Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Az én gondom,hogy szeretnék filmeket átalakítani 3gp-be,hogy a mobilol menjen.Amit letöltöttem,mind demó és csak egy kis részét konvertálja.Aki tud kérem segítsen egy progival.
Elõre köszi,ha igazán nagy leszek meghálálom
A kérdésem csak az lenne, hogy milyen programot ajánlotok rá ami tudja venni a videokártya bemenetérõl a képet és a lineinbõl a hangot és lehetõleg össze is tudná õket fûzni és lementeni videóba? Ilyen célokra mit ajánlotok?
Töltsük le az internetet!
http://infrarecorder.org/ - ingyenes, nyílt forrású, tud magyarul is.
Olyan programot keresek ami nagyon jól tömörít.Volt nem régiben egy program ami 4GB fájlból 1GB vagy annál kisebbet csinált.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ventrilo?
vki tudna segíteni?
team speak-hoz hasonlnó progit keresnék csak ingyeneset amin többen is tudunk egyszerre beszélni
thx ßß
nem kéne klikkelni a mentésre hanem a progit megnyitom és akkor egybõl listázza a mappakat azon belül a képeket?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Milyen programot tudnátok nekem ajánlani amivel tudok egy játékból készíteni Multiplayeres játékot.
Pl.: Egy srác a GTA 3-bó készített egy multis játékot a SIW 3-t adta neki.És én is ilyesmit akarok csak kamionosba.
Ifjjunior
amúgy diskaid egy program neve, amivel tudsz turkálni a fájlrendszerében. ezzel ki is lehet menteni a telefonszámokat és az sms-eket is, de nem tudod pc-n megnyitni, csak biztonsági mentésnek jó.
milyen progit tudnatok nekem ajánlani?
a célom az lenne,hogy a digitális fényképezõvel készített asf videókat megtudjam nézni az asztali dvd lejátszón!
elõre is köszi!
Abban kérném a segítségeteket,hogy van e valami olyan program amin keresztül kommunikál az iPhone a PC-vel?
Tehát amivel kit tudok belõle nyerni dolgokat ... telszámok ...stb.
Most windowsra gondolok mert ahhoz kellene. Mindenki segítségét elõre is köszönöm!
Üdv:JoE
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Nem film/videó lenne a CD-n/DVD-n hanem menüpontok, amelyek kiválasztott mappákra mutatnak..
A lényeg, hogy tudnék a késõbbiekben a régi menüpontok mellé újakat adni.
Olyan cd/dvd író programot keresek, amivel saját CDmnek menüt tudnék csinálni, saját háttérképpel és zenével, menüpontokkal.
Természetesen ez nem egy film, és leginkább PC-n való lejátszásra kellene..
Minden választ elõre is köszönök szépen!
Anathem
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
És itt is van 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Hol akarsz ikont cserélni?
Programban? Az operációs rendszer asztalán? Weboldalon?
ikon cserélõ programra lenne szükségem! ( jpg )
köszi a segítséget!
nem tud nekem valaki egy olyan programot adni amivel tudom mérni a Procim Hõmérsékletét?
Köszi!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Ha:
1. lenne szerver, vagy olyan útválasztó (router)/átjáró (gateway) ami távolról menedzselhetõ
2. a kollégium vezetõsége megbíz téged mint rendszergazdát a hálózat üzemeltetésével
2. Ha a problémát okozó delikvens nem függeszti fel a tevékenységét:
A kollégiumi nevelõtanár nyomatékosítani tudja a delikvens számára a probléma mértékét - és ha a helyzet nem javul kezdeményezheti a delikvens hálózatból való kizárását; fegyelmezését; kollégiumból való kizárását.
A rendszergazda meg megoldhatja a hálózat rendes erõforrás-menedzsmentjét (traffic shaping, port shaping, QOS, port filtering, statikus DHCP).
3. Van a kollégiumnak hálózathasználati-szabályzata?
Rengeteg ilyen program van.
Most nem érek rá tört verziót keresni, de a Google-ba üsd be a következõ sort és talán segít:
Power CD DVD Recovery v2
Az idegennyelvi szókincsemet szeretném fejleszteni, de nem csak elméletben, hanem a helyesírásom is.
Nincs valami olyasmi program, amibe én viszem be a szavakat (pl angolul és magyarul is), aztán õ random visszakérdezi és ellenõrzi közben a helyesírásom is? 😊
A választ elõre is köszönöm!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
sony kamerámmal felvettem 1 csomó fontos dolgot újraírható mini dvdre, 1 filmrészletet akartam törölni, de sajna az összeset töröltem😞
vmi megoldást tudtok ?
Videótutorial
De ha már DVD-re akarod kiírni a DVD kezeli a feliratokat - az AVI-ból DVD-be alakító szoftverben - például Avi2DVD-ben - hozzáadható a felírat.
Sokszor akartam már kiírni DVD-re feliratos filmet, hogy megtudjam nézni DVD-lejátszón (nem DivX-esen), de valahogy sosem sikerült a feliratot is ráírni.
Létezik olyan program, amivel bele lehet "égetni" a feliratot magába az .avi-ba?
Aztán átkonvertálni DVD formátumba, majd kiírni.
Köszi elõre is!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ha Internetes játékon a webböngészõbõl játszható játékra gondolsz, akkor meg kell tanulnod a (X)HTML, CSS, Javascript, PHP, SQL nyelveket.
Kódszerkesztõ programok segítségével (PsPad, Notepad++, Notepad2, Komodo Edit) tudsz ezeken a nyelveken alapuló oldalakat készíteni.
Ha animációkat, 3D-t szeretnél Adobe Flash, és Shockwave.
"Meg egy olyan program is kéne még amivel embereket és tárgyakat lehet készíteni és azokat a játékba beszúrni."
Grafika: Gimp (Paint Shop Pro, Photoshop, Paint.Net), 3D: Blender (3d Studio Max, Maya)
Szeretnék internetes játékot készíteni de nem tudom milyen programmal lehet. Meg egy olyan program is kéne még amivel embereket és tárgyakat lehet készíteni és azokat a játékba beszúrni. Nagy segítség lenne.