5473
Felhasználói programot keresek.
  • Dj Faustus #2953
    Windows USB-ről való telepítése azért egy kicsit komplikáltabb dolog, mint egy szimpla programé.
    SolutionBase- Boot Windows XP from a USB flash drive
    lacy.hu - Windows Vista telepítés USBről
    lacy.hu - Windows XP futtatása USB-kulcsról
    PC World - Windows XP futtatása USB-kulcsról
    logout.hu - Windows XP telepítése USB-ről
    hogyan.org - Windows 7 telepítése USB tárolóról
  • Pupuci
    Sziasztok!

Valami olyan szoftverre lenne szükségem amivel egy cd vagy dvd tartalmát kitudnám írni usb-s vinyóra és utána erről a vinyóról tudnám telepíteni az adott motyót ( például windóz ).

Próbáltam ezt WinSetupFromUSB_0-2-3.exe de nemigazán akarja a jót.

Kössz!
  • rooney8
    Köszönöm a kielégítő választ :)
  • Dj Faustus #2950
    "Nem úgy van, hogy a formázás az csontra töröl mindent?"
    Floppy lemez esetén, a format parancs "dokumentálatlan" /u kapcsolójának használatánál, és az összes szektor felülírásánál igen, minden adatot töröl; egyébként viszont nem bántja az állományokat.

Wikipedia - format
    Wikipedia - Disk formatting - Recovery of data from a formatted disk

Mellesleg egy szimplán formázott merevlemezről is visszahozhatóak az adatok, de az már Kürt és társai. Ez "ellen" megoldást jelentenek az úgynevezett "disk wiper" programok, amelyek többször felülírják (erre vannak szabványok) kérdéses szektorokat.
  • rooney8
    Hát ja, a mai világban már mindent lehet :)
  • Evin
    Én már láttam olyat, hogy teljes partíciótörlés, majd új létrehozása után is vissza lehetett állítani a fájlokat.
    Nem véletlen vannak megsemmisítő programok, amik többször, különféle algoritmusok által generált adatokkal írják felül a szektorokat, hogy ne lehessen azokat visszaállítani. De állítólag (gondolom csúcstechnikával) még azok is visszaállíthatóak.
  • rooney8
    Nem úgy van, hogy a formázás az csontra töröl mindent?
    Csak a gyors formázást lehet visszahozni, nem?
  • Dj Faustus #2946
    "olyan programot keresek amivel visszalehet hozni olyan dokumentumokat amiket letöröltem egy komplett formázással!"
    Itt találhatsz pár programot - reméljük nem írtad fölül a fontos doksikat tartalmazott szektorokat.

"Tudtok ajánlani egy ingyenesen letölthető zeneszerkesztő progit, amivel live mixekből tudnék kivágni részeket és aminek a használata egyértelmű?,"
    Ha a live mix egy video, akkor Virtualdub/Virtualdubmod, Avidemux, Windows Movie Maker.

Ha a live mix egy hangállomány, akkor Audacity, Wavosaur, megvan még egy pár
  • madmanic
    ez tudja a formázás utáni visszaállítást a demo ingyenes, nem próbáltam
  • madmanic
    gugliba -file recovery software- kidob ezret
  • Seithennin
    sziasztok! olyan programot keresek amivel visszalehet hozni olyan dokumentumokat amiket letöröltem egy komplett formázással! Mert meghalt a vinyóm nem látta a particioket sem meg semmi és formáztam xp lemezzel azóta oké minden de fontos doksik voltak rajta! ingyenes progi kéne pls help me!!!!
  • gergely1991
    pl moviemaker,wma-ként menti el,de átkonvertálhatod:)
  • pista007
    Tudtok ajánlani egy ingyenesen letölthető zeneszerkesztő progit, amivel live mixekből tudnék kivágni részeket és aminek a használata egyértelmű?, kössz a segítséget!
  • polarka
    Olyan progi érdekelne, amivel egyszerűen és gyorsan megoldható egy számítógép távvezérlése a neten keresztül (min. jelszóvédelem). A VNC-t nézegettem, de úgy tűnik ahhoz a távoli géppel együtt VPN-t kell létrehozni.
  • Dj Faustus #2939
    Fuity=Fruity
  • Dj Faustus #2938
    Reason, Fuity Loops, Cubase
  • Evin
    Magic Music Maker
    Ezzel konkrétan zenét lehet csinálni, és külön szerezhetők be hangminták a különféle zenei stílusokhoz. De olyan most nem jut eszembe olyan, ami hangot generál.
  • Japep

Köszi.
    És olyan, amiben esetleg van egy olyan plusz, mintha egy szintetizátor lenne - azaz lehet vele különböző hangokat generálni?

Bocs az értetlenségemért, de nem nekem kellene a program, csak egy szerencsétlen ismerősöm rajtam keresztül érdeklődik... :S
  • Evin
    Szerintem bármelyik DJ program tudja ezt. Most csak a TraktorDJ jut eszembe fejből, de van még.
  • Japep

Hello, megint én... :)

Nem tud valaki esetleg egy olyan programot, amivel audio-számokat lehet összekeverni (mixelni), és vannak benne "alapzajok" (ütemek, basszus...)?

Remélem érthető, igazából egy olyan program kellene, mint a DJ-knek a keverőpult... :D

Remélem nem beszélek hülyeségeket ... köszi előre is! :)
  • polarka
    Az FPS-t általában a játékokban be lehet állítani, h mutassa.
  • torok6
    Sziasztok! Olyan programot keresek hogy ami mutatja játék közben a FPS-t meg a hőmérsékletet is pl:proci,videokártya
  • Qwerty4
    Találtam egyet...!!!
  • Japep

Köszi. :)
  • Evin
    Max nero8, de inkább 6-7.
  • Qwerty4
    Üdv!

Tudtok olyan progit (vagy weboldalt) ami cirill betüket, szavakat fordít a latin ábécé betűire.Tehát nem nyelvi fordítás, hanem az írás meglatinosítása érdekel... :)
  • Japep

Hello!
    Melyik Nero a legjobb, ami méretre nem túl nagy (tehát nem több CD-s, vagy több száz MB) és egyszerű, magyar nyelvű?

Most a Nero 6-ot használom, de ezzel néha gondok vannak (kifagy, nem tudja lezárni a CD-t, elrontja az audio CD-t...), ebben csak a StartSmart tetszik nagyon... :)

Köszi előre is.
  • Noodlee
    Akarom mondani: #2924
  • Noodlee
    Köszönöm a reakciót, amúgy meg igen: #2922

• rooney8
    De ez azért nem jó, mert ahhoz hogy ki tudd csomagolni, föl kell másolni a gépre. Ami azért nem jó, mert így 3x annyi helyet foglal (1 a rar, 1 a kicsomagolt és 1 maga a telepített játék). Aztán még macerás is. És végül ha kölcsön akarja adni valakinek aki nem ért ezekhez a cuccokhoz, akkor neki kell elmagyarázni, hogy hogyan kell :D
    Ja és amúgy is ő úgy akarja, hogy telepítésnél majd kérje a 2. dvd-t...
  • MM2
    köszi szépen!
  • Dj Faustus #2922
    "És milyen progival lehet egy nagyobb játékot úgy szétkapni 2 dvd-re, hogy telepítésnél kérje a 2. dvd-t?"
    Mondjuk valamilyen archiválóprogrammal (rar, 7zip), szétszeded két egmást követő archívumba (.rar,.r00)?

"olyan progi kellene amelyik webcammal pl 10 másodpercenként rögzít egy képet és azt feltölti egy oldalra"
    Yawcam
  • rooney8
    Ööö... Az nem ilyen egyszerű :) Ott buherálni kell a játékot, de itt van egy oldal ahol egész sok játékhoz van leírás, hogy hogy lehet 2 (vagy több) dvd-sé csinálni :D
  • Noodlee
    lál
    Ez eszembe sem jutott, pedig adja magát :P

És milyen progival lehet egy nagyobb játékot úgy szétkapni 2 dvd-re, hogy telepítésnél kérje a 2. dvd-t?
    (ha egyáltalán van ilyen progi)
  • rooney8
    total commander -> fájldarabolás... (értelem szerűen nem csak iso-t lehet vele :D)
  • Noodlee
    Hiho!

Biztos már ezerszer kérdezték, de a kereső szokás szerint nem működik.
    ISO kiterjesztésű file-t mivel lehet/érdemes darabolni?
  • MM2
    olyan progi kellene amelyik webcammal pl 10 másodpercenként rögzít egy képet és azt feltölti egy oldalra
  • Evin
    Én se láttam ilyet, csak bourne webcam-ot.
  • rooney8
    nincs is ilyen program
  • MM2
    valaki tud nekem is segíteni?