Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõre is thx
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Ír nekem 1 gyerek xfirén hogy halotta egy ismerõsétõl aki mellesleg nekem is az ismerõsöm, hogy tudok xfirét feltörni! Nos ez igaz is, és akkor a gyerek elkezdi hogy ha ad 5 ezer forintot akkor feltöröm-e egyik ellenségének az xfiréjét XD nagyon lol vot, szétröhögtem az agyam...XDD
Freeware alternatívát keresek az Offline Explorer v. Teleport Pro nevü progira, azaz website mirror készítõ progit, ami jó részletesen konfigurálható, könyvtármélység, linkmélység, szerverek, stb. tekintetében. Tudtok ilyenrõl? Google-al nem találtam freeware-t.
Next PC upgrade: 2022
Véletlenül nem tudtok egy olyan progiról, ami akár dos vagy win alatt a VGA-kat teszteli?És természetesen nem teljesítmény mérésének szempontjából, hanem az esetleges hibákat kutatja egy potenciálisan amortizálódott kártyánál?
Gondolok itt ilyesmire, mint a híres memtest86 (a memóriáknál). 😊
Qwerty4
Ha valaki tudna segiteni,megköszöném
egy EdgeCAM nevû tervezõ programot keresnék de nem találom vki tudna segíteni? thx ßß
Egy olyan progira lenne szükségem amivel a játékban felvett avi videó anyagot letudom lassítani 50 vagy 60% ra ugy hogy ne laggoljon...szóval amikor lejátszom akkor nem laggol ugyan ugy fut mintha 100% os gyorsaságu lenne!
A sony vegassal szerekztek, de azzal mindíg laggol :S ha 50% ra teszem akkor eléggé, ha 60% akkor kevésbé de 70 % az már túl gyors.
A választ elõreis nagyon szépen köszönöm!
Olyan programot keresek, ami mov-ot tud átalakítani mpeg-re.
Tudtok segíteni?
Minden segítséget nagyon szépen THX!!
Üdv.,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egy olyan progira vólna szükségem amibe ha beütök 1 call of duty 2 õs szerver Ip jét kiadja a rajta lévõket, és az Ip címüket!
Elõre is THX!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
esetleg valahonnan másonnan?
ha valaki el tudná küldeni megköszönném...
[email protected]
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
valaki nem tudja, hogy honnan tudnám leszedni a make torrent 2-t?
köszi a választ elõre is...
Egy olyan progira vólna szükségem amibe ha beütök 1 call of duty 2 õs szerver Ip jét kiadja a rajta lévõket, és az Ip címüket!
Elõre is THX!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
A Citromail leírja mit kell tenni.
Tessék erõteljesen emlékezni az elfelejtett jelszóra, kipróbálni pár potenciális lehetõséget.
Az e-mail címedet meg köszönik a spamrobotok. Meg fogják látogatni.
Tudna nekem valaki citromailes jelszo feltörö progit?
Nagy szügségem lenne rá ugyanis nem tudok belépni és van rajta egy nagyon fontos dokumentum ami kéne nekem. És sajna nem adtam meg alternatív címet.
Ha valak tudna segiteni az írjon erre a címre:
[email protected]
Elöre is köszi sziasztok. 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
1 olyan progit keresek amibe betudom írni 1 játékszerever Ip-jért és kiadja a rajta lévõk Ip címét!
elõre is thx!
Igen azért van rajta vízjel, hogy vedd meg.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Video->Direct stream copy, F7, nevedt adsz."
nem jó valami mert az 'Append AVI Segment' után vmi errort ír ki utánna
csináltam tovább "Video->Direct stream copy, F7, nevedt adsz." aztábn töltött egy pár percig aztán megnéztem a mentést és csak az elsõ rész volt csak vagyis vmiért nem akarja összarakni õket.
+Az összes dvd converter ami ingyenesnek van kiírva azt mért csinálja azt ha átkonverált dvd filmben benne van a converter neve és hogy unregistered de ha regisztrálod akkor meg fizetni kell?Tud vki segíteni vagy eggy rendes dvd convertert!
Video->Direct stream copy, F7, nevedt adsz.
Help me!!!!!!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."