5473
Felhasználói programot keresek.
  • Dj Faustus #3033
    Az ffmpeg nevű parancssoros progi képes ilyesmire.

De vannak ffmpeg-en alapuló grafikus felületű programok is például a Super.
  • Dj Faustus #3032
    A G-Spot önmagában is letölthető nem kell egy egész kódekcsomagot letölteni ezért. Utána megkereshető/feltelepíthető a hiányzó kódek.
  • IMYke2.0.0.0
    Minek, ha K-Lite MegaCodec PAck G-Spot-ja megmondja a film által használt codec-et...?
  • Noodlee
    Hiho!

Asszem már kérdeztem, de mintha nem kaptam volna rá normális választ:

Melyik az a média lejátszó, amelyik konkrétan kiírja, hogy milyen codecet hiányol?
  • Evin
    Talán VirtualDub-hoz van mp4 plugin, de erre nem vennék mérget. De mov plugin van, talán az is működik, mert az mp4 és a mov valamennyire egyezik.
  • polarka
    Wolframalpha kiírja egy adott oldal átlagos napi látogatottságát.
  • Tetsuo
    olyan programot keresek, ami mp4 videobol leszedi a hangfajlt (mp3, esetleg mas), atkodolas nelkul..
    van ilyen?
  • Dj Faustus #3026
    Audacity, Wavosaur, Goldwave
  • w77d
    sziasztok! egy olyan programot keresnék, amivel egy hangfelvételen kiemelhetek egy bizonyos hangot illetve csökkenthetek a háttérzajon.
  • Dj Faustus #3024
    "Oldal látogatotság mérő program van?"
    Többnyire ezt a weboldalba épített szkripttel (ami vagy az adott, vagy egy távoli szerveren eltárolja a látogatás adatait - időpontot, hosztot, böngésző típusát, felbontást, stb...) végzik.

A másik megoldás az, hogy a webszerver naplóállományából csinál egy szkript/program statisztikát (ehhez viszont a webszerverhez való teljes hozzáférés kell). Ilyen például az Awstats, az Analog, vagy a Webalizer.

"A Google Analytics -et néztem de azért kell fizetni?"
    Nem kell fizetni.
  • Evin
    Nem kell.
  • IMYke2.0.0.0
    És alaposan le is lassítja a ebtöltődést.
  • Danny1987
    Hello!
    Oldal látogatotság mérő program van?
    A Google Analytics -et néztem de azért kell fizetni?
  • Japep

Köszi, megnézem. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ami elárulja, hogy nem tévedés - ez a program kell neked
  • IMYke2.0.0.0
    A programod (mondanom sem kell, hogy ennél újabbat keress):

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

• Japep

Hello!

Átakarom rendezni a szobámat, és ehhez kellene nekem egy program ... eddig az ArchiCAD 11-et próbálgattam, de az csak ilyen 3D modellezésre képes (?).

Nekem végül is egy olyan kellene, amivel egy szobát belehet rendezni (szóval legyen benne sokféle bútor), padlót beállítani, a fal színét változtatni - és a 3D-s része szép, viszonylag realisztikus legyen.

Köszi előre is a segítséget! :)
  • polgi
    Köszönöm!Az XnView remekül műkszik!
  • IMYke2.0.0.0
    Gena PhotoStamper

Key Features:

* Lossless stamp. PhotoStamper doesn't modify any single pixel outside datestamp area (more...)
    * 100% Reversible. You can remove the stamp from the image to roll back to original image pixels (more...)
    * Shell Extension. You can stamp your pictures right from the Explorer window (more...)
    * Multi-language support. Various date/time formats for different languages (more...)
    * Stamp appearance is fully customizable (position, size, font, color, etc.) (more...)
    * Background area to make stamp reading easier (more...)
    * EXIF support. PhotoStamper reads image date and time from EXIF data (more...)

• IMYke2.0.0.0
    A programod: Gena PhotoStamper.
  • Tetsuo
    ja de picasa durvan szkenneli a gepet, allandoan kemkedik, nem nagyon lehet privat hasznalni es undorito, ahogy a profiladatokat a google keresessel osszerakja.
  • gergely1991
    azthiszem picasa is tudja logót égetni.
  • Dj Faustus #3011
    Irfanview, XNView
  • Gyocsika
    Köszönöm a linkeket!
  • polgi
    Heló! Egy minél egyszerűbben kezelhető programot keresek arra a feladatra, hogy képekre égessen rá egy logót,(persze egyszerre több fotóra, (és ha emellett az átméretezést és a sorszámozott átnevezést is meg tudja oldani akkor még egyszer örök hála!))
  • Vorpal
    És ezt a minimize to tray bővítménnyel.
  • Dj Faustus #3007
    Kiegészíteném még az ingyenes és elterjedt Thunderbird nevű levelezőklienssel.
  • IMYke2.0.0.0
    Levelező kliensek használata ajánlott:
    - Incredi Mail
    - The Bat!

Amennyiben nem akarsz ilyet használni: PopTray a te programod.
    A link: http://www.poptray.org/
  • Gyocsika
    Sziasztok!

Olyan progit keresek, ami mondjuk a jobb alsó sarokban fut a tálcán, és jelzi h jött e emailem.

Köszönöm
  • IMYke2.0.0.0
    Mindkettő futtatható Win alól is. De, a műveletek - főképp az újraparticionálás - a Windows "belepofázása" nélkül történnek.
    Gyakorlat mondatja ezeket velem. Évek óta ezt a két programot használom, több tucat ismerősöm és idegenek gépén is.
  • Noodlee
    Ez gondolom win alól futtatható alkalmazás. Mert akkor nem hiszem, hogy segítene rajtam, a #3000 probléma miatt.
  • IMYke2.0.0.0
    Arra még tökéletesebb az általam említett program!
    Sőt, azon használhatod ezt is: Symantec Norton Partition Magic, Acronis Partitioner.
  • Noodlee
    XP OP rendszerem van SP3-al.
  • Noodlee
    Amúgy a szolgáltatások beállításnál egyik logikai lemezkezelő szolgáltatás sem fut, és elindítani sem tudom, mert hibát dob :S
  • IMYke2.0.0.0
    NE Windows alól formázz, particionálj - bármilyen csábító a Vista/Seven ilyen opciója!
    Használd az Acronis termékét!
    Acronis Disk Director
  • Noodlee
    Faustus!

Te egy állat vagy segítségnyújtás terén, hátha nekem is tudnál segíteni, bár ez nem programok téma:

Vettem egy terrás vinyót, bemennék a lemezkezelésbe, hogy megformázzam/partícionáljam, és a következő üzenet fogad:

Nem értem, hogy mi köze van a távoli számítógép kezelésnek az én lemezkezelésemhez, de egye fene, engedélyeztem a tűzfalon, amit kért.
    Ez sem vezetett sehova, újabb hibaüzenet:

A kért szolgáltatást nem sikerült elindítani... vagy valami hasonló sablonos szöveg.

Vinyó nélkül, OS tűzfalat kilőve sem jön össze a dolog. A dmremote.exe-t kikeresve simán elindítható, a futó folyamatoknál is látszik.
  • IMYke2.0.0.0
    HD tartalmak lejátszása
  • IMYke2.0.0.0
    Emlékeim szerint a BD-tartalmakkal is elbír a KLM Player.
  • w77d
    sziasztok!

ingyenes Blu-ray lejátszó szoftvert keresnék. Légyszi segítsetek!
  • Dj Faustus #2994
    "olyasmi programottt keresek mint #2985. hozzászolásba"
    [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1162993290&no=2986]#2986[/url]-os hozzászólásomban említettem párat.