Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JSbyMSI8800
Nincs mit !!

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Köszi máris keresem!!!
JSbyMSI8800
Bocs rosszul írtam Total Video Converter <#wilting>

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

JSbyMSI8800
Total Viedeo Converter erre a célra tökéletesen megfelel, mindent tud én is ezt használom...

Hali mindenkinek!
Az én gondom,hogy szeretnék filmeket átalakítani 3gp-be,hogy a mobilol menjen.Amit letöltöttem,mind demó és csak egy kis részét konvertálja.Aki tud kérem segítsen egy progival.
Elõre köszi,ha igazán nagy leszek meghálálom
KILLER2
Sziasztok. Egy régi kazettás kameráról szeretnék átvenni videókat egy szintén régi FX5600as videokártya bemenetérõl. Az már meg van oldva, hogy a kártyára megy a kamera, külön a line-inbe megy a hang.
A kérdésem csak az lenne, hogy milyen programot ajánlotok rá ami tudja venni a videokártya bemenetérõl a képet és a lineinbõl a hangot és lehetõleg össze is tudná õket fûzni és lementeni videóba? Ilyen célokra mit ajánlotok?

Töltsük le az internetet!

FZoleee
Köszi, kipróbálom 😊
Dj Faustus
"Nem tudtok mondani valami jó cd író progit? A Nerot nem akarom feltenni... "
http://infrarecorder.org/ - ingyenes, nyílt forrású, tud magyarul is.

FZoleee
Nem tudtok mondani valami jó cd író progit? A Nerot nem akarom feltenni...
3D kátékészítõ programot keresek, amihez nem kell programozói tudás!😊
FZoleee
A KGB Archiver elég jónak tûnik :o Eddig a WinUHA-t használtam, 50%-os tömörítést tud kb, de most letesztelem a kgb-t, és lehet azt fogom használni 😄
Máté94
Sziasztok!
Olyan programot keresek ami nagyon jól tömörít.Volt nem régiben egy program ami 4GB fájlból 1GB vagy annál kisebbet csinált.
SuperCharger
A teamspeak is ingyenes.

rooney8
Haa neten nyomulunk, akkor jó a skype is, nem? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Dj Faustus
"team speak-hoz hasonlnó progit keresnék csak ingyeneset amin többen is tudunk egyszerre beszélni"
Ventrilo?

hy
vki tudna segíteni?
team speak-hoz hasonlnó progit keresnék csak ingyeneset amin többen is tudunk egyszerre beszélni
thx ßß
üdv vki nem tud egy olyan progit amivel adott weblapból gyorsan kitudok szedni a képet:S
nem kéne klikkelni a mentésre hanem a progit megnyitom és akkor egybõl listázza a mappakat azon belül a képeket?
Powerpoint? <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Versace21
Sziasztok,nekem egy olyan problémám lenne hogy a Movie Maker nevû kis programmal kéne készitenem képekbõl egy ilyen dia filmet,de valamiért ha tõbb képet rakok bele,egybõl kilép,nem tudtok õtletet adni?Vagy valami másik olyan program amivel lehet ilyet késziteni?Szallagavatóra lesz,osztályrol pillanat képeket õsszerakni..Elõre kis hálásan kõszõnõm

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Halli

Milyen programot tudnátok nekem ajánlani amivel tudok egy játékból készíteni Multiplayeres játékot.

Pl.: Egy srác a GTA 3-bó készített egy multis játékot a SIW 3-t adta neki.És én is ilyesmit akarok csak kamionosba.

Ifjjunior

Zetorg
az iphone topikban kérdezz rá inkább, ott segítenek.
amúgy diskaid egy program neve, amivel tudsz turkálni a fájlrendszerében. ezzel ki is lehet menteni a telefonszámokat és az sms-eket is, de nem tudod pc-n megnyitni, csak biztonsági mentésnek jó.

üdv.
milyen progit tudnatok nekem ajánlani?
a célom az lenne,hogy a digitális fényképezõvel készített asf videókat megtudjam nézni az asztali dvd lejátszón!
elõre is köszi!
JoeFromHun
Sziasztok!

Abban kérném a segítségeteket,hogy van e valami olyan program amin keresztül kommunikál az iPhone a PC-vel?
Tehát amivel kit tudok belõle nyerni dolgokat ... telszámok ...stb.
Most windowsra gondolok mert ahhoz kellene. Mindenki segítségét elõre is köszönöm!

Üdv:JoE

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

A lényeget kihagytam >.>
Nem film/videó lenne a CD-n/DVD-n hanem menüpontok, amelyek kiválasztott mappákra mutatnak..
A lényeg, hogy tudnék a késõbbiekben a régi menüpontok mellé újakat adni.
Hello mindenkinek!

Olyan cd/dvd író programot keresek, amivel saját CDmnek menüt tudnék csinálni, saját háttérképpel és zenével, menüpontokkal.
Természetesen ez nem egy film, és leginkább PC-n való lejátszásra kellene..
Minden választ elõre is köszönök szépen!

Anathem
Zetorg
olyan programot keresek, ami megmondja, hogy éppen mi használja a vinyómat
htx.

Met
A Microsoft Project-en van még alternatíva munkafolyamatok nyomon követésére?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

rooney8
Inernet Explorer: C:\Documents and Settings\XY\Local Settings\Temporary Internet Files
És itt is van 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

JSbyMSI8800
Az Everest méri a VGA hõmérsékletét!!! Nem tudom honnan vetted ezt?!

Colton
és olyat tudtok ami a VGA õmérékletét méri? az Everest nem méri a VGA-t!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

jpg kiterjesztésû filnak szeretném az alapértelmezett ikonját átcserélni olyanra amit én csináltam editorral

Dj Faustus
Na ezt fejtsd ki bõvebben.
Hol akarsz ikont cserélni?
Programban? Az operációs rendszer asztalán? Weboldalon?

Hali!

ikon cserélõ programra lenne szükségem! ( jpg )

köszi a segítséget!

FZoleee
Everest asszem tudja ezt 😊
Colton
ellO!

nem tud nekem valaki egy olyan programot adni amivel tudom mérni a Procim Hõmérsékletét?

Köszi!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Dj Faustus
Firefox böngészõ + Flashgot kiterjesztés + valamilyen letöltésmenedzser szoftver (Free Download Manager, Wget) - utána már egyszerû.

Szevasztok.Egy olyan programot keresek,vagy más módot,amivel a YouTube-ról lehet letõlteni videót a saját gépemre.

Dj Faustus
"Nincs semmi ilyesmi, arra van valami lehetõség, hogy figyelni tudjam az adatforgalmakat a saját gépemrõl? "
Ha:
1. lenne szerver, vagy olyan útválasztó (router)/átjáró (gateway) ami távolról menedzselhetõ
2. a kollégium vezetõsége megbíz téged mint rendszergazdát a hálózat üzemeltetésével

polgi
Nincs semmi ilyesmi, arra van valami lehetõség, hogy figyelni tudjam az adatforgalmakat a saját gépemrõl?

Dj Faustus
1. Mivel többeteket érint, többedmagaddal keresd fel az említett delikvenst és beszéljétek meg vele, hogy korlátozza káros tevékenységét, vagy idõzítse olyan idõszakokra, amikor nem használja senki a hálózatot. Nem kell semmi durva dologra gondolni, csak szimplán magyarázzátok el neki a tényállást.
2. Ha a problémát okozó delikvens nem függeszti fel a tevékenységét:
A kollégiumi nevelõtanár nyomatékosítani tudja a delikvens számára a probléma mértékét - és ha a helyzet nem javul kezdeményezheti a delikvens hálózatból való kizárását; fegyelmezését; kollégiumból való kizárását.
A rendszergazda meg megoldhatja a hálózat rendes erõforrás-menedzsmentjét (traffic shaping, port shaping, QOS, port filtering, statikus DHCP).
3. Van a kollégiumnak hálózathasználati-szabályzata?

polgi
Helló! A koleszünkben egy állat valahogy megoldotta, hogy ne legyen lekorlátozva a netje. És többnyire olyan pofátlan, hogy még az emailéjeinket se tudjuk megnézni. Rendszergazda nemigen van a kóterbe. Szóval nem tudtok valami megoldást, azon kívül, hogy elcsippentek egy szálat a vezetékébõl amit aztán kereshetnek egy darabig😊 Elõre is köszi!

Szia 😊
Rengeteg ilyen program van.
Most nem érek rá tört verziót keresni, de a Google-ba üsd be a következõ sort és talán segít:
Power CD DVD Recovery v2

Japep
Hello...ismét! 😄

Az idegennyelvi szókincsemet szeretném fejleszteni, de nem csak elméletben, hanem a helyesírásom is.

Nincs valami olyasmi program, amibe én viszem be a szavakat (pl angolul és magyarul is), aztán õ random visszakérdezi és ellenõrzi közben a helyesírásom is? 😊

A választ elõre is köszönöm!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Sziazstok valaki tudna tanácsot adni arról hogy a letörölt újraírható cuccokat visszamentsem ?
sony kamerámmal felvettem 1 csomó fontos dolgot újraírható mini dvdre, 1 filmrészletet akartam törölni, de sajna az összeset töröltem😞
vmi megoldást tudtok ?
Japep
Köszi a szépen! <#worship> Ismét... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Dj Faustus
Virtualdub+Textsub/Vobsub filter
Videótutorial

De ha már DVD-re akarod kiírni a DVD kezeli a feliratokat - az AVI-ból DVD-be alakító szoftverben - például Avi2DVD-ben - hozzáadható a felírat.

Japep
Hello!
Sokszor akartam már kiírni DVD-re feliratos filmet, hogy megtudjam nézni DVD-lejátszón (nem DivX-esen), de valahogy sosem sikerült a feliratot is ráírni.

Létezik olyan program, amivel bele lehet "égetni" a feliratot magába az .avi-ba?
Aztán átkonvertálni DVD formátumba, majd kiírni.

Köszi elõre is!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Dj Faustus
"Szeretnék internetes játékot készíteni de nem tudom milyen programmal lehet."
Ha Internetes játékon a webböngészõbõl játszható játékra gondolsz, akkor meg kell tanulnod a (X)HTML, CSS, Javascript, PHP, SQL nyelveket.
Kódszerkesztõ programok segítségével (PsPad, Notepad++, Notepad2, Komodo Edit) tudsz ezeken a nyelveken alapuló oldalakat készíteni.

Ha animációkat, 3D-t szeretnél Adobe Flash, és Shockwave.

"Meg egy olyan program is kéne még amivel embereket és tárgyakat lehet készíteni és azokat a játékba beszúrni."
Grafika: Gimp (Paint Shop Pro, Photoshop, Paint.Net), 3D: Blender (3d Studio Max, Maya)

Hellosztok!
Szeretnék internetes játékot készíteni de nem tudom milyen programmal lehet. Meg egy olyan program is kéne még amivel embereket és tárgyakat lehet készíteni és azokat a játékba beszúrni. Nagy segítség lenne.