Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyanba kérek segítséget hogy egy DVD-bõl hogyan/mivel tudom kiszedni a magyar hangot és azt vágni illetve egy másik hangot belerakni(konkrétan arra gondolok hogy pár másodpercnyi hangot beillesszek)és végül egy másik DVD filmbe tudjam rakni!Ehhez kérek minél hamarabb
(ha lehet)részletes segítséget!!!!!!
Elõre is köszönöm!!!!!!!4
Elõre is köszönöm Nándi. címem [email protected]
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Egy olyan programot, vagy módszert keresek amivel egy ablakot az elõtérbe lehet hozni, hogy mindig az az ablak van a legelöl, még ha egy másik ablakra kattintok.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Olyan programot keresek, ami egy bizonyos idõpontban figyelmeztet, hogy be kéne kapcsolnom a tévét, mert kezdõdik a mûsorom 😛
Elvileg az outlook is tud ilyet, de az csak akkor szól, ha éppen fut (elvileg)
Tud valaki olyan lejátszót, amelyik megmondja, hogy melyik kodek hiányzik, ne adj Isten le is tölti a hiányzó kodeket, ha nem megy a lejátszás?
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Olyan programot keresek, amivel aviba,wmvbe vagy bármi más formátumba tudnám menteni azt, hogy mi történik az asztalon! Max öt percet kéne rögzítenie. Elõre is köszi!
Mivel a vivatv-nek (a magyar zenecsatornának) hivatalosan nincs online nézhetõ élõ változata, ezért ez csak akkor valósulhatna meg, ha valaki fogná és továbbsugározná.
Viszont ehhez engedélyt kellene kérnie a vivától (különben az újrasugárzás illegálisnak számítana).
Ha van TV-vevõ kártyád, akko azzal például foghatod és fel is veheted az élõ TV-adást.
Mellesleg már kérdezte ezt valaki 😉
Ez utóbbi lementéséhez ajánlom a Firefox+Flashgot+letöltésmenedzser (például Free Download Manager) kombinációt - ha minden megvan, kattints a weboldalra, és válaszd ki a helyi menübõl a Flashgot Media menüpontot.
Olyan programot keresnék amivel interneten keresztül be lehet hozni a viva tv-t és fel is lehet venni az adást.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Milyen programmal tudom megnézni, hogy éppen mennyi az aktuális letöltési sebességem? (beleértve torrent, ftp... stb.)
abszolút kezdõ vagyok!!!! volt ulead video studio 11-em, de 30 napos próbaverzio. lejárt az idõm, és aktiváló kódót kér tõlem. na az nekem nincs. tudna valaki küldeni? címem: [email protected]
köszi phil
Töltsük le az internetet!
A következõ a problémám adott egy videó mivel lehetne azt megcsinálni, hogy betöltsem a videót lássam a képeket és tudjak belõle kivágni részletet? illetve hangot alá rakni stb...
Töltsük le az internetet!
http://rapidshare.com/files/177330435/haszn.ZIP.html
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A kimentett filmet megnyitod, Audio->Audio from other file, és kiválasztod amit be akarsz rakni.
Ha több hangsávot akarsz adni egy filmnek, ahhoz már VirtualDubMod kell.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
(keres engem 😄DD )
szeretném kérni a segítségetek egy olyan dologban hogy:
van egy oldal ahol nem engedi a képeket leszedni, ha jobb egérgombbal kattintok rá. ezért olyan programot keresek amivel ez lehetséges de nem egy sima képlopó kellene mert a képek nagyok és nem férnek egy képernyõre rá, szóval valami más kellene.
köszönöm elõre is
They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck
Egy explorer-szerû programot keresek, de nem a total commandert. Nincs vmi hasonló?
Dean Winchester
(Hol van Sam? 😄 )
TuneUp Utilities, azt hiszem 30 napig ingyenes
sõt ha már itt tartok vki tudna adni egy ötletet,hogy hogyan lehet eltüntetni a hibajelentõ ablakot? mert most hiába nyomgodom a mégse gombot csak ott marad 😄
Egy igen komplikált dologban kérek segítséget.
Van egy avi filmem és ugyanaz a film DVD formátumban,menüvel.
Az avi rossz képû a DVD meg nem szinkronos.Nos, tehát átakarom rakni az avi hangját a DVD-be.
Ebben szeretnék segítséget kérni.
Elég kezdõ vagyok ezért szeretnék részletes segítsége kapni.
Kezdve azzal hogy milyen programmal hogyan vágom ki a hangot az avi-ból
és hogyan milyen programmal rakom át a DVD-be és hogyan írjam egy másik nyelvre a magyart!
+ hogy a dvd-ben van pár másodperces bónusz jelenet amiben nem beszélnek csak zene szól és hogyan variálhatom a hangot mondjuk hogy addig nincs hanng vagy berakok egy kis kivágott zenét úgy folytatólagosan vagy ilyesmi!
Elõre is köszönöm a segítséget!!!!!4
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
ha reklám, vagy kémprogi az elkövetõ, vagy valami vírus, akkor csökkentett mód, spybot search&destroy -t futtasd, és a regystribõl is töröld a bejegyzéseit ( regcleanerrel )
Célszerû a nodot is lefuttatni, +én még az Adaware t is hozzá szoktam csapni..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Vagy esetleg próbáld meg csökkentett módban, vagy Linuuxos Live CD-vel. <#ravasz1>#ravasz1>
Átméretezés:
1. Megnyitod (File/Open video file menüpont) a videót
2. Video/Filters menüpontban az Add gombbal add hozzá a Resize filtert.
3. Video/Compression menüpontnál állítsd be a neked megfelelõ videókódeket.
4. File/Save as AVI menüpont
Felírat beleégetés:
Például így
Vagy így
Tehát hasonlóképp mint átméretezésnél, csak a megfelelõ "felírat-égetõ" filtert kell kiválasztani.
Olyan progit keresek amivel filmeket tudok átméretezni, egész pontosan telóra.
Meg keresek még egy olyat amivel a videóanyagba "beégethetem" a feliratot, ergo ne legyen külön fájlba, hanem a videón jelenjen meg.
Elõre is köszi!<#worship>#worship>
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"