Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja és menüs az a dvd amibe a hangot beleakarom rakni,+még azt hogy hogy jelenítsem meg.
helló!

Olyanba kérek segítséget hogy egy DVD-bõl hogyan/mivel tudom kiszedni a magyar hangot és azt vágni illetve egy másik hangot belerakni(konkrétan arra gondolok hogy pár másodpercnyi hangot beillesszek)és végül egy másik DVD filmbe tudjam rakni!Ehhez kérek minél hamarabb
(ha lehet)részletes segítséget!!!!!!
Elõre is köszönöm!!!!!!!4
Seithennin
sziasztok! Olyan programot keresek ami orvosolja egy 700 MB os avi filmnél hogy pár másodpercel elvan csúszva a hang! Remélem van ilyen, és ha igen érdekelne mennyi idõ megcsinálni egy ilyen idõzítést? Köszi elõre is

Köszönöm szépen a válaszodat!<#taps>

ArchidCAD 12 hun programhoz creck-et vagy kódot szeretnék kérni
Elõre is köszönöm Nándi. címem [email protected]
GSpot-tal meg tudod néézni, hogy milyen kodekek vannak a gépeden, illetve megmondja egy filmfájlról, hogy mi kell hozzá. Sõt azt is, hogy van-e hozzá kodeked vagy nincs. Ajánlom a BS vagy GOM playert. Nem nagyon van olyan amivel nem birkóznak meg szerintem.

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

rooney8
Üdv!

Egy olyan programot, vagy módszert keresek amivel egy ablakot az elõtérbe lehet hozni, hogy mindig az az ablak van a legelöl, még ha egy másik ablakra kattintok.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Hiho!

Olyan programot keresek, ami egy bizonyos idõpontban figyelmeztet, hogy be kéne kapcsolnom a tévét, mert kezdõdik a mûsorom 😛
Elvileg az outlook is tud ilyet, de az csak akkor szól, ha éppen fut (elvileg)

Tud valaki olyan lejátszót, amelyik megmondja, hogy melyik kodek hiányzik, ne adj Isten le is tölti a hiányzó kodeket, ha nem megy a lejátszás?

Köszi, a fraps tökéletes lenne, de csak játék alatt mûködik, a camstudio pedig nem igazán akar hangot felvenni, mert valamiért csak hd-s bemenetet lát! Ötlet?

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Dj Faustus
Fraps, Camstudio

Sziasztok!
Olyan programot keresek, amivel aviba,wmvbe vagy bármi más formátumba tudnám menteni azt, hogy mi történik az asztalon! Max öt percet kéne rögzítenie. Elõre is köszi!

Videót szeretnék(divx/xvid) iphone ra konvertálni melyik az a program ami tudja ezt(xilisoftot használtam de az teli volt spywarekkel:S) szóval valami más kéne ami lehetõleg a feliratégetsést is tudja(ja és vistára).Válaszotokat elõre is köszi.

Dj Faustus
"De van olyan program biztos amivel lehet nézni neten keresztül a viva tv-t."
Mivel a vivatv-nek (a magyar zenecsatornának) hivatalosan nincs online nézhetõ élõ változata, ezért ez csak akkor valósulhatna meg, ha valaki fogná és továbbsugározná.
Viszont ehhez engedélyt kellene kérnie a vivától (különben az újrasugárzás illegálisnak számítana).

Ha van TV-vevõ kártyád, akko azzal például foghatod és fel is veheted az élõ TV-adást.

Mellesleg már kérdezte ezt valaki 😉

zagar
De van olyan program biztos amivel lehet nézni neten keresztül a viva tv-t. Ez tuti régen nekem is volt csak nem tudom mi volt a neve. Illetve fel is szeretném venni az adást.

Dj Faustus
A vivatv weboldalán nincsen online élõ adás, csak videóarchívum.
Ez utóbbi lementéséhez ajánlom a Firefox+Flashgot+letöltésmenedzser (például Free Download Manager) kombinációt - ha minden megvan, kattints a weboldalra, és válaszd ki a helyi menübõl a Flashgot Media menüpontot.

zagar
Üdv4

Olyan programot keresnék amivel interneten keresztül be lehet hozni a viva tv-t és fel is lehet venni az adást.

rooney8
Az lehet, hogy ez a BitMeter fordítva mér? Mert nekem a DL (Download)-ra ír 15kB/s és az UP (Upload)-ra pedig 150kB/s 😄 És úgy, hogy egy filmet töltök...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
Köszi

Dj Faustus
rooney8
Hy!

Milyen programmal tudom megnézni, hogy éppen mennyi az aktuális letöltési sebességem? (beleértve torrent, ftp... stb.)

szevasztok!

abszolút kezdõ vagyok!!!! volt ulead video studio 11-em, de 30 napos próbaverzio. lejárt az idõm, és aktiváló kódót kér tõlem. na az nekem nincs. tudna valaki küldeni? címem: [email protected]

köszi phil
KILLER2
Szerintem virtualdub-al simán meg lehet ezt oldani, de magát a kép lementését pl egy media player classicban is lehet.

Töltsük le az internetet!

zagar
Üdv mindenkinek!

A következõ a problémám adott egy videó mivel lehetne azt megcsinálni, hogy betöltsem a videót lássam a képeket és tudjak belõle kivágni részletet? illetve hangot alá rakni stb...

KILLER2
Tudtok olyan programot, amivel meg tudom nézni, hogy éppen milyen program írja/olvassa a vinyómat?

Egy pár hasznos cucc: Firefox turbó, INGYEN internet TV, MSN-be Winamp list kiírás, beszélõ óra mobilra.

http://rapidshare.com/files/177330435/haszn.ZIP.html
Evin
Vagy egybõl Audio from other file és választasz egy hangot. elvileg felül kellene írnia az eredetit.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Evin
Megnyitod vele a filmet, menüben Audio->No Audio->F7
A kimentett filmet megnyitod, Audio->Audio from other file, és kiválasztod amit be akarsz rakni.
Ha több hangsávot akarsz adni egy filmnek, ahhoz már VirtualDubMod kell.

rooney8
Passz, de #2385

És akkor melyik ez a funkció a VirualDuban amivel hangsávot veszek ki és rakok be?
quad web sucker ( vagy quad sucker web )

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

rooney8
FF-be van egy olyan funkció, hogy oldal mentése... Itt az egész oldal tartalmát lementi, tehát elvileg a képeket is 😊

KILLER2
Én egy ideje a free download managert használom, szerintem jó.

FZoleee
Ja és olyan kéne, ami tudja folytatni a megszakadt letöltést 😊
FZoleee
Valami jó kis letöltésvezérlõt nem tudtok? 😄 GetRightot próbálom most, de az nem tetszik 😞
kössz
(keres engem 😄DD )
hali..szeretném segítségeteket kérni..nemrég letöröltem véletlen 4GB mennyiségû zenét...véletlen volt..és vissza szeretném hozni program segítségével..milyen programok vannak rá ?? nagy gáz van :S köszi a segítséget elõre is..
Hello

szeretném kérni a segítségetek egy olyan dologban hogy:
van egy oldal ahol nem engedi a képeket leszedni, ha jobb egérgombbal kattintok rá. ezért olyan programot keresek amivel ez lehetséges de nem egy sima képlopó kellene mert a képek nagyok és nem férnek egy képernyõre rá, szóval valami más kellene.

köszönöm elõre is

They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck

Köszönöm!
Evin
Altap Salamander, FARManager, Directory Opus, EF Commander, freeCommander, muCommander, xplorer2 stb.

Sziasztok!
Egy explorer-szerû programot keresek, de nem a total commandert. Nincs vmi hasonló?
Evin
Hát szerintem ezt felejtsd el, nem is azért mert nem lehet megcsinálni, hanem annyi idõbe telne, meg annyi macera, hogy nem érné meg, szerintem.

Dean Winchester
(Hol van Sam? 😄 )
TuneUp Utilities, azt hiszem 30 napig ingyenes

van vmi rendszerdiagnosztika progi ? mert nem tudom mi lehet a gond a géppel :S nézem online videomegosztó portálokon a videókat és egyszer csak ujraindul a gép 😞
sõt ha már itt tartok vki tudna adni egy ötletet,hogy hogyan lehet eltüntetni a hibajelentõ ablakot? mert most hiába nyomgodom a mégse gombot csak ott marad 😄
rooney8
Hát... VirtualDub-ban van egy olyan funkció amivel a hangsávot ki tudod menteni a filmbõl (+ hozzá is tudsz adni 😊 ). Ezt megcsinálod az .avi-val. A többit nem tudom 😄

Helló!
Egy igen komplikált dologban kérek segítséget.

Van egy avi filmem és ugyanaz a film DVD formátumban,menüvel.
Az avi rossz képû a DVD meg nem szinkronos.Nos, tehát átakarom rakni az avi hangját a DVD-be.
Ebben szeretnék segítséget kérni.
Elég kezdõ vagyok ezért szeretnék részletes segítsége kapni.
Kezdve azzal hogy milyen programmal hogyan vágom ki a hangot az avi-ból
és hogyan milyen programmal rakom át a DVD-be és hogyan írjam egy másik nyelvre a magyart!
+ hogy a dvd-ben van pár másodperces bónusz jelenet amiben nem beszélnek csak zene szól és hogyan variálhatom a hangot mondjuk hogy addig nincs hanng vagy berakok egy kis kivágott zenét úgy folytatólagosan vagy ilyesmi!
Elõre is köszönöm a segítséget!!!!!4
RAZOR27
arigatógozaimasita <#worship>

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

feladatkezelõben lõdd ki, éa aztán próbáld leszedni, vagy csökkentett módban indítsd, és úgy töröld

ha reklám, vagy kémprogi az elkövetõ, vagy valami vírus, akkor csökkentett mód, spybot search&destroy -t futtasd, és a regystribõl is töröld a bejegyzéseit ( regcleanerrel )

Célszerû a nodot is lefuttatni, +én még az Adaware t is hozzá szoktam csapni..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Dj Faustus
Unlocker - az állománny eléréséhez.
Vagy esetleg próbáld meg csökkentett módban, vagy Linuuxos Live CD-vel. <#ravasz1>

Dj Faustus
Mindkét célra Virtualdub.

Átméretezés:
1. Megnyitod (File/Open video file menüpont) a videót
2. Video/Filters menüpontban az Add gombbal add hozzá a Resize filtert.
3. Video/Compression menüpontnál állítsd be a neked megfelelõ videókódeket.
4. File/Save as AVI menüpont

Felírat beleégetés:
Például így
Vagy így
Tehát hasonlóképp mint átméretezésnél, csak a megfelelõ "felírat-égetõ" filtert kell kiválasztani.

RAZOR27
Hali!
Olyan progit keresek amivel filmeket tudok átméretezni, egész pontosan telóra.
Meg keresek még egy olyat amivel a videóanyagba "beégethetem" a feliratot, ergo ne legyen külön fájlba, hanem a videón jelenjen meg.
Elõre is köszi!<#worship>

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

FZoleee
Olyan fájlt el lehet távolítani valamilyen programmal, amit a windows nem enged? Tudjátok, a szokásos sablonszöveg: használatban van a fájl blabla...