Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kár volt.
"De most valamiért ne tudok rajta filmet nézni nem tudom hogy mi lehet a gond.
Ha tudnátok nekem segitne akkor megköszönöm."
Nem javaslom a Windows lelkivilágát összezavaró kódekcsomagokat.
Használj kódekekkel egybeépített lejátszót - például a VLC Media Playert.
Segitséget kérnék.
Felvettem diktafonnal nagypapám visszaemlékezését. A diktafon wav fájlba vette fel.
Két kérdésem lenne:
1 :waw fajlt fel tudok valahogy darabolni hogy aztán kirakjam cd-re ( egyes beszélgetések több mint 80 percesek)?
2 :wav-fájlból miböl tudok mp3-at csinálni, hogy aztán feldarabolhassam?
köszi elõre is
eddig is ezt használtam mielött újra raktam a gépet.
De most valamiért ne tudok rajta filmet nézni nem tudom hogy mi lehet a gond.
Ha tudnátok nekem segitne akkor megköszönöm.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Olyan cryptert keresek, amivel készült állományt nem lát a nod32.
Biohazard, vagy darkbinder lenne a legjobb, de bármi jó ami mûxik.
Aki tud ilyed, dobjon egy pm et!
Köszönöm szépen!
( nem, nem hackerkedni kell, már a torrent topikban kérdezték )
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A szövegfelolvasót tudom... Van is egy ilyen a birtokomba 😄 (Speakboard)
angolba nem is nagyon kell konfigurálni, hisz van benne valammi beszédfelismerõ, de magyar felismerésre neked kell beállitani, megtanítani😞(
ellenben forditotja már van magyarba, amikor is képernyõn levõ szöveget felolvas egy géphang.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
de sony vegas a legjobb, õ mikrofonból tud hangot felvenni, úgy, hogy közbe láthatod a videót. de nem filmek, sorozatok szinkrnizálásra taláták ki, hanem inkább saját felvételek utólagos korrigálásra (pl felveszel egy elõadást, de túl zajos a hang, akkor utószinkronizálod😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mint pl az xbox360 vs ps3 grafikai összehasonlító videók szoktak lenni.
Next PC upgrade: 2022
Létezik olyan program, hogy felveszek valamit mikrofonnal és azt a gép begépeli? 😊
Köszönöm elõre is...
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
valaki mondjon nekem egy hdd klónozó progit. a fos norton ghoston kivül.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Vagy nincs hozzá kódek, akkor viszont te sem tudná lejátszani, vagy esetleg hiba van a videóban, de azt meg elméletileg javítani lehet a programmal, agy átugrani.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Elõre is köszönöm!
Elõre is köszönöm!
天使たちは私を見守る
(És az ebben írt programok ugye lefutnak régebbi környezetekben is?)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Iskolai feladathoz kellene otthon programozni, de ehhez szükségem lenne a Borland C-re...
Honnan tudnám megszerezni?
Elõre is köszönöm!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
http://topgearhungary.blogspot.com/
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...