, hogy VirtualDubMod-al megnyitottam a stream list-et és hozzáadtam a feliratot, de ez nem működött...
  • [Jakuza]
    Azt meg a media player classic -al is tudsz. :D
    Annyi a fama, hogy a File menunel kinyitod az OPen device menut es megadod ott a webcamod, majd a view menunel Capture.
    Annyit kell meg megcsinalnod, hogy ha a Capture -ra klikkelsz, akkor add meg azt hogy milyen formatumban tomoritse a kimentet fajlt, valamint, hogy hova es milyen nevvel mentse az allomanyt.
  • ibor90
    köszi az előző helpet
    most egy olyan progi kellene amivel tudom használni a webcam-om
    felvenni, képeket csinálni, stb.
    próbálkoztam a webcamxp-vel de az kb ilyen fél percenként frissít egyet a képen..sztem vmi nem teccik neki
    szal ajánljatok vmi jót vagy akár többet :D köszi
  • Evin
    Félrement a hivatkozás. :)
  • [Jakuza]
    Lasd itt : DivX Author
  • [Jakuza]
    Nem lehet belerakni ? En ugy tudtam siman a Divx 6-tol container formatum lett es beleilleszthetok menuk, feliratok stb igeny szerint.
  • rooney8
    Nem hiszem el... Vagy én nem találom Vision-be, hogy hol kell feliratot berakni, vagy tényleg nem lehet? Google-ba már keresgéltem, de nem nagyon találtam válaszra...
  • Evin
    Maya, 3DStudioMax, stb., karaktermodellezés, mozgatás és pályatervezés
    Photoshop vagy más egyéb textúrakészítéshez
    Valamilyen programnyelv, általában C++.
    Én nem vagyok jártas ebben a szakmában, de tudtommal ezekkel.
  • tazis
    üdv!
    meg tudnátok mondani, milyen programokkal dolgozhatnak a Pc-s játékkészítők?
    új vagyok ebben, de nagyon érdekel, hogyan lehet létrehozni pl egy karaktert, aztán mozgásra bírni
    "skint ráhúzni" .
  • rooney8
    Asszem meg van a befutó :D Nero Vision-nal megcsinálom. Lesz f@sza menü, feliratok, angol magyar hangsáv... Minden mi szem szájnak ingere :D
  • Evin
    Konvertálgatással romolhat a minőség, plusz több órába telik. Én azt javasolnám, hogyha működik, hogy az avi mellé másold be a faliratokat és kész.
  • rooney8
    Huhh télleg, a Prosn Break is mkv-ba van :S De viszont az mkv-t meg nem játssza le az asztali dvd. Akkor viszont csak úgy tudom megcsinálni, ha átkonvertálom dvd-be? Csak akkor valami olyan kéne, ami egyszerre több avi-t is tud... (mert sorozatról van szó)
  • Evin
    Avi-ba nem lehet berakni. Az esetleg megoldható, hogy mkv-ba berakod az avit- meg a feliratokat, mert azt a formátumot direkt ilyenre találták ki. De avi-ba csak égetni lehet.
  • rooney8
    Most is így van, de így olyan össze vissza van minden Ezért lenne jó így, ha az avi-ban ki lehetne választani...
  • Evin
    És ha az avi mellé másolod a feliratokat, melyek neve megegyezik az avi-jéval, csak a véhéhez hozzá van írva valami?
    pl pb4x04.avi, pb4x04.hun.srt, pb4x04.eng.srt
  • rooney8
    Ez majdnem jó, csak én nem akarok belőle dvd-t csinálni... :S
  • Dj Faustus #2881
    avi2dvd - ezzel egy DVD-hez hozzá tudsz több felíratot.
  • rooney8
    Üdv!

Olyan programot keresek, amivel .avi fájlhoz hozzá tudok "rakni" feliratokat. Nem ráégetni akarom, hanem mint a dvd-knél, hogy lehessen feliratokat választani benne (angolt és magyart szeretnék bele rakni). Tudom hogy lehet, mert a Prison Break-ból is volt ilyen .avi (vagy 5 feliratot lehetett választani benne) :D
  • kl24h
    A kameraval alltalaban adnak egy olyan CD, amin rajta van egy szoft es oda meg szoktak tenni programot is, amivel at lehet konvertalni.
    Nincs ilyen lehetoseg?
  • Evin
    Alap: VirtualDub
    Pro: Adone Premiere Pro, Sony Vegas stb.
  • ibor90
    sziasztok!
    tegnap vettünk egy kamerát
    ilyen kis DVD-re vesz fel
    a kérdésem az lenne hogy milyen programot ajánlanátok arra hogy a DVD filmet amit felveszek vele átkonvertáljam .avi-ba próbálkoztam pár programmal, de vagy ilyen csíkos lett az egész vagy amelyikbe volt olyan hogy deinterlace azzal meg rosszabb lett a minősége
    előre is köszi
  • teknősbika
    A megoldás adobe premiere elements 7. Ez már látja. Azért meglepődtem hogy ennyire kevés progit sikerült találnom... biztos én voltam béna.
  • gergely1991
    Ezt nem szabad a törvény bünteti!
  • Dj Faustus #2874
    Javaslom a BTK olvasgatását:
    "Btk. 300/C. § (1) Aki számítástechnikai rendszerbe a számítástechnikai rendszer védelmét szolgáló intézkedés megsértésével vagy kijátszásával jogosulatlanul belép, vagy a belépési jogosultsága kereteit túllépve, illetőleg azt megsértve bent marad, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő."

"Btk. 300/E. § (1) Aki a 300/C. §-ban meghatározott bűncselekmény elkövetése céljából, az ehhez szükséges vagy ezt könnyítő számítástechnikai programot, jelszót, belépési kódot, vagy számítástechnikai rendszerbe való belépést lehetővé tevő adatot a) készít, b) megszerez, c) forgalomba hoz, azzal kereskedik, vagy más módon hozzáférhetővé tesz, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő."

Forrás: Sulinet - Mutasd a jelszavad, megmondom, ki vagy!

Ha az e-mail fiókjához jogosulatlanul hozzáférsz:
    "Levéltitok megsértése

Btk.178. § (1) Aki másnak közlést tartalmazó zárt küldeményét, a tartalmának megismerése végett felbontja, megszerzi, vagy ilyen célból illetéktelen személynek átadja, úgyszintén aki távközlési berendezés útján továbbított közleményt kifürkész, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendő.

(2) A büntetés egy évig terjedő szabadságvesztés, közérdekű munka vagy pénzbüntetés, ha az (1) bekezdésben meghatározott bűncselekményt foglalkozás vagy közmegbízatás felhasználásával követik el.

(3) A büntetés
    a) két évig terjedő szabadságvesztés, ha az (1) bekezdésben meghatározott bűncselekmény,
    b) bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a (2) bekezdésben meghatározott bűncselekmény jelentős érdeksérelmet okoz."

Illetve érdekes még:
    "Magántitok jogosulatlan megismerése

Btk.178/A. § (1) Aki Magántitok jogosulatlan megismerése céljából
    a) másnak a lakását, egyéb helyiségét vagy az ezekhez tartozó bekerített helyet titokban átkutatja,
    b) másnak a lakásában, egyéb helyiségében vagy az ezekhez tartozó bekerített helyen történteket technikai eszköz alkalmazásával megfigyeli, illetőleg rögzíti,
    c) másnak közlést tartalmazó zárt küldeményét felbontja vagy megszerzi, és annak tartalmát technikai eszközzel rögzíti,
    d) hírközlő berendezés útján, illetőleg számítástechnikai rendszeren másnak továbbított közleményt, adatot kifürkész, és az észlelteket technikai eszközzel rögzíti, bűntettet követ el, és öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki az (1) bekezdésben meghatározott módon megismert magántitkot továbbít vagy felhasznál.

(3) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekményt
    a) hivatalos eljárás színlelésével,
    b) üzletszerűen,
    c) bűnszövetségben,
    d) jelentős érdeksérelmet okozva követik el."

Forrás