5473
Felhasználói programot keresek.
  • Gomber
    Császtok, én most nem progit keresnék, hanem segítséget kérnék az 1ik használatához :D
    Szval nekem megvan ez a "MEGUI" nevü convertáló program, de nemtudom használni, mert angol és minden féle szír szart kiír, meg nem nagyon adja magát, azt sem tudom hol lehet a filét be tallozni, ha vki segítene naon megköszönném... wmw filét akarok mp4-é convertálni
  • itamragy
    hello.olyasmi programottt keresek mint #2985. hozzászolásba.csak anyi lenne a kűlőmbség hogy Logitech webkamerára kellene.taláttam már ilyen programot csak az virusos volt.a segitséget kőszőnőm
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt ugye nem kellett volna kérdezned sem.
    Google a Te Barátod. [keylogger]
    DE! Mélyen egyetértek Faustus kollégával, aki igencsak jól bújja a netes jogtárakat.
  • IMYke2.0.0.0
    LogMeIn - ennél egyszerűbb nincs a világon!
    Free kliens leszed - mindkét gépre - telepít és megad adatok.
    Eztán, BÁRMELYIK, gépet el lehet érni egy harmadikról stb.
    A távvezérlés minden aspektusa megadható a Free változatnál is, igaz korlátozottabb, mint a Pro.
  • rooney8
    pl az a program?
  • raptor22
    üdv emberek

olyan programot tud ajánlani nekem vki amivel tudok képeket összehasonlitani? Ilyenre gondoltam h az elválasztó vonalat is lehessen mozgatni.
  • gerge93
    köszi kipróbálom
  • Dj Faustus #2986
    "tud vki olyan progiról ami mozgásra felvételt készít és kezeli az inter chatpack nevű webkamerát?
    Hogy az adott kamerát kezeli azt nem tudom (valószínűleg ha rendes meghajtóprogramja van, akkor kezeli), de például ott van a Yawcam, az Abelcam, vagy például a Zoneminder
  • gerge93
    tud vki olyan progiról ami mozgásra felvételt készít és kezeli az inter chatpack nevű webkamerát?
  • Tetsuo
    Tudtok ajanlani 1 jo wmv javito programot?
  • acsati
    köszi szépen
  • Dj Faustus #2982
    A kulcsszó: karakterfelismerés (OCR = optical character recognition).
    Abby Finereader, Omnipage, Recognita, és sok más szoftver létezik erre a célra.
  • acsati
    helotok
    scanneltem be szöveget a gépre és ugye az most jpeg formátumba van. át lehet ezt vmivel alakitani szöveggé anélkül hogy külön legépeljem?
  • jozzy
    köszi.kiprobálom
  • Evin
    Bármelyik író program jó, amelyik tud DVD-videót írni.
  • Tetsuo
    Ingyenes wmv video javító programot keresek, lehetoleg vmi újat. Thx.
  • jozzy
    sziasztok!segítségre van szükségem.Kaptam nehány dvd-t amit total commanderben másoltak tehát vannak video ts és audio ts mappáim ezt szeretném lemezre írni hogy olyan legyen mint az eredeti.Tudok mondani valami programot ehhez?Köszi
  • rooney8
    nm :)
  • JSbyMSI8800
    Hellóó!!!!

Nagyon szépen köszi, életet mentettél!!!
  • rooney8
    Ha focit akarsz nézni, akkor MyP2P Ha az eurosporton adják, akkor itt valszeg lesz hozzá stream (lehet hogy csak angol, de több mint a semmi :) )
  • JSbyMSI8800
    Helló!!!

Valaki nem tud egy olyan ingyenes internet tv-t, ami befogja az Eurosport 2-őt ? a többi nem számít csak ez az egy csatorna mennyen.

Nagyon fontos lenne!!
    Előre is kösz!!
  • Evin
    Felejtsd el. Akkor már inkább NOD vagy bármi más. Jobban fogja a gépet, mint elvárható lenne. Ahogy hallottam.
  • Danny1987
    Erről mi a véleményetek?
  • Dj Faustus #2970
    Az archívumban levő két állomány víruselemzése:
    TotalSpy.exe
    FreeKeyLog.exe

Semmi esetre sem szívderítő.
  • Dj Faustus #2969
    Ha más gépére feltelepíted, vagy más adatainak kifürkészésére használod, akkor simán megbüntethetnek érte (amit meg is érdemelsz).
  • kl24h
    http://static.lhp.hu/letoltokozpont.hu/programok/k/Keylogger.zip
    Information Contains recognition pattern of the DR/TotalSpy.29.2 dropper
    Csak sajat felelossegedre toltsd le, mert a virusolo szerint egy kemprogramfele, ami eleg jol betelepedik a gepedbe, persze ez nem azt jelenti, hogy veszelyes a kiuzese.
  • Danny1987
    http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=2547&k=32

Ez veszélyes lehet rám nézve is?
  • X TEA C
    casmate pro 6.52 nagyon jo lenne ha meglenne valakinak , magyon fontos.
  • Vorpal
    Vegyél neki inkább virágot, és törődj bele, hogy úgyis félrek*r ha akar.
  • Dj Faustus #2964
    "Oké nem akarok belépni."
    Ezt biz' már eljátszottad...

"De ha meg akarnám tudni a jelszavát milyen programét kéne használnom,hogy megtudjam."
    A jelszó magántitoknak minősül (aminek jogosulatlan megismerése a BTK 178/A. §-ának értelmében bűncselekménynek minősül), úgyhogy inkább semmilyennel.
  • Danny1987
    Oké nem akarok belépni.
    De ha meg akarnám tudni a jelszavát milyen programét kéne használnom,hogy megtudjam.
  • Dj Faustus #2962
    A barátnőd e-mail fiókja a barátnődé.

Ha illetéktelenül belépsz a e-amil fiókjába a BTK 300/C. §-ának értelmében bűncselekményt követsz el.
    Ha beleegyezése nélkül elolvasod a leveleit a BTK 178. és 178/A. §-a értelmében büntethető vagy.
  • destroyer91
    hy all,nekem olyan progi klne,ami játék közben is irja a sarokban a gép proci,vga,alaplap és egyéb hőmérsékletet illetve feszültséget,előre is thx
  • Danny1987
    Nekem olyan kell amivel megtudom a bnőm email fiókjának jelszavát.
    Szóval ha beirja és fut a program akkor eltárolja a jelszavát és nem csak pontokat.
  • polarka
    Azt köszi
    Nem is tudtam, h WinXPben már van ilyen alapból.
  • Dj Faustus #2958
    Jelszó megjegyzése:
    Roboform
    Pc Worl - Rókaszelidítés 2. rész: lásd a 12. fejezetet.
  • Dj Faustus #2957
    "amivel egyszerűen és gyorsan megoldható egy számítógép távvezérlése a neten keresztül (min. jelszóvédelem)."
    Windows esetén: Távoli Asztal (RDP protokoll):
    A Távoli asztal szolgáltatás használata a Windows XP Professional rendszerben
    jox.hu - Távoli asztali kapcsolat: mit, miért, hogyan?
    Távoli asztali kapcsolat: gyakori kérdések
    lacy.hu - Távoli asztali kapcsolat létrehozása
    (Ubuntu, vagy más Linux alól is elérhető a Windowsos távoli Asztal: Alkalmazások/Internet/Távoli asztali kapcsolat)

VNC-ből van olyan megoldás, ami authentikálható - lásd például Ultra VNC - Íme

Linux alatt SSH (+X11), vagy ott az NX
  • Danny1987
    Hi.
    Olyan programot tudnátok ajánlani ami megjegyzi a jelszót?
    Ja és közben nem küldi el másnak.
  • Evin
    Inkább mindenki olyat használt, amiből mindkét végre kell egy kliens.
  • polarka
    még senki sem csinált ilyet?